mandag 22. oktober 2012

En liten titt i gangen!

  God kveld alle sammen:) 

Da var eg komt hjem fra jobb igjenn. Turen gikk inn til årka fjorden for å se om me ikke kunne finne litt brisling til før me tar juleferie,men det var lite og se så da kan eg nesten si at juleferien min er begynt.:) Jippi  Eg har tusen DIY prosjekter på gang så det blir deilig med god tid til å gjøre dette ferdig:) 

I går postet eg ut DIY knaggen som eg laget og fikk da spørsmål om å ikke vise gangen min. Det kan eg da gjøre:) Det er det rommet i huset eg liker MINST. Den er forferdelig liten nesten ikke plass til noe. Veggfargen liker eg ikke lengre og dei tidligere eigerene av huset har nemlig klart og velge verdens STYGGESTE gulv her og! Det er et laminatgulv som skal forestille skifer fliser men det ser ut som en gjeng med små unger har hoppet og trampet på gulvet med sement under skona. HERRE, eg gler meg til me skal legge fliser her.  

Men her kommer litt bilder tross alt.. 

Velkommen inn i min gang!


Her hadde eg en gang en kommode eller en expedit hylle fra IKEA,men den tok så utrulig stor plass. Da eg fikk denne skokomoden av min søster passet den perfekt her.Gangen blei med en gang mye større.


Denne fine rammen har eg fått av mamma. Den kommer fra Kremmerhuset og tror den kostet rundt 400,-


Den lille "kommoden" kommer fra NILLE til 129,- eg syns den var så søt og liten og her oppbevarer me nøkkler. Hater når dei ligger og slenger overalt.  

Dei fine duftpinnene kjøpte eg på Europris til kr 79,- 


Hjortehode på veggen er fra Europris. 

Lysestaker kommer fra IKEA 

Stålampe fra IKEA  

Lyslenke husker eg ikke hva butikken heter. Men slike lenker er å finne over alt. Korgen på gulvet er fra KID. Oppi der ligger alle huer,sjerf og hansker. På toppen ligger en "saueskinn" pute fra Europris. Den fungere som et "lokk" for å gi det et litt ryddigere utrykk. Liker godt å gjemme alt unn slik at gangen skal se innbydende og ryddig ut.:) Teppe på gulvet er fra Europris 

Lykten på gulvet er fra THGHerregud, se på det gulvet da? skal bli godt og bytte ut dette med fine grå/beige fliser. Om noen har tips til fine fliser sier eg takk for det:) 

Veggene har eg tenkt og male i fargen KALKGRÅ, ( 2903-Y30R) den har eg brukt på gjesterommet. Er en veldig lun  og fin farge. Den er ikke så helt ulik fargen i stuen, bare litt mørkere. For meg er det viktig at fargene slik inn i hverandre og ligger på samme side på fargesirkelen.  

Stuen sin farge er (2004-Y50R) og KALKGRÅ ( 2903-Y30R) der kan du se at forskjellen er der men ikke så all for stor.:) 

Vedsiden av knaggen skal eg lage et stort speil med drivvedplanker:)Slik ser det ut her nå,men det skal bli godt å få en liten forandring her inne.:) 

I dag gikk eg til innkjøp på en stikksag og heiv meg rett i et DIY prosjekt så fort eg kom meg hjem.
Eg viser dere i måren hva eg holder på med:) 

Nå nermer det seg snart Give away på bloggen min. En nydelig fin hvit stikk pute kan nettopp du stikke av med.:) Eg har fått sponset denne puten av en hygglig kjekk dame som nettopp har startet en nydelig fin nettbutikk.Eg fortelle om dette senere. 

Så kan eg og bruke annledningen til å feire bloggen min med hele 141 203 sidevisninger siden slutten på mars.:)  

Wow.tusen takk for alle som er innom min lille blogg:) 

Ha en fin kveld da dere 

klemmer fra

37 kommentarer:

 1. Kjempe koselig :) liker sammensetningen din av interiøret. Gleder meg til å få opp lyslenker igjen jeg også.. det er så fint på denne tiden :)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det sjønne deg.:-) ja eg har dilla på lyslenker.er så koselig i desse mørketider.:-)

   Slett
 2. du har det så pent! å så gjennomført alt er :) flinke silje! gleder meg til å hive meg på giveaway,ønsker meg en slik strikk pute ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for fine kjekke ord.:-):-) ja du får hive deg på. puta er nydelig.:-):-)

   Slett
 3. Så fint du har det! :) Enig med deg ang. golvet, hehe... Eg trur faktisk me har identisk golv, på kjøkkenet! UGG! Dei som budde her før la det, og me har ikkje råd til å skifta endå. Fæle greier ;) Prøver som du å kamuflere det best mulig, med masse vakre ting ;)

  ha ein god kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. uff ja det er ikke noe fint gulv.:-P så skal bli fint med flotte fliser.:-) kansje du kan male over gulvet ditt til dere har råd til utskifting.:-) men tusen takk for fine ord.:-)

   Slett
 4. Syntes gangen din er helt nydelig jeg:) Vi har så stor og fin gang nå, så jeg gruer meg litt til vi skal flytte, for gangen vår da er enda mindre enn din, pluss at det er dører på fire sider:S Uff, nei orker ikke engang tenke på det. Men er god plass ellers i huset da heldigvis:)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det.:-):-) du får ha det mest brukte fremme så får du gjemme vekk resten:-) har 4 dører i gangen eg og. så er ikke så mye veggplass.men slik er det bare:-) en får gjøre det beste utav det.:-)

   Slett
 5. Synes nå gangen din er fin jeg da.. Du har ikke sett min gang skjønner jeg. Der snakker vi LITEN og jeg har samme type gulv bare med større ruter, synes egentlig det er fint og praktisk :)
  Ønsker deg en gid kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det.:-) jo det er jo et praktisk gulv.lett å holde rent:-) en flott kveld til deg og:-)

   Slett
 6. Jeg vil si jeg syntes gangen din var veldig flott!...Du skulle sett vår :P hehe
  Håper du får en fin kveld! klemmer fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det nina:-):-) ein fin kveld til deg og.:-)

   Slett
 7. syntes gangen din er kjempe fin,liten var den ikke. vår er på usle 2kvd da snakker du liten:)
  hva farge har du på veggene i gangen,er det sand?

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det.:-):-) hehe uff ja da er nok gangen din mindre.:-P min måler 3.8 så er nesten dobbel så stor.:-P hehe fargen i gangen er hvit lin.:-):-)

   Slett
 8. Hvilken farge har du på veggene i gangen nå? :)

  SvarSlett
 9. Så fint det har blitt! deilig med sko osv vekk fra gulvet :)

  Ha en herlig natt,
  KLemmer fra Jatte!

  SvarSlett
 10. Så koselig og fin gang du har :) vi har en kjempe smal og liten gang så jeg syns det er overalt hehe :P
  Men jeg lurte på; hva betyr DIY? Kanskje er dumt spm hehe
  Du har en flott blogg og syntes du har det så utrolig lekkert hjemme :)))
  Hilsen fra Skien

  SvarSlett
 11. Kjempefin gang :) mye fine detaljer :) Hvor har du kjøpt potta du har hortensiaen i? flott at du viser fram at man kan få det stilig uten å handle på de dyreste stedene :)

  SvarSlett
 12. Nok en gang..utrolig lekkert!!! Kjempe fint ble det :0) Du er flink til å mikse og matche!!

  SvarSlett
 13. Koselig gang du har :-) Men den lampa du har på stua som er fra Living, hvor høyt er det mellom de nederste prismene og gulvet? Ønsker meg en slik, men er redd lille gutten min kan begynne å rive og slite i den etterhvert som han får føttene under seg på våren her ;-)

  SvarSlett
 14. Hei på deg Silje:)

  Må bare sei at du er så utrulig flink:). Du har så mange flotte detaljar som gjer at det blir så koselig hos deg:). Skikkelig gjennomført stil:).

  Eg har vore ofta innom bloggen din, og fleire skal det bli:)

  Ha ein fin dag:)

  Helsing Evelyn-ny følgar.

  SvarSlett
 15. Du har jo bare verdens fineste hjem :) stua er to die for :)

  SvarSlett
 16. For en herlig blogg:) lurer på hva fargen du har u gangen heter? Takk for fin blogg

  SvarSlett
 17. For et herlig hus du har:)) du er flink:) hvor har du kjøpt blomsterpotten din?:))

  SvarSlett
 18. Hvor er kommoden kjøpt?:)

  SvarSlett
 19. Useful information.I am actual blessed to read this article.thanks for giving us this advantageous information.I acknowledge this post.and I would like bookmark this post.Thanks
  mahjong connect |geometry dash pc|agar.io hulk games |pacman games my little pony games | sniper games happy wheels demo

  SvarSlett
 20. Thanks a lot! It is definitely an terrific internet site!
  Friv 2
  Friv
  Friv 100

  SvarSlett
 21. I was a girl, but clumsy things. I do not know how to cook, sew, above, ca. I have too insipid and tedious, but that's my personality. It's hard to change
  www.facebookbaixargratis.com.br

  SvarSlett