mandag 31. desember 2012

GOD NYTTÅR:)

 Mine kjære blogg lesere:) 

Beklager virkelig for helt umenneskelig dårlig blogging den siste tiden! Men sykdommen har tatt helt knekken på meg og har nett i dag klart og revet meg helt vekk fra den! Herre så lenge den skulle sitte da! 

Julen min har vert veldig fin men samtidig så har det vert den verste noen sinne! Eg hadde gledet meg veldig til selve julaften siden den skulle tilbringes her i lindevegen, men når sykdommen kom blei ikke ting slik det skulle.! Tenk dere pinnekjøtte det smakte INGENTING for meg! eg kunne like godt ete på  havregrøt! Alle dei andre gjestene nøyt maten mens eg! kjente ingen smak! Eg blei såå lei meg..
Under pakkeåpningen hadde eg hodepine feber og rennende nese og øyner! virklig ikke gøy men det hjalp på med alle dei flotte gavene eg fikk:) 

Eg fikk mer i servicet eg samler på. 8 skåler som var super fine, saus musse, servingsskåler og noen små skåler:) Eg fikk enda en slik "diamantlampe" som eg har i stuen, den skal få plassen i trappen:) 
Vesker og frisørprodukter, pumps vinglass,lamper kaffimaskin,kokebøker ja masse kjekke pakker:) 

Av verdens beste men galneste kjereste fikk eg en Macbook pro! Blei sååå glad når eg fikk den! DU ER GAL vennen<3   

Han fikk slipsnål,moodofnorwayskjorte, datamus (appel) og tur i vindtunellen på VOSS, som eg hadde pakket inn i en IQ boks. hehe han blei ikke så blid på med når han virkelig måtte tenke for å få den opp! men til slutt så gikk det og smile kom lurende frem:)  

så alt i alt blei julen fin:) men eg gler meg allrede til neste jul der eg kan være helt frisk:) 

Eg vil takke dere alle som har tatt turen innom min blogg dette året.:) Eg flyttet inn her på blogger i MARS og blei tatt godt i mot her! Fra mars til nå har hele blogget hatt 270 000 sidevisninger.:) WOW 
Tusen takk for alle dei flotte orda dere legger igjenn her hos meg<3 det er så utrulig rørende å lese og bringer virkelig frem et smil om min munn:) TUSEN TAKK

Eg vil ønske dere alle en flott feiring og alt godt inn i det nye året:) 
Takk for det gamle og gler meg til nytt år og nye innlegg:) 

Klemmer fra 

39 kommentarer:

 1. Uff så kjedelig med sykdom, ihvertfall når man ikke kjenner smaken på den maten man har sett frem til hele året :)
  Håper formen er stigende og at du får en fin nyttårsaften!!

  GODT NYTT ÅR, gleder meg til og følge deg også nete år!

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. ååh, du har det så utrolig fint! Blir helt målløs!:)
  Håper du er på bedringens vei!

  Lurer på en ting, hva tror du om å male dette spisebordsettet hvitt?: http://www.fagmobler.no/spiseplassen/spisegrupper/tuva-spisegruppe

  Har egentlig veldig lyst på nytt, men har planer om å male om alt svart i leiligheten til hvite møbler og få det litt mer lunt, istede for "kaldt" og "hardt". Det er jo et ganske typisk minimalistisk sett.. Hvordan ville du gjort det mer lunt? Eller ville du rett og slett prøvd å selge det og kjøpe nytt?:)

  hilsen ei som er skikkelig lei stilen i leiligheta si!!

  Og forresten, hadde satt pris på om du hadde lagd en guide over ting du syntes er fint interiør messig ifra bohus, skeidar osv? :)

  klem

  SvarSlett
 3. Hvor har dere kjøpt sofaen deres? Jeg er på sofajakt og har sett meg ut en som heter Boston fra Bohus, men deres er veldig fin, vet du hva den heter og hvor den er fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Sofaen min kommer fra møbelringen:) tror den heter eazy maxi mondul i fargen carrera beige:):)

   Slett
 4. Hei Silje!

  Utrolig fin bogg du har! Har fått mye inspirasjon herfra:)
  Lurte på hvordan du hadde gjort det med den vindtunnel gaven. Går det an å kjøpe gavekort hos dem? Har en mann som virkelig kunne tenkt seg det der, så hadde vært den perfekte bursdags gave:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) eg gikk inn på www.vossvind.no og der kan du kjøpe gavekort:) Det er ulike priser og tider. eg kjøpte stor pakke til 2200 så varer i 2*5 min:):)

   Slett
 5. ta turen innom www.amalieshus.blogg.no :)

  SvarSlett
 6. Ka heiter dei glassene Silje? Utrolig fine! Så stilig med den sølvkanten...
  God bedring vidare! Og Godt Nyttår. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff har faktisk ikkje peiling, siden eg fekk dei i gave.. men eg skal høyra med ho eg:)

   Slett
 7. Hvor har du kjøpt lampa du har over spisebordet? Har lett etter en lignende kjempelenge! Og husker du hva du ga for den? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) den kommer fra Living:) Min kostet 1500,- eg har den største eller lengste vil det vel bli med 9 pærer:) finnes i ulike lengder og derved vil prisen variere:) men du kan og finne noe lignende på mekk usikker på hva den koster der:):)

   Slett
 8. Fantastiske bilder, som vanlig!!! :-)
  Jeg lurer på noe jeg. Jeg har en ganske mørk grå sofa, grå vegger slik som dine. Vi har hvite møbler som tv bord og sofabord,kommode. Vi skal kjøpe to lenestoler som skal stå foran peisen i tilknytning til stuen, altså vi ser stolene godt sammen med sofaen. Har du noen tips til hvilken farge stolene bør ha? tenker å kjøpe Ektorp, så man har jo valgmuligheter. Kanskje et grått stoff blir for mye i samme stue? Hvitt hadde vært fint, men vi har jo barn, så det er vel ikke praktisk :-P Håper du har noen gode tips til meg, foe du har jo helt sinnsykt bra smak, og øyne for lekre detaljer. Vi skal også kjøpe spisestue, så lurer også på om du synes at grå spisestuestoler med hvite bein blir for mye grått? :-) håper du har tid til å svare, da blir jeg sååå glad!!! <3 <3

  SvarSlett
 9. Heei Silje :))

  Fulgt bloggen din lenge nå og blir like imponert hver gang du finner på noe nytt, Du er så flink! Tenk om vi andre også kunne hatt litt av fantasien din, Hadde ikke takket nei til dt :)) Godt nytt år å masse lykke til med nye prosjekter i fremtiden!! Takk for at du deler med oss :)

  MVh Cathrine (En gammel klassekamerat)

  SvarSlett
 10. Godt nyttår! Håper du er bedre i formen nå :) Lurer på hvor sofaen din er fra? Den er så fin :)

  SvarSlett
 11. Hvor stort er sofabordet ditt?

  Please, svar meg :)

  SvarSlett
 12. Hei. Kan jeg spørre hvor det fine pelspledde du har på sengen er kjøpt? Det var aldeles nydelig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) det kommer fra IKEA er ikke alltid dei har det inne, men sist eg var der hadde dei det:) ja det er super fint og ikke minst super stort, og kostet under 400 kr:):)

   Slett
 13. Elsker stilen din! Kunne flytta rett inn i den stua, hehe
  Holder selv på å bygge hus, og skal snart innrede, så flott med inspirasjon :)

  SvarSlett
 14. Hei! Flotte julegaver du har fått da! :-)
  Jeg har blitt såå glad i min "diamantlampe" fra Living, og skal gå til innkjøp av en til. Var så heldig å fikk kjøpt min første på salg (999,-!!!) og håper inderlig den kommer på salg igjen nå på januar. Min skal også plasseres i trappoppgangen vår, men først skal trappa og veggene males :-)

  SvarSlett
 15. Så utrolig fint dere har det hjemme hos dere ! :)
  Mange fine og inspirerende bilder :):)

  SvarSlett
 16. Håper du svarer oss :)

  SvarSlett
 17. Hei :-) kjempe fint hos deg:-) hvor har du kjøpt englevingene du har på spisestue stolene?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) dei kommer fra helenesinterior.no:):)

   Slett
 18. Hei :) fin stue:D jeg lurer på hvor du har kjøpt spisebordet og stolene ?

  SvarSlett
 19. Thanks for the best blog.it was very useful for me.keep sharing such ideas in the future as well.this was actually what i was looking for,and i am glad to came here!
  kids games free | games games | shooting games | tank games | apple shooter | stick war 2 | unblocked games

  SvarSlett