lørdag 12. mai 2012

DIY- lappeteppe

God lørsdag alle sammen. 

Glad nyhet, nå er trappa ferdig i tunet og resultatet blei stårlende. Nå gjenstår det bare å få opp en levegg og koble om det elektriske, har nemlig lys i trappetrinna:) Bilder kommer selfølgelig:) 

Når eg har en slik jobb som eg har så har eg utrulig mye fritid og da må eg jo fylle den med noe.:) 
Eg skal bli tante til gutt nå i mai og jente i august og hadde veldig lyst å sy vognteppe til dei.:) 

Eg fekk kjøpt masse fine rosa stoff og heiv meg rundt. Etter noen timer på symaskinen var teppe ferdig og resultatet blei kjempe bra, eg er ikke så erfaren på symaskinen  og har aldri sydd noe lignede som dette, så litt skavanker er det her og der, men slik skal det være når det er hjemmelaget:P hehe  


Har målt lapper i 20*20 og teppe er 80*80

På innsida av teppe har eg sydd rosa fleece. 

Beklager dårlig bilde, er tatt med mobil. Eg blei så ivrig med å levere det til søteren min at eg glømte helt og ta skikkelige bilder.:)

Sydde også sengkle i stoffet slik som det rosa med hvite prikker.:) 


Når eg var ferdig med dette så kom eg jo på at eg skal jo bli tante til en prins og, og det kan jo ikke være noe forskjell, så da fikk eg kjøpt meg masse fine blå stoffer og begynte å klippe. Denne gangen bestemte eg meg for at eg skulle prøve meg på lapper på 10*10 (teppe er 80*80) Det angret eg fælt på i slutten, ikke fordi det ikke blei fint, men det er jo UENDELIG  mangen lapper. hele 64 stk, tar tid når en skal sy alt dette sammen.:) Men igjenn så blei resultatet mye bedre denne gangen, en blir jo bare flinkere og flinkere:) 

Etter mangen timer på symaskinen blei resultatet slik som dette:Eg må si eg er litt stolt, men det er vel lov?:)


Har sydd fleece på innsiden på dette og, slik at det kan brukes til så mye mer en bare vognteppe:) 

Valget falt på beige fleece, for eg elsker denne fargekombinasjoen her. VAKKERT:) 

Det kan en jo se igjenn i barnerommet eg pusset opp,(litt lengre nede på bloggen) så tanken min var jo og det at det  kan  jo brukes som sengteppe der inne og:)


Så fint:) 
Nesten som eg ikke vil gi det bort,var så fint her i stuen:P hehe 

Hva syns du om lappeteppa mine?:) 

Ønsker dere alle en strålende dag:) 

klem

29 kommentarer:

 1. Utrolig fine! :)
  Nå ble jeg veldig inspirert til å sy et til meg selv! :)

  MÅ bare finne noen stoffer jeg vil ha.. vet du hvor de selger med beige stjerner?

  SvarSlett
 2. Kjempe flotte lappetepper, og det er jo så enkelt å lage også:) Jeg sydde et til vesla (leketeppe) som hun skal ha i lekegrinda å sove på når vi får den opp:) Skal se om jeg får sydd sånn kantbeskytter i samme farge slik at det matcher:)

  Ønsker deg en nydelig lørdag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig! Jeg er ingen syerske, men vil virkelig prøve meg på et sånt :) Kan du legge ut fremgangsmåte? Jeg er helt grønn på dette :p

  SvarSlett
 4. tusen takk for det:):) ja det kan eg gjøre vettu:) eg har bare gjort det på min egen måte, ikkje følgt noen oppskrifter.:)

  SvarSlett
 5. Nyyydelig lappeteppe du har laget! Flinke deg:) ...og det er et flott barnerom du har innredet! Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 6. Tuusen takk for fine ord:) Ønsker deg og en flott lørdag:)

  SvarSlett
 7. Så fine de ble! :) Du kan jo starte Epla-butikk, så blir du rik :D

  SvarSlett
 8. Åh, så fine de var!! Dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve!! Hadde jo vært knall om du ville legge ut fremgangsmåte! Tihi.. God kveld. Klem Siri

  SvarSlett
 9. Så nydelige lappetepper du har sydd =)) Disse kan du godt være stolte av ja =))

  SvarSlett
 10. Kjempefint:) Har veldig lyst å lage lappeteppe:) Er nok mye jobb ja;) Flink du har vært:) regner med de vordende mødrene ble riktig så fornøyd:)

  SvarSlett
 11. Så utrolig søte og fine tepper du har laget! Nydelige farge- og mønsterkombinasjoner. Tenker mottakerne ble glade! :) Det er så herlig å ha tepper i de størrelsene du har laget når man har små barn! :)

  Fint fuglebur du fant på bruktmarkedet!

  Fin kveld til deg!

  Aia :)

  SvarSlett
 12. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 13. I like the post format as you create user engagement in the complete article. It seems round up of all published posts. Thanks for gauging the informative posts.
  http://caramenggugurkankandungan.info/ cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett