fredag 23. november 2012

litt om meg:)


Det er mangen av dere som lurer på hva eg jobber med siden eg har så mye fritid og ikke minst tidlig juleferie:) Så tenkte eg skulle fortelle litt om meg selv og hva eg jobber med:) 

Ja hva skal man si: Eg er ei jente fødd en vinternatt 28 februar 1989! Går under navnet silje og er 23 år gammel. (blei jo nett 18 jo :S )  Eg har alltid vert en livlig og kreativ jente! Når eg var liten skulle eg bli kunstner. Eg elsket å male og tegne. Satt ofte ute i finværet og malte bilder så gikk eg rundt på dørene til folk og solgte dei! haha uff..  Ellers så likte eg veldig godt å være ute, bygge hytter og leke i skogen! Er vokst opp på en fin fin plass med sjø,skog og mark som nermeste beliggenhet.

Når det var tid for vidaregåande falt valget mitt på Tegning,form og farge! Dette var dei beste åra i mitt liv! Eg elsket virkelig å gå på skolen og alle jentene i klassen var så gode veninner.! 

Eg har mangen malerier fra min skolegang ,så eg kan vise dere en gang om dere vil?:) 

Det siste året tok eg påbygg for å få studiekompetanse. Me dette året følgte jo selfølgelig russerevy og russetid med! Noe som eg ALDRI glemmer.For en tid! Har så mangen god minner som eg LER av enda!


Son som dette bilde! har en utrulig morsom historie bak seg:) 


For litt over 2 år siden blei eg ferdig på Norges kreative Fagskole med bestått eksamen! Herre eg husker det som det var i går. Den herlige følelsen av å gå ut av skolen med hevet hode, etter 2 år på skolen med slit,svette og tårer. ALDRI mer skal eg studere interiør. Tror dette er ganske så undervurdert skolegang. Mangen tenker nok slik at en bare er gøy og studere det for en elsker jo interiør! MEN det var det asså ikke, Det var timevis på skolen, satt ofte helt til setngetid for å så hjem og jobbe igjenn. Det var konstant i hode ditt.. nei uff det er virkelig hardt studie:) 

Når eg var ferdig med dette studiet her så hadde eg ikke så mye planer om hva eg skulle gjøre. Var inne på tanken om å studere bachelor grad i dublin,men eg valgte kjærligheten og me flyttet hjem og kjøpte oss hus:)  Idei tidene der da kjøpte pappa seg ny Fiskebåt! Han har i heile mitt liv vert fisker og nå ville han begynne å gjøre det litt som han ville. styre det selv uten og ta hensyn til dei ansatte han hadde før.! 

Så da sa nå eg, ja eg kan nå være med 1 år eg for å hjelpe litt.! 1 år blei til 2 og 2 blir til 3.! Hvor lenge eg skal jobbe som fisker det aner eg ikke.! Klarer ikke helt og dra meg vekk i fra det, selvom eg begynner å bli "lei" så er det en veldig kjekk jobb og! det er spennende når eg får fisk. En har mye fritid og kan drive på med DIY og interiør hjemme!  Men det er og en ganske tung jobb når det først står på

Da kan det være full rulle! lite søvn og mye jobbing! Tunge tak og verk i kroppen!Eg er jo bare en jente, så eg blir jo forere sliten enn et mannfolk vil. Men da må eg virkelig bite tenna sammen og vise at eg ikke er dårligere.! hehe  


Eg tenkte å vise dere en film som eg laget da me var og fisket i lofoten-svolvær i juni:) 

Den er satt sammen av bilde fra turen opp,bilder av fiske og litt filmer.Den varer i 14 min men håper dere tar dere tid til å se:)

Ja det er første gang eg har laget noe slikt. Så er litt smårusk her og der.! Samme musikker oppigjenn for eg fikk ikke til å legge inn flere. Mac`N ville ikke sammerbeide! Men du får et innblikk i hvordan min jobb er:)Nå skal eg ut og henge opp krans rundt døra mi:)planen var å lage slik eg har gjort før, men når eg fant ein på halsnøy, 5 meter lang med lys til bare 349,- var jammen ikke valget vanskelig, den blei med meg hjem:) 


Eg vil ønske dere alle en riktig god helg:)

-klemmer fra-

19 kommentarer:

 1. Så spennende! :)
  Virkelig gjort mye forskjellig opp gjennom tidene, som sikkert kan vere med på å inspirere mange andre;)

  Russetiden er en helt unik og fantastisk tid, og eg savner virkelig den sammensveisa gjengen i formingsrommet! PS: likte bildet av hun med kaps "i kongeparken";D

  Ha en strålende kveld søta<3 , gleder meg til å se bilder av ytterdøren!

  Klem P ;)

  SvarSlett
 2. Så mye du har fått gjort til og være så ung - spennende!:)
  Tøff du som er fisker, er livredd sjøen jeg *ler*

  Nyt helgen!
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
 3. Det var utrolig fint å se filmen din, og for ett lanskap du jobber i. Nå venter jeg spent på bilder av julepyntet dør.

  Fortsatt fin helg
  Anniken;)

  SvarSlett
 4. Jeg er helt enig med deg ; mange tror /mener interiørstudiet er både lett og moro. Jeg synes også det var hardt .. satt fra morgen til kveld på skolen og strevde meg igjenom studiet med strenge lærere og høye krav. Kanskje er det enklere å studere interiør via et nettstudie, men da er jo både kravene og læringsplanen halvert.

  Jeg synes du har et spennende yrke foresten ! Er oppvokst på havet selv faktisk :) Fantastisk fin film - den viser virkelig en flott side av Norge !

  SvarSlett
 5. Tøff du Silje :) :)

  Ville bare si takk for svar for stjernetrekkene og stjernekrusene.
  Var på Kremmerhuset igår og fikk handlet litt, og de stejrnekrusene var så søte, så fikk med meg de også :) :)

  Ha ei fin uke!

  Klem fra Amila

  SvarSlett
 6. Skikkelig flott blogg du har. Vi driver selv å pusser opp et hus fra 1940 så jeg som trodde jeg aldri skulle bry meg om interiør har faktisk fått øynene opp for det;-)Så ser der er noen gode tips å hente hos deg:)

  Tøff du er som jobber på sjøen da. Jeg syns det er utrolig gøy å se at andre og trives med det:) Selv jobber jeg ikke direkte på sjøen nå. Men har jobbet 4 år på fiskeoppdrett og 3 mnd på fiskebåt sammen med min bror i tillegg til at jeg har vokst opp med en far som er fisker:)Det er utrolig spennende, men jeg kan til tider gå litt lei;-)

  Stå på videre:)
  Ha en fin dag.
  mvh Inger H.

  SvarSlett
 7. Koselig =)) Og så flott adventstake du har lagd, den var knallfin =)

  Det store treet er fra Riviera maison(sjekk nettbutikken om du ik er i Bergen før jul) og lille er skeider =))

  Klem

  SvarSlett
 8. Hei. Eg lurte på kor du har kjøpt pynten din? 5m til 349..

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) eg kjøpte den lokalt.:) men etter eg hadde kjøpt den fikk eg øye på nesten lik på europris til kr 199,- den var kjempe fin da eg tipset min nabo om denne:) så eg det blei nesten et bom kjøp på meg:P heheh men men den varer jo i mangen år da:) Du får løpe på europris og kjøpe deg en:):)

   Slett
 9. what I have read on this page is enough to make me satisfied can menik die this article thanks greetings from me. WWW.BARUOBATKUAT.COM
  alat bantu sex pria
  Alat bantu seks wanita

  SvarSlett