tirsdag 11. september 2012

Badet


God tirsdag alle sammen:) 
Etter ønske fra lesere om å poste ut bilder av badet kommer det noen bilder til dere her.:) 
Som sagt kjøpte eg å min kjære dette huset bruk, det vil si at me ikke har fått valgt fliser,farger,gulv,kjøkken osv.
Huset er ikke mer enn 4 år gammelt så  bytte ut er egentlig bare tull.Dei pengene der vil me heller bruke da me skal bygge hus.Dette er bare et mellomstopp for oss,men som dere alle veit er det bedre å eige enn å leige:) 
Dette er badet som er i mellom etg som da er hovud etg våres. Hele badet er flislagt. Veggene har beige balnke marmor fliser og gulvet har brune fliser. Badet er fint og hvertfall all for fint til å pusse opp, det hadde bare vert galskap.!!  Men uansett ville eg aldri valgt dei matrialene og fargene som er brukt der i dag.. 
Me er så heldig som har et bad nede og, det er det som blir brukt mer for min del. Det er mitt eget lille roterom,hehe 
Badet oppe er alltid rent og pent for gjester og oss selv:) 
Velkommen inn på mitt bad:)

En fin måte og oppbevare rene handkle på er slik som dette:) Du får mer plass i skapet til andre ting, det er tilgjengelig og ikke minst ganske så dekorativt:)
 Handklede på stigen er lett tilgjengelig for gjester/oss til tørking av hendene:)
Peach korga kommer fra KID
Stige kommer fra LIVING

Elsker at det er bobblebad her da:) Her er det deilig å ta seg et herlig bad og av og til noe godt i glaset:)
 fargekombinasjonen her inne er jo veldig MEG, eg liker veldig godt varme og innbydende farger 
Persienna har eg tenkt og ta den og heller sy med en liten liftgardin:)
Den lille korga her kommer fra KID der du får 3 korger i ulike størrelser for 199,-

Det eg ikke liker så godt her inne, er den stripen med mønster på veggen, Den blir litt for "jalla" for meg om dere sjønner:) Men eg prøver å bruke den så godt eg kan med å ta igjenn mønsteret i striper i handklede og vaskekluter:)


Så slik ser da badet vårt ut.:) 

Hva syns du?:) 

Tusen takk for alle flotte kommentarer, eg blir rørt eg av dere.:) Så håper eg at eg kan få fikset denne bloggen her slik at eg kan få svare dere alle:) 

Ha en flott dag videre da dere.:) 

-klem silje-

15 kommentarer:

 1. Veldig fint! Og veldig enig med deg i det du skriv, i det som ikkje var fullt så lekkert ;) du er dyktig! Kjenner meg veldig igjen, me har óg overtatt eit hus med ein del nyoppussa rom, og må leva med forskjellig sok me kanalje ikkje er overbegeistra for ;)

  SvarSlett
 2. Så lekkert!
  Du har det så utrolig fint, bloggen din er til en så stor inspirasjon:)
  Elsker stilen din ;)

  Ønsker den en fin Tirsdag, klem :)

  SvarSlett
 3. heisann:)jeg lurer på hvor du har kjøpt di fine hyllene du har ved siden av spisestuen din? di er så utrolig fine.og hvor er den fine lampen over bordet ditt fra? kjempe lekkert bad:)

  hilsen line

  SvarSlett
 4. Lekkert! Liker godt fargene, blir sånn luxusfølelse av slike farger!:)
  Hvor har du kjøpt det "brettet" til og ha over badekaret? slikt kunne jeg tenkt meg :)

  Ha en fin kveld,
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Så koselig i dere har det i Lindevegen, både ute og inne!!
  Elsker fargene dine ;))
  Ønsker deg en riktig fin kveld.
  Smil og klem

  SvarSlett
 6. Når kommer nye innlegg? Håper du får ordnet så du kan svare på kommentarer snart :) Hilsen en som er inne på bloggen din hver dag flere ganger for å sjekke om du har svart og om det er kommet nye innlegg ;)

  SvarSlett
 7. Hvordan ser ditt drømmebad ut? :) Hvilke farger ville du valgt på gulv og vegger? :)

  SvarSlett
 8. Ser ut som Lindevegen er en kjempefin plass å bo! Du har god smak, liker stilen veldig godt. God helg til deg :-)

  SvarSlett
 9. Dette var et skikkelig flott bad! Hvor har du kjøpt kransen din?:) er det de som blir solgt på Kid?;)

  SvarSlett