lørdag 8. september 2012

En liten titt ved inngangspartiet.

 God lørdag alle sammen:) 

Eg vil først og fremst bare takke for alle som titter innom og legger igjenn spor her hos meg:) 
Skulle virkelig ønske eg kunne klare å svare dere alle, men får det fortsatt ikke til:( 
I går fikk eg et stort sjokk da eg tittet på statestikken 10 500 sidevisninger på en dag, så mangen hadde tittet inn på min lille blogg,etter en utrulig fin blogganbefaling av  kristinaandersen.no/  Eg blir mållaus!Tusen takk kristina for dei fine orda:) 

Men over til overskriften. For en stund tilbake blei endlig trappa ferdig her i lindevegen. Etter et helt år med verdens styggeste inngangsparti var det utrulig godt å få den på plass.! så nå er hele uteområde+trapp dekket i fin belegningsstein:)  

Slenger med noen FØR bilder eg.


Er det ikke bare "lekkert"?


 Me la først hele uteområdet med stein og lot trappa stå igjenn, der skulle me egentlig bygge trappa i tre men etter mye om og men blei dei stein her og. Med tanke på vedlikehold og holdbarhet så var det det rette valget. Men når en tenker prismessig var dette utrulig dyrt å gjøre.:S 

Men det er som eg sier, om huset skulle brenne ned så vil nå trappa stå igjenn!


 Som dere ser så bur eg i en tomansbolig, så mitt området er til den mørkegrå planken.!
 Me syns det er viktig at det er symmetri med oss og naboene. slik at helhetsinntrykket av huset blir bra.Så me har bygget trappen lik hos oss og naboene:)


ETTER: 


Det er jo veldig "inn" med bokstaver i interiøret så da fant eg ut, hmm kansje det hadde vert fint og hatt ute på veggen?  Og det syns eg det blei:)postkassen er bare til pynt:)Eg fikk det for meg i går og hadde så lyst på skilt utforbi, Da rotet eg frem en ribba ramme fra IKEA, skreiv ut og hengte opp på veggen, Enkelt og fint!


Hehe, eg heter ikke kaldestad til etternavn enda, men forhåpentligvis en gang i fremtiden:)Er egentlig ikke så gald i dei sorte rottingmøblene, ville heller valgt fargen slik som kransen på døra, men det sorte står veldig fint til husets farge,så derfor falt valget på dei.


 En stor forandring blei det! Eg har ikke spandert på meg nye møbler på fremsiden, siden trappa blei så dyr som den blei. Så da tar man det man haver og disse to stolene fikk stå her. Nå i vinter tenker eg at dei skal bli erstattet med paller.

Den fæle utelampen skal vekk og 4 spotter skal opp i taket:)


Er så godt å ha et fint inngangsparti:) utrulig koselig her om kvelden når eg tenner lys:)


I trappetrinna her har me lagt inn lys, har ikke fått koblet det opp enda fordi det skal gjøres samtidig med spottene, men skal selfølgelig vise dere stemmnings bilder når alt eg klart:)  

Eg er vertfall utrulig fornøyd med hvordan det blei, nå kjenner eg at eg gler meg til å pynte her til jul:) 

Ønsker dere alle som titter innom en riktig så god lørdag.

klem fra31 kommentarer:

 1. Det ble jo kjempeflott! :D Nydelig trapp :) Og fint å ha så mye plass å pynte på :)

  Gratulerer med så mange visninger på en dag! :) jeg er fortsatt glad jeg har ca 100 hver dag.. ;)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint det ble:-) Flott med alle detaljene! Ha en fin kveld. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg har nylig funnet veien til den fine bloggen din,
  og jeg likte meg så godt her at du har kommet i bloggrollen min :)

  For et slott inngangsparti! Hjemmekoselig :)

  God lørdag :)
  KLEM

  SvarSlett
 4. Kjempe koselig inngangsparti!
  Forandring fryder :)

  God helg ♥

  SvarSlett
 5. Så anbefalingen hos kristina sin blogg, og må si at bildene var til inspirasjon! fikk masse ideer nå til hva man kan gjøre utenfor ingangsdøren :)

  SvarSlett
 6. Sinnsykt fint hjem du har!! Helt samme stil som jeg har, å eeeelsker !!
  Vi har nettopp kjøpt rekkehus, å fått så å si alt på plass. Men føler jeg står "fast" noen steder med at enktelte områder f eks i stuen + gangen blir så tomme :/
  Super blogg!!! :D

  SvarSlett
 7. Nydelig inngangsparti! Stjeler litt ideer ;)

  SvarSlett
 8. Så flott det ble!! her må det jo bare være helt herlig å komme hjem hver dag:)
  synes møblene, blomsterkrukkene, og resten av pynten passet veldig fint sammen. Kan tenke meg at det blir prikken over i-en når lysene kommer på også:)superfint blir det nok!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med så mange sidevisninger på bloggen.
  Utrolig flott og koselig inngangsparti, og tror jeg skal herme etter "velkommen til oss" skiltet. :) Det likte jeg veldig godt.
  Håper du finner ut av kommenteringen tilbake og hos andre. Kanskje det er noen innstillinger som står feil. Ikke veit jeg.
  Håper du får en flotters helg :)
  Hilsen ELin

  SvarSlett
 10. Så flott blogg du har. Her var det mye inspirasjon å hente. Jeg har lett over alt etter en stort lysfat, akkurat maken ditt. Har funnet et på nett hittil, men lurte på hvor du har fått taki ditt? De fleste jeg har funnet et bare i "gammel"sølv eller alt for lite i mine øyne:-)

  Håper på svar.
  Ingrid

  SvarSlett
 11. Wow wow wow !!!!! No har eg sett i gjennom heile bloggen din, og gjett om eg e inspirert! Heilt fantastisk å se et hus fylt med fantastiske ting:) har lyst til å endre heile stua der eg bor,hehe. Spesielt inspirert og enig i at fargene du har malt veggene dine med har alt å si for uttrykket ! Eg blir en fast leser fra nå av :):):):) hilsen jente fra tromsø.Kine

  SvarSlett
 12. Å, så fint det vart!! De e klallflinke!! :)
  Og tenk så heldige naboar som får gå forbi eit så koselig inngongsparti!

  SvarSlett
 13. Åååh, så fint! Likte det kjempgodt :D

  SvarSlett
 14. Fant bloggen din ved en tilfeldighet, og etter å ha kikket raskt over den er den lagret i favoritter! Utrolig flott blogg med en haug med inspirasjon :-)

  SvarSlett
 15. Hei. Innspirerende og fin blogg! Jeg kom tilfeldig over den og er nå en fast følger :-) Får stadig tips av deg, og det setter jeg pris på. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 16. Virkelig fint! Stor inspirasjon :))

  SvarSlett
 17. Hei! Du har det veldig fint. Hvor har du kjöpt bokstavene på veggen?:)

  SvarSlett
 18. Håper på nytt innlegg snart ;) Og at du får til det med å svare på kommentarene :) Du har en veldig fin blogg!! :))

  Ha en nydelig dag :)

  SvarSlett
 19. Kunne du hatt et innlegg hvor du viser bilder av bad og kjøkken? Utrolig fint hos deg, noe som gir meg masse inspirasjon :)

  SvarSlett
 20. Wow, det ble fantastisk!! :D LEKKERT!! :))

  SvarSlett