søndag 15. juli 2012

Putedilla...

Heisann og God sommer alle sammen.. 

Det har jammen vore stille her inne på lindevegen.. Uff litt dårlig samvittighet har eg og for dere stakkers lesere som stadig vekk tar turen inn her i håp om nye innlegg.. 

For mangen uker tilbake gikk jo turen på jobb igjenn for denne jenta. Turen gikk jo lang lang Nord helt til selveste svolvær i lofoten.Turen er ganske lang opp, me bruker 5 dager der en går 24/7, Men en fantastisk tur opp, mye nytt og se. Eg fekk til og med se Hval, Jippi, det har eg alltid drømt om å få se..

På den tiden var det ikke lett å få blogget, Det var full kjør fra første sekund me entret svolvær. Etter det gikk alt i ett, Så vidt en hadde tid til å samle tankene. Når me først hadde litt "fritid" Måtte en nesten velge om en ville ha mat, dysj eller søvn, og da falt ofte valget på søvn. Det var ikke slik at en fikk såve i 7-8 timer, nei her var det snakk om 2 timer kansje 3 om en var heldig.. Slik varte det i 3 uker.  Nei det var hardt for denne jenta, som føler seg som en mann i ein kvinnekropp når eg først er på jobb.. hehe  

Det var tungt,men når me fikk fisket hele kvoten så var det verst det.:)

Eg kan blogge litt mer om jobben min om det er noen som lurer litt? 
Laget og en film på fiske, så om noen vil se kan eg poste det ut?:)   


Etter eg kom heim fra jobb så var det under 2 dager til eg skulle reise en uke til kreta.Da gikk jo tiden til å vaske klær og pakke bagen til reising igjenn. Uendelig godt å komme ned i varmen og ha late dager på stranden etter en så hard måned med jobbing.Brun og Blid i kreta:) 

Men innimellom alt dette strevet har eg selfølgelig klart å presse inn litt interiørtid. En liten svipp tur innom kid på salg og fikk med meg noen herligheter hjem og 2 nye puter blei handlet i bodø:) og nye flotte orkideer.

Eg har lenge strevd med å få sofaen koselig og dandering av puter har vert litt vanskelig. Eg tok meg en tur opp på min "bodbutikk" og der fant eg ut at eg hadde jo faktisk mangen flotte puter. Tok med meg alle ned i sofaen tømte den og danderte på nytt.:) 

Resultatet blei da slik: 
 6 Nye bordbrikker blei kjøpt i herlig beige farge med røffe frynser i kantene 49,- for 2 stk  
2 av dei fikk plassen på mitt nydelige salongbord:) 

Veldig grett å ha bordbrikker her, siden bordet blir mye brukt, Så da slipper eg å være så redd for å få merker. 


 Her kan dere se hvordan sofaen blei med alle putene, Fint ikke sant?:) 

Fikk en kommentar fra min kjære, Hvor kan eg egentlig sitte i sofaen?:P hehe 

Eg har prøvd mangen ganger å få inn litt farger, men det er dette som er meg. Lune gode jordfarger som glir lett inn i hverandre. Behagelig for øye å se på og ikke minst lekkert:)
Denne tøffe lykta klarte eg ikke å gå i fra, syns den var bare så lekker. Veldig røff i matriale, noe som passer meg fint. Den er bare helt nydelig når en tenner lys i den. Absolutt noe og anbefale om du liker samme stil som meg:) Har og en som er større, er luren på om eg ikke må skaffe meg en slik og.:) 
Du finner den foresten på KID  Lysfatet fikk akkuratt det preget eg liker. Fint mot røft og i ulike strukturer og teksturer. Enkelt men delikatFugleburet mitt er elskbart. Så utrulig fint når mørke siger på. Eg er vertfall veldig fornøyd med hvordan sofaen tok seg ut nå, Deilig å få komme seg unna den symetriske danderinga eg har vert så opphengt. Tips til dere alle som har like mye putedilla som meg og handler mye av putene på KID,Princess.? Spander på dere nye innmatsputer i DUN. Så mye finere å dandere og utrykket blir så mye finere. 

Kan få kjøes på Princess fra 50 og opp til 100 men på Jysk kan du få dei for 25 kr stk:) 


Siden eg har jobbet så hardt nå, skal eg spandere på meg ny sjenk eg har siklet etter så lenge, Den er i samme stil som salongbordet.


Nei nå blei virkelig stuen koselig.  

Har du klart å få inn litt farger til sommeren eller er du som meg og liker Jordfarger? 

Tusen takk til dere alle som stadig vekk titter innom og er så tolmodig med meg, 

Eg har hatt et bloggtørke men håper på eg skal få løsne meg ut at det sakte men sikkert:) 

Ha det fint så lenge da dere 

Klem

36 kommentarer:

 1. du har det såååå nydelig,, må være så ærlig at du er en stor inspirasjon for meg. Slik du har det, vil jeg ha det.. hehe :)
  godt å se at du blogger igjen :)

  ønsker deg en flott kveld :)

  SvarSlett
 2. sÅ FLOTT DE BLEI!!FLINKE DU GODT MED LITT FRI NO TENKER JEG :)
  SÅ TØFFE DU BLEI PÅ HÅRE:)
  KLEMMER FRA ELI:)

  SvarSlett
 3. Du e ei utrulig tøffe dama, høyrest jo ut so reinaste deadliest catch!

  SvarSlett
 4. godt å se du blogger litt igjen! jeg har også putedilla....men har ikke så mange som du nei ;)

  SvarSlett
 5. Utrolig fin stua di er, sofaen og bordet er bare kjempe nydelig:-) Hilsen Kristin

  SvarSlett
 6. Hei! Ville bare skryte over hvor fint du har det i stua di! Jeg flytter for meg selv neste mnd og har lett rundt etter inspirasjon. Leiligheten har hvite vegger, så bestemte meg tidlig for en beige, hvit, sølv og vintage stil. Av alle sidene jeg har vært innom, så er det din stue som er nærmest drømmestua mi! Takk for herlig inspirasjon, du er flink :)

  SvarSlett
 7. Hei:-) Lurte på hvor de putene med stjernene på er fra?

  SvarSlett
 8. Så flott med masse puter! LIkte det røffe treverket på bordet ditt også. Gøy å få se hval da, må ha vært en spesiell opplevelse. Rart å tenke på at det svømmer så enorme dyr rundt i vannet egentlig...Takk for titten her hos deg og ha en fin dag =)

  SvarSlett
 9. Så innlegget ditt på den gamle bloggen om sengehimmel!! :D WOW!

  Har planer om å lage dette jeg og nå :) ENDELIG fant jeg en FIN sengehimmel. Genial du er :) Og FOR en nydelig blogg du har. Har bladd meg igjennom å funnet masse inspirasjon! :) Nydelig stil du har i hjemmet ditt.

  Stå på :) Jeg blir værende og har lagt deg til i blogglisten min!

  SvarSlett
 10. Lenge siden jeg har vært innom nå men slik blir det med baby i hus. Hvor er salongbordet ditt fra eller har du laget selv? kjempefint :)

  SvarSlett
 11. Så koslig å se at det fortsatt er liv i deg
  Også her inne :D ! Nyyyydelig interiør som vanlig ;) luksus, lunt og romantisk :) ønsker deg en fortsatt god sommer! Klem
  :)

  SvarSlett
 12. Hei:) for en utrolig flott blogg du har. Er selv veldig glad i interiør og pusser nå opp et hus sammen med min samboer. vi skal velge farge til stuen og er litt usikker, så tenkte å høre, og få litt råd. vi har bare kvite møbler i huset og dette ønsker vi å fortsette med. fagen på soverommet er muskattnøtt, den mellomste fargen, gangen har fått varm lin, og valget i stuen så igrun mellom marakech, eller den lyseste av muskattnøtt... synest det å velge farger er så vannskelig siden de alltid blir annerledes på veggen... har du noen gode tips? vil ha en farge med beige/grått, som står i fin kontrast med de hvite møblene og det grå gulvet :)

  SvarSlett
 13. Lo litt av putekommentaren til din kjære; eg kan nemleg ikkje ha så mange putar i sofaen, for min kjære kastar dei berre på golvet eller i den andre sofaen når han skal sitta der, for han likar ikkje sitje med pute i heile tatt!

  Du er så flink, og du har det så nydelig fint!!
  Ein god inspirasjon til nye huset me håpar å få byrja på snart .. over nyåret .. til våren ...

  Håpar du har ei fin helg!! :)

  SvarSlett
 14. Heihei, må innrøm at bloggen din e oppe heile tia, oppdatere å håpe på nye innlegg, hehe :) E veldig gla i interiør å blei heilt forelska i stiln din! Har lenge likt at alt e hvitt, men etter æ så stua de har æ fått heilt andre tanka,e så fint me lune jordfarge som e bahageli for øye! Vi hell på å mala opp inne hos oss nu, så sett å ser på bloggen din å spekuler i kordan æ sjøl skal ha det, har tenkt tel å hiv alt mainnskjit som æ ikke skal ha å begynn på nytt me en heil å "rein stil" :) tænk ikke på andre teng før tia, det står INTERIØR med store bokstava inni hode mett nu t ei kvær ti! :P E kreativ å har interessen, så det einaste som stoppa mæ nu e pængboka! Så teng må skje litt etter litt :)

  Kommer fra Sortland i Vesterålen, rett atme Lofoten! Kjærestn min har jobba på havet i mange år her, blei sjokkert da æ så at du jobba på havet, har førstått det sånn at d e sinnsykt tungt! Han e bra slitn å utbreint når han kjæm heim ja.. Han skal snart værme på blåkveita :) Men så e d vældi godt betalt før arbeidet da! :)

  SvarSlett
 15. Like lekkert som alltid :-) Må nok si at jeg elsker stilen din. Mye av det som er dill å dall hjemme hos meg skal bort ;-)Tar litt tid da jeg har en slank pengbok...
  Jeg kjøper innmatsputene mine på IKEA :-)
  Ha en fortsatt fin sommer flotte Silje :-) Må si jeg savner deg på gamle blogglande ;-)
  -klemmer May Bente-

  SvarSlett
 16. Så koselig du har det!
  Jeg også ELSKER puter, og får liksom aldri nok.
  ...Til min kjæres frustrasjon ;-)
  Hihi!
  Har lagt meg til som følger :-)
  Fortsatt god sommer.
  Klem
  Susanne

  SvarSlett
 17. hva heter fargen? :)

  SvarSlett
 18. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett