onsdag 11. april 2012

Se hva eg har kjøpt..

  God kveld dere.  

Det har vert meget stille her hos meg siden eg skiftet bloggplatform. Eg tok rett og slett en påskeferie fra hele bloggen eg:) 

Påsken har bare flydd av gårde.Det har vert middag her og der, festligheter og familiebesøk.:) 
Eg har og brukt en del tid på min første konsulent jobb som da er oppussing av babyrom:) 

Der har eg fått valgt gulv, farge og hvordan det skal møbleres. Rommet skulle egentlig stått så og si ferdig nå i påsken, Men da me skulle skru opp den siste tingen til rommet som da var senga viste det seg at den var knekt. Så TYPISK. Og når du bur på landet så er det ikke bare til å hoppe i bilen til nermeste butikk heller.  

Så nå må me bare vente på svar fra bohus slik at me kan hente ny seng og få rommet ferdig:) Det blir vertfall nydelig. Herlig lysblå vegger, hvite møbler og et gulv som går i en varm fin beige tone:)  

Men over til overskriften:) 

På facebook er eg medlem i en gruppe som går under navnet Finn kvinnherad. Der er det 3668 medlemer der folk selger alt i fra A-Å.  

Eg fikk øye på en nydelig gammel kommode eg bare måtte ha og heiv meg på bud runden. Den begynte på 500,- og den blei min for 700,-  er ikke så ille det vel?

Er den ikke NYDELIG?


Den skal selfølgelig bli hvit og skal få seg noen strøk med bengalakk. Det fordi den skal få en høyglanseffekt. Da vil den virkelig bli lekker mot den røffe stilen eg ellers kjører her i stuen:)  

Den "nye" kommoden skal få sin plass her: Den som står her den skal flyttes ut i gangen og den som står i gangen skal ner:P Eg fikk beskjed av min kjære, Nå skal det ikke mer kommoder inn her i huset. hehe  Tror det blir bra eg:) 

Hva tror du?:) 

Ønsker dere en FIN-FIN kveld videre, nå skal eg sy ferdig liftgardina mi og se om det kan bli et brukende resultat. 

klem

41 kommentarer:

 1. Heisann. Hvilken type maling bruker du og hvilken type bengalakk? (om det er forskjellige typer da vell og merke :p)

  Kjempefint du har det. Liker stilen din veldig godt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Om det ulike typer det aner eg ikkje. Eg kjøper min på fargerike.:) Du kan få den i akkuratt den fargen du vil, eg pleier å bruke fargen eggehvit.:) Tusen takk for det du:)

   Ha en flott kveld videre:)

   Slett
 2. Superfin kommode, man kan aldri få nok ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant den er:) Nei det er det eg sier til han:P

   Slett
 3. Litt av et kupp du gjorde :) Har en lik i kjelleren, og en nesten lik på tvstua :) Kjempefine. Den ene fulgte med huset så den får jeg ikke male, men den andre blir nok hvit etterhvert! Kos deg med oppussingen :)

  SvarSlett
 4. ja eg tror det var et kupp:) aner ikke hva di ligger på i pris eg:P det forstår eg da men godt du hvertfall kan male den ene da:) hehe jo takk for det du:) håper du har hatt en flott påske:) og du skal du på bloggtreff?:)

  SvarSlett
 5. Stilig kommode! Spennende å følge med på hvordan det blir. Jeg håper inderlig at du får plass ti salongbordet da : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) ja det HÅPER eg og.:) venter fortsatt på at den skal komme på lageret i stavanger så rekner med i neste uke er det på plass her hjemme:):)

   Slett
 6. Kjempe fin kommode! Ikke så ulik min, som jeg malte for en liten stund siden :-) Jeg valgte å male utskjæringene i en annen farge (ikke for å spamme din blogg med min, men om du vil se kan du se her: http://victoriashjem.blogg.no/1333873189_fr_og_etter_bilder_ga.html ). Synes det ble kjempe fint! Men den blir nok den der også når du har fått gjort ditt med den :-)
  Lykke til, flinke du! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det går helt fint du:) Er bare kjekt når andre deler inspirasjon og tipser, det setter eg stor pis på:) så eg takker for det:) Kommoden din blei jo bare lekker da, her har du vert flink:):) Eg maler den helt hvit i forsteomgang, tenker å skyggelegge litt i utskjæringene litt for å fremmheve di, Men vil holde den ellers enkel for viss ikkje blir det for mye her hos meg.:) Eg blandet det fine mot det røffe og det er nok i seg selv:)

   Slett
 7. For et kupp! Og den var også utrolig fin, og kommer nok til å bli helt fantastisk i hvitt :-) Gleder meg veldig til å se hvordan den ender opp :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja eg gler meg til å få den ferdig:) skal hente den i helgen :):)

   Slett
 8. Har ikke fått med meg at du har byttet plattform jeg.. Kjempefin blogg da, og den kommoden var lekker!:)

  SvarSlett
 9. Den var kjempefin!!

  Hadde den vert min ville jeg nok malt det uthevede mønsteret i en egen farge eller nyanse for å fremheve de detaljene. Det tror jeg ville blitt råtøfft!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sant nok det:) eg tenker å bare skyggelegge utskjæringene litt med en lysgrå/beige farge men får se hvordan det blir, får rett og slett prøve meg frem:)

   Slett
 10. Den kommer til å bli dødslekker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror eg også, Gler meg:) Ny komode og salongbord, dette vil bli bra:)

   Slett
 11. Den kommer til å bli kjempe fin når du får gitt den ett par strøk. Er genialt med de facebook sidene.. har skaffet meg ett par godbiter derfra selv, i mitt området :)
  Klem

  SvarSlett
 12. Ja det tror eg også:):) har sett så mangen andre som har skaffet seg slik og malt di hvite, og da er di nydelig i mine øyner:) ja det er så, blir kvitt en del som eg ikke trenger lengre og så:):)

  SvarSlett
 13. Kommer til å bli meget lækkert! :D

  SvarSlett
 14. Kjempe kupp dette Silje :-) Blir nok veldig fin som hvit :-)
  -klem May Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja 700 er vel ikke så ille for en så flott kommode:):)

   Slett
 15. Kjempe fin :)Kommer til å bli super lekker hvit!

  God morgen til deg!
  Klem fra Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det tror eg og renate, blir spennende og se:)

   En fin morgen til deg og:)

   -klem silje-

   Slett
 16. Den blir garantert knallfin i hvit høyglans :) Liker den kommoden du har i stua fra før også veldig veldig veeeeldig godt jeg da ;) Så om den nye blir bedre, blir spennende å se !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det tror eg også:):) Ja den er veldig fin:) men den skal få stå i gangen, for der skal me pusse opp litt nå i tiden som kommer. Ny farge på veggen og fliser på gulvet:) Er så stygt slik det er nå:)

   Slett
 17. Nydelig! Gleder meg til å se resultatet:)
  Blir spennende å se hvordan babyrommet blir også:)

  Klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) ja det blir veldig spennende, håper resultatet blir slik eg ønsker:):)

   Slett
 18. OJ OJ OJ...må si jeg har gått glipp av mye i mine travle dager. Byttet plattform....også leser jeg noe om barnerom??
  Da må jeg bare få si...GRATULERER SÅ MYE SILJE!!
  Så koselig. Gleder meg på deres vegne.

  Skal pørve å følge deg her inne...men er så lett hvis du legger inn link på blogg.no som nå. For da ser jeg deg. m du skjønner;)

  Ha en flott dag, og kos deg med den flotte kommoden;)

  Go-klem fra janne

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe nei nei Det er IKKE eg som venter barn:) Det er min søster:) så eg skal bli tante igjenn i mai:)

   Ja eg sjønner det, men om du liker facebook siden min kan du jo følge meg via den da:):)

   Jo takk for det janne:)

   Go klem tilbake:)

   Slett
 19. Det tror jeg blir veldig bra! :) For en flott stue du har :)

  SvarSlett
 20. Ååå, den var fin!!
  Og vert kanonfin med kvitmaling!! Du er flink! :)

  SvarSlett
 21. Nyyydelig kommode:) Tror den blir kjempe leker når du får malt den hvit. Hehe, begynner han å bli lei av kommoder?:P Gleder meg til å se resultatet av barnerommet du har drevet med:) Driver selv å pusser opp rommet til vesla her hjemme, men går litt tregt med oss, hehe:) Ha en nydelig helg videre!

  Klem

  SvarSlett
 22. Blir garantert superfin i hvit :D

  SvarSlett
 23. Dette blir gøy å se åssen blir, for jeg har nemlig arvet akkurat samme kommode fra min morfar, altså NØYAKTIG lik ;) Jeg sa han ikke fikk lov å kaste den fordi jeg ville male den hvit og ha den i det nye huset vi har kjøpt. Vi får forresten flere ting i samme serie; et kjempe stort vitrine skap, seng, en litt mindre kommode og en den som er slik som din ;) Vi skal male alt i hvit høyglans :)

  SvarSlett
 24. Superfin! :D Du har fått en award hos meg, søte deg! :)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 25. Hei.
  Kan eg spørre kor den sølvlykten er fra? :)

  SvarSlett