søndag 23. september 2012

DÅP-Borddekking


 God søndagskveld alle sammen! 

Uff i dag er eg trøtt og sliten, sofaen i dag føltes ekstra god. 

Dagen i dag har nemlig gått til barnedåp til min nydlige tante prins Matheo<3 

Eg fikk den heldige oppgaven om å bære han. 

Dagen var kjempe fin. Utrulig god mat og ikke minst deilige kaker og dessert. 

Den siste tiden har eg hjelpt min søster med forberedelser til dåpen. Me har planlagt nøye og har vert veldig kresne med at alle dei lysblå fargene skal matche hverandre. 

Bordet fikk en enkel men delikat dekking. Syns eg da.Under hver tallerk ligger det ja hva skal man kalle det "bordløper" som er klippet opp. Mangen pleier å legge det over hele bordet. Men me fant ut at det var fint å legge en lengde under hver tallerk og knytte i toppen med en lysblå sløyfe.  En kan ikke se det så godt på bilde, men dei er hvite med "diamanter" og glitter. Utrulig flotte er dei. Det som er så fint med at dei er hvite er at en kan bruke dei flere annledninger.:) Eg tok med meg 6 stk hjem selv.Små enkle blomsteroppsats i herlige hjerteformer.


Flotte hjerteballonger. Dei er fylt med helium, og utrulig fine og bruke til dekorasjon.


Dette bordet som går ut her var heders plassen til Matheo. Her låg han i vippestol og fikk med seg alt.

Utrulig fornøyd med hvordan bordet tok seg ut. Det er så enkelt men sammtidig så deilikat. 
Fargene flyter så godt sammenDenne flotte kransekaka er faktisk Hjemmelaget. Utrulig fin og ikke minst knall god:)


Bord plasseringen er formet som en "M"  for Matheo.:) 
Her kommer ingenting til tilfeldighetenDeilig koldtbord fra "dill" alt samkte helt nydelig.:) 


Dåpen er holdt på sykehjemmet på halsnøy i "kafeen" DILL. Her er det helt fantastisk å holde dåp.konfirmasjon og begravelse. Her finnes alt. Stoler,bord,glas,bestikk,tallerkner, ja ALT 

Bestiller du mat her så får du gratis leige av lokalet, dei setter maten på plass så du slipper å gjøre noe med det. Alt en må gjøre er å lage til og rydde opp.


 Gavebord


  Nå skal sofaen nytes og "alt for norge" på skjermen. En fin søndagskveld til alle som titter innom:) 

Klem fra 

29 kommentarer:

 1. Så fint dere har gjort det. Jeg har aldri tenkt tanken på å dele opp den løperen, men ble jo kjempe fint slik dere gjorde det med ballongene.

  Du får ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det du.:-) ja det var ikke så dumt dwt.utrulig fint blei det.kommer riktig ikke npk helt frem på bildene.:-)

   Slett
 2. Så flott blåfarge som er valgt som tema:) Og lurt med å legge løperen under tallerken, ny vri :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott dere hadde ordnet det! Herlige farger og veldig dekorativt med de ballongene og bordkortene:) veldig lekkert alt sammen!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for fine ord.:-) ja det blei et flott dåpsbord.:-)

   Slett
 4. Så utrolig flott dere hadde ordnet det! Herlige farger og veldig dekorativt med de ballongene og bordkortene:) veldig lekkert alt sammen!

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott dere hadde ordnet det! Herlige farger og veldig dekorativt med de ballongene og bordkortene:) veldig lekkert alt sammen!

  SvarSlett
 6. Så utrolig flott dere hadde ordnet det! Herlige farger og veldig dekorativt med de ballongene og bordkortene:) veldig lekkert alt sammen!

  SvarSlett
 7. Veldig fin ig delikat borddekking. Det er mye jobb å lage til alt, men veldig gøy å se resultatet når man er ferdig, Helium ballonger var jo helt genialt! Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det,:) ja det er mye jobb, men utrulig kjekt og da:):)

   Slett
 8. Heisann! Utrolig kjekk blogg du har, ser vi har mye samme stil. Gleder meg til flere blogginnlegg i fremtiden :) Ha en riktig fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så hyggelig og høre:)

   Slett
 9. Should you be applying for a joint credit, it likewise should be less that 30% of your month to month profit set up together. You should be 21 keeping in mind the end goal to have the capacity to make application for a bank credit and you additionally must work for at least 6 months for all time, or should you possess your own organization, 2 years. www.aaa1autotitleloans.com/chicago

  SvarSlett
 10. Loan specialists assume an all the more controlling part by forcing stricter loaning criteria (see my remarks on financing), making it more hard to fund buys. Impacts by out-of-state 1031 trades are uncommon right now. www.aaa1autotitleloans.com/chicago

  SvarSlett