fredag 30. mars 2012

Velkommen til lindevegen:)

 Hei dere:)  

Lindevegen er en ny blogg her på blogger, men den er ikke ny i den forstand. Etter over 1 år med blogging på blogg.no var det på tide å skifte bloggplatform. Grunnen er rett og slett for eg føler det er så  mangen flotte interiørbloggere her enn på blogg.no og miljøet der er så mye bedre.:)  

På blogg.no var det litt for mye små jenter for min del. Ikke noe stygt mot dei for all del, men er ikke slike blogger eg liker å lese.  

Bloggen her på blogger har virkelig fått et utrulig tøft design. Dette har eg IKKE gjort selv. Har fått så stor hjelp av flinke Ann-Jeanett.


Hun er utrulig dyktig, og har sotte oppe lange netter for å hjelpe meg. Tusen takk eg er evig takknemlig for all hjelp:) 

Men hva handler lindevegen egentlig om? 

Silje heter eg, og er en 23 år gammel jente.Kommer fra halsnøy i kvinnherad kommune, Men har flyttet til husnes (kvinnherad kommune) Med min kjære. For 1,5 år siden kjøpte me oss en tomansbolig i koslige lindevegen. 

Det er eg som er jenta bak lindevegen. 


Lindevegen er rett og slett en rein interiør blogg, Eg har alltid likt å være en kreativ jente og helt siden eg var liten så har eg alltid likt interiør. Etter fullført 3 år på VGS på formgjeving pakket eg sammen tingene mine og flyttet til bergen for å studere Interiør ved Norges kreative Fagskole. Det var 2 tøffe år, men mangen timer på skole benken, ofte 12-14 timer og deretter hjem for å fortsette. Men eg klarte til slutt å komme meg gjennom det og gikk ut med ein God karakter.:)  Så nå er eg da utdannet interiørkonsulet, og drømmen er da og starte opp for meg selv. Eg drømmer om en butikk der eg kan selge flotte interiør varer samtidig som eg tar konsulet jobber i interiør for privat og litt offentlig miljø. 

 (Bilder av stuen min)

Men eg har ikke kommet så langt til å realisere drømmen min, Men en dag da skal eg opne butikken min. Eg vil ikke sitte igjenn som 40 åring og angre på at eg aldri tørte å prøve.  Fortiden jobber eg som Fiske sammen med min far og mor. Der har eg nå lagt igjenn 2 år av mitt liv og Blir med 1 år til.


 Det er en spennende jobb med mye tunge tak når det først står på.Sminken og fin klena blir pakket godt vekk og blir erstattet med olje kle, håret i en dult, fiskeslo og har stort sett fiske blod/risp i ansiktet.Men igjenn så har eg mye fritid når eg først er hjemme:) Og det er jo deilig da.  

Eg blei nett intervjuet om akkuratt denne kontrasten her. Fisker som jobb og interiør som lidenskap:)
Vil du lese om meg i avisa kan du trykke på linken under. 


Så Her på bloggen får du være med på mine stadig nye prosjekter i hjemmet mitt. Eg prøver å gi inspirasjon og tips. Bruker mine erfaringer etter interiørstudie så godt eg kan, og er en litt handy jente som elsker DIY:)  Eg blei godt tatt i mot på blogg.no og fekk utrulig mangen lesere og daglig  mange flotte kommentarer.:)

Så eg håper du vil følge bloggen min og legger igjenn et spor slik at eg kan finne deg:) 
Og til mine gamle trofaste lesere. Eg håper virkelig dere følger meg videre, for bloggen hadde ikke vert noe uten dere.:)  

For dere som har følgt meg før, kommer det kansje litt gjentatte innlegg. Men det tåler dere vel?:)

Ha en flott dag da dere:) 

31 kommentarer:

 1. http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/ har mange flotte interiørbloggere :))

  SvarSlett
 2. Grattis med eget domene :D bloggen din har blitt kjempefin :D

  SvarSlett
 3. I am actually impressed by this on-line journal! very clear clarification of problems is given and it's hospitable each living soul. I actually have perused your post, actually you have got given this extraordinary informative information concerning it. taruhanbolagratis.org

  SvarSlett
 4. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 5. Our Bengals House Flag hangs vertically and provides a top sleeve for insertion of your flagpole. The Bengals House Flag measures 28x42 inches, is constructed of 2-ply polyester, and both sides are dye sublimated with the NFL team logo as shown.The house flag for Bengals has a liner sewn between its two polyester sides, therefore, this flag is viewable and readable correctly on both sides.Hang your Bengals House Flag with our banner pole or fly it with our 5' wood flagpole and adjustable flag bracket.

  Chicago Bears house flags
  Cincinnati Bengals house flagsnfl flags wholesale
  nfl house divided flags, House Divided Flags,Sports Flags 3x5, Sports flags and banners,nfl House Divided Flags

  SvarSlett
 6. Proprio come la scorsa stagione, il Galatasaray 16-17 kit di casa pantaloncini sono rossi. La novità di quest’anno sono le calze che sono di colore giallo per completare una combinazione insolita che è in linea con la maggior parte degli altri kit di Nike per la stagione 2016-17magliette da calcio poco prezzo,
  maglia calcio poco prezzo Maglia Athletic Bilbao 2017
  comprar Maglia Atletico Madrid

  SvarSlett