lørdag 1. desember 2012

Stjernene`s endelige resultat:)Hei og god lørdags kveld alle sammen:) 

Det blei et seint innlegg på meg i dag, men eg sloknet rett og slett på sofaen eg. Dei siste dagene har vert grufulle, der eg har jobbet på spreng for å få stjernene ferdig til marknaden:) i går var eg ikke i seng før hal 3! 

Så i dag har eg sotte på stand på husnes storsenter for å selge stjernene mine. Responsen var egentlig litt dårlig, hadde trodd eg skulle få solgt unna alt. men solgte ikke mer enn 5. Uten om min snille mamma.som kjøpte hele 4:) Kommer ikke til å kave og styre på igjenn på denne måten hvertfall:) prisene var ikke så galen heller igrunn. Eg tok 329,- uten lys og 379,- med lys:) 

Men ja, stjernene har som sagt gått gjennom enda en forvandling. Dei har fått seg fot og kan stå hvor som helst i huset:) Suuper fine blei dei syns eg da:)
Her har eg samlet alle som eg tok med meg for å selge:):)


Syns dei blei super fine med fot eg da, å ikke minst praktisk:) Kan sto hvor som helst i huset og trenger ikke tenke på støpsel:):)
Nå blir det stjernestopp for denne jenta en liten peroide,! huset står rett og slett på hode og det er glitter i alle rom! uff det blir nedvask dei neste dagene:):)


Men eg ville ønske dere alle en flott kveld videre:)

Tusen takk for alle flotte kommentarer:):) Det er jo så motiverende til å blogge videre:):)

Ha det fint enn så lenge da dere!

klemmer fra


68 kommentarer:

 1. De stjernene var super lekre :-) Kan man få kjøpt en kanskje....?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Akkuratt nå har eg ikke så mangen igjenn, siden det er noen som skal ha, men eg skal se om eg ikke får ånden over meg og lager flere:):)

   Slett
 2. Veldig fine stjerner! Synd du ikke fikk solgt så mange :/ Rart i grunn, siden de er så flotte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du:):) ja kansje folk syns det var litt dyrt, men eg kunne ikke ta mindre, da hadde det hele nesten blitt tap prosjekt:) En skal jo ha litt for jobben og da:):)

   Slett
  2. hva er prisen på stjernene?

   Slett
 3. Stjernene dine er superfine!! Skulle ønske jeg bodde i nærheten og kunne kjøpt av deg i dag!! GOD HELG, klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det siri, så hyggelig av deg:):):

   God helg til deg og:):)

   Slett
 4. Svar
  1. Tusen takk for det snille du:):)

   Slett
 5. for å være ærlig så hadde ikke jeg heller betalt så mye for dem.. jeg elsker debg, elsker bloggen din og stilen din. sagt 1000 ganger før, så mener ikke dette vondt. men de ser ut til å være verdt 199-250kr ..

  de er kjempe fine, og skjønner du vil ta prisen litt dyrere siden de er homemade. men hvis de hadde komt fra, tja, kid eller noe så hadde de nok lugge på den prisklassen.

  men jeg kunne fint tenkt meg slike her hjemme. de er jo uansett bare megalekre.. og fatter ENDA ikke hvordan du får til å sette i lys og lage håler i dem , men så er jo du den mest kreative jeg vet om:) klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg kan sjønne at du tenker det, men når en legger opp alt en har brukt i matrialer og slikt så er ikke dette mye og ta for dette prosjektet.. Og når en skal tenke på jobben bak dette, så er så ufattelig tidkrevnde! Så kunne eg ikke ta stort mindre. eg har brukt 4000(kansje mer) kr for å få laget disse med matrialer,maling og glitter.! Det er vel ingen her i norges land som jobber gratis.:) Noen syns det sikkert er dyr mens andre syns eg skulle tatt mer for det! men slik er det alltid.. :)

   Men tusen takk for fine ord fra deg:):)

   Slett
  2. ja det er derfor jeg forstår også at du vil selge det for den prisen og at det er billig på den måten at du selv har betalt for det og lagt timer i det.. så for all del jeg forstår deg godt, men tror bare folk tenker det materialistiske, ikke hvor mye jobb som er bak. men kan være jeg tar feil altså.. :p

   men uansett, så skulle jeg gjerne hatt stjernene.. spesielt de med sølv helt glitter, de er råfine.. <3 og du er og blir min favoritt blogger!

   Slett
 6. Så utrolig fine de var!! Du har nok bare vert på feil plass til feil tid bare ;)Du er kjempe flink og veldig kreativ! Sku gjerne ha kjøpt om jeg bodde i nærheten :) Og prisen syns jeg ikke var så galen, fordi det er jo litt forskjell med masseproduserte ting fra kina som blir laget på fabrikker enn når man skal handle inn alt og lage det selv.. er mye jobb og det koster.. og litt ekstra må man jo ta for bryet/arbeidet også ;)

  Ha en fortsatt fin kveld og ikke minst god helg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja det tenker eg og:) eg fikk nå mangen flotte ord når eg satt der da så det var jo gøy:)
   Ja det er sant, er mangen som kritiserer folk som lager og selger for det er dyrt, men så glemmer dei å tenke på jobben bak det hele, for her ligger det mangen timers arbeid og mangen tusen kroner:):)

   Men eg fikk nå bli kvitt dei fleste, og har noen igjenn:):) Men da får eg pynte med dei selv:) hihi

   God helg til deg og:):)

   Slett
 7. Hadde du hatt lete igjen med lys i skulle jeg hatt n! Det er ikke dyrt! Du får ikke slike i tre hos de billige kjedene til 199 kr mener jeg. Men noen ganger går det bare ikke. Mye skal klaffe-lønningsdag, hva de trenger osv. Jeg digger de!! Ville gjerne hatt to litt mindre i vinduet mitt hengende jeg-men orker ikke den jobben det er med å lage de :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) nei det er det eg og mener.:):) men er alltid noen som er for og i mot på alt, slik er det bare:):) kansje eg lager flere en gang,:) eg laget jo for å henge i vinduet, men nå i julen har jo alle hengende stjerner der så da er det jo kjekt å kunne ha lysende stjerner stående akkuratt der en vil:):)

   Slett
 8. De var nydelige! Har du laget dem selv?
  Jeg hadde lett kjøpt om jeg hadde bodd i nærheten....
  Ha en riktig så fin jul og du har fått en trofast leser til ihvertfall her ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) ja dem har eg laget selv:) skjært ut med stikkasg,pusset,malet,glittret, laget foten ja alt eg heimelaga:):)

   Velkommen til lindevegen får vel eg si da:):) Gud jul til deg og:):)

   Slett
 9. Knallfine, Silje :-) Eg vil ha ei med lys.. Spør om mamma skal vera vikar ein dag på skulen, så kan ho ta med til meg :-)

  SvarSlett
 10. kan du ikke ha en DIY på dem? hadde vært såå fint å hatt en til jul :-)

  SvarSlett
 11. Flotte stjerner! Gød første advent til deg.

  SvarSlett
 12. Kjempe fine stjerner! :) Morro med hjemmelaget!
  Ha en fin første advent! :)
  Anette

  SvarSlett
 13. Kjempe fine! Jeg skulle gjerne likt meg både med og uten lys så vist du har flere igjen eller vil produsere flere en gang så du si ifra for da vil jeg kjøpe ( om du sender ut )

  SvarSlett
 14. Er det glitter spray eller maling du har brukt?:)

  SvarSlett
 15. Åh, de er SÅ fine! Elsker stjerner, og hadde absolutt kjøpt om jeg hadde vært der! Kan se for meg at det blir veldig dyrt å sende disse i posten? Hvis ikke skulle jeg garantert bestilt, om du har flere igjen :))

  Prisen var overhodet ikke ille, synes jeg. Jeg leste ikke innlegget skikkelig før jeg så på kommentarene her, og når folk reagerte på prisen så tenkte jeg at du tok over tusenlappen eller noe. Men 379 er på ingen måte for mye for disse altså! :) Hadde sett for meg at du tok mye mer enn det :)

  SvarSlett
 16. HEI! :-) Først må jeg si at jeg eelsker bloggen din! Mer kreativ og FLINK jente skal man lete lenge etter.....
  Om du ikke vil fortelle steg for steg hvordan vi kan lage sånne selv, så vil jeg gjerne kjøpe en av deg om du lager flere..!

  Kanskje du kan notere deg mailen min (iselin_ij@hotmail.com), så sender du meg en mail??

  SvarSlett
 17. Hei Silje!

  De var kjempefine, og tro meg hadde jeg bodd i nærheten så hadde jeg kjøpt alle :) Prisen var ikke ille, synes nå jeg, for jobben må du jo ta for.

  Si ifra om du selger slike, for da er jeg først i køen for å kjøpe :))

  Ha ei fin kveld !

  Klem fra Amila

  SvarSlett
 18. har du sett dette tipset med lyset i bo bedre? :) så det stod om det i bladet nå ;)

  SvarSlett
 19. Sender du de i posten? Har du noen i gjenn? :)
  Elsker bloggen din! Du er kreativ!

  SvarSlett
 20. Hei, her sitter jeg å googler julestjerner og har vært på utkikk på akkurat slike som du har lagd. Jeg hater løse ledninger og disse var superfine:) Jeg bor i Røyken. Hvor bor du?

  SvarSlett
 21. Snublet over bloggen din nå! Så utrolig fin blogg. Elsket disse stjernene. Sender du de i posten?? HVis du gjør det, kunne jeg ha tenkt meg 1.

  SvarSlett
 22. Må nesten vise oss hvordan du har fått til det med foten også :)

  SvarSlett
 23. ett fantastisk hjem dere har.har plukket opp noen av din gode smak. jepp hermer..

  SvarSlett
 24. Fin blogg .-) Du har ikke vurdert og starte blogg på feks elpa.no? jeg vil gjerne kjøpe en stjerne av deg, men er avhengig av at du evt sender? Gjlr du det?

  SvarSlett
 25. Jeg mener selvfølgelig butikk, ikke blogg på epla.no

  SvarSlett
 26. Hei Silje! Fulgt bloggen din en god stund nå, og stusser litt over hvordan du fikk lys i disse stjernene (også uten ledning da gitt..) ? :) Kjempefine ble de i allefall! Som alt annet du lager. :) Håper du kan ta deg tid til å svare. Vært kjekt å vite :) Ha en fin påske! Hjertlig hilsen fra Benedicte.

  SvarSlett
 27. Hei :) Lager du enda stjernene med lys? Jeg har lett etter en fin julestjerne, men finner ingen som jeg virkelig faller for - helt til jeg så disse!! de var nydelige :) ... kan du si ifra om det er en mulighet for å få kjøpt en.. eller to av dem? :)

  Jeg ser at du støtt og stadig er innom haugesund, om det er mulig å kjøpe; bor du langt unna haugesund? (Bor selv i Haugesund).

  Mvh Stine
  (stinee_j@hotmail.com)

  SvarSlett
 28. Hei!
  Kan du legge ut en DIY på de?
  Er så synd at man ikke får tak i de når man bor så langt unna :(

  SvarSlett
 29. north face outlet store
  ray ban sunglasses
  nike free
  chicago bears jerseys
  air jordan shoes
  michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
  warriors jerseys
  steelers jerseys
  vans shoes
  christian louboutin shoes
  vans sneakers
  louis vuitton outlet
  new orleans saints jerseys
  nike free,nike free run,free running,free run,nike running
  christian louboutin
  north face jackets,north face,the north face,northface,north face outlet,north face jackets clearance,the north face
  patrick kerney jersey,bobby wagner jersey,russell okung jersey,max unger jersey,paul richardson jersey,terrelle pryor jersey,richard sherman jersey,byron maxwell jersey,derrick coleman jersey,eric winston seahawks jersey
  coach outlet online
  carmelo anthony jersey
  monster beats
  michael kors,michael kors canada,michael kors handbags,michael kors outlet,michael kors outlet canada
  giants jersey
  the north face jackets
  ugg uk
  juicy couture outlet online
  blackhawks jersey
  michael kors outlet store,michael kors outlet,michael kors outlet online,michael kors,kors outlet,michael kors handbags,michael kors outlet online sale,michael kors handbags clearance,michael kors purses,michaelkors.com,michael kors bags,michael kors shoes,michaelkors,cheap michael kors
  oakley
  robert griffin jersey,joe theismann jersey,andre roberts jersey,sonny jurgensen jersey,art monk jersey,bashaud breeland jersey,barry cofield jersey,perry riley jersey,e.j. biggers jersey,duke ihenacho jersey,josh morgan jersey
  michael kors outlet
  yongri0815

  SvarSlett
 30. Its an excellent pleasure reading your post.Its jam-packed with info i'm probing for and that i like to post a comment that "The content of your post is awesome" nice work agentaruhanbola.us

  SvarSlett
 31. what I have read on this page is enough to make me satisfied can menik die this article thanks greetings from me. WWW.BARUOBATKUAT.COM
  alat bantu sex pria
  Alat bantu seks wanita

  SvarSlett