fredag 11. mai 2012

Babyrom- Endelig resultat:)

Hei igjenn kjære lesere.:) 

Det har virkelig vore dødt her inne på bloggen, men det har sine grunner. 
Eg har nemlig vert uten internett i en hel uke. Det var en båt på stord som klarte og ødlegge kabelen med ankeret sitt og dermed blei over 1000 uten internett, med min flaks måtte jo eg bli en av di. 

Men nå er det gledens dag og endelig internett. Merker det at eg fikk plutselig mye "fritid" så da har eg tilbringt en del timer på symaskinen. Har fåt sydd sengkle til min kommende tante prins og prinsesse og dei har fått hver sitt lappe teppe som kan brukes til vognteppe.:) Bilde kommer selfølgelig:) 

Men på denne uken har eg og fått gjort ferdig barnerommet. Dette er på en måte mitt første interiørprosjekt som interiørkonsulent der alt har stått på meg. Utrulig gøy men samtidig litt skummelt.

Men resultatet blei jo strålende bra. Mangler en del på rommet enda.men det haster ikke så mye for han skal jo ikke bruke dette rommet med en gang:) 

Mangler gardiner/liftgardin, klarer ikke bestemme meg for hva eg skal ta? 
Når han har fått et namn skal det opp på veggen med hvite fine bokstaver
Et teppe på gulvet 
Og noen rammer på veggen mellom skapet og senga, er litt tomt der nå. 

Men eg ville vises dere hvor fint det er blitt til nå:) 

Så enjoy, kommer MASSE bilder:)  

Sengehimmelen har eg sydd selv:)
Syns ikke det er fint med sengehimmel som ser ut som myggnetting. Så derfor blei saken tatt i egne hender:) litt skavanker her og der men det hører med når det er hjemmelaga. hehe


Drøm søtt lille engel 

Det er en veninne av meg som har laget dette veggordet. 
Eg valgte å ha det hvitt slik at det ikke skulle bli så trengende, Nå glir det fint inn i resten av interiøret og har et rolig preg over seg:)Nå er det bare oppe en rullegardin. Men så er det det da, skal eg ha gardiner eller liftgardin? 
Hva ville du valgt? 

Eg heller litt mer mot gariner for det får rommet til å virke så lunt og koseligVeggfargen er bare så nydelig, den er så rolig,behagelig og skaper en harmonisk stemmning i rommet. 
Annbefaler virkelig denne fargen til barnerom.  

Bare se hor fin kontrasten er med det hvite da?:)

Har ikke navn på denne fargen bare NCS kode. fordi denne har eg funnet frem i fargevifta mi.:) 

KODE: NSC S 0520-R80B
Når me skulle velge kleskap, gikk me rett og slett for et pax skap fra IKEA, der me funne designe innholde selv. I skapet har me valgt 4 store skuffer som en kan dra helt ut, 2 hyller og 1 oppheng. Dette skapet kan han ha ganske lenge.:)Gulvet og er nydelig.  

Valgte denne beige fargen for å varme opp dei blå veggene. 
Dette gulvet kommer fra senco gerfloor og er et click system. 
Super enekelt og legge, du slipper og sage, trenger bare å bruke en tapetkniv. 

Fargekode på gulvet er: 0385 puzzle

Valget falt på dette gulvet fordi det tåler en del. Hadde aldri valgt parkett på et barnerom, En gang med bilen i gulvet så har du jo mangen hakk.  Senga kommer fra bohus i merket roomate 

Eg syns den er kjempe fin. Er så mye finere med tette ender på sprinkelsenger. Ser mye mer solid og lun ut. Det eg liker best med denne senga er at sprinklene ikke er runde. Ved siden av lempen her på veggen skal namnet til prinsen henge nedover på veggen 


Litt dill må en jo ha. Her har eg rammet inn den sjønne vuggevisa So ro lille mann
I rottingkista her er det tenkt plass til oppbevaring av leker. Den er og veldig kjekk å bare ta med i stuen for å så bære inn på rommet igjenn om kvelden:)
Så slik ser da barnerommet eg har pusset opp ut.:) 
Et par småting igjenn så er rommet helt ferdig. Men så langt er eg veldig fornøyd med hvordan det ser ut, og eg trur at "kunden" og er det:)  

Hva syns du da?:) 

Ønsker dere alle som titter innom en flott dag og ikke minst flott helg:) 

klem

59 kommentarer:

 1. Så utrolig fint rom! Likte fargen på veggen. Får følelsen av at man kan slappe av og bare nyte dagen.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det:) ja fargen er kjempe fin, så er fornøyd med deg:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig baby rom, sikkelig avslappende farger <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg:):)

   Slett
 4. Det ble kjempenydelig :) utrolig flink du er Silje!

  SvarSlett
 5. Veldig fint rom. Skal ta vare på den fargekoden, tilfelle jeg får en gutte-baby en gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du:) ja den må du notere deg :)

   Slett
 6. ååh, så herlig fint ! Du har hvert kjempe flink, Silje !! Sikkert litt greit å få gjort sitt første interiørprosjekt som konsulent hos noen du kjenner godt? Nå er det bare å fortsette vet du ;) For dette kan du !

  Synes veggordet var veldig fint i hvitt ! Har tenkt på det selv på snuppas rom også, hvor hun har veggord i sort. Jeg har irritert meg over det helt siden det ble tatt opp på veggen , men wallstickersen fikk vi i gave av snuppas tante, så den får bare være litt til ;)

  Når det gjelder solavskjerming synes jeg du burde gå for liftgardin. Det er det mest praktiske i forhold til at det er et barnerom og du har jo allerede sengehimmelen hengende ned rett ved vinduet. Men det er bare min mening :)

  Nok engang; helt nydelig !!! Bra jobba!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuusen takk for det ellen:) ja det er veldig grett itilfelle eg skulle feile helt:P hehe

   Ja det er helt sant, eg er enig med deg der.:) Men her å landet er det ikke så mye å velge i når det kommer til liftgardiner, så da faller valget mye enklere på vanlige gardiner.:) Men eg får ha øynene oppe og kikke litt på nett:) eller så får eg bare sy en selv:P hehe

   Tusen takk for fine og oppmuntrende ord, det er jo så kjekt:)

   Slett
 7. oj,så rent,pent og råpent et rom! kom å fikse på "furu" rommene her i huset også du??? :-p

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, ja eg kommer med en gang, hvor bor du?:):)

   Slett
 8. Utrolig nydelig rom! Du er virkelig dyktig, Silje! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det sofie:D

   Slett
 9. SÅ flott det ble Silje!! Dette kan du virkelig.. Mye inspirasjon å hente her! :-) Kan jeg spørre hvor du får tak i alle de fine kurvene? :-) Den som står oppå kommoden? Flinke du.. God helg! Klem Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig kommentar:) Den har eg tatt hjemmefra, men den kommer fra KID, Dei selges i et sett og du får 3 ulike størrelser. Denne er den melomste.:) Koster ikke mer en 199,- så løp og kjøp:):)

   Slett
 10. Nydeligt!! DU er super flinke!!!
  God fredag til deg!! :-) klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig sagt av deg:D

   Slett
 11. Nydelig rom:) Flink du er Silje. Fikk enda mer inspirasjon til oppussingen av barnerommet her jeg nå (som vi fortsatt ikke er ferdig med *kremt*):P

  Jeg tror jeg ville gått for liftgardiner der jeg kanskje, føler det passer bedre inn i rommet. Men smak etter behag:)

  Forresten, hvor er kommoden fra? Trenger en kommode til barnerommet, men har ikke funnet noen ennå som jeg liker, men den der var veldig fin og enkel:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det solveig:):) så bra då, eg gler meg til å se resultatet av prinsesse rommet:)

   Ja det er sant det du sier, men er så mye enklere å få tak i gardiner her på bondelandet:P hehe

   Kommoden kommer fra IKEA i merket hemnes, den er utrulig fin:) og har store dype skuffer:):)

   Slett
 12. For et fantastisk flott gutterom!!! Nå ble jeg virkelig inspirert til og ta fatt på mitt eget lille rom til lilleprinsen som skal komme:) Du er kjempe flink!Også så mange flotte detaljer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for flotte ord fra deg:D det varmer godt å få slike kommentarer som dette:) Ja du får hive deg rundt det er jo så GØY:):)

   Slett
 13. Hei Silje.
  Jeg lurer på hvor den lampa du har over spisebordet er kjøpt,og hva den kostet?Den var superfin!!Som alt det andre du har ;)
  Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) lampen kommer fra living og kostet 1500,- men da har eg den største/lengste med 9 lys pærer du kan og få minde som igjenn blir billigere. Er i merke inhouse:)

   Slett
 14. Helt nydelig! Masse fine detaljer samtidig som det ikke blir for fullt! Veggfargen var nydelig, og gulvet passet perfekt:)) Elsker blått/hvitt/beige til gutterom:D Du har vært flink!!
  Om du heller mot gardiner har Princess noen kjempefine lysebå med hvite striper! De er egentlig kjøkkengardiner, men kan jo fint brukes på rommet her:)) Hadde nok passet fint med begge deler:) spennende å se hva du velger:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for flotte ord:):) ja det gjør eg og, fineste kominasjonen du kan ha på et barnerom syns eg:) skaper så fin stemmning g harmonerer så godt sammen:) hmm kansje eg skal sjekke dei ut da:) takk for tips:) Ender vel opp med å sy egen liftgardin tenker eg:P hehe

   Slett
 15. Åh! Helt nydelig! Du skulle vert her og tatt oppdraget hos oss også :)) Vi har valgt å ha hvite vegger siden rommet er så lite og mørkt og med skråtak. (Den ene veggen skal ha tapet), men får jo lyst å male hele rommet i den fargen der :)) men tørr ikk pga lysforhold og str...(og vi må vite kjønnet :P)
  Du er vertfall veldig flink! Skulle ønske jg kunne hatt en brøkdel av dine skills ;)
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord::):) ja eg kunne komt på oppdrag vettdu:):) men blått er jo en kald farge, og et rom som er kaldt vil jo virkemindre for kalde farger skyver en i fra seg:):) etter eg malte der inne føler eg nesten at rommet blei større.:) men samtidig så lunt og koselig:)

   Men det er jo kjempe fint og holde rommet lyst og nøytralt og heller pynte opp med Rosa/blå detaljer:)

   Trikset mitt er å holde meg til en liten fargeskala, ikke mikse for mangen blåfarger sammen, for da kan det fort bli rotete..:)

   nok en gang, tusen takk for flotte ord:)En fin lørdag til deg også:)

   Slett
 16. Kjempe flott :) Jeg lurte på hvor du har kjøpt stativet til sengehimmelen? Også den vegghyllen som henger over Ikeakommoden? :)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for det:) Den kjøpte eg på Barnevogns service butikken på gullgruven i bergen. Men den typen statvi trur eg dei selger over alt. Barnashus har sikkert. Det er slik som du skrur på senga.:)

  Den hyllen er fra IKEA og heter STENSTORP :)

  SvarSlett
 18. Kjempefint ble ble Silje! Hvor har du fått tak i bordlampen oppå kommoden? Den var jo bare så søt!!! Og lager venninnen din veggord på bestilling? Har hun kanskje en nettside?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) hmm eg kjøpte den på en lokal interiørbutikk så er usikker på hvor du kunne fått tak i en slik. men nesten gang eg er der skal eg høre om hva merke heter:) Hun har bare laget som hobby, og tatt seg en pause fra veggorda.. Men det finnes jo nettsider der du kan designe veggord selv:) om du bare goggler det så finner du det med en gang:):)

   Slett
 19. Det ble litt rotete og kjedelig spør du meg.. skulle ikke tro du var utdannet...

  SvarSlett
  Svar
  1. Trur du har missforstått hele interiør studiet.. Du lærer ikke hvordan du skal pynte kommoden og hyllen.du lærer om tekniske tegninger.hvordan du skal møblere hotell,kontor,butikk,bad osv.. Du lærer regler i forhold til byggforsk,du lærer om farger, perspektiv osv. Så å komme her å si dette til meg syns eg ikke så mye om, for du aner ikke hva utdanninga faktisk går ut på!!! Om du ikke liker dette rommet,greit for meg..eg har plenti andre som liker det:-) eg syns det er et flott rom, og det viktigste er at kunden er fornøyd.....for det er ofte du må gjøre ting du selv ikke liker... Så etter mine studier er dette gjort etter boka med tanke på farger og møblering...

   Slett
 20. Nydelig barnerom:)

  Lurer på hvor du har kjøpt gulvet? Skal pusse opp loftet og tenker at dette gulvet hadde passet veldig bra.

  SvarSlett
 21. Flink du er:) hhvor er seilbåten på hyllen fra? :)

  SvarSlett
 22. hei! lurte på hvor du har kjøpt uroen?=)

  SvarSlett
 23. Fineste babyrommet!!! Jeg elsker det!!! Du er så UTROLIG flink!!

  SvarSlett
 24. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett
 25. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 26. I really love this post I will visit again to read your post in a very short time and I hope you will make more posts like this.
  http://jualobatpenggugurkandungan.net/ obat penggugur kandungan

  SvarSlett