fredag 5. oktober 2012

Stuen gjennom tidene..  Eg syns alltid det er så morsomt å titte gjennom bildene av stuen sin forandring. Det er først da eg merker hvor stor forandringen har vert. Har aldrig følt selv at den har gått gjennom store forandringer, men da eg titt og ofte fikk besøk sa dei alltid, herregud det er jo noe nytt hele tiden.  

Eg er ikke den jenta som liker å kjøpe dyrt interiør. Eg er heller den som kjøper det som er rimelig. Koster en pute 4-500,- sliter eg med å ta den med til kassen, men det handler vel litt om at eg en tid tilbake var veldig ubesluttsom på hva min stil var. Nå har eg funnet den stilen som er meg. Eg elsker den røffe stilen, sammen med nydelige sølv detaljer og litt bling. Eg elsker å ta med meg hjem gamle skatter og gi et nytt liv og elsker virkelig vakre jordfarger. Et lunt og koseligt interiør, Det er det som er min stil og det trivst eg med.. 


Eg og min kjære kjøpte en tomannsbolig 15 september 2010. Da var huset bare 2 år gammelt. 

( her kommer det masse bilder)

Slik såg det ut da me kom på visningen.

Da me flyttet inn var eg utrulig glad i hvitt, alt skulle være hvitt sammen med detaljer av bling og sølv.:) Slik såg det ut hos meg bare for 2 år siden. Ville aldri hatt det slik den dag i dag. Litt tomt men me hadde jo nesten nett flyttet inn.

Eg kom så inn i en tid der nesten ALT skulle være Hvitt. Det gikk mot våren og lyseblå detaljer snek seg inn i min stue.Eg begynte så å få inn treverk som kontast og fikk øynene opp for gamle skatter.


Eg Fikk det for meg og laget et pallebord:) 

Eg beiset det med terasse beis i fargen hellestøgrå. Brukte malingsrester og laget "slitte"detaljer på bordoverflata.

Eg hentet hjem en gammel fiske kasse som eg beiset i samme farge som palle bordet. Det var fra dette fine fine speilet eg hentet innspirasjon til farge. to rett og slett med meg hele speilet på fargerike og leitet etter farge, Som eg sa i stad så falt valget på Terasse beis i fargen HELLESTØGRÅHøsten nermet seg og det var tid for å pakke sammen lyseblå detaljer.:) Lune gode jordfarger kom på plass.
Dårlig bildekvalitet, men i desse tider var eg ikke heldig eigar av speilrefleksKonsollbordet fra IKEA solgte eg til mamma og fikk denne kommoden tilbake, den fikk seg noen størk med bengalakk og blei riktig så flott.:)


Nå kom alt sølvpynten tilbake igjenn og mer og mer røffe detaljer på plass.
                                       DIY stjerne puter blei laget av tørkehandklede fra nille. 

Eg hadde lenge lenge ønsket meg nytt salongbord, og når eg fikk penger til bursdagen var eg ikke i tvil på hvilke bord som skulle få komme hjem til meg:) 


   


 Eg fikk enorm putedille, Mesteparten av di har eg hatt liggende på noe som eg kaller "Bodbutikken" min, men eg har byttet ut nesten alle innmats putene med dun. Dei blir så mye finere å dandere og tar seg så godt ut i sofaen.  Et tips til alle fra meg.:)Nå føler eg at eg endelig har funnet min stil. Eg har skapt en stue med lune gode farger. En stue som du kan kose deg i og en stil som passer både meg og Tom andre. Mangler bare å skifte gulv så blir det perfekt. Noe som står på agendaen og eg får min kjære til å bite på. hehe
Digger reinsdyret mitt<3Å herre, dette blei mye bilder. Men er ikke det bare gøy da? 

Hvliken stil er du? fant du en stil her hos meg du likte best?:)  


Eg befinner meg enda på jobb og det er så kjedelig.Befinner oss på en plass der det verken er internett eller tv så må nytte sjangsen mens det var grønt lys.:P 
 Me har fått gjort et kast og må vente med å gjøre noe helt til mandag. Me aner ikke om me får levert fisken til mottak for det er ikke sikkert den holder mål. (er litt liten) Krysser fingrene for at det går, for da blir det hvertfall nytt gulv, uansett hva min kjære måtte si, Kansje eg skal bare gjøre det mens han er i nordsjøen? hehe  

Ønsker dere alle en flott kveld videre og ikke minst helg:)

klem fra silje
52 kommentarer:

 1. utrolig gøy og inspirerende innlegg!!! :D well done. elsker mange bilder jeg så gjør ikke meg no!!

  du har verdens fineste stue <3 love it. har lagra en haug med dine bilder hahaha..

  min stil er indisk, men ikke helt gjennomført enda for holder på å bytte over til din stil (fnis) meeeen jeg er en indisk jente som digger farger som lilla, rosa, turkis og sølv. det går for det meste min stil i nå.. og er vanskelig å switche over til no annet. og jeg er så utrolig glad i indisk stil også. gir meg skikkelig varme og indre ro på kveldene når telysene er tent ... men får se hvor jeg ender. du har mange tips alikevel uansett hvilken stil jeg ender meg :D

  SvarSlett
 2. Masse fine bilder :) Men er enig med deg sånn du har stilen nå! Er nok den som er mest min stil også ;) En ting skal hvertfall sies.. du er utrolig flink med interiør :) Har hentet mye inspirasjon ifra deg :) Blir spennende og se hvilket gulv du velger om det blir ;) Gulv står høyt på ønskelisten her også.. Såg Villapaprika hadde funnet et billigt og ganske så fint gulv til nye huset sitt :) Ha en fortsatt fin kveld/natt og god helg til deg også :)

  SvarSlett
 3. Definitivt NÅstilen som er mitt hjerte nærest..men vi har nok gått igjennom de samme fasene :)

  God helg -
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det.:-) ja eg er enig med deg:-):-

   god helg til deg og.:-):-)

   Slett
 4. Hei.
  Kom nylig over bloggen din, og syns den var kjempeinspirenede. Du har knalltøff stil(litt mye hvitt i starten), men jeg bare elsket når du brukte gamle trekasser til hyller osv.
  Når jeg selv får meg leilighet, blir jeg nokk å låne litt inspirasjon fra deg. Det er virkelig slike skatter som setter preg i hjemmet :D

  Jobber selv i nordsjøen, og sitter her på jobb å leser bloggen din på nattskift.
  Håper dere får levert fisken, og at du nyter frien din. Det skal hvertfall jeg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for fine ord.:-) ja det var mye hvitt i starten. var egentlig ikke komfortabel med det.men nå er eg det.:-):-) bare skifte gulv så blir det bra. hater virkelig gulvet som er der nå.:-):-)

   Slett
 5. Så spennende det var å se gjennom bildene dine. Litt forandring var det jo, men likte så godt sånn så du har det nå.

  SvarSlett
 6. du er så utrolig flink du silje! du har funnet stilen din, og den er så fin! jeg har enda ikke helt funnet stilen min, har så mye forskjellig enda.men jeg håper det blir en dag! jeg liker en blanding av sort,hvitt,sølv og litt rustikk, dyr i interiøret, engler , LITT blonder, osv. mye forskjellig. + jeg skulle ha malt er fremskap og en sjenk...+ vinduskarmer osv...blir jo aldri ferdig :-p må være godt å ha det ferdig som du :)

  ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det du.:-):-) ja det er jammen ikke lett.:-) interiør er jo et evig prosjekt. lurer fælt på hvordan stilen min er om 10 år. hehe ønsker deg lykke til.:-)

   en fin lørdag til deg:-)-)

   Slett
 7. Kanskje litt rart spørsmål.. men den veggklokken din.. er den litt oval? altså ikke helt rund? men litt mer avlang som et egg? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. stemmer dwt du. er litt oval form på den.:-):-)

   Slett
 8. Nydelig Silje!
  Elsker stilen din slik den er nå!

  Ha en finfnlørdag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det.:-):-) ja denne stilen liker eg også.:-):-)

   en fin lørdag til deg og.:-)

   Slett
 9. Du har det utrolig fint, henter masse inspirasjon i bloggen din:)

  Hvor har du kjøpt stubordet ditt? Likte det veldig godt.

  God helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) tusen takk for det.:-) borde kommer fra living.:-):-)

   god helg til deg også.:-)

   Slett
 10. Hei. Ny på bloggen, men tenkte å legge igjen et lite spor etter meg. Utrolig koselig stue og en herlig stil du har. På utkikk etter en liknende veggklokke og lurte på om du ville si hvor du har fått tak i den :)
  Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei:-) og velkomme til lindevegen:-)hyggelig du fant veien her til meg:-) klokken er diverre kjøpt lokalt.aner ikke hva merke det er siden det ikke står noe på den. men eg skal prøve og finne dette ut.:-):-)

   Slett
 11. For et koselig hjem du har! Likte aller best sånn du har det nå :) Er veldig glad i hvitt og sølv blandet med litt røffere detaljer. Stuebordet ditt var nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for utrulig koselig kommentar fra deg.:-):-) ja eg er enig. det er denne stilen som er meg.:-):-)

   Slett
 12. elsker den stilen du har nå!:) den stilen jeg driver å jobber meg mot jeg også..fra den helt hvite stilen jeg har hatt fram til nå:)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:-) spennende da. det er ikke så mykje som skal til.litt rotting og drivved effelter så har du stilen sakte men sikkert.:-) fknt å bruke det hvite til å bryte litt.:-) lykke til med stilendringen.:-):-)

   Slett
 13. Fantastisk fint hjem du har! Er på leting etter en taklampe ala den du lange du har i hjørnet i stua. Men finner ingen leg liker. kan du fortelle hvor den er kjøpt? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det:-) det kan eg veitdu.:-) den kommer fra living og er fantastisk fin.:-) du finner den på nettsiden deres:-) koster 1750,- trur eg:-):-)

   Slett
 14. Du har det sååå koselig hjemme hos deg, du er kjempeflink med interiør og du har veldig god smak. Klokken din er virkelig juvelen i stua, hvilket merke er den og ev hvor har du kjøpt den??
  Mvh Kirsti

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for kjekke og fine ord fra deg:-):-) så hyggelig å lese:-) klokken er kjøpt i en lokal interiør butikk så eg aner ikke hvor den kommer fra.:-( det står ikke noe på den heller.men skal prøve å finne dette ut:-):-)

   Slett
 15. Liker veldig godt stilen du har i stuen:) Er på vei vekk fra hvitt, hvitt og hvitt selv. Først må veggene males, men det er ikke lett å finne en fin maling som ikke blir for kald. Har du noen forslag? Ønsker et varmere uttrykk i stua, nå er det for sterilt og kaldt.: )

  SvarSlett
 16. Kom over bloggen din, og liker den veldig godt! Du har veldig god smak :) Morsomt å se hvordan stilen forandrer seg ettersom tiden går. Man kan se at du har funnet den rette stilen, du er veldig flink :D Men si meg en ting, får du plass i sofaen mellom alle putene, hehe ;) Du har vel ikke en smule putedilla?? hihi :) Vel, du er IKKE alene om det i såfall ;)
  Ha en fin søndagskveld!
  Hilsen Mette.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for fine ord:-):-) hehe putedilla ja. det har eg:-) jo her er dwt god plass.det er stort sett bare den ene delen som blir brukt. der som er minst puter.:-) skulle eg få besøk fjerner eg putene bort til sjeselongen.:-):-) så det går så fint så.:-):-)

   Slett
 17. Kjempefint :-) Hvordan gulv skal dere ha hvis du får ønsket gjennom? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk.:-) hmm nei det aner eg ikke.:-) det blir vertfall et lyst gulv som ikke koster sjorta.:-) har andre prosjekter som helst skulle blitt gjort først.:-)

   Slett
 18. Liker stilen din=) Har tenk å prøve meg på fargen delikat jeg og i stuen , da jeg har mye hvitt, sølv og kurv osv jeg og. Tenkte bare å spørre : Hvilken type maling og glans brukte du+, og brukte du pensel eller rulle (pensel i sporene). Syntes det er vanskelig å få det pent uten striper. Og har du noen tips med å få bort stygge hull i veggen (bortsett fra sparkel?) Syntes aldri det blir pent nok. Fikk meg blogg selv i februar, men det har ikke blitt noen skriverier der akkurat=).Hilsen Wencke

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det.:-) deilikat er jotun sin farge.fargekoden er 2004-y50r. eg bruker en maling fra fargerike som heter baronesse.:-) i den har eg tatt den matteste glansen.:-) hmm nei eg brukte parkel hos meg sel .men det blei veldig bra. aner ikke om noe annet en kan bruke. da må det i tilfelle være fugemasse. eg brukte rulle på veggen og pensel oppe og nede langs lista.:-) blei veldig bra resultat hos meg.:-) men det er som du sier. blir ikke alltid så fint med sparkel. men eg bruker alltid spiker når eg henger opp ting på veggen. da unngår eg stygge hull.:-) lykke til med maling av stuen:-):-)

   Slett
 19. Så mange fine bilder :) Er mest på den stilen du har nå jeg da :) Men jeg har mer mørke møbler :) Men stua er av de rommene jeg ikke har begynt med enda engang, så lite blogging derfra hos meg :)

  Liker også godt å blande inn gammelt, har tatt inn tre gamle skap/skjenker nå. For en fryd!! :D

  SvarSlett
 20. Hei :-) Kjempe fine bilder, lurte på hvor du har kjøpt sofaen din? Den var så fiin :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann.:-) den kommer fra møbelringen.:-) eg har en katalog på den hjemme på hva den heter så skal komme tilbake med eget innlegg om det.:-) sist eg spørte hva den heter fikk eg feil info. men er ganske sikker på at den ligger på hjemmeside deres..:-) men du skal få et helt klart svar på det om ikke så lenge.:-):-)

   Slett
  2. Hei igjen! Hadde du ett navn på sofaen?:-D

   Slett
 21. Gøy å se stil skiftet ditt, er sånn selv :)
  Liker stilen du har nå :)
  Vakkert !!
  klem

  SvarSlett
 22. Hvor har du kjøpt lampa du har over spisestua? :)

  SvarSlett
 23. gøy å se hvordan du har 'bodd deg inn' og utviklet stilen!
  syns du har det råfint nå, elsker jordfargene :)

  SvarSlett
 24. Jeg ELSKER interiørstilen din. Den er fantastisk fin! det er akkurat slik jeg selv ønsker å ha det. Jeg er litt på vei, men får ikke gjort alt som jeg ønsker ennå. Man må jo ha penger til å kunne kjøpe det man vil. :) Men gleder meg til jeg får alt på plass! Jeg er så glad i sølvdetaljer, og farger som svart, hvitt og beige. Fantastisk fint!

  SvarSlett
 25. Hvor har du kjøpt det buddahodet?

  SvarSlett
 26. Du har et kjempeflott hjem:) Ble veldig inspirert!!

  SvarSlett
 27. Så utrolig flott!
  Gleder meg virkelig til den dagen jeg f¨år noe som jeg ka kalle mitt hjem. Er liksom ikke så mye man kan forandre på en 15kvm stor hybel.
  Glad jeg oppdaget bloggen din nå, kommer nok til å titte innom her ofte fremover:)

  SvarSlett
 28. Hvor har du kjøpt stuebordet??? :)) Liker nå stilen din utrolig godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for det:) det kommer fra living http://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=2822
   Dei pleier ofte å ha tilbud på det, så følg litt med så slipper du å betale så mye for det:)

   Slett
 29. Hei

  Vet du hva den lange lysekonen i hjørnet heter? Finner den ikke på Living lengre :(

  SvarSlett
 30. Hei...Mulig du skrev det, men hva for farge har du på veggene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Svar meg gjerne på mail:
   m_bleken@hotmail.com =)

   Slett