onsdag 7. november 2012

Dagens DIY:)

God kveld alle sammen:) 

Uff i dag har dagen flydd av gårde. Føler ikke eg har fått gjort det eg skulle.! men slik er det vel av og til:) 

Men noen timer med symaskinen blei det. Og i dag laget eg en søt liten topp til buksen eg laget i går:) Fikk sydd noen til,men dei er tilsvarende som eg har virst her tidligere:) 

Som eg nevnte i går så hentet me oss en søt liten pusekatt. Den ser ut til å trives veldig godt hejmme hos oss.Ikke løye det når han har 23 puter,5 pledd og en del pels og kose seg med:P Eg har kjøpt en katteseng til han som er utrulig koselig. Skal vise dere siden.:) 


Men se så fin han er da:) 

Favoritt plassen er nok i sjeselongen!


Slenger ved noen bilder av dagens kreasjon:)


Uff forferdielig bilder dere får hos meg,! umulig å ta fine bilder av dette. Det blir jo så "flatt" og fargene er jo helt feil.! Dette er en beige farge "sand"


Men utrulig søt blei den hvertfall:)   

Eg syr etter mønster som er kjøpt på sybutikk.! Men gjør noen små endringer etter hva eg syns er fint:) 
Slik som med selene på toppen. Der har eg gjort det slik at dei kan knyttes. Blei jo så fint og pyntet virkelig opp. Grunnen for det er gjort er for eg syns det er grufult vanskelig å sy på knapper.!hehe 


Prøvde og sy på et hjerte med lapp som står "heimelaga av tante" Det skal se ut som et hjerte da:P hehe 
Var ikke bare bare og svinge med symaskinen her. Sikkert vore bedre og gjort det for hand:PEg er fornøyd med dages kreasjon! og har pakket symaskinen vekk for noen dager.! hehe  

Har en del nye ting eg ikke har fått vist dere. Men stuen min har vert opptatt av min kjære. Fifa og fotball på høgt plan! I måren lover eg å komme med interiør bilder. Dere er vel drit lei av mine DIY bilder nå! hehe 

 Nå er det nydlig kvelds og farmen på gang:) 

Ha det fint enn så lenge da dere:) 

-klemmer fra-

26 kommentarer:

 1. Det settet var helt nyyyyydelig :D !!! Hva skulle du hatt for å lage et slikt sett? Du er knallflink :) Herlig pus også den ligner på katten min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) nei du det aner eg ikke, får se om eg ikke hver meg rundt å syr fler, men uff tar så lang tid:) så føler eg og at kvaliteten på mine syegenskaper ikke egner seg helt til å selge videre:P heheh

   Slett
 2. Så nydelig!! Trur eg må kjøpe meg ei symaskin og begynne med DIY eg og :-) superskjønn kattepus :-) <3 Ingjerd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) ja det måååå du skaffe deg:) er jo super gøy:) så kan en jo lage akkuratt det en vil:) eg har begynt å si klær til meg selv, eller eg syr om.:) tok to kjoler eg hadde i skapet og sydde dei om til en fin kjole:):) såå gøy helt gratis og det er nett så en har vert på shopping:)

   Slett
 3. Så søt pus du har fått deg:)

  Må nevne noe, som jeg synes var litt morsomt:)
  Du vet det rottinghjerte du har? Syntes at det var så stilig, at jeg bare måtte ha det, for jeg har en veggplass som jeg ikke visste hva jeg skulle ha på, så den falt i smak:) Vel, så bor jeg på østlandet, og ingen coop bygg hadde det, så da ringte jeg like greit til Haugesund coop bygg. Dama der sa at dem har gått tomme for den, at forespørsel etter det hjerte hadde eksplodert siste uken, men hun skulle hjelpe meg. Hun fnat ut at de hadde 4stk. igjen på Holmenblomster butikken, et stykke unna meg.
  Ringte med en gang dit, og ba dem holde det av til meg. Reiste dit ikveld, og fikk meg det hjerte, det kostet 750,- men jeg måtte bare ha det. Hun dama lo som aldri før, og ei dame som sto ved siden av meg skulle også ha et slikt hjerte. :) Syntes det var nokså morsomt, så måtte dele det med deg:)

  Så om noen skal ha et slikt hjerte, så har de det på Holmensenteret :))

  Ha ei fin kveld !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) haha LER ,du er gal:P alt for å få det fine hjerte:) Men sjønner deg godt for det er jo super fint da:):)Det har vel fått hedersplassen hjemme hos deg da, siden det blei så mye kav for å få tak i det:):)

   Slett
 4. Så utrulig søtt, du er kjempe flink :)

  SvarSlett
 5. Fine pusen <3 dyr lyser virkelig opp hverdagen!

  Utsolig søtt sett du har sydd, syns hjertet ble kjempefint jeg :)
  Herlige personlige gaver som helt sikkert faller i smak!!

  Klem Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er helt sant:)<3 Tusen takk for det :) ja eg liker godt å gi fra meg ting eg lager:)

   Slett
 6. Å så vakker! Smelter helt jeg og kan ikke vente med å se nye innlegg med pus i framtiden. Du er virkelig flink til å sy!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja han er helt nydelig:) en virkelig god kose pus:) Tusen takk for det:D

   Slett
 7. Hvor får du tak i sånn heimelaga lapp?:-) kjempe fint sett!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) den kjøpte eg på sybutikk:)

   Slett
 8. ÅÅ så nydelige klær du lager.. LIKER =)

  Skjenken kjøpte jeg på living, jeg bestilte først hos H&C men der var den mye mørkere enn living og grov i treet.. Living sin var glatt.. Men farge og tre vil vel varierer fra skjenk til skjenk. Er jo samme levrandører, jeg liker den godt.. bare fylle den med rett pynt nå som gjenstår.. er du på instagram?? klem

  SvarSlett