onsdag 16. mai 2012

Krystall

Ting som glitrer og skinner er noe som står mitt hjerte nært. 

Ktystall har eg alltid vore glad i, det er så fint og ekslusivt. 

Dere som har følgt meg før veit at eg har en bod som eg så fint kaller for "bodbutikken" 

Eg tok meg en tur opp der og langt langt bak såg eg noe fint som skein sammen med lysglimte i døra. Herre tenkte eg, hva gjør dei fine krystall lusestakene her? 

Dei blei tatt med ned og fikk seg en omgang med zalo og vann:) 

og fikk hedersplassen på stue bordet.

Den fine krystall karaffelen fant eg på loppis:) Den hvite fine kassen er egentlig en flaskeholder, men den er jo så fin slik som dette:)


 Hvitt,krystall og røft tre matriale,er en virkelig fin kontrast:) Akkurat slik eg liker det:)Flaskeholderen kommer fra KID


Ønsker dere alle som titter innom en flott kveld videre:) 

Eg får ut og fortsette med prosjektet mitt.Boremaskinen blei pluselig tom for batteri som da fikk eg tid til litt blogging:) 

Ha det fint så lenge da dere:) 

klem

søndag 13. mai 2012

Fuglebur

 God søndagskveld 

I lindevegen har det vert en rolig dag.Siste strøket på kommoden er tatt og nå skal eg ta og male noen bokstaver eg skal ha ute på husveggen. Trappen er jo komt på plass og nå kan eg endelig begynne å få det litt fint der og:)  

I sist uke kjøpte eg med meg et fuglebur. Her på husnes har dei noe som heter måndesmarknad, der folk kan komme og selge ting dei enten har laget eller vil bli kvitt. Det er nesten som et lite loppemarked.:) 

Eg tok nå turen innom for å se om eg ikke kunne finne noe, og det gjorde eg. Fikk med meg dette flotte fugleburet. Med en gang eg såg det tenkte eg at : åå dette ville nok blitt lekker med mangen kubbelys inni. Så da tok eg å kjøpte med meg det i same slengen.. 

Tanken min var god for eg syns det blei så LEKKERT:) 

Skaper sikkelig flott stemmning når mørket senker på:)
Hvite fine roser blei handlet inn til helgen og syns dei blei virkelig flotte oppi denne blomsterpotten her:)
Eg er vertfall veldig fornøyd med hvordan det blei:)

 

Hva syns du da?:) 

Ønsker dere alle som titter inn en fortsatt flott søndagskveld:) 
Her går det i fortball så da får eg heller gå ner og male litt.:)

Ha det fint så lenge da dere:)

klem

lørdag 12. mai 2012

DIY- lappeteppe

God lørsdag alle sammen. 

Glad nyhet, nå er trappa ferdig i tunet og resultatet blei stårlende. Nå gjenstår det bare å få opp en levegg og koble om det elektriske, har nemlig lys i trappetrinna:) Bilder kommer selfølgelig:) 

Når eg har en slik jobb som eg har så har eg utrulig mye fritid og da må eg jo fylle den med noe.:) 
Eg skal bli tante til gutt nå i mai og jente i august og hadde veldig lyst å sy vognteppe til dei.:) 

Eg fekk kjøpt masse fine rosa stoff og heiv meg rundt. Etter noen timer på symaskinen var teppe ferdig og resultatet blei kjempe bra, eg er ikke så erfaren på symaskinen  og har aldri sydd noe lignede som dette, så litt skavanker er det her og der, men slik skal det være når det er hjemmelaget:P hehe  


Har målt lapper i 20*20 og teppe er 80*80

På innsida av teppe har eg sydd rosa fleece. 

Beklager dårlig bilde, er tatt med mobil. Eg blei så ivrig med å levere det til søteren min at eg glømte helt og ta skikkelige bilder.:)

Sydde også sengkle i stoffet slik som det rosa med hvite prikker.:) 


Når eg var ferdig med dette så kom eg jo på at eg skal jo bli tante til en prins og, og det kan jo ikke være noe forskjell, så da fikk eg kjøpt meg masse fine blå stoffer og begynte å klippe. Denne gangen bestemte eg meg for at eg skulle prøve meg på lapper på 10*10 (teppe er 80*80) Det angret eg fælt på i slutten, ikke fordi det ikke blei fint, men det er jo UENDELIG  mangen lapper. hele 64 stk, tar tid når en skal sy alt dette sammen.:) Men igjenn så blei resultatet mye bedre denne gangen, en blir jo bare flinkere og flinkere:) 

Etter mangen timer på symaskinen blei resultatet slik som dette:Eg må si eg er litt stolt, men det er vel lov?:)


Har sydd fleece på innsiden på dette og, slik at det kan brukes til så mye mer en bare vognteppe:) 

Valget falt på beige fleece, for eg elsker denne fargekombinasjoen her. VAKKERT:) 

Det kan en jo se igjenn i barnerommet eg pusset opp,(litt lengre nede på bloggen) så tanken min var jo og det at det  kan  jo brukes som sengteppe der inne og:)


Så fint:) 
Nesten som eg ikke vil gi det bort,var så fint her i stuen:P hehe 

Hva syns du om lappeteppa mine?:) 

Ønsker dere alle en strålende dag:) 

klem

fredag 11. mai 2012

Babyrom- Endelig resultat:)

Hei igjenn kjære lesere.:) 

Det har virkelig vore dødt her inne på bloggen, men det har sine grunner. 
Eg har nemlig vert uten internett i en hel uke. Det var en båt på stord som klarte og ødlegge kabelen med ankeret sitt og dermed blei over 1000 uten internett, med min flaks måtte jo eg bli en av di. 

Men nå er det gledens dag og endelig internett. Merker det at eg fikk plutselig mye "fritid" så da har eg tilbringt en del timer på symaskinen. Har fåt sydd sengkle til min kommende tante prins og prinsesse og dei har fått hver sitt lappe teppe som kan brukes til vognteppe.:) Bilde kommer selfølgelig:) 

Men på denne uken har eg og fått gjort ferdig barnerommet. Dette er på en måte mitt første interiørprosjekt som interiørkonsulent der alt har stått på meg. Utrulig gøy men samtidig litt skummelt.

Men resultatet blei jo strålende bra. Mangler en del på rommet enda.men det haster ikke så mye for han skal jo ikke bruke dette rommet med en gang:) 

Mangler gardiner/liftgardin, klarer ikke bestemme meg for hva eg skal ta? 
Når han har fått et namn skal det opp på veggen med hvite fine bokstaver
Et teppe på gulvet 
Og noen rammer på veggen mellom skapet og senga, er litt tomt der nå. 

Men eg ville vises dere hvor fint det er blitt til nå:) 

Så enjoy, kommer MASSE bilder:)  

Sengehimmelen har eg sydd selv:)
Syns ikke det er fint med sengehimmel som ser ut som myggnetting. Så derfor blei saken tatt i egne hender:) litt skavanker her og der men det hører med når det er hjemmelaga. hehe


Drøm søtt lille engel 

Det er en veninne av meg som har laget dette veggordet. 
Eg valgte å ha det hvitt slik at det ikke skulle bli så trengende, Nå glir det fint inn i resten av interiøret og har et rolig preg over seg:)Nå er det bare oppe en rullegardin. Men så er det det da, skal eg ha gardiner eller liftgardin? 
Hva ville du valgt? 

Eg heller litt mer mot gariner for det får rommet til å virke så lunt og koseligVeggfargen er bare så nydelig, den er så rolig,behagelig og skaper en harmonisk stemmning i rommet. 
Annbefaler virkelig denne fargen til barnerom.  

Bare se hor fin kontrasten er med det hvite da?:)

Har ikke navn på denne fargen bare NCS kode. fordi denne har eg funnet frem i fargevifta mi.:) 

KODE: NSC S 0520-R80B
Når me skulle velge kleskap, gikk me rett og slett for et pax skap fra IKEA, der me funne designe innholde selv. I skapet har me valgt 4 store skuffer som en kan dra helt ut, 2 hyller og 1 oppheng. Dette skapet kan han ha ganske lenge.:)Gulvet og er nydelig.  

Valgte denne beige fargen for å varme opp dei blå veggene. 
Dette gulvet kommer fra senco gerfloor og er et click system. 
Super enekelt og legge, du slipper og sage, trenger bare å bruke en tapetkniv. 

Fargekode på gulvet er: 0385 puzzle

Valget falt på dette gulvet fordi det tåler en del. Hadde aldri valgt parkett på et barnerom, En gang med bilen i gulvet så har du jo mangen hakk.  Senga kommer fra bohus i merket roomate 

Eg syns den er kjempe fin. Er så mye finere med tette ender på sprinkelsenger. Ser mye mer solid og lun ut. Det eg liker best med denne senga er at sprinklene ikke er runde. Ved siden av lempen her på veggen skal namnet til prinsen henge nedover på veggen 


Litt dill må en jo ha. Her har eg rammet inn den sjønne vuggevisa So ro lille mann
I rottingkista her er det tenkt plass til oppbevaring av leker. Den er og veldig kjekk å bare ta med i stuen for å så bære inn på rommet igjenn om kvelden:)
Så slik ser da barnerommet eg har pusset opp ut.:) 
Et par småting igjenn så er rommet helt ferdig. Men så langt er eg veldig fornøyd med hvordan det ser ut, og eg trur at "kunden" og er det:)  

Hva syns du da?:) 

Ønsker dere alle som titter innom en flott dag og ikke minst flott helg:) 

klem