mandag 26. mars 2012

Ny blogg på blogger.:)

Hei og velkommen til Lindevegen. 

Dette er en ny blogg her på blogger.com men har blogget litt over 1 år på blogg.no 
Grunnen for eg vil prøve meg på dette bloggplatformet er at eg føler det er så mye mer interiørbloggere her, og det er nettopp slike blogger eg liker å lese. 

Så det blir spennende å se hvordan det skal gå her, og Håper å finne mangen flotte blogger og nye lesere:) og håper da at mine gamle vil følge meg videre her.

Bloggen har ikke noe flott design nå, det rett og slett for eg må sette meg litt inn i dette. Så med tiden vil den nok bli bra tenker eg:) 


Slenger med noen Bilder om hvordan stuen ser ut i dag:) 

Deilig å få inn litt vårfarger i interiøret:)


Det er lyseblå og marineblå som er mine vår/sommer farger, En herlig fargesammensetning syns eg

Så liker du det du ser så legg meg gjerne til (eg aner ikke hvordan eg gjør dette)  


41 kommentarer:

 1. Heei Silje, koselig at du la deg som følger- men du har ikke legge-til som følger på siden din:) Gå på utforming på innstillinger, så står det div du kan legge til der:D Si fra når du har ordna, så kommer jeg tilbake å legger meg som følger!:)Klem

  SvarSlett
 2. Hurra og velkommen hit! Mye enklere å følge med hverandre her inne! :) Sofaen kosta bare 6000kr, utgående modell og den e heilt herlig! Vi e superfornøyd!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg!
  Jeg må si jeg er imponert over hvor gjennomført du har det! Skikkelig fint!
  Legger eg selvfølgelig til som følger hos deg:-)

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 4. Nå så jeg at jeg ikke kan legge meg til som følger, men kommer selvfølgelig tilbake:-)

  SvarSlett
 5. Beklager, bloggen er ikke helt oppe og går enda:) men til helgen begynner eg for fult her inne:)

  Er litt å gjøre siden eg har fått eget domene, og design på bloggen skal på plass:)

  SvarSlett
 6. Sv: Tusen takk!
  Ja, kjøpte skinnene på Obs! :) Kjempebillig, har alltid hatt lyst på sånne, og angra som ein hund på at eg ikkje kjøpte sist eg va i Haugesund. Blei litt fortvila når eg først ikkje fant de på Obs! når eg va der på fredag, men de va heldigvis bare flytta ein anna plass ;) Det lukte jo virkelig reinsdyr av de òg, litt morsomt :)

  Ang. liftgardiner så er ikke vinduene i huset standardmål, så vi må isåfall spesialbestille liftgardiner. Så da klarer vi oss uten ;)

  SvarSlett
 7. Velkommen på blogger :) er det denne bloggen vi finner deg nå? :)

  SvarSlett
 8. Hei:) Ja nå er det på denne bloggen dere kan følge meg:):)

  SvarSlett
 9. så pen bloggen din er nå altså!! :) (chasing the stars)

  SvarSlett
 10. Dette blir spennende :) Jeg følger deg på Bloglovin', utrolig grei måte å holde oversikten på når alle har forskjellige plattformer :D

  SvarSlett
 11. Hei! Hvor har du kjøp lammeskinn?
  Du har det så utrulig koselig! Stor inspirasjon!:-)

  SvarSlett
 12. Hei, er nett komt over denne sida di, kjempe fint og veldig inspirerande! Kor har du kjøpt den lampa du har over spisebordet? Har vore på jakt etter eit eller anna over mitt spisebord i lengre tid :-)
  Grethe

  SvarSlett
 13. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 14. You have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?
  Ccoc.cmes.tn.edu.tw
  My.sitemark.com
  Photozou.jp

  SvarSlett