søndag 13. mai 2012

Fuglebur

 God søndagskveld 

I lindevegen har det vert en rolig dag.Siste strøket på kommoden er tatt og nå skal eg ta og male noen bokstaver eg skal ha ute på husveggen. Trappen er jo komt på plass og nå kan eg endelig begynne å få det litt fint der og:)  

I sist uke kjøpte eg med meg et fuglebur. Her på husnes har dei noe som heter måndesmarknad, der folk kan komme og selge ting dei enten har laget eller vil bli kvitt. Det er nesten som et lite loppemarked.:) 

Eg tok nå turen innom for å se om eg ikke kunne finne noe, og det gjorde eg. Fikk med meg dette flotte fugleburet. Med en gang eg såg det tenkte eg at : åå dette ville nok blitt lekker med mangen kubbelys inni. Så da tok eg å kjøpte med meg det i same slengen.. 

Tanken min var god for eg syns det blei så LEKKERT:) 

Skaper sikkelig flott stemmning når mørket senker på:)
Hvite fine roser blei handlet inn til helgen og syns dei blei virkelig flotte oppi denne blomsterpotten her:)
Eg er vertfall veldig fornøyd med hvordan det blei:)

 

Hva syns du da?:) 

Ønsker dere alle som titter inn en fortsatt flott søndagskveld:) 
Her går det i fortball så da får eg heller gå ner og male litt.:)

Ha det fint så lenge da dere:)

klem

36 kommentarer:

 1. Rå flott! Så heldig du fant dette burdet :D

  SvarSlett
 2. Kan vi ikke få se bilde av samboeren din?:D

  SvarSlett
 3. Buret var jo bare lekkert jah ! Liker Buddha`en din, kjøpte meg en selv nå i veka, synst det er så stilige " :)

  Ønsker deg ei nydelig uke :)

  SvarSlett
 4. Kjempestilig fuglebur :D Ble veldig romantisk og fint med kubbelys inni :)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble med fuglebur :) Koselig, bare kjipt at det går så masse lys når man har de så tett sammen..sånn hos meg å, da er det greit å ha billige Ikea i nærheten ;) hihi. Takk for koselige ord. Her får jeg heller ikke ha lys-rosa for gubben, hihi ;)

  SvarSlett
 6. Det buret var kjempeflott! Å så lekkert med masse lys i ! :):)

  SvarSlett
 7. Hei, lurte på om du kunne skrive litt om intriørkonsulent yrke:p virker så spennende. kan du ikkje skirve litt om kva utdannig du tok ? og korleis skulen var.? om det var vanskeligt, osv? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal eg selfølgelig gjøre:):) nå jobber ikke eg som interiørkonsulent da, men kan skrive litt om skolen og hvordan den fungerer da:)

   Slett
 8. Likte godt fugleburet, eg! Burde kanskje ta meg ein tur til Husnes og månedsmarknaden? :)

  HJå meg går det mest i bryllupsplanlegging, men er tek meg avogtil pausar og les bloggar i staden. Sjekk gjerne bloggen min, om du vil sjå brudeskorne mine, det er dei mor mi gifta seg i for 45 år sidan :)

  SvarSlett
 9. Kjempe fin blogg!! :) Hvor har du kjøpt blomsterpotta? Nydelig!

  SvarSlett
 10. Ååå det ble kjempe stillig :) hvor er den blomsterpotta fra? :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig flink du er unge dame! Det er fryd og glede å titte inn i det nydelige hjemmet ditt! Det er veldig inspirerende å se hva du har fått til!At du sier det ikke trenger å koste skjorta for å få et vakkert hjem er så flott og gjør jo at så mange flere ser muligheten for oppnå et vakkert hjem hvis interessen og lysten er der! Jeg kom inn på din blogg rent tilfeldig da jeg googlet tips om fargevalg til vegger og gjett om jeg er glad for det! Vi pusser opp et gammelt hus som blir feriebolig og slike tips er gull verdt! Jeg er en mormor fra Vestlandet, altså ikke helt ung- men jeg la øyeblikkelig min elsk på fargene, interiøret- ja alt! Kjempebra med kommentarer og gode råd på veien! Tusen takk! Hvis du ikke har sendt søknad om å være med i "Norges vakreste hjem" o.l. ja så bør du gjøre det! Du kommer sikkert til å stikke av med 1. prisen! Eller vil du at vi andre skal tipse..? Med vennlig hilsen Vigdis

  SvarSlett
 12. Utrolig flott!!!Har og 2 årlig interiør, men ser at du har utrolig mange flotte ideer. Hvor har du kjøpt paljett putetrekkene i sofaen.?Selger du stjernene du lager? Imponerende blogg og sammensetting i hjemmet ditt.FLOTT:)

  SvarSlett
 13. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 14. http://tandatandakehamilan.net/ tanda tanda kehamilan Congratulations on your blog ! And most importantly, thank you for that content which always makes me happy !!
  http://tandatandakehamilan.net/cara-cepat-dan-selamat-menggugurkan-kandungan/ cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett