mandag 12. november 2012

DIY-adventsstake!

 God mandag alle sammen:) 

I dag hadde eg store planer og å lage den tøffe adventsstaken eg har snakket om å lage.! Eg heiv meg i bilen og for ned på sjøhuset til pappa og leitet etter matriale.! Fant dei tøffe tykke bjelkene som eg tenkte og bruke. Sagde den i to og kjørte heim igjenn. 

Saga blei dratt ut og eg var klar for å lage denne. MEN da viste det seg at bjelken var for tykk til saga og den ville ikke kunne gå gjennom.! F*** tenkte eg, hadde jo så lyst å lage denne. Adventsstake skulle eg lage uansett.! Har kjøpt meg noe til båremaskinen slik at eg kan lage fine hull til lys (husker ikke hva det heter) og den hadde eg så veldig lyst og prøve.! Sto og tenkte litt og kom på at eg skulle prøve å bruke mine DIY stjerner til dette! 

Eg målte opp til 4 hull og bårte i vei.! Tok den med meg opp å festet på litt gran,satt lysta på plass og festet på noen nummer.! Da blei det tilslutt en veldig enkel men fin adventsstake:) Det er ikke en slik eg skal lage meg i år. Men det var dette eg kom på i farten:=)


Blei den ikke fin da?:)


Eg får hive meg rundt her! holder på å lage fotowall til western party som eg skal på i helgen. Har aldri noen sinne tegnet så stor perspektiv før. Håper dette blir bra! 

Ønsker dere alle som titter innom en flott kveld:) 

klemmer fra

34 kommentarer:

 1. Skikkelig fin, så kreativ du er:)

  SvarSlett
 2. Så søt den var da ☺ Skikkelig handy woman ;)
  Håper du får en fin kveld ☺ Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 3. kjempe fine :) enkelt å greit :)

  SvarSlett
 4. Så fin!
  kanskje du har noen fine interiørtips å komme med til min utfordring? :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hei lurer på hvor du har kjøpt sølvpotta?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) det er en champagnekjøler fra KID koster 600 kr men eg kjøpte den på halvpris:):)

   Slett
 6. Så utrulig fin:).
  Du e knall flink:)

  Fin mandagskveld til deg:)

  Helsing Evelyn:)

  SvarSlett
 7. Den var kjempe fin :)

  SvarSlett
 8. så fin den blei, flink er du :)

  et spm bare: jeg dendte deg en mail den 05.nov. men enda har jeg ikke fått svar:( glemt meg? sukk

  hilsen amila

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) tusen takk for fine ord:):) Beklager, men eg har hatt store problemer med min mail, så har ikke fått sjekket:) men om du vil kan du spørr meg på min facebook side:):)

   Slett
 9. Kjempe fint :) Det var smart og stilig.
  Du er virkelig kreativ.

  Klem

  SvarSlett
 10. Såå stilig den var, *ønske seg* hvor mye skal du ha for en slik en ? hihi

  Ha en fin natt,
  Klem Klem

  SvarSlett
 11. så kjempefin den var :) og høres moro ut med weaternparty :)

  SvarSlett
 12. Den var knallfin!! Morsomt med ting man har laget helt selv!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke! Jeg har en utfordring i bloggen min. Tørr du å ta den??

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 13. For en utrolig fin blogg!! Ny favoritt :)
  Kan jeg spør hvilken farge du har på veggene dine på stuen?
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord:) og velkommen til lindevegen:) fargen i stuen heter DELIKAT og fargekoden er 2004-y50r er jotun sin farge:)

   Slett
 14. så tøff den ble!! håper du kan ta opp bestilling på å selge de stjernene dine snart,jeg vil ha ;)) hihi

  SvarSlett
 15. In conclusion the home loan bank surveys the borrower's state of mind toward the proposed advance. An easygoing state of mind, for example, "I'm purchasing since land dependably goes up," or a candidate who does not seem to comprehend the commitment he is attempted would bring low evaluating here. Check Cashing Chula-vista

  SvarSlett