onsdag 3. oktober 2012

DIY- Bukse

  God onsdag alle sammen. 

Hatt en fin dag så langt? 

Eg befinner meg på jobb igjenn. Me er på vei innn til hardanger for å leite etter brisling.Så langt i år har det vert katastofalt fiskeri på denne sorten, Så er det ikke noe å finne nå så er det vel nesten som at eg kan ta juleferie.:P hehe men håper å finne litt fisk, for en treng jo penger til å leve så.  

Som eg sa i går startet eg med et nytt syprosjekt, denne gangen var det søt liten jente bukse som sto på listen.Det var jammen ikke bare bare å få dette til, hehe 

Eg hadde fått klippet ut alle mønster delene og begynte å sy de sammen. Da eg skulle sy sammen beina og skittet på boksa forstod eg ingenting.? Det gikk jo ikke boksa blei jo halve lenga framme i forhold til bak?  

Etter uendelig mangen stygge gloser og en symaskin som var å vei ut vinduet og "buksa" i bosset,hoppet eg i bilen og kjørte bort til Baronessa (lokal sybutikk) Eg spørte damene om hjelp, hva har eg gjort feil.? 

Etter litt om og menn fant me det ut.Eg hadde nemlig sydd forstykke feil vei, beina i skritte og skritte i beina, HAHA uff dette var faktisk litt flaut.!Men godt å ha slike kjekke damer så kan hjelpe en jente i nød.

Vel hjemme nappet eg opp å sydde på nytt, da fikk eg det endelig til. og dere boksa blei jo helt nydelig:)  (syns eg da)  

uendelig dårlig bilde som blei tatt i en fei til skrytebilde på facebook.:P

Se så fin den blei da?:) 

En nydelig bokse i herlig rosa stoff med hvite prikker.

Eg har følgt et mønster på denne men valgte å gjøre litt om på den. Sette strikk i beina å sy på søt kan oppe i livet, Dette tenkte eg å gjøre på beina og. 

Til denne boksa skal eg sy en nydlig topp, og stoffe er bare helt fantastisk sammen med denne rosa buksa.:)  

Ønsker dere alle som titter innom en flott dag videre:) 

Blogges!

22 kommentarer:

 1. Såå fin buksen var. Du har jammen meg talent for det du driver med!! Kjempeflink :)
  Håpe det blir fiskelykke på deg snart da ;)
  Ha en fin kveld!
  -Klem Lise-

  SvarSlett
  Svar
  1. tuusen takk for fine ord fra deg.:-):-) jo takk det trenger me.:-)

   ha ein fin dag videre:-)

   Slett
 2. Vi får håpe det blir mer fisk på deg;)
  Den var jo bare kjempe nydelig da! Du får jo til alt mulig du jo;)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det får me håpe.:-):-) tusen takk for det.:-) ja eg tenker som pippi

   "det har eg aldri prøvd før-så det tror eg sikkert eg kan klare" eit fint motto og leve etter.:-):-)

   Slett
 3. Så flink du er til å sy:-) Kjempefin blogg også, veldig god smak på interiøret:-)
  Fikk med meg noen tips til pynting av sjenken også.. Det er det ikke så mange som gir tips om. Digger det!! ;-)
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 4. tusen hjertlig takk for flotte ord.:-) utrulig kjekt og høre.:-) godt du plukket opp litt innspirasjon her hos meg da.:-)

  en fin kveld til deg også.:-):-)

  SvarSlett
 5. Er helt imponert, kjempefin bukse :-) I hvilken bok finner du mønstrene (forkle, bukse) du syr etter? Kunne tenkt meg å kjøpt en bok med forskjellige baby sy-mønster. Har en datter på 6 mnd. Og siden du ikke selger enda er tanken å prøve selv i mellomtiden ;p Og hvor kjøper du disse nydelige stoffene? Helt i min smak :-D Også interiøret, elsker stilen. Har nettopp fått meg nytt sofabord, likt ditt :) Digger det!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det:-):-) kjolen kommer fra en bok på stoff og stil. made by me heter den.:-) buksa har eg kjøpt mønster til på sybutikk.:-) der finner du mye flott.:-) stoffene tkl kjolene er faktisk sengkle.hehe gjelder å være kreativ på landet.hehe men har nett kjøpt utrulig flotte stoffer på panduro.tilda stoffer.:-):-)

   Slett
 6. Så søt bukse, så flink du er!!

  HA EN FIN FREDAG!
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 7. Hei.

  For en utrolig flott blogg du har! Jeg er kjempe inspirert, så nå skal det males her hjemme :)
  Hva slags maling har du brukt når du har malt stuen og soverommet? Tenker da på hvilken type av Jotun malingene (Lady, sens, wonderwall osv).

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) tusen takk for flotte ord.:-) eg bruker en maling på fargerike som heter baronesse.:-) den er billigere tørker så uendelig fort og lukter nesten ikke.:-) kjøper den matteste som du får der.:-) men hadde eg hatt helt slette vegger hadde eg nok sikkert brukt pure color.men den helt matte effekten kommer ikke frem på panelplater.:-) men baronesse er kjempe god maling.:-):-)

   Slett
 8. Den fargen du har i stuen, Delikat, vil den da bli annerledes hvis jeg bruker Jotun sin maling istedefor baronesse? Eller bruker de den samme fargen å blande inn i baronesse som i Jotun? Vet ikke om jeg får frem helt hva jeg mener men, altså, er den fargen du har brukt baronesse sin egen farge eller er fargen fra jotun? Hvis du vet og ikke minst skjønner det klønete spørsmålet :p

  SvarSlett
  Svar
  1. ingen spørsmål er klønete.:-) eg sjønte veldig godt hva du mener.:-) delikat er fra jotun lady ( 2004-y50r) men er i baronesse maling.:-) eg rekner med fargene vil være det samme så lenge du går ut i fra fargekoden som eg oppgav lengre oppe vil du oppnå samme farge.:-) men fargen vil variere med hvilken glans eg bruker i fargen.:-) eg har den matteste i baronesse. aner ikke hvordan den vil bli med td pure color som da er helt matt.:-) men garanter flott der og.:-):-)

   Slett
 9. Hei :) Kunne du laget et innlegg om hva du har på spisebordet ditt idag?? Har selv hvitt spisebord og blir ikke enig med meg selv hva jeg skal ha oppå ;) Nå står det liksom bare helt tomt ;) Var veldig fint med blå duk som du hadde på et bilde..men jeg har spisestuen enda mer inn i stuen om du skjønner..så litt usikker på blått sammen med det andre.. Vi har ganske lik stil.. også har jeg mye samme fargene som du har i din stue :)

  Ha en fin kveld :))

  SvarSlett
  Svar
  1. heisan .:-) det kan eg gjøre ja.:-) er enig med deg.spisebord er utrulig vanskelig å dekorere.:-) skal gjøre det når eg kommer hjem fra jobb.litt vanskeli utpå sjøen.:-):-)

   en fin kveld til deg og.:-)

   Slett
 10. Kjempe! Gleder meg allerede ;) Er ikke lett nei.. Kos deg til sjøs sålenge c",)

  SvarSlett
 11. Du er kjempeflink!! :)

  Håpar du får ei flott helg!! :)

  SvarSlett