lørdag 28. april 2012

Rom for Rom- SOVEROM

 Siden eg har skiftet blogplatform og hentet inn litt nye lesere, tenker eg å ha Rom for rom her på bloggen.:) For dere som har følgt meg før vil dette sikkert bli litt kjedelig, men det får heller bare gå:) 

Soverommet er vel det rommet eg er mest fornøyd med i huset:) 

Når me først flyttet inn her var alt HVITT og slik skulle eg ha det og. Ny seng og nattbord blei kjøpt og det skulle og selfølgeli være HVITT. Alt kom på plass og eg tenkte. Herre for et livløst og kjedelig rom. Det var virkelig kaldt og senga forsvant i lag med veggene. Her måtte eg gjøre noe. 

Eg tok turen på fargerike og der fant eg en fin farge, men var litt redd for å gå for den, men 

angrer ikke et sekund den dagen i dag at fargevalget falt på muskatnøtt. 

Rommet blei med en gang innbydende,lunt og stemmningsfult. Kontrasten med det hvite blei bare så lekker. Enste eg angrer på at eg malte er at eg er blitt et B-menneske:P hehe 

FØR:

ikke se på rotet, det var når eg skulle male, så alt blei slengt i senga.
ETTER MALING:Helt siden eg var en liten jente har eg alltid ønsket meg himmelseng. Det ville eg ha her inne, for det var noe som maglet. Tenkte lenge på hvordan eg skulle få dette til, for eg ville ha det rundt hele senga og ikke bare over sengegavel. 

Først var eg inne på stenger og kjetting. Men det ville ikke bli fint. Plutselig fant eg noen fester som egentlig hører til langlo garderobeløsning som passet perfekt til det eg hadde sitt for meg i hode. 

5 takfester,2 veggfester,3 gardinstenger,2hjørner og 4 gardinlengder kom himmelsenga opp,
Og det blei NYDELIG (i mine øyner da) 

Min egen DIY himmelseng:)
Elsker stemmningen på soverommet.


Veggfargen heter MUSKATNØTT


Ikke ver redd for å sette litt farger på veggene, bare se hvor fint det blir.:)


 Soverommet er et av dei viktigste romma me har i huset. Det er tross alt her en henter inn energi til en ny hektisk hverdag. Det er diverre all for mangen som har den tankegangen at. Det er ikke så nøye hvordan det ser ut, det er bare me som ser det uansett.

Helt feil tankegang.


 Å pusse opp soverom trenger ikke koste deg mye, Litt maling på veggen gjør jo underverk, det såg du vel på før og etter hos meg?:)
Er du en av dei som nedprioviterer dette rommet? 

Send meg gjerne link eller et spor så eg kan besøke deg og se ditt soverom:) 

Ønsker dere alle som titter inn en flott lørdagskveld:) 

Ha det fint da dere:) 

klem

69 kommentarer:

 1. Elsker himmelsengen, (soverommet ditt generellt) og hadde håpt du ville forklart nærmere ka du har gjordt?! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det:) Ja det kan eg jo gjøre, men du kan lese på innlegget på min gamle blogg, der har eg forklart hva du treng og hva du skal gjøre:)

  Legger ved linken under eg:)

  http://lindevegen.blogg.no/1314298910_hvordan_eg_laget_himm.html

  om det skulle være noe mer du lurer på så spør gjerne:)

  SvarSlett
 3. Nydelig rett og slett! Har sett dette bildet før jeg, kanskje i en konkurranse? Har iallefall lagret det i inspirasjonsmappa mi, og sagt til kjæresten at SÅNN vil jeg ha det! LAG meg en himmelseng;) hihi ..Har alltid ønsket meg det! Er også glad i å ha det fint på soverommet..og er enig med deg at det er viktig:) desverre hender det seg at det oppvares rot der pga begrenset lagringsplass...Må finne løsning;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Kjempe fint, hvor er den sølvlykten du har i stuen fra? Den som du har oppå sjenken din? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Den sølvlykten kommer fra living og tror den kostet 299,- :)

   Slett
 6. Igjen må jeg si at rommet er fantastisk nydelig Silje:) vakkert! Her er det absolutt slik at soverommet er blitt nedprioritert, men det skal jeg få endret på etterhvert bare vi blir ferdig med oppussing av vesla sitt rom:)

  SvarSlett
 7. Nydelig rom Silje.. Fikk nesten lyst å pusse opp soverommet mitt.. Kanskje det blir samme farge som deg, hehe:))

  Og sengehimmelen var fantastisk flott, imponert.. Og de flotte bildene under da:) Klem

  SvarSlett
 8. Soverommet ditt er virkelig helt fantastisk! :) Skulle ønske vårt soverom var litt større, for nå er det bare plass til skapet vårt og senga. Skulle gjerne hatt litt mer pynt og en stol osv. Å male veggene gjorde virkelig underverket ;)jeg har Marrakesh på gjesterommet, og jeg har vurdert å male soverommet også i den. Har bomull nå. Men det blir ikke like koselig. Så det er vel et prosjekt.

  SvarSlett
 9. Kor eg den lysestaken som står på gulve fra? nydeli:DDDD finest soverommet:pp

  SvarSlett
 10. Så fint!!

  Tar med meg dette tipset til me skal bygga nytt hus, for dette var nydelig!

  SvarSlett
 11. Nydelig! Kjempefin himmelseng!
  Vi har nettopp pusset opp vårt soverom, hvitt og grått:)

  Klem Monica

  SvarSlett
 12. Jeg elsker hvitt, men må innrømme at soverommet ditt er helt nydelig!! Men tror ikke jeg hadde turt å male slik her hos oss, jeg er nok litt redd farger :/ Skjønner godt at du har blitt b-menneske, men får jo lyst til å hoppe opp i sengen og bare bli der, så fint du har det :)

  SvarSlett
 13. Må igjen fortelle deg hvor herlig jeg synes soverommet ditt er Silje! Superflott! :)

  SvarSlett
 14. Hvilken farge har du å soverommet?

  SvarSlett
 15. Det dtår i innlegget.:-) men fargen heter muskatnøtt.:-)

  SvarSlett
 16. WOW sier jeg bare!! For et utrolig flott soverom! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt seng og nattbord? Ha en god kveld. Klem Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for flott kommentar.:-) senga og nattbord kommer fra ikea i merket birkeland.:-)

   Slett
 17. Kor er den lysestaken som står på gulvet fra? :D nydeli rom!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lysestaken som står på gulvet kjøpte eg på bohus for kr 500:):)

   Slett
 18. Dette rommet ser jeg meg aldri mett på ! Det er helt nydelig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det snille søte ellen:):)

   Slett
 19. Det er såååå fint :)

  SvarSlett
 20. Så flott soverommet ditt ble:)

  SvarSlett
 21. Såå fin farge! Har selv fargen Lun på soverommet-men denne var jo myyyye koseligere!! Har "hundreognitten" prosjekt på gang akkurat nå...så tror neppe jeg skal begynne der inne igjen nå :P Meen jeg har jo ett par gjesterom som skal taes først :)
  Kjempefint var det i alle fall! :)

  SvarSlett
 22. Hei :)

  Først, lekkert soverom! Virkelig. Dette kan du!

  Hvilket gulv har du her? Farge, type?

  SvarSlett
 23. Dette var virkelig ett nydelig soverom, fargen skal noteres til senere :)
  Enig i at dette også er ett rom man bør prioritere, ingen blir vel i godt humør av å se rot og ett stygt rom når man slår opp øya om morgenen ;) følger deg videre :)
  Bli med på giveawayen min dal vel!

  Klem

  SvarSlett
 24. LEEEEEEEEEEEEEKKERT!!

  Jeg er dessverre en av dem som nedprioriterer soverommet.. men håper og få pusset det opp neste år! :D

  Ha en fin uke,
  Sommerklem fra Jatte♥

  SvarSlett
 25. Wow, så lekkert! :D

  Har akkurat pussa opp soverommet, men nesten så jeg får lyst til å ta det om igjen.. Men ikke akkurat nå kanskje..

  Legger meg til som følger hos deg, så lekkert hjem! :)

  SvarSlett
 26. Så UTROLIG vakkert! Jeg ønsket meg himmelseng da jeg var yngre, og trodde jeg var kommet over det. Men NÅ fikk jeg seriøst lyst på himmelseng igjen


  Lottemora

  SvarSlett
 27. For et drømmesoverom!!! <3 Ble enda mer inspirert til at veggene skal bli mørkere når vi skal ta soverommet! :)Lurer litt på det samme om Marius, om gulvet? :)

  Vi byttet kjøkken til påske, og det dro med seg nytt gulv i hele etasjen, nye gulvlister, male alle listen osv. Blir bra til slutt!:)

  SvarSlett
 28. Hei, jeg elsker rommet, er det perfekt.

  Jeg snakker ikke språket så jeg bruker Google tanslate. Så jeg beklager feilene.

  Jeg lurer på hvor du kjøper gardinen rundt sengen?

  Vennligst svar via e-post hvis mulig

  anciendu68@msn.com

  Takk :) :) :) :) :)

  SvarSlett
 29. For et fantastisk nydelig soverom. =)
  De bildene som henger på veggen over sengen var utrolig flotte. Er det lenge siden du har kjøpt dem og hvor? =)

  SvarSlett
 30. Kom over bloggen din tilfeldig og måtte bla meg helt til bake til begynnelsen i arkivet.. Fy søren du er flink! Dere har det helt utrolig flott! Men jeg lurte på et par ting; hvor har du funnet bildene over sengen, og hvor er kurven fra? Kjempefine! Har selv nettopp pusset opp vårt soverom og mangler noen bilder på veggene, og syns dine var så fine :)

  SvarSlett
 31. Jeg elsker stilen din og det blir alltid like inspirert når jeg er innom bloggen. Det var søstrene mine som tipset meg om bloggen din, hun ene har malt soverommet sitt i denne fargen og selv holder jeg på å male kjellergangen i fargen delikat. Er du på instagram? Jeg fant det ene bildet av soverommet ditt med rundt 6000 likes tror jeg...

  SvarSlett
 32. Så fiiint! Hvor er gardinene dine fra/navn på de?

  SvarSlett
 33. Lekkert soverom! Hvilken type/farge er gulvet ditt? LOVED IT!

  SvarSlett
 34. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 35. That is quite surprising... I have never heard of that before reading your post!
  It makes me quite puzzled and angry too!
  http://obataborsi59.com/ obat aborsi
  http://obataborsi59.com/cara-menggugurkan-kandungan-dengan-cepat-dan-aman/ cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett
 36. Thank you so much admin is already providing the information to us was very charming and helpful at

  all, and sorry I here share permissions health articles may be useful for all of you in particular who are

  looking for Cara mengatasi asam lambung tinggi

  SvarSlett
 37. Looking for Security guards? Call us for the best security services. We offer protection for buildings, construction sites, events, as well as fire watch. Security Guarding

  SvarSlett
 38. Thank you very much for such an interesting post. Keep working, great job! In my free time, Sell My House Fast For Cash

  SvarSlett
 39. Thank you very much for such an interesting post.

  VPS Hosting in Pakistan

  SvarSlett
 40. Thank you very much for such an interesting post.
  Web Hosting

  SvarSlett
 41. Softhof offer cheapest dedicated server, Linux & Windows VPS Hosting and shared hosting full managed and finding the reliable and affordable Best Web Hosting in Pakistan. Get Fast 99.9% Uptime and Easy Payment Options. Softhof offer cheapest dedicated server, Linux & Windows VPS Hosting and shared hosting full managed and finding the reliable and affordable Best Web Hosting in Pakistan. Get Fast 99.9% Uptime and Easy Payment Options.
  Web Hosting in Pakistan

  SvarSlett