tirsdag 25. september 2012

Stemmningsbilder av trappa.:)


God tirsdag alle sammen:) 

I går da fikk me endelig koblet opp spottene og lysa i trappa. Dette er noe eg har gledet meg til lenge og var virkelig spendt på resultatet.:)

Denne stygge utelampen er endelig vekke og fire fine hvite spotter har kommet opp i stedenfor. 

Det blei virkelig flott.Hele trappa blei helt ny

Det har sjedd en stor forandring her på 1 år  

FØR:


Slik hadde me trappa i lengre tid. Om me skulle ha stein trapp eller tre det hadde me ikke bestemt oss for.UNDERVEIS:Utrulig glad for at valget falt på steintrapp. 

ETTER:Krans på døra kommer fra KID

 HOME bokstavene har eg kjøpt lokalt, er noen som lager slike etter ønsker Blomsterpotter kommer fra Europris og stor hvit lykt fra Bohus. Fint ikke sant? Glad me spanderte dei ekstra lappene for å få lys i trappe trinna. Det som er kjekt er at det er ingen her i lindevegen eller Røsslandslia som har lik trapp som oss.
Nei nå blei det virkelig fint her syns eg:)


 Kan nesten ikke vente til jula sniker seg på slik at eg kan få pynte.Har aldri hatt en trapp og pynte på så dette blir noe nytt:)andre som gleder seg til det?


Nei eg er super fornøyd med resultatet.:) Hva syns du om trappa mi? 

Ønsker alle som titter innom en flott dag videre.:) 

klem fra silje

49 kommentarer:

 1. Så koslig uteområde :D Du e flink altså... Nå skal eg snart inn i nytt hus snart så gleda meg til å dekorere.. Og ikkje minst til sommeren så eg kan male huset, for huset me har kjøpt e gul/oransj.. kan ikkje fordra den fargen.. Men bra blir da.. Tenkte å begynne å blogge eg og når me e komt i nytt hus.. Kanskje du kan gi meg litt råd då? :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord linda:) uff eg sjønner hva du mener, det er en grufull farge og fatter ikke at folk har orket å male med det en gang:;P men det blir sikkert kjempe bra med ny farge:) Ja hiv deg i det, hehe tips tja det viktigste eg syns med en blogg er mye bilder. Gode bilder med godt kamera.Med interiør er ikke teksten det viktigste, det er bildene som snakker for seg.:) Så¨skaff deg et godt kamera før du begynner, det er vel mitt beste tips:)

   Slett
 2. FOR en forandring!! Utgangspartiet har blitt kjempefint.. Bare synd det går mot kaldere tider og at man ikke kan sitte ute lenger! Lys gjør utrolig mye med inntrykket!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant?:) Tusen takk:):) ja det er synd på en måte,men det går mot flotte tider fordi om, så gler meg veldig til juletider:) det er en utrulig kjekk og innspirerende tid på interiørfronten:):)

   Slett
 3. Du er så utrolig inspirerende :)

  SvarSlett
  Svar
  1. så hyggelig dagt av deg katrine:):)

   Slett
 4. fytti grisen så flott!! takk for så mye inspo. når jeg kjøper skal mitt valg falle på steintrapp altså. hadde aldri trodd det kunne se så bra ut :D

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for flotte ord.:-) det varmer godt.:-) nei ikke eg heller. så angrer ikke et sekund på at me spanderte på oss den trappa der.:-):-)

   Slett
 5. Jeg skjønner godt at du er fornøyd, det var jo kjempe stilig. Hele inngangspartiet deres er jo så fint.

  SvarSlett
 6. Et ord: WOW
  Det er det fineste inngangspartiet jeg har sett. Så stilig med lys i trappen :-D
  Du bør blogge hver dag.. Digger bloggen din!
  Flere bilder..flere bilder..flere bilder hehe :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. TUSEN takk for utrulig kjekk kommentar, dette var virkelig gøy å lese:):) ja lysa blei flotte dei:) hehe hver dag? uff ja er litt vanskelig å blogge hver dag syns eg, når eg bare blogger om interiør så syns eg det er litt vanskelig.:P Men siden du ønsker det kansje du har noen tips eg kan blogge om og hva du ønsker å lese her inne hos meg?:):)

   Slett
 7. ELSKER stilen din! Huset ditt er rett og slett drømme huset mitt, fy flate!! skulle gjerne leid deg inn til å pusse opp stua vår, haha:)

  SvarSlett
  Svar
  1. WOW, tuusen takk for utrulig flott kommentar, denne bringer frem et godt smil om min munn:):)hehe godt du syns det, eg ser på mitt hjem som helt vanlig og ikke noe speiselt med deg, men er vel slik når en går oppi det hver eneste dag i lengre tid så blir en kansje litt blind på det hele?:P eg kunne veldig gjerne fikset opp stuen din,men du bor vel litt langt unna meg?:)

   Slett
 8. så flott det ble silje! jeg har også planer om å kjøpe meg en slik krans på kid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja det må du, utrulig fine, har allerede 2 og kunne tenke meg fler:)

   Slett
 9. Det ble et nydelig og hjemmekoslig inngangsparti!! Dette kan du være stolt av! Liker stilen din!! Mvh Mette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord, utrulig kjekt å lese:)

   ønsker deg en flott kveld videre:)

   klem silje

   Slett
 10. Fyttikatta så utrolig fint det ble! elsker stilen din altså,veldig likt slik som jeg ønsker å ha det når vi skal kjøpe hus:D håper du fortsetter å blogge om interiør! ha en flott kveld Silje:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så fine ord fra deg:):) eg skal prøve så godt eg kan, men er ikke så vanskelig når eg har så mangen kjekke snille lesere:):)

   ønsker deg en flott kveld videre:)

   Slett
 11. Du har et kjempefint hus,trappa ble knallfin:))

  SvarSlett
 12. Kjempeflott ble det! :D Stilig med lys i trappa :) Har snakka om det vi også, men blir nok leeenge til vi gjør noe med trappa her :) Men syns det er superflott :)

  SvarSlett
 13. Hei, Silje. Det ble meget bra! Forslag?: du skulle laget bokstavene HEIM istedet for HOME, hadde passet supert hos deg - utfra dialekten du skriver med... he he he

  SvarSlett
 14. Kjempefint! jeg lurer fælt på hvor du har kjøpt bokstavene? har du behandlet dem med noe for at de skal henge ute? Å de vakre stjernene dine som du har inne på sjenken din, hvor har du kjøpt de? Hilsen en ny følger :)

  SvarSlett
 15. Suuuuperfint :o) Du er utrolig flink og kreativ. Jeg fikk også lyst til å "pimpe opp" inngangspartiet mitt, når jeg så hvor fint deres ble.

  Mvh Kirsti

  SvarSlett
 16. Kjempefint blei det! Lurer på ein ting; kor har du kjøpt den postkassen din?

  SvarSlett
 17. Helt utrolig flott utgangsparti! Like flott som resten av hjemmet ditt:)
  Såg du lurte på om vi hadde noe tips til hva du kan skrive om:) Vet ikke om dette er er domt ønske men jeg prøver og komme med forslaget uansett;) Kunne du ikke gi oss noen tips om hvordan man kan pynte skjenker, vinduskarmer, bord osv;) Kanskje skrive litt om hvorfor du akkurat har valgt å pynte med det du har osv;) Hadde godt trengt litt inspirasjon til dette;)

  SvarSlett
 18. Helt enig. Det hadde vært inspirerende å lese om.. Trenger alltid tips om pynting av sjenker/kommoder og vindukarmer :)God Helg!

  SvarSlett
 19. Oiiii for en herlig blogg. For et herlig hjem - og den lekre stilen..
  Simpelton elsker bloggen din, at jeg ikke har sett denne før!!
  Du havner DEFINITIVT på bokmerkelista mi!
  Keep ut the good work :-)

  SvarSlett
 20. Hei! Du må gjerne komme med tips til hva man kan ha på vegger for å gjøre det lekkert og dekorativt ;) Jeg har to vegger over hjørnesofaen min (som jeg ikke har fått ennå) og syns det er vanskelig å komme på hva jeg kan ha der ;) speil har jeg allerede i stuen over sjenken min ;) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 21. Ja det hadde vært supert med litt tips til
  Hva vi kam henge på veggene;) Du kan og gjerne komme med tips angående teppevalg;) jeg sliter sånn med å bestemme meg for teppe til vår lysegrå sofa og mørkebrune bord (akkurat samme bord som deg) Hadde vært supert med litt inspirasjon på den fronten;) ha en god dag;)

  SvarSlett
 22. Dåke har da altså sååå fint! Du er så flink Silje! :)
  Ser så koselig ut der nede no når det blei så fint utfor der med lys og alt! :)

  SvarSlett
 23. Superfint Silje!! :)
  -Smil fra Christine-
  www.christineslilleverden.blogspot.com
  om du ville titte innom.:)
  OG har du ideer til meg, så ROP UT!!!

  SvarSlett
 24. Hei Silje! Kjempekoselig uteområde de har! Berre lurte på kor du har kjøpt home-bokstavane?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) tusen takk for det:) Bokstavene dei kjøpte eg lokalt. (guddingssnekkrebu) Dei driver å lager bokstaver i alle former og størrelser.:)

   Slett
 25. This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

  Cara Mengobati radang Usus
  Cara Mengatasi pundak/bahu dan Leher kaku
  Cara Menghilangkan Benjolan di Bibir

  SvarSlett