tirsdag 17. april 2012

Nytt salongbord på plass:)

 God kveld  

Uff når er eg så trøtt at eg bare ligger og myser på sofaen. Klokken ringte 06.20 i dag og etter 3,5 timer på puten må eg si eg var lang i maska når eg stod opp. Turen gikk til haugesund for å hente det nye salongbordet og levere livdraktene på årlig sjekk. Min søster var med for å handle inn  dei siste punktene på lista til Den lille som kommer i mai. 

Da me kom frem til living kom eg på at eg ikkje hadde målt ( bare med øynene) bilen me kjørte med og min søster tvilte på at me ikke fikk det med hjem. Med mitt perfekte øyemål gikk bordet inni bilen og det var på millimeteren.:)  

Da eg kom hjem her hadde eg ingen som kunne hjelpe meg å bære bordet inn. Så eg tok saken i egne hender og fikk det inn helt aleine. Klapp på skulderen til meg:) 

Med en gang eg fikk det på plass. Stoppet alt helt opp for meg. Eg hadde lyst til å HYLE,HOPPE;SKRIKE;GRINE, eg var så missfornøyd, Det såg jo helt rart ut..Eg kan da ikke ha det slik??Hva kommer folk til å si?Hva kommer min kjære til å si? Tanken slo meg, eg har ødelagt stuen min.. Bordet er  egentlig litt for stort for sofaen min. Hva i all verden er det eg har tenkt med??

Bordet skal eg ha uansett, så kansje eg må ha ny sofa? HAHA   

Men etter noen Timer har eg får sett litt på det, og kommet frem til at det var ikke så ille alikevel:) Det vare bare en stor overgang i fra det HVite lille fra IKEA. 

Her kommer hvertfall litt bilder og håper på din ærlige tilbakemelding på hva du syns:)  
Kassen på bordet kjøpte eg på KID. Det er egentlig en flaskeholder (249.-) men eg syns det var fint og sette blomster,t-lys og lysestaker oppi eg. Hva syns du?:)
T-lysa lyste så fint gjennom stjerna i kassen:)


Har ikke helt bestemt meg for om eg liker det helt enda, for det er noe som føles så rart....Hva syns du da?

Vil du se hvordan det såg ut før, bare rull deg litt lengre ned på bloggen:) 

Nå roper sofaen for min del, så eg ønsker dere alle som er her inne en riktig God kveld videre:) 

Ha det fint så lenge da dere:) 

Klem

57 kommentarer:

 1. Da va jo kjempefint Silje!:) ingenting å bekymra deg for, du e så flink!!:) <3
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk <3:) Uff jo trur eg må da, for da e litt for stort føle eg.. Kansje eg må kappa av da:P haha

   Slett
 2. Nydelig bord! Men kanskje litt for stort til sofaen? Det hvite ikea bordet passet faktisk bedre inn med tanke på sofa/plass.. Men absolutt et flott bord! Bytt sofaen du;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er veldig fint.:) ja er enig i det, men eg skal få det til på et vis. slik at det vil se bra ut:) Litt Stor pynt på bordet så tenker eg at det vil dempe størrelsen litt. Visuelt:)

   Slett
 3. synes det var nydelig jeg silje! det passet perfekt inn til deg med den drivvedfargen og strl var fin! ikke for stort i det hele tatt!! du har virkelig øye for slikt altså!! :)

  all kreditt til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Ja på bilde ser det bra ut, men i virkligheten er det ikke så fint føler eg, men det er vel en vane sak?:) takk for fine ord:)

   Slett
 4. Det blei kjempe fint!! Vær fornøyd du :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) ja eg liker det mer og mer:) må vel bare gi det litt tid:)

   Slett
 5. Sykt fint! åh :D får skikkelig inspirasjon! Elsker interiør! Liker stilen din!

  SvarSlett
 6. Mulig det var litt for stort, men samtidig synes jeg det passet inn i stuen din ved tanke på stil og farge også :) Det ble et litt tøffere preg og det tok mye mer plass visuelt, men bordet var knallkult og jeg likte det !

  SvarSlett
 7. Syntes det er kjempe fint :) Rålekkert bord!!!
  Ønsker deg en nydelig kveld.
  Klem fra Renate

  SvarSlett
 8. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH det ble jo bare helt PERFEKT! Gratulerer så mye med å endelig få bordet på plass : )

  SvarSlett
 9. Jeg syns det var helt nydelig! :) Super flott pynt oppå bordet også! Du er veldig inspirerende ;)

  SvarSlett
 10. Herligheten, så fint det ble! Absolutt ikke for stort, rålekkert.. Og mye finere enn det du hadde før. Ha en deilig kveld, klem :-)

  SvarSlett
 11. Åååh det var DRIT fint! SÅ nydelig stil! Jeg likte det veldig godt og kunne selv ha tenkt meg ett slikt bord :D Ha en god kveld videre <3

  SvarSlett
 12. ingen bekymring Silje. Det er kjempe fint. Men skjønner du må venne deg til det. Hadde slik her også.
  men over til noe annet. Har du meldt deg på norges vakreste hjem??? Må jo være midt i blinken for ditt hjem...

  Ha en flott kveld Silje.

  Goklem Janne

  SvarSlett
 13. Jeg må bare spørre deg hvor det nydelige salongbordet er kjøpt? svar på min blogg slik at jeg får med meg svaret :D
  Klem til deg :)

  SvarSlett
 14. Bordet er kjempefint og jeg syns det passet inn hos deg. Det var slik her også når vi kjøpte den nye sofaen. Den er jo så enorm, og tok større plass en jeg trodde. Men nå angrer jeg ikke et sekund! Og slik blir det nok for deg også :)

  SvarSlett
 15. Jeg syns det ble kjempe fint jeg og passet perfekt inn hos deg! :)

  SvarSlett
 16. Helt nydelig! Har så lyst på det bordet selv, men det er dessverre for stort til tv-kroken vår:/

  SvarSlett
 17. Gud så fint Silje! :) Selvfølgelig blir det uvant med en gang, men du venner deg fort til det! HVor mye klarning har du fra bordet og til sofaen?

  SvarSlett
 18. Bordet er råtøfft! Jeg syns det er litt vanskelig å bedømme om det er stort i forhold til sofaen med de vinklene på bildene du har lagt ut. Får ikke sett helheten på en måte. Altså hele sofaen med bordet. Jeg syns kanskje den kassen du hadde lysestakene opppi ble litt mye på en måte, da ville jeg heller dekket bordet med noe flatere som ett stort fat med lys på istedenfor den høye kassen. Stein og trevirke er jo veldig stilig sammen, kanskje ett steinfat eller noe i den duren ? Blankslipt stein er stilig kontrast.

  Liker veldig godt stilen din, har fulgt bloggen din en stund og liker mer og mer den retningen du beveger deg inn i - og at du våger å ta inn litt røffe industrielle elementer inn i interiøret. Kjempebra!

  SvarSlett
 19. Ingrid

  Hvor har du kjøpt det bordet? Det var bare suuuper fint! :) Har sett det før men klarer ikke finne ut hvor man kan få tak i det...

  SvarSlett
 20. Jeg syns alt var kjempefint jeg. Tullete å si at kassa oppå bordet ikke passet!!! Alt er kjempe tøft. Digga det! ;)
  bordet passet også. Tror det bare er uvant for deg jeg :) kjenner til akkurat det selv. At ting blir annerledes enn hva jeg så for meg på forhånd, og da tar det bare litt tid å bli vandt til det!!

  SvarSlett
 21. Min ærlige mening; UTROLIG lekkert bord! Syns det passet helt perfekt inn i stuen din :) Sikkert uvant med et så stort bord og i tilegg til at det har en annen og mer dominerende farge enn det forrige du hadde. Men som sagt, lekkert lekkert lekkert. :) Mulig det kan se litt stort og at det stikker for langt ut om du ikke hadde hatt den stolen på hjørnet av bordet, så den syns jeg burde stå der. Ser liksom ut som en skikkelig og romslig sofagruppe :) Vurderer faktisk det stuebordet der jeg også, men jeg er litt redd for å kjøpe annet enn hvite møbler, hehe.. Drømmestue :)

  SvarSlett
 22. Wow, det bordet var KJEMPESTILIG! Synes det passet utrolig bra inn der jeg! Det er nok en vanesak man må venne seg til når man har sett noe annet hver dag :-)

  SvarSlett
 23. Jeg synes det ble kjempe stilig!! Og jeg synes det gikk fint inn i stua di! Men det kan selvfølgelig oppleves annerledes enn det som kommer frem på bildene! Men vi er vel litt sånn, at når vi får noe nytt, passer det ikke med det gamle, så må det ut, vi må ha noe nytt, noe gamelt må ut, and so on! ;-)
  haha.

  SvarSlett
 24. eg syntest det blei kjemep fint, =)

  SvarSlett
 25. Synes det ble kjempe tøft jeg! Er nok veldig uvant, siden du er vant til å ha det andre bordet, men så blir du vant til det. Jeg var veldig usikker når jeg byttet spise stuebord, men etter en stund ble jeg veldig fornøyd, så er nok vanesak.

  SvarSlett
 26. Hei ;) har fulgt bloggen din en stund ! Digger stilen din, masse goe ideer.... Jeg hadde samme problem da jeg å maen laga oss et bordlike stort som ditt bare i høyglanshvitt, å da måtte ny sofa til for at d skulle gå.... Så vi handla en ikea modul sofa som man kan bygge om hviss mann ombestemmer seg .... Helt genialt.... For føler mann må ha litt plass til å "gå" rundt bord..... Så litt trangt ut rundt ditt nye bord.... Elsker forresten borde ,glemte å si d ;))))

  SvarSlett
 27. Bordet var veldig fint! Har så lyst på noe lignede selv, men tror ikke det vil passe helt inn i stuen vår. Syes ikke det ble for stort i det hele tatt :)

  SvarSlett
 28. Så utrolig fint bord og den kassen oppåbordet :) Synes det passet veldig fint inn :)

  SvarSlett
 29. Hvilken farge har du i stuen din?:) Har nettopp flyttet, og lurer på å male stuen. Nå er det ferdigmalte MDF-plater der. De er lyse, men er ganske mye gult i fargen. Vi skal ha mørk grå sofa og ellers hvite møbler. Har du noen tips til farger som kan passe? Vil helst ha en matt farge. Vurderer hvitt eller lyst grått. Utrolig fin og inspirerende blogg du har, forresten! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Fargen i stuen min er grufull, den er veldig mye gulskjær i og skal snart males:) Da skal eg gå for en veldig lys farge som heter letthet (0501-Y01R) siden denne fargen er ganske hvit så skal eg male ene veggen i en annen farge, da trur eg at eg skal gå for kalahari eller kalk.:) Eg kunne veldig gjerne tenke meg å male stuen i noe annet, men siden det er opent ned til kjeller og opp så kan eg ikke det.

   Har du sett på den fargen som heter hvit lin? den er utrulig fin og skaper en flott kontast til det hvite. Den fargen er ganske lys men alikevel setter den farge på veggen.:)

   Søsteren min har malt 3 vegger i stuen hvit og 2 vegger i en farge som heter skifergrå den er ganske mørk. men det blei utrulig stilig.:) men igjenn så har hun ganske mangen vinduer der veggene er blitt så mørke.:) Men hun har hvite møbler og grå sofa (iden hvite delen av stuen)

   Du kan jo male stuen hvit og så male en fondvegg så kan du jo se hvordan du opplever det? liker du det kan du jo male en vegg til?:) Eg syns det er tøft å male ulike farger, det bryter litt og samtidig blir du ikke så lei som om hele rommet skulle være grått.:) Det skaper jo og en spenning i rommet:)

   Tusen takk for flotte ord fra deg:) Ønsker den eg flott kveld videre:)

   Slett
 30. Det ble kjempefint! Hvor har du kjøpt buddhaen? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) Buddhaen kjøpte eg på kid til 80,- den er egentlig grå men eg kjedet meg så mye en dag at den blei hvit:)

   Slett
 31. Bordet er kjempefint! Har sett på det selv også, og vurdert det att og fram noen ganger, men kom frem til at det virker vanskelig å tørke av og holde rent, da vi har mye både mat og drikke i sofakroken. Men har ikke helt gitt det opp helt enda;) Det passet kjempefint hos deg!

  SvarSlett
 32. wow, knall fint!! hvor er det kjøpt, og hva er prisen?

  SvarSlett
 33. Lekkert!! :) Likte godt putene med stjernene, kor har du kjøpt dei? - Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det.:-) dei har eg sydd sjøl av kjøkkenhandkle fra nille.:-) men dei har ferdigsydde søike pute trekk på princess og koster 80 kr for trekke.:-) ta deg en tur inn der så får du og fine stjerneputer.:-):-)

   Slett
 34. Tusen takk! Ha ein fin kveld :)- Nina

  SvarSlett
 35. Åh, kor stilig det vart med det bordet ! Det er jo bare knallekkert ! :) Og passet så godt inn, synst verken det var for stort eller for lite :)

  Så kjekt og se deg her på blogger :)

  Ønsker deg en fin uke :)

  Klem

  SvarSlett
 36. Hvor har du kjøpt de fine kubelysestakene på bordet hen? Likte de veldig godt:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:):) dei kommer faktisk fra europris, til kr 80 pr stk (trur eg det var) :):)

   Slett
 37. Du har det kjempe flott!! Lika stilen din og bordet passa veldig godt inn. :)
  Kor har du kjøpt speilet over skjenken? Det var utrulig fint.
  -Bodil

  SvarSlett
 38. vettuno? JEG DIGGER STILEN DIN! det er AKKURAT slik jeg selv liker det. og jeg er på vei. jeg bruker ditt hjem ofte som inspirasjon! Skulle ønske jeg kunne fått det sånn på 1-2-3. Menne kan ikke få kjøpt og fikset alt på en gang. Men jeg gleder meg så til hjemmet mitt er ordentlig innredet.
  Det nye salongbordet ditt, det ELSKER jeg. Skal skaffe meg ett som ligner,snart. Først ville jeg ha ett fra ikea, det samme som du hadde med glasstopp. Men jeg er litt lei av den altfor ikea og romantiske stilen(hadde veldig sånn stil før) men nå har jeg gått over til mer lik stil som deg. Jeg elsker sølv. sølv er det fineste. masse sølvlysestaker. også elsker jeg tredetaljer. har mange fletta trehjerter og kurver. det er så fint. det eneste jeg ikke liker er tremøbler. altså. trefarget - eik, osv. på skjenker, bokhyller osv. Men den fargen som er på kurver er knallfint. Igjen: JEG ELSKER STILEN DIN. du er en stor inspirasjon. takk :) og forresten; hva vil du kalle stilen din for? :)

  SvarSlett
 39. Og en ting; de kubbelysestakene dine fra europris, er dine skeive? mine er så skeive att jeg må sette noe under den ene siden av kubbelyset.. :( skuff..

  SvarSlett
 40. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett