onsdag 19. desember 2012

Endelig på plass!


Heisann alle sammen! 

Savnet meg? 

Det har vert ulike grunner for at eg ikkje har blogget i det siste! I tilegg er eg så STRESSET at eg har bare lyst å legge meg ned på gulvet å gråte! Eg har tatt på meg for mangen oppgaver og all for mangen julegaver som DIY! I tillegg til dette skal eg jobbe på buketten Fredag og lørdag. Julen skal feires her i lindevegen! Så eg aner ikke hvor eg skal begynne?:P 

Men nok klaging fra denne jenta! 

For lang og lenge siden fikk eg en gammel kiste av mamma! Den var bondeblå og noe som absolutt ikke passet hjemme hos meg! Er litt dumt og ikke bevare den gamle fargen men putt putt! 
Begynte først med malingsfjerner, smørte på og skrapet av. IKKE søren om den ville av! den satt bom.. 

Løsningen blei da kauskisoda og tapetlim! Farlig stoff noe eg ikke fikk låv til å drive med alene! Får du dette på huden så etser den, eneste så hjelper da er eddik! 

Eg og pappa smørte på og vips etter 3 timer tørking var det ikke EN malingsflekk igjenn! Eg sleit litt med og beise den for den var utrulig flott helt naturlig, men det bommet litt med sengegavelen min! 

Kista fikk seg et rast strøk med drivved beis, har litt småplukk igjenn på den men kommer noen bilder til dere her:


Velkommen inn til mitt gjesterom:)Den flotte kista har endelig funnet sin rette plass:)

Er luren på å male dette grufulle gulvet HVITT, tror dere det blir bra?:) 


Hotellputer og nye sengkle har og fått kommet inn her:)
Nå mangler eg nye nattbord,lamper og lister! 

Sengegavelen er en gammel dør som eg har pusset og pusset og så beist med fargen drivved! Den som og få komme lengre opp på veggen:)


Se så fin den er da? Skal bruke litt maling for å "tone" den ned litt, å få den mer lik sengegavelen! 
Men det begynner å komme seg her inne nå


 Rommet er klart for gjester på selve julaften:) 

Tusen takk til dere alle som stadig titter innom bloggen min og til dere som skriver til meg og spør om det går fint med meg og savner mine innlegg! Så utrulig kjekt:) 

Skal prøve og hente blogglysten min tilbake:) 

Ha en nydelig kveld da dere! 

klemmer fra 
  

26 kommentarer:

 1. Det ble veldig bra!!! :-) -Og jeg tror det hadde blitt super koselig om du hadde malt gulvet hvitt! :-D

  Klem Mona

  SvarSlett
 2. Nydeligt!! Du er såå flink!! Akkurat sånn soverom jeg liker..lunt og koseligt! Kisten blei utrolig fin så tror du gjorde rett i å male den ;) Desember mnd er ikke bare bare så skjønner godt du ikke får så mye tid til blogging ;) Hvitt golv tror jeg hadde blitt veldig fint :) Ønsker deg en riktig god jul i lindevegen :)

  SvarSlett
 3. Virkelig en nydleig kiste:)Og hjemmet ditt er jo vakkert som alltid. Har lyst til å flytte inn hos deg, får jeg lov? Hehe:P

  Ønsker deg en riktig god jul.

  SvarSlett
 4. For en nydelig kiste! Ble et perfekt resultat! Syns du skal male gulvet hvitt! Har selv hvite gulv i hele huset kombinert med delikat-fargen jeg stjal fra deg! ;-) Er utrolig fornøyd!
  Håper du kommer i mål med alle prosjektene til jul!
  God jul :-)

  SvarSlett
 5. Åh, det ble såååå fint!! :))
  Jeg synes IKKE du skal male gulvet, jeg personlig liker ikke malte gulv!! Men, det er smak og behag ;)
  Hvor er sengesettet og hotellputene fra? :)

  SvarSlett
 6. Hvor er gardinene dine fra?

  SvarSlett
 7. Helt nydelig! Du har så fin stil. Lunt, hjemmekoselig, vakkert og stilfullt :-)

  SvarSlett
 8. Behold den fargen du har på gulvet nå, den er så lun å fin;) Veldig lekkert gjesterom:) Kan du fortelle litt om hvor du har kjøpt de forskjellige tingene, som f.eks sengesettet, putene, det fine skinnet osv;)

  SvarSlett
 9. Hvor har du kjøpt lampa? Go jul;)

  SvarSlett
 10. Kjære deg:) Jeg vil bare ønske deg en riktig god jul :) Kos deg kjempemasse,husk å NYT julen og ta vare på nære og kjære:) Det blir morsomt å følge bloggen din i jula også :) Håper du får det du ønsker deg under treet :D Stor klem fast leser, Stine Adriana :)

  SvarSlett
 11. Så fint det ble. Elsker stilen :) Jeg har også ett sterk hat til det gulvet, hadde det i en leilighet jeg leide - over alt! Utrolig vanskelig å få matchet ting med det gulvet synes jeg. Men syns det ser mye bedre ut hos deg da!!:) Men ja, jeg hadde malt det, absolutt! Vet ikke hvordan det er å male over sånne gulv da, men tror det hadde blitt superfint om du fikk det til. Vi har endelig kjøpt oss hus, og endelig kan jeg male og fikse der jeg vil :D God jul <3

  Marita B

  SvarSlett
 12. Kjempefint! Det var et skikkelig bydelig gjesterom, der skulle jeg likt å overnatte! (nydelig skal det stå...!) God jul!

  SvarSlett
 13. Utrolig fint gjesterom!
  Lurte på hvor du har kjøpt sengeteppet? Det passet utrolig godt inn!

  SvarSlett
 14. Kjempefint rom du har ordnet !:-)
  hva heter fargen på veggen? den var veldig behagelig :-)

  SvarSlett
 15. what I have read on this page is enough to make me satisfied can menik die this article thanks greetings from me. WWW.BARUOBATKUAT.COM
  alat bantu sex pria
  Alat bantu seks wanita

  SvarSlett