søndag 2. desember 2012

1 Advent:)

 God kveld og god 1 advent!:)

Dei to siste dagene har det dalet ned så mye snø! det kan vel måle 40-50 cm  
Det er så vakkert ute nå. Så rent og pent og julestemningen kom virkelig snikende på:) 

I dag har eg tilbringt dagen på halsnøy på middag og kos med mine søte små tantebarn:) 
Og den flotte butikken Buketten har nemlig søndagsåpent helt frem mot jul:)
Da klarte eg ikke å dy meg og måtte innom! eg var på jakt etter et nytt fat til salongbordet, eg har jo et stort flott, men det er ikke så lett og pynte pga kantene.! Eg hadde sett på et nydlig flott som stod på stett, men når eg kom inn og fikk øye på et annet var ikke valget vanskelig! Se på dette nydlige fate da?:)  Eg skal kjøpe større lys til advent 
dei som er her nå blei litt for laveSå koselig å endelig få henge opp nydlige julestjerner:) Det er det kjekkeste eg henger opp og det som er kjedligest og pakke ned!  

I fjor hadde eg bare den store og følte den var ganske stor, men når eg hang den opp så følte eg den var så liten og vinduet blei så tomt, da gikk eg å kjøpte en make bare mindre, og eg syns det blei super fint med to stk:)Eg elsker rett og slett det nye fate mitt:) Så gøy og pynte med den fine DIY stjerna mi og:)


Litt julepyntet stue her nå:)Eg vil takke dere alle for utrulig flotte kommentarer på mine DIY stjerner:)Tusen takk,så kjekt å få så fine kommentarer på noe som en lager selv:) 

Skal dele oppskriften med dere om dere vil det?:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre og håper dre har hatt en flott 1 advent:) 

klemmer fra

55 kommentarer:

 1. Hei på deg Silje:)

  Du har det så utrulig fint og koselig:)
  Glitterstjernene dine er jo bare NYDELIGE:)
  Sant da e fint med snø?? Eg diggar snø, og er skikkelig i julestemning:)

  Ha ein forsatt fin kveld:)

  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 2. Hvor er stjernene i vinduet fra? Veldig veldig fint du hadde pyntet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) tusen takk for det:):) stjernene er kjøpt lokalt.:) men papirstjerner selger vel dei fleste butikker:) Ikea har jo noen som er veldig fine, living har og:):)

   Slett
 3. Hei Silje!
  Jeg er fast leser av bloggen din og hopper hver gang jeg ser et nytt innlegg!
  Så fint det var med de lysmansjettene!Er de hjemmelaget?
  Klem fra Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):):)

   Dei kjøpte eg i fjor og er i merket walter og co:)

   Slett
 4. Kjempefint, Silje! Nydelig stemning.. her er det eneste rommet som er juleklart - kjøkkenet, skal vaskes denne uken som kommer å da skal det bli jul overalt :D

  Ha en fin Desemberuke,
  Klemmer

  SvarSlett
 5. nydelige bilder, som alltid :)

  utrulig fint med 2 stjerner i vinduet.
  skjønner godt du er fornøyd med det fatet.

  del gjerne opskriften på stjernen din ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord veronica:)

   Slett
 6. ÅÅ så koselig! Kan jeg få bestille en glitterstjerne som du har laget? De er såå fine:) Vil så gjerne kjøpe en!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) eg er diverre tom nå! og aner ikke om eg lager flere nå i år! Men eg har tenkt å ha en give away på en stjerne snart så kansje du er den heldige vinneren der?:)

   Slett
  2. Ja det håper jeg virkelig!! Så dumt at du ikke har flere.. Gledet meg sånn til å få bestille en. De er såå nydelige og akkurat slik jeg leter etter:) Også er det ekstra stas siden de er hjemmelaget!

   Slett
 7. Del gjeeerne oppskrift! :D

  SvarSlett
 8. Kjempe flott:) gleder meg til vi er ferdig med å bygge hus så jeg å kan pynte:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Ja det sjønner eg godt du gjør, eg gler meg til å kunne få bygge, der eg kan velge alt selv og ikke komme inn i et hus der alt er valgt ut:) lykke til med bygging og innflytning:)

   Slett
 9. JAAAAAAAAAAAA vil gjerne du skal dele oppskriften :-)

  SvarSlett
 10. heihei. Jeg vil bare si at jeg syns de stjernene du har laget er sååå fine! Har så lyst på en sånn selv, prisen er det absolutt ikke noe å si på. Kan ikke være mye forteneste du har lagt opp til i prisen. Men du, neste gang om du skal stå på senteret og selge, kan du ikke legge ut ett tips her på forhånd om hvilken dag og klokkeslett du kommer til å stå der ? Hadde jeg visst at du skulle selge ville jeg komt å kjøpt, litt ergelig for at jeg gikk glipp av det egentlig. Jeg er kvinnhering, men bor i bergen. Hadde jeg visst at du skulle selge hadde jeg sent mamma på senteret for å kjøpe for meg ;) Bare ett tips. der er sikkert flere lokale som leser bloggen din, som kunne tenke seg å kjøpe hos deg. Jeg synes det er så koselig med interiørskatter som det er en liten historie bak, og som ikke alle andre har. :)

  Fortsett med den gode bloggingen. Jeg koser meg med å lese bloggen din og henter massevis av inspirasjon!

  - Madel.

  SvarSlett
 11. Hei Silje.

  Hvorfor er dine bilder i gamle innlegg borte? De er helt svarte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) det er helt sikkert pga eg måtte slette noen bilder for å kunne laste opp flere:) men eg får kjøpe meg større plass:)

   Slett
 12. Kjempestilig de lysstjernene du har laget. Utrolig pene og stemningsskapende synes jeg! :)

  Får jeg spørre hvor lysfatet kommer fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Tusen takk for fine ord:):) Lysfatet kjøpte eg lokalt, men eg skal spørre nestegang om hvor det kommer fra:):)

   Slett
 13. Hei. Tenkte bare jeg ville tipse om noen geniale tilbud.
  Hos www.miinto.no kan du handle for 200,- om du bruker koden ‘’alt for damene’’. Koden må du taste inn mens du er i handlekurven. Før du går til betaling. Her er faktisk frakten gratis. Det vil si at om du handler for 200 eller mindre så betaler du ingenting! Genialt ? De har mye fint interiør her: Bloomingville, ib laursen, lucie kaas skålene, ferm living osv.
  Hos www.blush.no kan du nå handle for 250 kroner gratis om du taster inn koden blushkk2012 når du skal betale. Du trenger bare å betale frakten som er på 39,- Jeg kjøpte meg nettopp hårprodukter fra tigi for 229,- og endte opp med å kun betale 39,- så det funker! Det er også en annen kode man kan bruke på blush.no. Denne gir 200,- å handle for. Koden er: ALLERBLUSH2012. Handler man i to omganger kan man benytte seg av begge kodene;) Jeg handlet både til min adresse, og til mamma sin så fikk jeg benyttet meg av tilbudene dobbelt opp;)
  Del gjerne dette på bloggen din, disse tilbudene varer bare ett par dager, så her er det lur å være kjapp!:)

  SvarSlett
 14. Hei Silje :)
  Jeg har nå sittet å tittet litt nedover her
  hos deg siden jeg var innom sist - og det er
  bare såååååå inspirerende å se dine flotte
  innlegg og ikke minst fantastiske stjerner ღ
  - wow, så utrolig fine de er! Koselig pyntet
  her hos deg også - superflink er du :) Ønsker
  deg en fortsatt fin adventstid, stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei mette:):)

   Tusen takk for slike fantastisk flotte ord:):) Så utrulig hyggelig med slike flotte kommentarer:):) Så nok en gang tusen takk:)

   Slett
 15. Hei :)

  Jeg ELSKER stilen din, har "stjelt" mange ideer fra deg altså...hehe ;)

  Har lagd flere stjerner nå, de ble kjempeflotte mine også :D Jeg lurer på hvilket glitter du har brukt? Er det glitterlim? Eller er det vanlig lim, som du har strødd glitter opppå? Ser så jevnt å fint ut, så blir ikke helt klok ;)

  Følger bloggen din fast, DIGGER deg :D

  Klem Marit

  SvarSlett
 16. (............og HVOR har du fått tak i det?

  Marit)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan:) beklager seint svar men har hatt det så travel i det siste:) først vil eg si tusen takk for alle flotte ord:):) så utrulig kjekt å lese:):) Glitterert har eg kjøpt på panduro:) der har dei ulike typer glitter:) har og kjøpt noe på nille som dei selger 3 farger, hvitt,gull og sølv sammen, men det er så lite:) Nei eg prøvde ut litt av hvert, men resultatet blei ikke så bra med lim.! så det eg gjorde etter eg var ferdig å male hele stjerna var at eg tok et strøk til med maling på fremsiden og så størdde eg glitteret over malingen,:) Det blei finest resultat slik:)

   Slett
 17. To create a such kind of article is really amazing,I daily read your blogs and give my announcement for that here this article is too great and so entertaining.

  SvarSlett
 18. I consider you. This post is actually exalting. i prefer your post and everything you share with United States of America is current and extremely informative, i would like to bookmarker the page therefore I will come back here from you that you simply have done an incredible job. ccglim.com

  SvarSlett
 19. Thanks so much with this fantastic new web site. I’m very fired up to show it to anyone. It makes me so satisfied your vast understanding and wisdom have a new channel for trying into the world.
  Cnbola.com
  www.cnbola.com
  Cnbola
  Cnbola.com

  SvarSlett
 20. what I have read on this page is enough to make me satisfied can menik die this article thanks greetings from me. WWW.BARUOBATKUAT.COM
  alat bantu sex pria
  Alat bantu seks wanita

  SvarSlett