lørdag 10. november 2012

Litt nytt til stuen:)

God helg alle sammen:) 

Hatt en fin helg så langt?:) 

Det har vert litt stille her hos meg nå,men eg har rett og slett ikke hatt tid.! Eg har hjelpt min søster med å lage bordkort til dåpen til lille hedda:)Å være kreativ kan både ha ulemper og fordeler. hehe 
Det er alltid eg som må ty til på slike ting. Er det noe som skal skrives på så blir det gitt til meg. Men det er jo kjekt og da:) 

For en stund tilbake så snopa eg litt i haugesund! Der var det jammen mye fint og kortet fikk en liten svilukt etter den turen der.:P 

Men eg fikk nå med meg en del hjem!  Helt bak i hjørnet med tv`n har eg hengt opp et veggfeste. Der kan du egentlig henge det du vil, men eg har valgt å henge lykt der.:) Veggfeste kjøpte eg på living til kr 149,-


Et nermere bilde. Eg hadde først en sølv lykt hengende der.! Da såg det ut som den hørte til feste,men denne lykta var så mye finere.! den skapte en liten kontrast og så lager den utrulig koselig mønster på veggene:) den lykta kommer fra KID


2 fine sølv lysestaker blei og med hjem:) Dei her fant eg på spar kjøp til 80 kr stk.:) Som dere sikkert har fått med dere. HATER eg å kjøpe dyrt interiør. En kan jo finne så mye fint alle andre plasser til mye kjekkere priser:) 


To fine putetrekk fra kremmerhuset! Det med stjerne/stjerner på er jo super fint:) Kan bruke det på begge sider som dere ser på bilde. Putetrekket kostet ikke mer enn 99,- 
Kjøpte og 6 kopper med stjerner som er kommet inn i vitrineskapet, viser dere siden:)


 Så måtte eg jo bare ha paljetter da.:) Hva er finere enn det?:) 
Eg elsker det virkelig både i interiør og klær:)

Tror eg betalte rett over 200 lappen for dette putetrekket!


Så det var litt av "snopet" eg fikk med meg hjem. Har mer på lager sjønner dere, for det blei en svipptur til haugesund i går og. Eg og min kjære måtte hente en bil på ølen og da suste me liksågodt til haugesund:) Fikk handlet litt julepynt.:)2 fine falske små juletrær som kan stå på bordet,kaldender,krus ja:) Dere skal få se:) 

Men nå må eg komme meg i dysjen, skal nemlig ut på "livet" i dag! 

Ønsker dere alle som titter innom en fantastisk flott kveld:) 

-klemmer fra.

45 kommentarer:

 1. Så flotte lysestaker da! Puten med var bare nydelig:) Ha en fin kveld ute :)

  SvarSlett
 2. Så flott lykt og lysestaker.. 80 kr pr stk var ikke så galen pris :) Har også vert å sikra meg paljett pute og krus fra kremmerhuset ;) Mine stjernekrus er også komt i vitrineskapet! Ble kjempe fint :) Ha en fortsatt god helg! Og ikkje minst fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Så flott da ;) puten m paljetter var bare super-lekker! Det andre også selvfølgelig ;) ha det gøy i kveld! Klemmer fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. JA den er super fin:):) må nesten ha meg en til:P hehe

   Slett
 4. kos deg på livet :) fiiine ting :)

  SvarSlett
 5. Svar
  1. Tusen takk for så hyggelige ord:):) så kjekt for meg at du finner innspirasjon her:):)

   Slett
 6. Sååå fine ting:)

  Kremmerhuset er ein av favoritt butikkane mine, så utrulig masse fint der til "kjekke" prisar. Trur eg veit kva koppar du har kjøpt..Eg ventar på ein pakke frå Kremmerhuset med sånne stjernekoppar oppi. Hi hi...

  Gler meg til å sjå resten du har handla. Shopping er gøy!!!

  Ha ein fin søndag:)

  Helsing Evelyn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja dei har utrulig mykje flott der:):) litt for mykje for er vanskelig å komme ut med noe:) hehe ja dei er kanon fine:) eg var jo i haugsund igjenn på fredag og då kjøpte eg med meg 6 til med reinsdyr og noko tekst på:) måtte ha dei og:) så fine til jul:):)

   Slett
 7. Så nydelig hjem du har :) Kan jeg spørre om hva fargen på stueveggene heter? Holder på å bygge hus nå og sånn en farge kunne jeg ha tenkt meg asså :) du er kjempe flink til å gjøre det koselig rundt deg :)
  marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, så hyggeli sagt av deg:):) Veggfargen heter DELIKAT er jotun sin farge men du kan få ncs koden av meg:) Den er ncs s 2004-Y50R :):)

   Slett
 8. kor har du kjupt den fina glass lyktå(?) så du har så mången kubbelys oppi på borde :-)? knall fine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den er kjempe flott:) Eg var så heldig å fikk kjøpt denne for bare 109 kr:) den er kjøpt lokalt:) Men eg har kjøpt ein mindre som du finner på KID til 180 kr:) den er en del mindre men er en fin tekst på den, life is beautiful:):)

   Slett
  2. Tusen takk for svar :-) då får eg gå å kikka på kid :- ) det e vel ikkje i haugesund området du har kjøpt na? bor på karmøy sjøl ser du så e av og te i haugesund :) hehe

   Slett
 9. Hei. Jeg lurte på hvor du har kjøpt skinnfellen du har på headern din? Gleder meg til å få juleinspirasjon fra deg! Du lyser opp en grå helg med fine bilder:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) det kommer fra coop obs og eg betalte 500,- for det:) ååå tuusen takk:) du lyser opp dagen min med slike fine ord:):)

   Slett
 10. hei! så nydelig et hjem du har!! tror jeg må ha meg ei sånn paljettpute til jul;) det blir masse juleinspirasjon å få her tenker jeg;) ha en trivelig kveld! mvh.mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for flotte ord:):) ja håper eg klarer å innspirere litt til jul:) Men her er det ikke tradisjonell jul med rødt:) eg er litt natulig og hvit:):)

   Slett
 11. For en inspirasjonskilde du er. Super dyktig er du:) Skal selv arrangere dåp om en mpnedstid, kanskje du kunne lagt ut litt bilder? Trenger sårt litt inspo :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) tusen takk for så flotte ord fra deg:):)<3 om du ruller deg ned litt på bloggen. så har eg lagt ut bilder av bordet og pynten me brukte i dåpen:) enkel men delikat pynt:)

   Pytt legger ved linken eg:)

   http://www.lindevegen.no/2012/09/dap-borddekking.html

   Håper du kan finne litt innspirasjon der:)

   Slett
 12. hEI. Hvor har du kjøpt paljett puten ? Den ligner på den de har på Hennes og mauritz home, er det den ? Veldig fin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Den kommer fra kremmerhuset:)

   Slett
 13. godt å høre at vi er flere som liker rimelig interiør ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja eg hater å kjøpe noe som er dyrt.! da må eg virkelig like det.:) men er jo så gøy å handle billig interiør:)

   Slett
 14. Lekkert! Likte godt lykta og opphenget ved tvn der, nydelig skinn på veggen av den lykten :)

  Klem Klem

  SvarSlett
 15. Heisann :)
  Likte så godt lykta fra Kid som du har hengt opp, selg dei den enda?
  Mvh
  Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann:) ja den er veldig fin, men vanskelig og svare på om du finner den enda, men du veit jo aldri:):)

   Slett
 16. Hei! hvor kjøper du putene du bruker i de fine trekkene? Har selv brukt de putene som følger med trekket eller kjøpt rimelig men ønsker meg noen som "står" som dine, som man kan dandere mer? dine ser tykkere ut, som dun puter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) mine kommer fra litt overalt.:) noen kommer fra KID, princess,ikea og jysk:)

   Jysk har dei rimligste sammen med ikea. Dei fra kid og princess er litt dyrere men igjenn bedre kvalitet:) ja uff syns ikke noen skulle levert putene med slik innmat. Går jo ikke ann å dandere og få fine i det hele tatt:) eg bytter ut alle mine med dun:):)

   Slett
 17. Hei, lurer på hvor du har kjøpt stuebordet? Den er sååå tøff!!

  Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kommer fra living:):) ja det er kjempe fint:):)

   Slett
 18. Lurer også på hvor stuebordet er kjøpt:) Og hva med sofaen? Kjempelekker stil du har!!:)

  Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. Sofabordet kommer fra living:) og sofaen er fra møbelringen, eazy maxi mondul:) Tusen takk for fine ord:):)

   Slett
 19. Hei!

  Nydelig hjem du har! Virkelig lekkert:) Kan jeg spørre hvor den firkantede lykta med kubbelys (på stuebordet) er fra?
  Ha en fin søndag!

  Mvh Eli:)

  SvarSlett