torsdag 18. oktober 2012

Den måtte bare bli min...

God torsdag alle sammen:) 

Ja da var eg endelig kommet hjem til lindevegen. Ååå det er virkelig godt å komme hjem når du har tilbringt 2 uker på en trang litem båt.:) Men litt trist var det og, da eg kom hjem til tomt hus og for blir gressenke i en uke og 2 til.. Men slik er det vel bare.. 

Etter å ha etterlatt huset til min kjære blei eg møtt med noen rufsne brune blomster, Så da gikk turen i dag bort for å finne noen flotte fine blomster. Valget er dårlig men fikk med meg hjem 3 hortensia. 

Nå eg var inne på blomster butikken fikk eg øye på noen lekkre store "glasshus". Hadde sitt på dei før men når eg skulle inn for å kjøpe var dei plutselig vekke.Men heldige meg fikk den med meg hjem for bare 109,-  med sine kjekke 70 %   


 Se på denne herligheten her da? Eg elsker å fylle opp med magen kubbelys i ulike størrelser.

Denne måtte bare bli min:) 109 kr det er ikke mye det!Nydelige hortensia


 Rotting bordbrikkene kommer fra living.Eg elsker å kjøpe nye blomster. Store flotte blomster, Det er jo bare så fint. Det er prikken over i `n i interiøret.Elsker å tilbringe kvelder her i min koslige stue:) 


Liker godt at teppene blir lagt litt "tilfeldig" på sofaen. Det syns eg skaper et lunt og tilfeldig interiør. Ikke så stramt og bestemt. Ikke gjem teppene i en korg. Bruk dem i interiøret ditt, dei er jo så flotte:)Verdens fineste og beste stikke teppe fra KID. Det er det beste teppe eg har tredd over meg og ikke bare er det deilig men så utrulig lekker.:) Dette kjøpte eg på KID da dei hadde 50 % på butikken. og betalte ikke mer enn 299,- for dette. Opprinnlig pris ligger på 599,- men det er rimlig for et så fint teppe.
Dette er jo bare et must nå i desse mørke og kalde tidene.:)


Slik er det på innsiden. Så utrulig mykt!Har fått noen spørsmål om vitrineskapet mitt. 
Da eg skulle handle inn det eg hadde sett meg ut, var det jo selfølgelig ikke på lager og eg kunne da ikke vente. Vitrineskap skulle eg ha, helst med en gang.hehe 

Da måtte eg ty til andre løsninger og da blei det noe så enkelt som en billy hylle fra IKEA 
Kjøpte glassdører og byttet ut noen av hyllene med galsshyller. Så enkelt men ganske fint:) 

Det som er fint med dette er at du kan jo "bygge" på det og ha en hel vegg med vitrineskap.:)


Nå skal dataen plasseres godt på fanget og eg skal ha en ekte sumo kveld. Etter 2 uker uten nett og tv har eg gått glipp av mangen serier.  

Tusen takk for alle som titter innom min lille blogg.:) Om litt blir det snart give away, hvem vil vel ikke vinne en flott hvit stikke pute?  

Ønsker dere en flott kveld videre.  

klemmer fra 

179 kommentarer:

 1. sååå fint lyshus :) va d fleire igjenn???

  SvarSlett
  Svar
  1. Access to Health Care changes crosswise over nations, gatherings, and people, to a great extent impacted by social and monetary conditions and additionally the wellbeing approaches set up. Nations and purviews have distinctive strategies and plans in connection to the individual and populace based
   medicinal services objectives inside their social orders. Social insurance frameworks are associations set up to meet the wellbeing needs of target populaces. Their correct design differs amongst national and subnational substances. In a few nations and wards, human services arranging is disseminated among market members, while in
   others, arranging happens all the more halfway among governments or other planning bodies. In all cases, as per the World. Wellbeing Organization (WHO), a well-working social insurance framework requires a hearty financing instrument; an all around prepared and sufficiently paid workforce; solid data on which to base choices and approaches; and very much kept up wellbeing offices and coordinations to convey quality medications and advances.

   Slett
 2. Åååå.. sånn lyshus er såå fint!! Er på jakt etter et sånt selv.. kjempe fine og legge kongler, julekuler osv når det er jul og fin til lys ellers :) Kan jeg spørre hvilken butikk du fikk tak i din i? Vet de har på RM men der er de sikkert dyre :( Ha en fortsatt fiin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det er kjempe fint.:-) eg kjøpte min lokalt så aner ikke hvor du kan finne lignende:-(

   Slett
 3. Så utrulig fint du har det!:-) Veldig flink med interiør. Kan eg spørre kor du har kjøpt det speilet over skjenken?

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:-):-) speilet kommer fra ikea:-) sogne trur eg det heter og kostet 600:-)

   Slett
 4. HERLIGE BILDER FRA DÅKES FLOTTE HEIM SILJE !
  HERLIIG Å VERA HEIMA JA TENKER JEG!
  NYYYYYT!
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
 5. For et kupp! Så enig med deg ang. de teppene. Får jo bare lyst å krype oppi sofaen når de ligger sånn tilfeldig

  Lottemora

  SvarSlett
  Svar
  1. ja ikke sant.:-) fornøyd med dette kjøpet:-):-)

   Slett
 6. KUPP JA! Har ønska meg sånn lenge, men var tomme når jeg skulle ha også- typisk :P

  Koselig du har ordnet med blomster, elsker hortensia og i champangekjøleren ble det jo bare lekkert!!

  Ha en fin helg,
  klemmer fra jatte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det:-) ja det er flotte blomster:-):-)

   Slett
 7. hvor er hjertene i vinduet fra?
  klokken på veggen fra?
  de runde grønne plantene i vinduene fra(er de ekte?)?

  ekstra spm:

  hvis man har to smale vinduer på siden av hverandre. de er ikke store, men ikke knøtt små altså. men de er små. kan jeg ikke bruke gardiner da? syns d er så tomt og trist me bare små lift :S

  og

  vet du om noen steder de selger billige hvite reoler på nett.. små og store..?

  SvarSlett
  Svar
  1. hjertene og klokka er kjøpt lokalt:-):-) eføyringene er uekte ja:-P må ha litt av det når eg jobber borte.:-) litt vanskeøig og se det for seg uten bilder diverre.:-( send bilder på facebook siden min du:-)

   Slett
 8. Det var et nydelig lyshus, og det pledda så gode og varme ut. Masse fine bilder fra stua di! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Du har et fantastisk nydelig hjem. Så lunt og godt med masse fine lys, blomster, puter og pledd. Elsker stilen din!

  SvarSlett
 10. Kjempefint!Elsker stilen din, klør i fingrene etter å kjøpe like mye fint interør!! Kan jeg spørre hvilken butikk du kjøpte glasshuset i? Også lurte jeg veldig på en lykt jeg har sett på noen andre bilder. En sølvlykt med kryss over glasset om du vet hvilken jeg mener? hvor er den fra?:)

  SvarSlett
 11. Hvor er den flotte veggklokken fra:)? Og hva kostet herligheten:)?

  SvarSlett
 12. Har savnet innleggene dine mens du har vært borte! Elsker å se bilder fra huset ditt og du er virkelig flink til å innrede og gjøre det koselig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. så koselig da:-):-) tusen takk for flotte ord fra deg:-):-)

   Slett
 13. Du har det så koselig, og det er så kjekt at du deler så mange fine bilder!

  Tusen takk, og ha ei superfin helg! :)

  SvarSlett
 14. Hos deg er det like fint som alltid:). Det pleddet har ikke jeg sett de har hatt hos kid, så jo bare kjempe deilig ut:).

  SvarSlett
 15. Hei :0) Jeg synes du har det så utrolig fint!!! Digger gjesterommet ditt og hele stilen i stua/kjøkkenet. Jeg lurer på om du kan gi meg noen tips! jeg er nå i ferd med å investere i fire Helena-spisestoler fra Bohus. Spørsmålet er..beige, eller den grå/beige stripete varianten..Har du noen tips? Jeg har et gråbrunt massivt spisebord: http://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=2898 og lysegrå kjøkkeninnredning med hvite fliser og eik benkeplate. veggene er lys lys beige. nesten slik som det ene bildet på livingsida med toulouse bordet.
  Er du fornøyd med stolene? og forresten..hvor har du kjøpt sofaen din og det nydelige teppet i flettestrikk? :0)
  Dersom du har mulighet til å svare på alt dette her i kommentarfeltet blir jeg kjempe glad!

  vh Synnøve

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann:-) kan du ta kontakt på facebook siden min?:-) må svare på mobil og det er ikke så lett:-) lettere og dele bilder via facebook:-):-)

   Slett
 16. hei hei, endelig fikk jeg lagt deg på følger lista mi igjen;) snakk om å være treg.er bordet fra living?

  SvarSlett
 17. Blir helt salig av och se hur fint du har det.

  Fick se en bild från din We♥it på ett stort silvrigt ljusfat. Är på jakt efter nåt liknande och undrar var du har köpt det?:)

  SvarSlett
 18. Tack så mycket för att du svarade, jag ska ta och googla på det du skrev:)

  Önskar dig en fin helg också.
  Jag la till dig igår på bloglovin:)

  SvarSlett
 19. Så nydelig gjennomført stue du har :)
  Hvilke gardiner anbefaler du på vinteren? De fleste bytter ut lyst med mørkt, men jeg er litt usikker.. Har fargen "IDA" på veggene, veldig hvitt!! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:-):-) eg er mest glad i gardiner som flyter med i interiøret:-) som ikke stikker seg son ut.:-) gå for lysegardiner med gjerne i tykkere stoff:-):-)

   Slett
 20. Herlig stue, jeg får drømme meg bort og late som jeg ikke ser hvordan min stue ser ut (med ei på 6 mnd, en på 3 og ei på 4 1/2 år) hehe :) God Helg.. :)

  SvarSlett
 21. Kjempe fint som alltid i den stuen din! =)
  Det teppet fra kid har jeg tittet på selv også, det er kjempe fint og virker så lunt og koslig. Heldig du som fikk det på halv pris når det var. Her i Drammen så var det en del av nyhetene og var IKKE på halv pris....huff kjedlig greier.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen hjertlig takk:-):-) åå ikke trodde det var likt over alt eg..

   Slett
 22. Heisann, kjempefint glasshus, såg på dei eg og... Men fant ikkje heilt plass til dei. Nydelig på bordet med lys i, fint interiør du har ;)
  Janne

  SvarSlett
 23. Du har så vakkert interiør! :-) Blir helt i drømmeland når jeg titter på bildene dine!

  Har anbefalt deg på bloggen min;
  http://villahaugseth.blogg.no/1350829206_21102012.html

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk snille snille du:-):-) utrulig kjekt.:-):-)

   Slett
 24. så utrooolig fint dere har det!! :) hvilken farge er veggene malt i? alt, både vegger, tak og møbler/interiør ser bare smashing ut sammen!!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:-):-) fargen heter delikat:-):-)

   Slett
 25. God kveld silje.
  Jeg fikk tips om bloggen din her i kveld og takk gud for det. Nå har jeg hentet masse inspirasjon og ideer til å ta i enda et skippertak i huset.
  (vi har bygd hus, og det er jo såå mange rom å få en finish på)

  Følger deg hverdag, lover.
  Ønsker deg en superkveld.
  -Smil fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for fine ord:-):-) så fint hus dere har bygget:-) skal ta og titte innom igjenn hos deg.:-):-)

   Slett
 26. Du har det jaggu flott!! :-)

  Ser du skriver at du har brukt Billy bokhylle som vitrine skap, men klarer ikke finne den på ikea sidene? - Hadde du giddet å gitt link? :-)

  SvarSlett
 27. Ser jeg har helt lik sofa som deg, den er SÅ deilig! Kunne tenke meg å bytte ut noen av putene, så lurer på hvor du har kjøpt de putene med stjerne på? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja den er den beste:-) dei som er i sofaen kommer fra princess:-)199,- helenesinterior.no har mangen flotte puter.:-) og den strikn puten eg lodder ut har hun i butikken.:-) den er nydeøig i den beige sofae:-)eg har 2 stk selv og bare 159 kr for pr trekk:-):-)

   Slett
 28. Hei Silje! Kvar er gardinene du har i stova frå? Skikkelig fine! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk:-) dei er fra kid. anthony trur eg di heter:-)

   Slett
 29. Hi, I absolutely LOVE how you decorated your room! That throw blanket in the third to last photo, the one you said you got on sale, looks divine! I can't find online a website like "KID" or "CID"; do you know if there is a website where you got that blanket from?

  SvarSlett
 30. Hallo,

  your livinroom is so beautiful!
  I love the glass box on your table.
  Do you know, where I can get such a glass box? Or do you know the designer/producer?
  I have searched for it on the internet, but I can´t find anything. Only very very small ones.

  Thank you in advance.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvilket selskap er det sofa og salongbord fra? Jeg er forelsket i dem begge. :)

   Slett
  2. Such a beautiful home! I would also love to know where your coffee table is from, its exactly what I'm looking for. Thank you! :)

   Slett
 31. Hvilken nettside er det teppet fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. I was wondering where the blanket is from

   Slett
 32. Hi, i absolutely love your house and even if ppl say that i am quite good in deco i am amazed by your house which i love and inspires me so i try to copy you which i dont do usually but i just love it all! the down side is i cannot understand the language and dont know where you get all your stuff from, especially the cushions which i love!!! I would be so greatful to get some info in english... i love deco and your colors are exactly what i like! really such a wonderful house, i would be so proud to get the same!

  SvarSlett
 33. and your coffee table is great is it from la maison du monde? I saw a similar one. But really wish to know where the cushions from?

  SvarSlett
 34. Hva er nettstedet for den butikken du fikk teppe kast og rug fra? Takk!!

  SvarSlett
 35. Hello,

  I apologize for writing this in English. Do you know what paint color you used? What a gorgeous room!

  SvarSlett
 36. san pham sat, san pham inox. Trong nhà bếp, kệ bếp được coi là vật dụng quan trọng nhất nhưng các vật liệu làm từ gỗ hay kính thường không an toàn mà lại khiến cho tủ bếp chóng hỏng. được biết đến với độ bền cao, dễ lau chùi tủ bep inox đang dần chiếm ưu thế trong căn bếp hiện đại. Ngoài ra cau thang inox, ghe inox, giuong inox cũng là những vật dụng đang dần quen thuộc trong mỗi gia đình người việt. Các nhà sản xuất gia cong inox vì vậy mà cũng ngày càng cải tiến và sáng tạo ra nhiều sản phẩm đa dạng và cầu kì hơn. sat my thuat dep, noi that sat, bang hieu, su kien quang cao , poster, logo

  SvarSlett
  Svar
  1. ngày nay xu thế sắp xếptrang tri noi that phòng khách nhấn mạnh tính giản đơn đặc biệt với các khu vực khoảng trống hẹp trong ngôi nhà nhà chung cư đang ngày càng được chú ý. do go phong khach cần được phân bố tạo khoảng trống hòa hợp thuận lợi thoáng mát, liên kết không gian các không gian công năng riêng biệt trong nhà đặc biệt xu thế khoảng không mở giữa phòng khách, do go nha bep , phòng ăn. Sự liên kết logic cho chủ nhân trải nghiệm khoảng trống dường như biến thành rộng hơn so với thực tế ban đầu có thể nhắc đây là điều thiết yếu trong do go noi that van phong phá cách. Theo một số kiến trức sư xếp đặt vật dụng trong nhà phòng khách năm công việc trước tiên nắm mọi kết luận thành công phụ thuộc công dụng tư duy phân bố bố cục tổng thể có chiều sâu song song nắm vững kiến thức chuyên môn. Ở những thành phố lớn để ý kỹ chủ nhân dễ dàng nhận biết tính cách thiết kế phá cách thịnh hành một phần nhờ công năng biến tấu các thiết kế cũng như đồ dùng dễ dàng. Ngoài ra việc này giúp chủ căn hộ giảm bớt một phần không nhỏ khu vực chết.

   Slett
 37. Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know.
  mahjong |geometry dash|agario |pacman | my little pony games | sniper games |happy wheels | happy wheels 2

  SvarSlett
 38. trang tri noi that của đa số nhà chung cư là thủ pháp không tồi trong các ngày cuối năm. sáng tạo tô điểm trên tường cho phép kiến trúc sư khoảng không sống mới mà không cần biến tấu đồ đạc đắt tiền như ghe sofa go , giuong ngu , tu phong ngu . các phương án giản dị và nhanh chóng như gia cong sat , gia cong inox hoàn hảo cho các người bận rộn. các sáng chế tô điểm noi that phong khach dep , noi that phong ngu sáng tạo và cách tân, giúp tái chế các gì bạn có ở nhà hoặc sử dụng vật liệu rẻ tiền và các giải pháp tối ưu cho phòng pha chế nội thất. kết hợp đáng kinh ngạc của các chất liệu do go nha bep hay sat my thuat sẽ là sự tái hợp sửng sốt của style và hàng thủ công sẽ biến bức tường thành bức tranh tinh tế và cập nhật thiết kế vật dụng trong nhà của bạn mà không mất quá nhiều thời gian

  SvarSlett
 39. You topic is very great and useful for us…Thank you for that information you article.
  Signature:
  Download retrica online includes more than eighty different filters with many different styles and include retrica indir , and zombie tsunami is the ideal game for anyone who loves the running game genre and happy wheels , agario , happywheels , agar ,

  SvarSlett
 40. Please I need to buy the candles in the glass box set on the living room table. I don't understand this language, could anyone kindly please send me a link on where to buy them from. Much appreciated.

  SvarSlett
 41. I simply could not depart your website before suggesting that I extremely loved the usual info an individual supply on your visitors? Is going to be again frequently to check up on new posts
  on ap lioa|on ap standa

  SvarSlett
 42. Bạn sẽ rất kĩ lưỡng trong việc lựa chọn thiết kế không gian riêng tư dành cho chính mình. Và sức quyến rũ của các kiểu phòng ngủ đẹp mà chúng tôi sắp giới thiệu sau đây sẽ khiến bạn phải trầm trồ khen ngợi cũng như không khỏi băn khoăn khi phải lựa chọn một trong số chúng. Để được được gọi là phòng ngủ đẹp ( mau nha dep ) , phòng ngủ ấy không chỉ đẹp về hình thức mà còn có thể truyền cảm hứng cho chủ nhân của nó. Nếu bạn là một người hoài cổ, hay đơn giản thì phong cách thiết kế này thực sự phù hợp với bạn. Hãy tưởng tượng xem, sẽ thoải mái thế nào khi được ngù thật ngon mỗi đêm trong căn phòng với những nét cổ kính xen chút hơi thở của thời đại. Một không gian tuyệt vời quá phải không nào? Bạn sẽ cảm thấy tuyệt vời biết bao khi được thả hồn giữa vẻ đẹp của thiên nhiên trong chính phòng ngủ của mình. Biến không gian riêng ở nhà bạn thành không gian sang trọng, tiện nghi như khách sạn, tại sao không? Trên đây chỉ là số ít những thiết kế đẹp ( nhà đẹp ) được giới thiệu với bạn. Để hiểu rõ hơn về các kiểu phòng ngủ đẹp cũng như để có sự lựa chọn sáng suốt nhất cho mình, hãy liên lạc với chúng tôi để nhận được sự hỗ trợ không gian phòng ngủ đẹp tốt nhất.

  SvarSlett

 43. This is a intersting post. I wish you always do like this
  Mumbai Escorts
  Mumbai Escorts Service

  SvarSlett
 44. This is very amazing to see such work over here. Slither.io - Slitherio | Slither | Agario | Happy Wheels | slitherio Carry on the discussions over night.

  SvarSlett
 45. The 2016 UEFA European Championship, ordinarily alluded to as www.euro2016livestreaming.com UEFA Euro 2016 or just Euro 2016, will be the fifteenth European Championship for men's national football teams composed by UEFA. You may watch uefa euro live streaming, Euro 2016 Live Streaming, UEFA Euro 2016 Live Stream, Euro Qualifiers Here.

  SvarSlett
 46. All the best blogs that is very useful for keeping me share the ideas
  of the future as well this is really what I was looking for, and I am
  very happy to come here. Thank you very much
  earn to die
  earn to die 2
  earn to die 3
  Hi! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the
  earn to die 4
  courage to go ahead and give youu a shout out from
  earn to die 6
  Austin Texas! Just wanted to tell
  earn to die 5
  Hi! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the
  happy wheels
  strike force heroes
  slitherio
  you keep up the fantastic work!my weblog
  age of war
  earn to die 5
  good game empire
  tank trouble
  tank trouble 2
  strike force heroes

  SvarSlett
 47. Màu sắc là tu bep gia re là yếu tố mà các gia chủ nên lưu tậm thứ 2 sau ghe sofa go. Bởi màu sắc ảnh hưởng nhiều đến thị giác, thẩm mỹ và thiet ke noi that nha bep hay noi that van phong. Màu sắc này có thể là màu bạn thích hoặc bạn phải mua dựa theo kết cấu của ngôi nhà, nơi làm việc. Thường thì nếu không gian nhỏ thì chọn gia cong noi that màu trắng, sữa, xám. Còn những không gian rộng thì bạn có thể lựa chọn những màu sắc nổi bật kèm theo phụ kiện sat my thuat dep hay noi that inox thiet ke bang hieu đính kèm.

  SvarSlett

 48. This app is great it gives you those moments of relaxation and incredibly wonderful
  age of war 2 | tank trouble | gold miner | tank trouble 3
  Just wanted to tell you keep up the fantastic work!my weblog:
  earn to die 5 | earn to die 6

  SvarSlett
 49. Online gaming is a hobby of many people. Game Run Unblockedversions as Run 3 Unblocked or Run 4 Unblocked is a very interesting game to control the bear run or jump to the safe landing area falls. risks with such racing game Car Racing Games or interesting as the game Donkey Kong Unblocked or Car Racing Games wrap pulled a lot of players. Good luck!

  SvarSlett
 50. Head Soccer and Big Head Football you will have the best experience on the sport king. big head basketball and Head Soccer and Big Head Soccer and Big Head Football will make the most demanding on electronic games must also satisfied. Come to Big Head Football and big head basketball and Big Head Soccer to experience the most wonderful thing. Thank you.

  SvarSlett
 51. With football we always have exciting games such as head soccer and head soccer unblocked and soccer heads and head soccer 2 or big head basketball big head soccer or head soccer will bring to everyone the good entertainment Best. After work you can play with Big Head Football and Big Head Soccer or Head Soccer to reduce the pressure of work. With big head basketball

  SvarSlett

 52. this is one of the cult game now, a lot of people enjoy playing them . Also you can refer to the game :
  age of war | earn to die 5 | Tank trouble | happy wheels | earn to die 6
  The game controls are shown just under . Movement mechanisms primarily include acceleration and tilting controls.
  tank trouble unblocked | wings io | strike force heroes

  SvarSlett
 53. Such a very useful article. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.

  Discover our website bounty of free online games now!
  Our website has the biggest collection of free online games. Totally new games are added every day!

  unblocked game|
  mills eagles |
  kids games |
  action games |
  flash games |
  stickman games
  Welcome to the website which is dedicated to the most funny and addicting flash game
  kids games free
  games games
  shooting games
  tank games
  Apple Shooter in 3D exclusive for archery lovers. Drag your bow to shoot the apple in this apple shooting game. Practice your shot in your favorite shooting game of archery. You have limited arrows to shoot the apple. Be a good archer, hit the right spot, don't shoot the wrong target

  apple shooter
  stick war 2

  SvarSlett
 54. Để có một không gian ngôi nhà đẹp phụ thuộc vào rất nhiều yếu tố, không đơn thuần là lựa chọn nội thất phòng khách như thế nào cho hợp lý mà còn đòi hỏi kiến trúc, phong cách có hài hòa với nội thất phòng khách không hay là có sự lệch lạc và nó có phù hợp với nội thất phòng khách hay không, ví dụ như nội thất phòng ngủ có hợp và đồng điệu với nội thất khác hay không, như màu sắc của ghế sofa có phù hợp với bàn phòng khách hay không. đặc biệt là không gian nhỏ thì việc đó lại cần được xem trọng và nó đòi hỏi sự khéo léo của bạn rất nhiều. như chọn giường ngủ như thế nào mà tiết kiệm được diện tích và tạo sự thoải mái cho người ngủ giúp bạn có được giấc ngủ ngon hay tủ quần áo như thế nào để có thể đựng phụ kiện thời trang được nhiều và gọn gàng... vì thế nếu bạn có nhu cầu thiết kế hay trang trí nội thất vui lòng liên hệ với trang trí nội thất nhé.

  SvarSlett
 55. Thiết kế những ngôi nhà phong cách cổ điển ngày nay được nhiều người lựa chọn vì tính thẩm mỹ cũng như độ sang trọng của nó. tuy nhiên để có được không gian cổ điển sang trọng bạn phải kết hợp nội thất thông minh. Như trong không gian phòng khách bạn nên lựa chọn những màu sắc hay trang tri phong khach  xu hướng thiết kế cổ điển và sang trọng, những màu sắc phải hài hòa từ ghế sofa cho tới những nội thất khác. Không gian sẽ sang trọng hơn nếu bạn tạo ra sự đồng đều trong phòng khách cũng như thiết kế noi that phong ngu và các căn phòng khác. đặc biệt trong phong ngủ nên chọn những nội thất như giuong ngu cũng có khuynh hướng đó hoặc tu quan ao cũng vậy rất quan trọng 

  SvarSlett
 56. You’ve written nice post, I am gonna bookmark this page, thanks for info. I actually appreciate your own position and I will be sure to come back here.
  baixar facebook gratis
  baixar whatsapp gratis
  temple run 2
  traffic rider

  SvarSlett
 57. I was working and suddenly I visits your site frequently and recommended it to me to read also. Age Of War 2
  Big Farm | Slitherio
  Tank Trouble | Happy Wheels
  Goodgeme Empire | Slither.io

  SvarSlett
 58. You want to create new hotmail account to connect with people. Come to our website and to your hotmail login

  SvarSlett
 59. Hi pal, I liked your blog that was instructive. I only Desired to share you something about simcity buildit free cash which is my favorite game and I adore to play simcity buildit simcash with simcity buildit review and I just desired to Comprehend you that you can now use simcity buildit guide in the game because It is Excellent to use simcity buildit trick which allow you do such a thing in simcity buildit tricks as per your requirement. I Anticipate you understand what I mean about simcity buildit tips when you perform it with simcity buildit guide and you might additionally Love simcity buildit game, and if you Love simcity buildit please share it with your pals. thanks.

  SvarSlett
 60. This is one of the cult game now, a lot of people enjoy playing them . Also you can refer to the game :
  gold mine strike | pokemon go 2
  The game controls are shown just under . Movement mechanisms primarily include acceleration and tilting controls.
  stickman games | stick war 2 | animal jam 2

  SvarSlett
 61. Hi, I enjoyed you site and wanted to tell you some thing about madden mobile, madden mobile tips that is mobile can be utilized for acquiring all the assets in the games ligally, I needed to use madden mobile guide in my own gaming additionally and am looking for the madden mobile review. if you locate madden mobile tips somewhere pls discuss madden mobile 17 with me. even though, your advice was extremely great thanks. and pls dont forget about madden mobile 17 guide
  yo. thanks again.

  SvarSlett
 62. Thanks for your sharing. Your article is very useful, it gives me more understanding. Please allow me to share a few:
  baixar whatsapp gratis - baixar Score Hero - baixar Photo Grid - baixar facebook movel

  SvarSlett
 63. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett
 64. Hey, I really adored your view on this particular matter. I needed to share some thing about pixel gun 3d game game with you. Really I desired to understand the ways to get pixel gun 3d coins. Are you able to explain any means for pixel gun 3d tips which I can get easily online? Truly pixel gun 3d guide is my favorite game and I simply needed to play pixel gun 3d at its full pace. thanks ahead of time.

  SvarSlett
 65. hi, i just liked your way of thinking on this topic. i used to search the good way to get free cash in game if you know any one then please provide to me. thanks again.

  SvarSlett


 66. This is extremely helpful info! Very good work. Everything is very interesting to learn and easy to understood. Thank you for giving information.
  crossword puzzles game | crossword puzzles game | dream league soccer apk | crossword puzzles | crosswords puzzles | dream league soccer apk

  SvarSlett
 67. nice written buddy, i just liked your post, am a blogger and i write on mobile games. recently i wrote on madden game and you may like the latest news about the game that there are new tricks in game which we can use easily. thanks.

  SvarSlett
 68. Such a very useful article. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article.

  Discover our website bounty of free online games now!
  Our website has the biggest collection of free online games. Totally new games are added every day!

  age of war 2| gold Miner 2| unfair Mario 2 | cubefield 2 |tanki Online 2

  SvarSlett
 69. hi there, dont you know that you can also read this blog for more information on about this one which is related to your topic. thanks.

  SvarSlett
 70. you are the best mate. you just made my day. i am also a blogger and wanted you to know about this that you can now read the gaming news here and it is awesome for new gamers becuase its a game guide

  SvarSlett
 71. hello there, i read your blog and i was amazed that you have mentioned your point very well. thanks for this wonderful blog. i used to play mobile game like simcity buildit game. i just like this game and would like to give your simcity buildit simoleons for free if you too like this game. visit blog
  if you really want free resources. thanks.

  SvarSlett
 72. hello there, I study your site and I was surprised that you've mentioned your purpose perfectly. thanks with this excellent site. I used to play mobile game like pixel gun 3d. I simply enjoy this game and want to give your pixel gun coins for free if you also enjoy this game. visit website should you really need free resources. thanks.

  SvarSlett
 73. hi there, you just made me amaze by quoating your point here, you are the best. i was looking for coins for madden mobile which is my favorite game and its the best game which is being played by every american. you may know how to get free coins in madden mobile
  and make gaming free.

  SvarSlett
 74. your website encoraged me to compose some stuffs in video game game like animal jam computer game. this game is my favorite and that I constantly look into animal jam codes whenever I get time from my day-to-day program. please attribute an good website for obtaining free diamonds for animal jam. thanks.

  SvarSlett
 75. your blog is very good to read, i also found one blog similar to your interest. you may like to know that now you can get free nba

  coins
  for your game. i also love nba live game and am a big fan of its mobile version too. lets have fun with it.

  SvarSlett
 76. best site for getting various informative stuff over the net. pls do visit if you love strange things over the net.

  SvarSlett
 77. Hello! I'm a Rom, I would like to challenge the whole world with the kind of games follows:
  First, Super Smash Flash is a series of non-profit, fighting, crossover, fan-made Flash games published by indie website McLeodGaming.
  It is based on the Super Smash Bros. series.

  Second, You’ll have to be very ingenious to pass the levels in the game. At a high level, you will face many difficulties.
  Rolling Sky 2 Online has 14 levels for you to conquer, if you pass level 14, you really are a top player.

  And finally, Drag the ball left or right and avoid all obstacles. Do not deviate from track! Come on! Relentless pursuit of super speed. You can be faster along with the music rhythm!

  Rolling Sky Game is a 3D game. There are many different levels of play at the levels of increasing difficulty. At a high level, you will have to overcome many more obstacles, requires ingenuity, agility and persistence.
  Are you ready?

  SvarSlett
 78. I had really like it very much for providing the nice info in this website.

  onlinegame
  game online

  SvarSlett
 79. This is very much interesting info in this website and the great technology is visible in this website

  freeslot
  online game

  SvarSlett
 80. This website is providing the info is wonderful that to helpful info in this blog.

  gambling games
  no deposit

  SvarSlett
 81. This is very much happy for the nice approach is visible in this blog and the nice technology.

  russian roulette
  free casino

  SvarSlett
 82. hello there, i liked your post and its very impressive. I wanted to tell you that you can also check out this consent that it can also be followed if you require. I mean this can be one of the alternatives available and can be done with the help of this method. if you are also agree with me then you can go for it. thanks.

  SvarSlett
 83. your thoughts are really good mate, I liked it and you may also happy by knowing that i also tried it and this is working one. thank you for describibng this this wonderful thing and wanted to tell you that you can use it as per your need and its very helpful for you. give it a try and check out other things too. thanks.

  SvarSlett
 84. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very useful info specifically the last part :) I care for such info much.
  I was looking for this certain information for a very long time.
  Thank you and best of luck word cookies answers | word cookies game | word cookies game answers | hotmail email login | hotmail account login

  SvarSlett
 85. Thank you for taking the time and sharing this information with us. It was indeed very helpful and insightful while being straight forward and to the point.
  www.McdonaldsGutscheine.net | Startlr

  SvarSlett
 86. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog.
  he said | he said | he said | he said | he said | he said

  SvarSlett
 87. Very nice and cozy for sure. I love it. quickpayportal.com

  SvarSlett
 88. http://ketsatcaocao-hanoi.blogspot.com/2016/11/ket-sat-sieu-chong-chay-ks125-khoa-co.html
  http://khoacuataygat16.blogspot.com/2016/08/mot-so-cach-khac-phuc-su-co-o-khoa-cua.html
  http://khoacua15.blogspot.com/2016/06/yale-ydm-4109-gold.html
  http://okhoa12.blogspot.com/2016/06/khoa-ien-tu-yale-ydr-323.html
  https://thegioiketsatketbacvantay.blogspot.com/
  https://thegioiketbacketsatchongchay.blogspot.com/
  https://thegioiketsatketbachanoi.blogspot.com/

  SvarSlett
 89. Pemilihan tukang ganti kain sofa bandung yang tepat memang dapat membuat ruang keluarga atau ruang tamu terlihat semakin service kursi jok bandung. Oleh karena itu pemilihan sofa yang cocok dan berkualitas untuk rumah idaman Anda memang perlu diperhatikan. Jika salah memilih sofa minimalis murah bandung akan berakibat sofa cepat rusak dan membuat Anda terpaksa mengeluarkan uang hanya untuk memperbaiki sofa atau bahkan harus membeli sofa baru. Tentu banyak kerugian yang akan di akibatkan bila salah memilih furniture murah di bandung salah satunya waktu atau kebutuhan uang yang tak terduga. Nah untuk itu berikut ini kami berikan langkah-langkah dalam memilih toko furniture murah di bandung supaya Anda tidak salah memilihnya.

  Dapur bisa dikatakan sebagai jantungnya rumah kitchen set murah bandung. Tempat di mana Anda biasa memasak, menyiapkan makanan, tempat berkumpul dengan keluarga saat makan malam, bahkan seringkali Anda mengawasi anak-anak yang sedang bermain atau belajar dari ruangan ini kitchen set bandung murah. Hal ini menjadi salah satu alasan mengapa sering kali harga kitchen set bandung menulis tentang bagian rumah yang satu ini. Tujuannya tidak lain adalah untuk memberikan Anda ide untuk dapur yang nyaman kitchen set bandung harga, indah dan tidak membosankan. Berbicara soal bikin kitchen set bandung, mari simak 10 ide dapur nyaman yang tak mungkin Anda lewatkan berikut ini. Buku Panduan Lengkap Kehamilan cetakan pertama bulan Oktober 2013.

  Alhamdulilah, sampai saat ini cetakan buku kelima di tahun 2015 buku cara cepat hamil dr. rosdiana ramli spog. Salah satu masakan unik yang membuat orang barat keheranan dan takjub saat berkunjung ke negara kita adalah sambal ikan roa enak. Ya, aneka resep masakan sambal ini memang khas negara kita dan disukai oleh hampir sebagian besar masyarakat Indonesia. Bahkan sebagian besar dari kita bahkan merasa kurang saat menyantap hidangan tapi tidak ada makanan sambal roa semarang.

  SvarSlett
 90. Christmas is the time when people gift to every one close to them and here are best gifts for men this christmas you can give to them so check them.

  Teens love christmas and one of the major reason is gifts, they love to receive thier favourite items as gitfs every christmas and here are Christmas Gift Ideas for Teens

  Women love to receive gifts and presents from the one they love, so this Christmas what are you planing to gift, if are not having any idea check this Christmas Gift I deas for Women

  Are you thinking of what to give to your boyfriend this christmas then you should see best gifts boys love.

  What do you remember of the last Christmas? you know what most people remember? its memories and moments with loved ones, we say christmas is a season but feelings.

  Have you had this question what do you want for christmas then check this fourm to find answers for your question.

  Selecting gifts for people is a very difficult task we don't know after spending great time and money they may be disapointed so here is a perfect christmas gift guide for you check it.

  Christmas celebrations include a lot gifts, partying, love, and more and here is how hollywod celebraties Christmas celebrations.

  Girlfriends are very typical to handle and they may some times love things and some times doesn't so here is a list of what your girlfreinds may like this Christmas. check this out.

  SvarSlett
 91. Nice blog with good information.The writer here has done a great job.
  Keep it up the good work.


  standa 10kva | standa 10kva | lioa 10kva | lioa 10kva

  SvarSlett
 92. I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
  I will wait for your next article updates
  Thank you, for sharing

  Penirum

  Penirum Asli

  Titan Gel

  Vimax

  Hammer Of Thor

  SvarSlett