tirsdag 8. januar 2013

Eg er tilbake:)

God kveld alle sammen! 
Savnet meg? 

Eg har rett og slett tatt meg en ufrivillig bloggpause.! som eg sa til dere sist tok sjukdommen meg helt rett før jul. Det var innfluensa eg fikk da. Jammen med satt den godt, ikke søren om eg blei kvitt den!Der fortsatte over nyttår og tror dere ikke eg fikk spysyken og da? Herregud eg er lei av å være syk. Eg har ikke hatt energi til noe som helst. og min kjære har vert på jobb i nordsjøen siden 2 juledag. 

Men nå er formen på bedringensveis og det er deilig å kjenne energien og kreativiteten strømme på igjenn:) 

Jula blei plukket bort og det blei jammen meg tomt her. Eg hater den overgangen! får ikke interiøret til da for eg føler hele tiden eg mangler noen! Det blir så tomt. Så det går en liten stund før eg kan si meg fornøyd, men blir en noen gang helt fornøyd?:) 

Lysten til å kjøpe noe nytt er EKSTREM, men eg holder meg litt i skinne for bunn i grunn er det jo unødvendig å hele tiden handle noen nytt! Kan heller rote i min "bodbutikk" og se om ikke finner noe fint der:) 

Men slik ser stuen ut nå i dag:)Uff ikke se på persienna, den henger og slenger, ikke søren om eg får den til å henge slik den skal, snart river eg ned hele driten og hiver den på dynga! 

Eg føler det er litt tomt over tv`n og føler for å ha noe der, Eg tenke det å lage noen flotte rammer i drivved og henge opp to bilder, og er og i tankeboksen om å kjøpe en ny tv benk som er litt høyere, den som er der nå syns eg er så lav!
Mest lyst å ta vekk hele tv`n men eg må innrømme at eg er en liten tv slave:)

Hva har du over tv`n din?

Fikk nye lamper til jul av mamma, som dere kan se i venstre hjørne, dei er super fine, men vurderer nye skjermer som er hvite:) Dei er og ønsket til å ha på soverommet men passet seg liksom med litt lamper i stuen:) 
Eg fortsatt super fornøyd med dette vitrineskapet:) så mye mer plass og mye finere her i stuen:)


Denne kassen skal snart få gå gjennom en liten "makeover" har du noen anelser om hva?:)


Elsker å henge kranser på vitrinedørene:) Har alltid villet gjøre det, men med det andre me hadde var det ikke handtak på:) Super fint og pynter virkelig opp skapet syns eg:)


Min vakre blomst har overlevd julen:) Jippi den vokser og vokser og er blitt virkelig vakker:)


Drømmen om nytt gulv er enda strekere nå i 2013:) noen som har gulv tips til meg som ikke koster flesk? Fra 100-149 for kvm:)
Og er det noen som har erfaringer med IKEA gulv?:)Kassen har funnet sin plass på sjenken igjenn:) Eg er veldig opptatt av å ta igjenn farger og matrialer for å få en fin flyt i interiøret Så eg beklager virkelig min dårlige bloggperiode og at eg ikke har svart dere på spørmålene deres.! Nå når energien er på plass igjenn skal eg bli like flink som før:):) 

Tusen takk for alle flotte ord og faste kjekke lesere som stadig tar turen innom min lille blogg:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

klemmer fra

47 kommentarer:

 1. De store kubbelystsakene du har i stue vinduer, er det de fra Kid? Har sett noen lignende det:-)
  Godt å ha deg tilbake igjen!
  Ha en super uke videre:-)
  Jeg skal henge en stor ramme over tv'en. Rammen heter "Marbella" og er fra FotoKnudsen. Antikk/drivved look. Love it!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) dei som står i vinduet er i merke casa nova og kjøpt lokalt! Men eg har selv store gulvstaker fra KId:) kjempe fine er dei:) Eg laget ramme til jul til min søster i drivved, den blei så finn:) så skal lage to til meg selv tenker eg:):)

   Slett
 2. skjønner deg godt,her er bloggen min falt helt ut av livet mitt nesten...

  oppom tvn så har jeg en bilderamme med bilder av samboerens familie og min :) (just nuh står en rein i mellom og pynter opp)

  SvarSlett
 3. Hei, så flott du har det :-)

  SvarSlett
 4. Hei hei :) :)

  Så glad jeg er for at du er tilbake, har savnet dine bilder og innlegg :)

  Kan du svare meg på 2 spm, er du snill?

  Hvor kjøper du de kransene?

  Jeg har kjøpt meg slik blomst som du har champagnekjøleren, den høye.
  Kjøpte meg den like før jul, og "bank i bordet" den blomstrer enda :)
  Jeg er ikke flink med blomster, de bare visner og dør, men den her har holdt seg lengst av alle jeg har hatt hitil. Jeg fyrer inne, så da har jeg pleid å vanne den annenhver dag eller hver tredje. Hvordan tar du vare på din?
  Min blomstrer bare oppe ikke nedentil, skal den gjøre det etterhvert, kanskje?

  Håper at det ikke blir for mye bry for deg, å svare meg :)

  Ha ei kjempefin uke og nok en gang så GLAD for å ha deg tibake, du er beste interiørbloggeren :)

  Klem Amila.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Så hyggelig at eg er savnet, alltif kjekt og høre det:):) Dei kransene mine kjøper eg på KID:) tror dei koster rundt 80-90 kr:) super fine og kjempe kjekk pris:) tåler mye gjør dei og, den ene har eg hatt hengende på ytterdøren og er like fin enda:)

   Eg er ikke den beste og spør om blomster, eg er vel den som dreper flest blomster her eg bor, haha
   Men når eg jobbet på buketten læret eg at det beste å gjøre når en skal vanne blomster er å droppe kanna. Fyll oppi en bøtte, ta deg en rund tur rundt i huset, Dupp blomstene oppi bøtta hel under vann, ikke hele blomsten men du sjønner hva eg mener:) La den bobble fra seg i vannet, da har den fått så mye vann som den trenger:) slik gjør du med alle blomstene dine:) Slik klarer eg å holde liv i mine, Azalia er jo en blomst som krever en del vann, gjør du det på den måten kan det gå 3 dager før du trenger å vanne den igjenn, variere fra stue til stue da:) Sett den gjerne med litt sval trekk ikke i direkte varme:)

   Eg har probleme med at varmepumpa tar live av mine blomster, den blåser ut i hele stuen og tar knekken på dei, men varme må me jo ha så:)

   Tusen takk for så fine ord fra deg:):)<3

   klemmer fra silje

   Slett
 5. Godt å høre du er blitt bedre nå. Ikke moro med sykdom:/ syntes det manglet noe over tv'n din jeg også. Hva med en bildelist med div på? Vi har heller ike noe over tv'n, så jeg har vurdert en bildelist her:)

  SvarSlett
 6. Hei Silje :-) Me har IKEA gulv og e veldig fornøyd med da :-)

  SvarSlett
 7. Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt teppe du har på badet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan du:) Det kjøpte eg faktisk på Europris tror det kostet 129? hehe eg handler mye på billig butikker eg veit du:)

   Slett
 8. Så flott at du er blitt bedre :D bra for oss og ,har nemlig savnet innleggene dine. Fin stue, men kjenner meg igjen i den tomhetfølelsen man får etter jul, man må ha en liten tilvenningsperiode. Over tven vår har vi det samme problemet som deg, det er tomt og jeg aner ikke hva vi skal ha der....vurderer en list også sette litt forskjellige bilder der, eller kanskje noen fine malerier...mange valg men vanskelig å velge ....
  Ha en finkveld, klem fra Anette :)

  SvarSlett
 9. Så nydelig blogg du har:)
  Vakre bilder av et vakkert hjem:)
  Jeg titter innom igjen:)
  Ha en fortsatt fin kveld:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 10. Hei, så bra at du er bedre nå. Det er ikke kjekt å være syk så lenge.
  For en flott stue du har og stor og god sofa og krype ned i. Når det gjelder tv så har vi bare en liten bordmodell som vi pleide å ha i campingvogna, mannen hinter stadig om større tv, men jeg syntes det er kjekt med den lille :)

  SvarSlett
 11. Jippiiii:) Endelig er du tilbake, du er savnet, med alle dine flotte bilder og morsom lesing:) Syns du har klart deg veldig bra med stylingen etter å ha pakket bort julen, jeg får det IKKE til enda, men sånn er det hvert år;) Jeg har tatt tv av foten og hengt det på veggen, da fikk jeg tv benken å style på, og det liker jeg, så har jeg IKEA sin Lack hylle over, syns det funker bra. Håper du nå holder deg frisk, fordi du fortjener det, jeg stikker innom her igjenn i morgen:)og alle dager etter det:) Ha en fantastisk flott uke:)

  SvarSlett
 12. Hei. Nydelig stue. Jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt den hjertekransen på veggen samt den store fine veggklokka?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Den store veggklkokka er kjøpt lokalt så aner ikke hvor en kan få tak i slik. Men det store hjerte det kjøpte eg på coop obs bygg i haugesund rett før jul:)

   Slett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Hei silje:-) veldig fin stova du har! Ka heiter fargen som du har på veggane?
  Klem frå Ann Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Tusen takk for det:) fargen heter DELIKAT ncs s 2004-Y50R

   Slett
 15. Utrolig flott hjem du har! Jeg blir så inspirert av å lese bloggen din! De lysestakene du har i stuevinduet på første bildet, hvor er de kjøpt? Veldig kjekt å følge med på bloggen din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for så flotte ord fra deg:):) "SMILER" dei er i merket casa nova, er kjøpt lokalt men er nok flere som selger det merket der:):)

   Slett
 16. flott at du er på beina igjen! anbefaler pergo laminat gulv..tåler alt og har mange fine varianter :0) koster litt mer enn ikea, men du får det du betaler for. gleder meg til flere blogginnlegg fra deg :0)

  SvarSlett
 17. Så fin blogg du har! Og et veldig pent hjem :) Lurer på hvor du har kjøpt den flotte prisme lampa som henger over sjeselongen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Den kommer fra living:) verdens fineste lampe:):)

   Slett
 18. Hei hei! Så godt å høre at du er frisk og tilbake! :)

  Du har det så kjempefint, og du får til så fine og koselige bilder. Jeg lurer på hvilken innstilling du bruker på kameraet ditt? :) Og hvilket kamera bruker du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Tusen takk for det du:):)

   Eg er ikke noe ekspert på kamera, har hatt det i et år og fortdatt ikke sotte meg inn i det, hehe:P
   Men eg har et Canon EOS 600 d , eg pleier som regel og bruke instilling M og P
   På M kan du stille "lyset" litt selv, og P pleier som regel å ta veldig gode bilder:) Eg skal ikke lære deg noe eg ikke kan:P hehe

   Slett
 19. Du har det så koselig Silje! Helt enig i at overgangen etter julen er ryddet bort er forferdelig! Her henger julegardinene enda for en roligere overgang :P
  Over tv'n her hjemme har jeg vegghyllen i Liatorpserien. Legger ved link om du vil se! http://stinelervik.blogspot.no/2012/12/flytte-hit-og-flytte-dit.html

  Valgte å ta bort de hyllene som egentlig skulle være inni der for å få bedre plass til interiøret.

  SvarSlett
 20. Eg e super nøgd med mitt nye gulv. 3 stavers,grå matt (trur eg d hette)i eik. fra obs bygg,husker ikkje pris,men rimlig va d:)

  SvarSlett
 21. Hei! Droppet innom bloggen din for første gang, og kommer nok tilbake flere ganger :) Du har det utrolig fint!! Jeg er så glad i denne stilen og disse fargene selv. Kan jeg spørre hvor du har kjøp lampen som henger i taket ved siden av liatorp skapet? Elisabeth

  SvarSlett
 22. Hei! Ble følger av bloggen din etter T "Tips og inspirasjon ril hjemmet" på facebook la ut link til deg. Det var litt av et sjakktrekk. ;) kan du svare på hvor du har kjøp stjernene i vinduet ditt? er det papp, stein, tre??

  Anette

  SvarSlett
 23. Spør igjen jeg. Hvor har du kjøpt de stjernene du har i vinduet ditt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) dei har eg faktisk laget selv:) av hobbyplater og skjært ut med stikksag:):)

   Slett
 24. Det var det jeg mistenkte ja. Du burde jammen prøve å lage flere og selge. Jeg hadde kjøpt på flekken. =)

  SvarSlett
 25. Ser din har blitt hot stuff på diskusjonsforumet BAM/DIB

  http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144017231-hva-syns-dere-om-denne-stua-da/

  Jeg personlig synes du har en veldig flott og gjennomført stil om det ikke er helt min smak;-)
  Synes du er veldig kreativ og flink.

  SvarSlett
 26. Hei

  så utrolig fin blogg du har og ikke minst hjem, bare helt nydelig! Kan jeg spørre hvilken farge du har på veggene i stua? Ønsker deg en fin dag.

  Mvh Siv

  SvarSlett