tirsdag 9. oktober 2012

Gjesterom...

                   

Tenkte å vise dere en liten titt på det uferdige gjesterommet. 

Her er det en del som gjennstår før eg kan si meg ferdig her oppe.:) 

Ny nattbord skal på plass, lister må opp,nattbordslamper.Nye puter (hotell-puter)  Eg har et prosjekt på gang.(som eg har hatt all for lenge) 

Har fått en gammel kiste av mamma, som eg har strevd i evigheter for å få vekk gammel maling.Den sitter som bare det. Så sterke middler må til. Eg skal blande kauskisoda. Det er et farlig stoff, får eg det på huden så etser den. Så kista er kjørt til halsnøy og pappa skal hjelpe meg med dette. Den skal få en omgang med drivved beis når malingen er vekke. Vil prøve å få den lik som sengegavelen.  

Her får dere en titt


                  Senge gavelen er en gammel dør som er blitt pusset og pusset og deretter fått seg en lakk med drivved beis. Har brukt litt malingsrester for å lage en mer slitt effekt som dere kan se litt på bilde:) 


Den er heller ikke festet, eg satt den bare oppo senga for å se hvordan det blei.(skal høgere opp) Ikke så lett å gjøre alt selv. Den blei bært opp 2 etg aleine sammen med hele senga.PHU! mangen stygge gloser blei det på vei opp i den smale trappa.:P hehe
 Så plassert eg den bak der samtidig som eg skubbet senga på plass.:P hehe 

Når vilje styrken slår inn så kan INGEN stoppe meg.


Denne benken skal skiftes ut med kista:)


Veggene er malt med en veldig fin farge som heter KALKGRÅ ,lun og god farge. 

Lampen i taket er fra IKEA, elsker effekten den lager på veggene.:)


Ekte hjorte skinn som eg fikk av mamma.


Gulvet har eg nemlig stort ønske om å skifte ut. HERREGUD for et stygt gulv, det er det verste eg har sett i mitt liv.! Til og med min bil frelste samboer liker ikke dette. så det sier sitt.:P hehe 

Dei som me kjøpte dette huset av har jammen ikke hatt peiling når dei valgte gulv, samme som i stua. UFFSå slik ser mitt halvferdige gjesterom ut.:)  

Gler meg til alt er ferdig her oppe:)

Hva syns du?:)  

Ønsker dere alle en flott dag videre. 

Klem

32 kommentarer:

 1. Så kjempeflott gjesterom!! Helt herlig! Det skinnet var jo kjempestort og fint :)
  Har akkurat gjort klart gjesterommet her for gjester til helga. Er så greit å ha et rom som bare kan stå klart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk.:-):-) å har du blogget om gjesterommet.?:-) eg får titte innom og snike litt.:-) ja det er utrulig kjwkt og ha.selvom det ikke blir så ofte brukt så.:-)

   Slett
 2. Så kjempefint det var da!
  Rett og slett lekkert ☺ Vi har dårlig med rom i huset vi bor nå, hadde vært flott med et ekstra rom, så flok kunne ha overnattet :D
  Ha en flott tirsdagskveld videre!
  Klemmer fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det nina.:-) kjempe hygglig kommentar.:-) ja det utrulig kjekt og ha.:-) me har for mangen rom i vårt lille hus.:-) hehe

   Slett
 3. Så flott gjesterom, nydelige farger du har satt sammen.. rolig og deilig å sove der kan jeg tenker meg!

  Ha en fin kveld videre,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk.:-) ja fargen er kjempe fkn til bruk i soverom.:-) liker at det er lunt og godt.:-)kunne selv aldri hatt et hvitt soverom.:-) en fin kveld til deg og.:-)

   Slett
 4. Utruleg lekkert! Du er så flink :) alt er så gjennomført! Eg hadde gjerne vore gjest her ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. åå tusen takk for det.:-) så hygglig sagt av deg.:-) ja om du vil komme og såve her er du hjerlig velkommen.:-):-)

   Slett
 5. For et fantastisk nydelig rom :-)
  Du er så utrolig flink!!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for hygglig kommentar.:-):-)

   Slett
 6. Så flink du er! Veldig flott du har innredet i huset. Klem M

  SvarSlett
 7. De hvite hyllene du har i stuen, hvor er de fra?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) dei kommer fra en lokal butikk.:-) men tror dei kommer fra et svensk selskap som heter top design.:-) om ikke så har dei lignende på perfect home og skeidar tror eg det var.:-):-)

   Slett
 8. Hei vakkre du :-)

  Du er virkelig en inpirasjon for meg. følger bloggen din utrolig masse. :)
  jeg bare elsker det du gjør og det var da jeg selv staret for å innrede leiligheten min jeg fant din blogg.. Å du gir meg bare mer å mere ideer for hva jeg selv vill gjøre. Elsker det å gjøre gamle timg til ''nytt''. og den malingen du bruker, min nye favoritt! Blir så mye fint.
  En ting jeg kunne ønske du kunne gjøre er å skrive hvor du kjøper tingene dine henn, som pynte gjennstander, puter, sengetøy, det vakkre lakenet, gardiner osv osv. tingene du har på bildene dine. for noe av tingene du har bare dør jeg etter, å tenker hvor har hun kjøpt de? akk det ville passet så sykt bra inn der og der hos meg :-P hehe :)
  Leiligheten din kunne jeg dødd for, noe så fint!!! Du er utrolig flink, og har virkelig ett talent! =)

  Gleder meg bare til ett nytt innlegg vær gang jeg har lest de andre. Elsker bloggen din!
  Kjempe flink er du frøken stå på :)

  Klem Carine , 21 , Bergen <3

  SvarSlett
 9. Fantastisk fint, du er jammen meg flink altså.

  Mvh Kirsti

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det kirsti.:-):-)

   Slett
 10. Det har blitt kjempe fint!Du er utrolïg flink :)

  Og jeg skjønner godt det med gulvet... vi har det samme i hele huset, valgt av forrige eier. Uff og uff!!! Det gulvet er så INTENST og grusomt. Kan ikke unngå å legge merke til det i en hel etasje kan jeg love deg og passer jo ikke inn i mitt interiør.
  Vi har ganske stort hus og det koster litt å skifte i hele huset, så vi har begynt å male gulvet i noen rom som en mellomløsning til gulvet blir skiftet. Det ble mye bedre. :)

  SvarSlett
 11. Hei! Første gang jeg er innom bloggen din, herregud så mye pent! :) Lurer på hvordan du har gjort det med lampene fra ikea, de du har på gjesterommet? Jeg har slike selv, men i søl, regner med det er de du hardekorert? Hilsen Sandra

  SvarSlett
 12. Hei! Fantastisk flott gjesterom!!! Husker du hvilket merke den lakken på døra er i? Har samme prosjekt med ei dør. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Eg brukte lady interiør beis i fargen drivved:) Så gikk eg over med vantynnet hvitmaling,gråmaling og brun for å skape litt effekt:)

   Slett
  2. Vanntynnet gråmaling og brun også? Du e jo fantastisk flink. Jobbe du som interiørdesigner også?

   Slett
 13. All the best blogs that is very useful for keeping me share the ideas
  of the future as well this is really what I was looking for, and I am
  very happy to come here. Thank you very much
  earn to die
  earn to die 2
  earn to die 3
  Hi! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the
  earn to die 4
  courage to go ahead and give youu a shout out from
  earn to die 6
  Austin Texas! Just wanted to tell
  earn to die 5
  Hi! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the
  happy wheels
  strike force heroes
  slitherio
  you keep up the fantastic work!my weblog
  age of war
  earn to die 5
  good game empire
  tank trouble
  tank trouble 2
  strike force heroes

  SvarSlett
 14. dự án chung cư vinhomes nguyễn trãi là một quần thể đô thị hiện đại chung cu vinhomes nguyen trai được trang bị nội thất tinh tế thiết kế vinhomes nguyễn trãi sang trọng vinhomes nguyen trai đẳng cấp kết hợp cùng tiện nghi vinhome nguyen trai cao cấp vinhome nguyễn trãi là điểm đến lý tưởng vincom nguyen trai đầy đủ cho người tiêu dùng vincom nguyễn trãi có bán giày nam các loại giày công sở nam đẹp nhất.Công ty thiết kế nội thất hàng đầu tại hà nội, chuyên thiet ke noi that

  SvarSlett