fredag 30. mars 2012

Ny stol i stuen:)

 God kveld alle sammen:) 

Nå har eg somlet meg til for å hente den "nye" stolen min. På facebook er eg medlem av en gruppe som går under navnet Finn Kvinnherad. Der selger folk alt fra A-Å. Der fikk eg øye på en Jennylund stol fra IKEA  og hun skulle ikke ha mer enn 500,- Da slo eg meg til på bud runden og den blei min for 600,- 

For meg som bur så langt unna ikea er jo dette et kupp. Koster jo over 600 bare for å reise. 

Eg er kjempe fornøyd, men den har ikke fått sin rette plass enda. Eg har nemlig ønsket meg en sjeselong til bursdagen, og skal ta den med meg hjemm når eg skal til bergen på mandag:) 

Men her kommer litt bilder av stuen med Ny stol:) 


Borti kroken med min nydelige lampe skal sjeselongen stå. Så hvor den stolen havner det aner eg ikkje enda.:)

 

Er blitt veldig glad i denne farge kombinasjonen her, LYSBLÅ+MARINEBLÅ= LEKKERT

Hva er dine vårfarger?Stolen er litt skrukkete i stoffet, Det fordi det er nett vasket.:)


Syns det blei så fint her nå eg, og gler meg virkelig til sjeselongen kommer på plass:) 

Nå begynner stuen sakte men sikkert på falle på plass for meg, men man blir vel aldri helt ferdig med interiøret?  

Nå er det nydelig middag på menyen og the voice på tv`n 

Ønsker dere alle som titter innom en nydelig kveld og ikke minst Helg:) Velkommen til lindevegen:)

 Hei dere:)  

Lindevegen er en ny blogg her på blogger, men den er ikke ny i den forstand. Etter over 1 år med blogging på blogg.no var det på tide å skifte bloggplatform. Grunnen er rett og slett for eg føler det er så  mangen flotte interiørbloggere her enn på blogg.no og miljøet der er så mye bedre.:)  

På blogg.no var det litt for mye små jenter for min del. Ikke noe stygt mot dei for all del, men er ikke slike blogger eg liker å lese.  

Bloggen her på blogger har virkelig fått et utrulig tøft design. Dette har eg IKKE gjort selv. Har fått så stor hjelp av flinke Ann-Jeanett.


Hun er utrulig dyktig, og har sotte oppe lange netter for å hjelpe meg. Tusen takk eg er evig takknemlig for all hjelp:) 

Men hva handler lindevegen egentlig om? 

Silje heter eg, og er en 23 år gammel jente.Kommer fra halsnøy i kvinnherad kommune, Men har flyttet til husnes (kvinnherad kommune) Med min kjære. For 1,5 år siden kjøpte me oss en tomansbolig i koslige lindevegen. 

Det er eg som er jenta bak lindevegen. 


Lindevegen er rett og slett en rein interiør blogg, Eg har alltid likt å være en kreativ jente og helt siden eg var liten så har eg alltid likt interiør. Etter fullført 3 år på VGS på formgjeving pakket eg sammen tingene mine og flyttet til bergen for å studere Interiør ved Norges kreative Fagskole. Det var 2 tøffe år, men mangen timer på skole benken, ofte 12-14 timer og deretter hjem for å fortsette. Men eg klarte til slutt å komme meg gjennom det og gikk ut med ein God karakter.:)  Så nå er eg da utdannet interiørkonsulet, og drømmen er da og starte opp for meg selv. Eg drømmer om en butikk der eg kan selge flotte interiør varer samtidig som eg tar konsulet jobber i interiør for privat og litt offentlig miljø. 

 (Bilder av stuen min)

Men eg har ikke kommet så langt til å realisere drømmen min, Men en dag da skal eg opne butikken min. Eg vil ikke sitte igjenn som 40 åring og angre på at eg aldri tørte å prøve.  Fortiden jobber eg som Fiske sammen med min far og mor. Der har eg nå lagt igjenn 2 år av mitt liv og Blir med 1 år til.


 Det er en spennende jobb med mye tunge tak når det først står på.Sminken og fin klena blir pakket godt vekk og blir erstattet med olje kle, håret i en dult, fiskeslo og har stort sett fiske blod/risp i ansiktet.Men igjenn så har eg mye fritid når eg først er hjemme:) Og det er jo deilig da.  

Eg blei nett intervjuet om akkuratt denne kontrasten her. Fisker som jobb og interiør som lidenskap:)
Vil du lese om meg i avisa kan du trykke på linken under. 


Så Her på bloggen får du være med på mine stadig nye prosjekter i hjemmet mitt. Eg prøver å gi inspirasjon og tips. Bruker mine erfaringer etter interiørstudie så godt eg kan, og er en litt handy jente som elsker DIY:)  Eg blei godt tatt i mot på blogg.no og fekk utrulig mangen lesere og daglig  mange flotte kommentarer.:)

Så eg håper du vil følge bloggen min og legger igjenn et spor slik at eg kan finne deg:) 
Og til mine gamle trofaste lesere. Eg håper virkelig dere følger meg videre, for bloggen hadde ikke vert noe uten dere.:)  

For dere som har følgt meg før, kommer det kansje litt gjentatte innlegg. Men det tåler dere vel?:)

Ha en flott dag da dere:) 

mandag 26. mars 2012

Ny blogg på blogger.:)

Hei og velkommen til Lindevegen. 

Dette er en ny blogg her på blogger.com men har blogget litt over 1 år på blogg.no 
Grunnen for eg vil prøve meg på dette bloggplatformet er at eg føler det er så mye mer interiørbloggere her, og det er nettopp slike blogger eg liker å lese. 

Så det blir spennende å se hvordan det skal gå her, og Håper å finne mangen flotte blogger og nye lesere:) og håper da at mine gamle vil følge meg videre her.

Bloggen har ikke noe flott design nå, det rett og slett for eg må sette meg litt inn i dette. Så med tiden vil den nok bli bra tenker eg:) 


Slenger med noen Bilder om hvordan stuen ser ut i dag:) 

Deilig å få inn litt vårfarger i interiøret:)


Det er lyseblå og marineblå som er mine vår/sommer farger, En herlig fargesammensetning syns eg

Så liker du det du ser så legg meg gjerne til (eg aner ikke hvordan eg gjør dette)