mandag 8. oktober 2012

På salongbordet!
Jippi, der fikk eg endelig litt nett, lurer på hvor lenge det varer? 

Men da må eg jo blogge litt. 

Det har vert mangen rolige dager.Men me har endelig fått klarsignal om at fisken kan fiskes, men når det er klart må jo det komme andre ting i veien, slik som været. uff nå kjenner eg at eg er lei!Men eg fikk med en fin tur i fjæra hin dagen. Her i hardanger er det virkelig DRIVVED HIMMELEN så mye gøy skal lages når eg er hjemme.:)

Men det som holder meg oppe nå er at dette er siste stopp før Juleferien min kan begynne, og eg kan nesten ikke vente! Har så mye på agendaen når eg kommer hjem. Julepkakker skal sys og lages. Gangen nede skal males ferdig, lurer på å hive meg i det å male trappen, så om noen har gode tips til meg så sier eg takk:) 

Gulv er noe eg veldig gjerne vil skifte,så skal rett til haugesund og se om ikke kan finne noe rimlig noe.:) Trur rett og slett eg skal gjøre det mens samboeren min er i nordsjøen. hehe  
HATER virkelig det gulvet som me har i dag. men slik er det å kjøpe brukt! 

Det er ikke alltid like lett å blogge om interiør når eg er på jobb. Men eg fikk spørmål av noen lesere om eg ikke kunne vise litt om hvordan eg pynter salongbordet mitt. Så eg har rotet litt rundt i arkivet og funnet frem litt forskjellig.:) Her har eg brukt en korg fra KID (fås kjøpt i et sett i 3 ulike størrelser 199,-)  
Utrulig kjekke dei her,! kan jo brukes over alt og til alt. Så dette er noe eg anbefaler dere å kjøpe om dere liker rotting.!


Veldig fin men enkel pynt.! 


 Til bursdagen min fikk eg dette nydelige fate (kjøpt på Buketten til kr 500,- ) Det er stort og flott og gjør virkelig noe ut av seg.  Her kan du variere pynten og du vil skape nye utrykk og stiler. 


  
Som eg har sagt før så er eg opptatt av å bygge i ulike høyder for å skape spenning på fatet.  Som dere kan se har eg brukt både oddetal og partal i pyntinga. Det er ikke tilfeldig. Dette er noe eg gjør ofte for å bryte av litt.  Syns det skaper mye finere stemmning når en gjør det.  Prøv det neste gang så skal du se selv.:)Selnger med et bilde om hvordan eg har pyntet vinduskarmen. Dette er noe eg syns er utrulig vanskelig.  For eg liker det helst enkelt der. Store flotte blomster bruker eg bare i små vinduskarmer. Liker ikke når det står en blomst og en lykt. Det blir helt feil for meg.  I små vinduer tenker eg ofte symmetri. Det må være likt.! 

Har du store vinduer slik som dette kan en gjøre litt mer ut av det.:) Eg syns det er veldig fint å ha lamper i vinduet, Er jo så utrulig koselig. Her har eg brukt to store blomster og to lysestaker og har valgt og bryte opp med en lykt.:) 

For at vinduet ikke skal bli kjedelig så heng gjerne noen flotte hjerter slik som mine eller gjerne i rotting.:)


Her er og en måte og pynte på! Denne Kassen kjøpte eg på KID (249,- trur eg det var) Denne flaskeholderen syns eg var så flott at eg måtte bare ta den med hjem. Den er jo utrulig spennende å pynte opp på enten salongbord, sjenk,kjøkken/spisebord eller på kjøkkenbenken.:) 

Her er det vel bare kreativiteten som stopper deg!


 Det som er så fint med denne er stjernene<3 her syns eg det var fint å sette små telysholdere i dei romma med stjerner slik at dei lyser:)
 

 Her har du det store fatet igjenn med en litt annen pynt.:) Annbefaler alle å skaffe seg et slikt, Det er jo så lett og variere og er virkelig flott. Eg liker når tinga er store å synlige og ikke for mye nips naps.:) 

Her ser du stjernen som lyser. Er ikke denne kassen bare nydelig?:)
Om du liker å ha store og synlige ting som meg, så kjøp deg et slikt stor fat.! Her kan du variere i det uendelige. Lysestaker,lykter blomster eller bare en hel haug med små fine telysholdere.:) Dette fatet i år kommer eg nok til å bruke til adventsstaken.  Andre som gleder seg til å pynte til jul?:) I år vil eg ha det pompøst og flott,:)

Det er jo ingen fasit på hvordan en skal gjøre det, men slik som dette gjør eg det.:)   

Håper dette var til en liten innspirasjon for noen av dere.:) 

Tusen takk til alle dere som titter 


43 kommentarer:

 1. Så nydelig! Hvor er de flotte kubelysestakene dine fra?

  SvarSlett
 2. tusen takk:-) dei kommer faktisk fra europris:-)

  SvarSlett
 3. Veldig fint alle variantene!!

  Lekkert det store fatet, men mitt stuebord er litt for smalt for ett slikt tror jeg :))

  Ha en fin uke,
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det er virkelig flott.:-):-) kansje du finner noe som er mindre kansje et avlangt.:-):-)

   Slett
 4. Fy søren å lekkert du har det!
  Bloggen din inspirerer meg så mye og sikkert mange andre også :)

  Ønsker deg en fin tirsdag!
  klem Ida!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk.:-):-) så kjekt med slike fine kommentarer. bringer frem et smil og to det.:-):-)

   Slett
 5. Ny på bloggen, herlig blogg du har! Fy flate å lekkert hjem du har også. Her kunne jeg virkelig hente MASSE inspirasjon :) Så fantastisk med tips for å pynte diverse ting. :)
  Ha en fin uke videre. Klem Tone :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen tusen takk for fantastisk flotte ord.:-):-) #smiler# så kjekt at du kunne finne innspirasjon her hos meg.:-):-) ønsker dwg og en fin uke.:-)

   Slett
 6. Så vakkert hjem. Flink til å pynte du :) Har du noen tips til kjøkkenet? Kjøkkenbenken osv? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tuden takk. så hyggelig sagt av deg:-):-) eg skal alltid klare og tipse litt om det når eg kommer hjem.:-) kjøkken bord og benk er det verste eg pynter.:-P blir aldrig fornøyd:-)

   Slett
 7. Så fint det var :) Fint å kunne variere litt :) Jeg har akkurat prøvd meg på mitt første lysfat :)

  Jeg syns vinduskarmer er veldig vanskelige. Jeg er veldig glad i blomster, så ender opp med alt for mange.. :P

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det:-) ja eg er glad i blomster selv.:-) men er veldig flink å drepe blomster:-P så går en del penger på det.:-) hehe men en må jo bare ha blomster.:-)

   Slett
 8. Kjempefin blogg du har!!
  Synes du har utrolig god smak,og jeg blir veldig inspirert!

  Lurer på hvor du har kjøpt putene i sofaen med stjerner på?

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk fpr utrulig kjekk kommentar:-):-) stjerneputene i den nåværende stilen kommer fra princess til kr 199,- dei andre fra eldre stil har eg sydd av kjøkkenhandklede fra nille:-):-)

   Slett
 9. du har det så flott du silje :)

  SvarSlett
 10. Ja dette e du go på! :-):-) Kjøkkentips mottas med takk her også he he :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det:-):-) hehe ja skal se hva eg kan få til.:-):-)

   Slett
 11. Å har fått så mye inspirasjon fra bloggen din etter at jeg oppdagen den for noen dager siden:) Kjempefint hos deg, ville så gjerne ha det stuebordet selv når vi skulle ha nytt i sommer, men dessverre falt det ikke i smak hos min samboer så ble et hvitt bord;) Men lurte veldig på den lykten du har i vinduet hvor den er kjøpt?:)

  SvarSlett
 12. Hvor kjøpte du den "stolen" i hjørnet i stuen? :)
  Veldig fint!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. er det stolen med sofaen eller den i hjørne med lampen over.?:-) eg svarer på begge eg.:-) stolen med sofaen er jenny lund fra ikea.:-) og den i hjørne det er en sjeselong som og kommer fra ikea.:-)

   Slett
 13. Hvor kjøpte du den vakre lampen på sjenken ? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) den er kjøpt lokalt men er i merket hk living så den finner du nok flere plasser.:-)

   Slett
 14. Så nydelig flott du har det!:) hvor kommer den høge lyslykten i sølv på fatet ditt fra? Og hvor har du kjøpt de hvite hårete putene?;) hehe;)
  Du er virkelig til stor inspirasjon!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) den aner eg ikke hvor kommer fra for eg fikk den i gave. men på indiska.kremmerhuset tror eg du kan finne noe lignende.:-) dei hvite hårete putene kjøpte eg faktisk på europris.:-) tror dei selger slike pute trekk nå.:-) tusen takk for det. hyggelig og høre.:-)

   Slett
 15. hei! har kjøpt samme lampe som deg på living. men den er jo så utrolig tung! kan jeg skrue den rett opp i takplatene? er rett for at alt rasersammen :P

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) hehe me skrudde den rett opp i platene og den har enda ikke falt ned så eg tror dette skal gå bra.:-)

   Slett
 16. Hei

  Utrolig lekkert. Hvor er sofaen din kjøpt?

  Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. hei:-) tusen takk for det.:-) den er kjøpt på møbelringen. eg skal poste eget innlegg med all info om denne når eg kommer heim fra jobb.:-)

   Slett
 17. Tusen takk. Bloggen din inspirerer:)

  Lise

  SvarSlett
 18. Fy søren så mye inspirasjon jeg har fått av bloggen din! Kjempefint hjem du har:) Lurte veldig hvor du har kjøpt den sølvlykten du har i vinduet under de hvite hjertene? Har lett lenge etter lignede men finner ikke!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for utrulig kjekk komentar:-):-) så gøy at du finner innspirasjon her på min lille blogg.:-) den lykten kjøpte eg på living til kr 299 tror eg det var.:-) living har fantastisk mye fint elsker den butikken.:-):-)

   Slett
 19. Åjj, kor koselig!:)En av dei finaste heimane ej he sett hittils!
  Ej må berre få spør kor du he kjøpt liftgardina og dinna store klokka?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen hjertlig takk for den flotte kommentaren.:-) klokka den er kjøpt på en lokal butikk diverre.:-( liftgardina har eg sydd selv.:-)

   Slett
 20. Lysfatet ditt er såå fint! Hvor stort er det? og hvor er det kjøpt? Nyydelig blogg med masse inspirasjon:)

  SvarSlett
 21. Så flott du har det. Lurte på hvor du har kjøpt den sølv lykten du har på fatet i de første bildene? God helg videre..

  SvarSlett
 22. Silje, du er meget dyktig! Det var en inspirerende blogg:) Vil nok fortsette og følge med på bloggen og anbefale andre også:) hvor har du forresten kjøpt salonbordet? Den er nydelig.. Er d treverk?

  SvarSlett