tirsdag 21. august 2012

En ny kasse i samlingen:)

God kveld dere.:) 

Det har vert stille på bloggen her en stund nå, uff beklager det.Men det er den blogglysten da vet dere 
Utrulig vanskelig å finne tilbake til den. Men eg prøver så godt eg kan:)  

Nå fortiden befinner eg meg i Stryn på brislingfiske. Kjenner denne turen her er utrulig tung og heimlengselen er større enn noen sinne. Men en må jo jobbe slik at man har råd til salt i grøten:P hehe  

Satser på å være hjemme om 1 uke og 2 noe eg gler meg til.Har store planer når eg kommer hjem, Har nemlig kjøpt meg vinkelsag så nå skal det mekkes til den store medaljen. Ikke bare til meg selv, men ting som eg vil selge.

En må jo nesten finne på noe hjemme. For eg har utrulig lange dager når eg ikke er på jobb,men utrulig deilig og:) 

Men for en stund tilbake var eg en liten tur i "skattekammeret" mitt. Det vil si sjøhuset til pappa. Det er så utrulig mye tøft der, gamlekasser,planker,lamper ja eg har funnet masse derfra som har fått plass i huset mitt og er enda ikke ferdig og rote rundt der nede.:) 

Syns det er utrulig kjekt å ta tinga med hjem for dette er ting som har en historie med seg, ikke bare en tilfeldig en, men det er ting min bestefar og far har brukt til fiskeri. Så når folk spør hva det egentlig er har eg alltid en liten historie og fortelle:) Har nesten et lite museum hjemme eg nå, for mangen av tinga eg har hentet er ting som er utrulig vanskelig å finne den dag i dag:) 

Men eg tok med meg hjem en ny kasse som eg har siklet etter en liten stund. Den er bare så utrulig tøff akkuratt slik den er.:) Det er en gammelkasse som dei brukte til å frakte maskindeler i. Denne kommer faktisk fra tyskland trur pappa snakket om i 1940 tallet. ikke helt sikker der, men gammel er den vertfall.


 Litt bilder fikk og komme opp på veggen:) Denne veggen har vert så tom og har liksom aldri funnet noe som kan stå der i forhold til trappen. Men denne kassen blei nå nok så koselig der syns eg:) 

Her kan dere se skille fra den nye og gmale fargen på stue veggen.:P hehe Har ikke kommet lengre. Det er utrulig vanskelig å komme til, må få bygget et lite stilas i trappa for å få malt der. Så eg har begynt nede i kjellaren og får tilslutt ta med trappa. Uff trappa skulle hatt seg et støk og to med hvitmaling. Det står på lista men for en jobb, den går jo gjennom to etg!! Nei blir det mye brisling på meg så skal eg beint frem betale noen for å gjøre dritt jobben:P


Rammene kommer fra ikea, men herre for noen dritt mål det er på di, så har ikke funnet noe å ha i dei to nederste enda 


Her kan dere se et nærbilde av kassen, der står det faktisk hva den er for:) Kult ikke sant? 
Fargen på den er jo bare helt nydelig i mine øyner.:)  

hva syns du om kassen?:) 

ønsker dere alle en flott kveld videre.:) 

klem 

ps. får fortsatt ikke til det hekkans kommentar felte mitt eg. Har kjeme mangen spørsmål og svare på men får ikke svart. Kan noen der ute hjelpe meg? 28 kommentarer:

 1. Kassen var kjempe sjarmerende :) Selv synes jeg det er vanskelig å henge ting på veggen. Enten så blir det for mye eller for lite.. Også er det å lage hull i veggen, grøss.
  Håper fisken svømmer i garnet og pengene klinger inn på kontoen :) hehe

  SvarSlett
 2. Knallfin kasse, og ekstra artig at den har en historie fra familien. Jeg har en gammel fiskekasse fra Island. Såå fin

  Lottemora-klem

  SvarSlett
 3. Superkul kasse! passa jo perfekt der :))

  Ha en fin natt,
  Klemmer fra Jatte!!:)

  SvarSlett
 4. Kjemekul kasse! :D
  Jeg finner stadig kasser rundt omkring på gården her, veldig moro :) har ikke fått tatt i brukt så mange enda da.. Men orker ikke fylle opp rom som jeg vel jeg snart skal tømme for å male :)

  SvarSlett
 5. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet og må bare si at jeg ble superinspirert!
  Liker veldig godt stilen din:D

  SvarSlett
 6. Herlig stylet som vanlig :) Morsomt innslag med en slik "tung" kasse som dysses ned med litt romantikk i lysestaker, hjerter og orkidè

  SvarSlett
 7. Nydelig kasse. Elsker sånne. Har vert i gamle huset og matptdt til farmor og farfar og leita litt, men desverre er mykje kasta :( men trur eg må leite litt til

  SvarSlett
 8. Nydelig kasse. Elsker sånne. Har vert i gamle huset og matptdt til farmor og farfar og leita litt, men desverre er mykje kasta :( men trur eg må leite litt til

  SvarSlett
 9. hei:) er ny her,og for en flott blogg! Kommer nok garantert til å bli fast leser:) kan jeg spørr deg hvor de lysestakene i sølv med hjerte på er kjøpt? holder på å pusse opp hjemme,og elsker den stilen du har! akkurat slik jeg prøver å få det:) mvh. ellen

  SvarSlett
 10. For en inspirerende blogg! Hvor er det du får tak i disse kassene dine ? :) Noe sted man kan gå å hente de gratis kanskje? :)

  SvarSlett
 11. Jeg mente å spørre om hvor vi kan få tak i de bortsett fra der du har fått tak i de? Jeg bor i Oslo nemlig og kunne gjerne tenkt meg en sånn! :)

  Hilsen Anonym igjen :)

  SvarSlett
 12. Hei!
  Hva heter fargen du har i gangen og stuen?

  SvarSlett
 13. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett