torsdag 24. januar 2013

Det hadde blitt så fint!


Hei og God kveld alle sammen:):) 

Dagen i dag har bare flydd av sted! har ikke fått gjort noe av det eg hadde tenkt til, fant ikke energien eller kreativiteten til noe i dag, så eg håper det kommer snikende på i måren! 
Har så enorm gangsperr med hoftene i dag. Eg og min kjære tok oss ein romantisk tur på isen i går. og det var knall kjekt! Trodde ikke eg skulle klare å gå siden sist eg stod var da eg var 16 år:P Men det gikk overraskende bra:) Me gikk ganske langt og lenge, kappløp hadde me og, hehe litt konkurranse er jo bare gøy da! han hadde problemer med å ta meg igjenn skal eg si dere. hehe 

Men eg har jo snakket en del om at eg vil skifte gulv, og har vert på jakt etter nytt!
Eg lurte en stund på IKEA gulv, siden det koster ingenting, men har både blitt frarådet og annbefalt det gulvet.! Eg setter meg selv litt skeptisk til det. 
Det hadde jo bare kostet med 3500 kr for gulv i hele stuen med det, så eg skal si det at det er ganske fristende:) 

Men her hjemme fant eg et gulv eg falt for med en gang! det har en rolig beige/grå farge og skøytene vises ikke så godt! Eg fikk lånt med meg to lengder hjem for å se hvordan det passet inn her hos meg! Og for å "friste" min kjære med hvor fint det hadde vert:) hehe 

Eg har sagt til han at eg kan betale alt selv, ingen problem! 

Eg skal dele noen bilder med dere, men det blei ikke så bra, for det blinket et rød batteri på skjermen så fikk tatt noen for det blei svart skjerm:)  

                      MED NYTT GULV                                                DET EKSISTERENDE
  
                              


Bare se hvor fint det hadde blitt med nytt gulv da dere? Ikke så gode bilder men hadde bare sekunder på meg i dag!


Var det ikke fint da?:)  en nydlig rolig farge syns eg! Er et laminat gulv til 249,- kvm litt dyrer enn det eg hadde sett for meg, men det kommer vel på 9000,- med alt utstyr, ikke så ille det da? 


Her kan dere se hvor gult/rødt/orange gulvet mitt er i dag! fysj 
Fortsatt like glad i mitt DIY møbel:) 

Eg vil takke dere alle som titter innom min blogg! Tusen takk 
I går viste sidevisningene på nesten 12 000, WOW lurte fælt på hva som hadde sjedd, eg er vant med mine 2500-3000! Det viste seg at bloggen min hadde blitt linket på facebook siden til interiørtips og innspirasjon til hjemmet, så morro da:) 

Eg vil ønske dere alle en flott kveld videre:) 

klemmer fra 

39 kommentarer:

 1. Vi har noe av det samme gulvet, vårt er grått pergo gulv. Vi er kjempefornøyd med det fordi det har litt grov struktur og man ser ikke så godt hvis det blir ei stipe eller ett hakk. Pga av strukturen føles det også varmt å gå på :-)

  SvarSlett
 2. Dette blir bra :) Og skapet ditt er bare sååå lekkert.

  Blir spennende å se resultatet.

  :) Inger

  SvarSlett
 3. Hvis dere har byggmax i nærheten der dere bor så får du nesten samme gulv til 99,- kvm. Vi har det i stuen vår og er stråååålende fornøyd :) bare et lite tips.. Liker bloggen din kjempe godt, du er så fliiink!! Stå på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå?:) kan du sende meg et bilde på facebook siden min?:):) aner ikke hvor nermeste byggmax ligger eg:P men tusen takk for tips:)

   Slett
  2. Har sendt det til deg på mail :)

   Slett
 4. Lekkert gulv, og det passer jo perfekt med fargen inni klokka ;-)

  SvarSlett
 5. Er det d grey oak gulvet?? pergo?? det har vi kjøpt til nye bygget... knallfint... eg hadde bytta hadde eg vore deg :) shit i maen...hehe...
  Grattis med så mange sidevisningar... :) du er kjempe flink. :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott,d kunne jeg tenkt meg!

   Slett
  2. Det er et mamutt gulv, sku vist være ganske bra:):) hvilket gulv er det dere har kjøpt, har du bilde?:)
   Tusen takk for det diana:):)

   Slett
  3. skal legge ut bilde etterpå ;) har med meg ei fjøl heim... :)

   Klems Diana.

   Slett
 6. Kjempelekkert gulv!! Syns ikke i underkant av ti tusen var så galt med alt av utstyr, så jeg sier KJØR PÅ!;)

  Ha en herlig helg,
  Klemmer♥

  SvarSlett
 7. Hei :o)

  Du har et helt nydelig hjem, jeg kunne flyttet rett inn ;o)
  Skal bruke bloggen din til inpirasjon når jeg skal pusse opp en leilighet.
  Men bare lurte på en ting, hvilken hvitfarge har du brukt på tak og lister?

  Ha en finfin helg!

  Mvh Chanette

  SvarSlett
 8. Utrolig lekkert!! Noe av det burde dere gå for! Knallfint :)

  SvarSlett
 9. Det gulvet gikk så fint sammen med fargen på veggen, hadde blitt knallfint! :D

  SvarSlett
 10. Eg hadde byttet golv hadde eg vert deg. Det var knallfint ! :)

  SvarSlett
 11. Det ligner veldig på gulvet vi har lagt på kjøkkenet! Vi har bare litt hvitt i sporene på en måte ; ) Deilig med nytt gulv! Rommet blir nytt og :)

  SvarSlett
 12. Hei! Jeg lurer på en ting, hvor er den nydelige trelampa de fra? Den som står oppå en kommode i stua! Den er såå fin! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) den kommer i fra merket Hk living:)

   Slett
 13. Uææ, synes det du har nå er mye finere, liker mørkt gulv jeg da. Er det ordentlig tregulv i tillegg? ( første gang jeg er her:)) Da ville jeg ALDRI lagt laminat istedet- hva med å slipe? Smak og behag selvfølgelig, lykke til!!: )

  SvarSlett
 14. hehe, etter å ha bladd litt igjennom denne fantastiske bloggen din nå, ser jeg at det kanskje blir finere med et lysere gulv hos deg ja: ) Men jeg ville allikevel ALDRI lagt plast som jeg kaller det, over tre: )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe ja her hadde det blitt fint med nytt gulv:):) Eg skal fortelle deg en ting eg, at det gulvet som er her er et gulv fra Byggeren og er et laminat gulv! Det er helt grusomt og eg får ikke til å holde det rent. hver gang eg vasker så kommer det skjolder, går du på gulvet når det er vått så sitter fotspora i det når det er tørt:P hehe så dettee gulvet skal vekk en vakker dag! Og eg gler meg til det:):) hehe

   Slett
 15. Jeg synes også at det gulvet du har nå er mye finere, slikt gulv har jeg aldri sett noe sted, og det passer så godt til interiøret ditt.

  Men, selvfølgelig smak og behag :)

  SvarSlett
 16. Det mammut gulvet du fikk prøve på, om det heter silver eik så sier jeg bare bytt gulv! Vi byttet til det gulvet i sommer, å det er helt nydelig. Det var også veldig lett å legge det ;) enkelt og renholde, å du ser ikke engang når det er skittent :) Love it !

  SvarSlett
 17. Du har et så utrolig flott hjem! Virkelig inspirerende. Jeg er også på utkikk etter nytt gulv- mye velge mellom! Jeg lurer dessuten på hvor du har kjøpt den store veggklokken? Den er utrolig kul! :D

  SvarSlett
 18. For anybody who is wondering what is the chief difference concerning a friend and a follower permit me to throw some light upon the subject. buy facebook profile followers

  SvarSlett
 19. Hei ��

  Så flott du har det. Hva heter fargen på veggen ?
  Tror du den passer til grå/brun sofa ?

  Hilsen Lin-Anett Andersen

  SvarSlett