torsdag 10. januar 2013

Kjøkken- nye handtak!


God kveld alle sammen:) 

Ja dere skal få en liten titt på kjøkkenet i dag:) 

Me kjøpte dette huset brukt så eg har ikke fått valgt noe som helst i hele huset (kjedelig) men det kommer nok en dag for meg og:) 
Egentlig ville eg hatt byttet ut mye her, men HALLO en må jo ha litt sun fornuft og da.! Kjøkkenet er ikke mer en 4-5 år gammelt. og ganske kostbare matrialer er brukt her. Flisene under overskapene koster jo 700 kvm Benke platen er i marmor og tror den kostet 60 000 å legge. Flisene på gulvet er og kostabare.  Men dette skal eg klare og leve med! kjøkkenet er for all del ikke stygt men bare ikke helt meg:) litt unkarpreg over det og det kommer vel ikke som et sjokk at min kjære likser kjøkkenet VELDIG godt

Drømmer om et STORT kjøkken!  

Men noe har eg byttet ut her og det er knottene på skapdørene! Eg liker ikke når det er knotter på skapdørene, ser litt simpelt ut syns eg! Så når eg var på IKEA da kjøpte eg nye handtak:) 
Tenger ikke koste så mye for å få det fint:)

Slik var det før, litt vanskelig å se men dere ser det!ETTER


Sofaen min den kommer fra Møbleringen og heter eazy maxi mondul i fargen carrera beige den kostet 14 999,-  Denne kommer ikke til å bli byttet ut før den er så slitt at den må:) for eg ELSKER nemlig sofaen min:)


Her er dei nye handtaka kommet opp. Kjøkkenet blei jo så mye penere syns eg:) 


Det er to "vitrinedører" på kjøkkenet, men dei skapa som er der nå liker eg ikke i det hele tatt. Hva er vitsen med vitrinedører om en ikke kan se gjennom glasset? Dei vil eg  bytte ut, og håper eg kan finne noen dører på IKEA som passer noe lunde til mitt kjøkken! Eg var og hørte hva det kostet for dører til kjøkkenet, og da kostet det 1800 pr dør! Og det gidder eg ikke bruke penger på! hehe Eg er litt gniten og ser du:P  
Har vel det etter min far! Han har et fint "motto" han alltid sier til meg!

Den som kjøper alt ein ser, må grine mens dei andre ler! hehe


Hyllene på vegger er kjøpt lokalt! Men er i merket ON DESIGN en kan finne noen lignende på skeidar  og perfect home:)


Lampen kommer fra living og kostet 1500:) Denne har eg plan om å skifte ut med to industrilamper.! Og denne tror eg rett og slett eg flytter ned i garderoben, for den er så godt lys i:)Eg er en av di som HATER og proppe kjøkken benken med masse ting! Det er jo bare iveien og alt kan ikke bare være flott og se på, En må jo ikke glemme at på et kjøkken skal det jo være praktisk og:)


Lista som flisene på veggen, den skal MALES, den har irritert meg leneg og nå er tiden inne for å få den hvit:) Stolene mine kommer fra bohus og heter MODENA 


Blei det ikke fint da med nye handtak?:) 

Ønsker dere alle en kveld videre:) 

Tusen takk for at dere titter innom min blogg, det betyr såå mye for meg:) 

klemmer fra 

57 kommentarer:

 1. Du er flink :0) Det ble lekkert! Lekkert med ryddig kjøkkenbenk også....burde jeg også vurdert da min er overfull av kjøkkenmaskiner,termoser,mikro, pynteting,norgesglass osv osv...
  Før jul / lenge siden hadde du en kjempe fin lyslykt på stuebordet ditt. En firkantet enkel glasslykt. Hvor har du fått tak i den? Jeg er litt sen av meg og siden den har vært trendy lenge har jeg ikke lykkes med å få tak i en slik lykt..
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine flotte ord:):) ja det er deilig å ha det ryddig på benken, hvertfall når kjøkkent mitt er så lite:) har hatt kasser med mye ting oppi, men det ender bare opp med at nøkler,nettbanklesere og dill havner oppi:P hehe stemmer det, den er kjøpt på En blomsterbutikk, fikk den for 109 kr:):) men du kan finne noe lignende på KId 599 eller 699 den er sølv med kryss over glasset! Og RM skal og ha noe slikt:) På KId har dei hatt ein mye mindre slik som eg har som har hatt en tekst på seg life is beautiful til 180 kr tror eg:) Du får leite rundt for et slik må du bare ha:):) Lekkert:)

   Slett
  2. Okai :0) Takk for tipsene! Har klart å finne en fra "lama" i kveld...så kanskje H&C har en også :0) Skal sjekke ut Kid! Kan ikke finne fra RM på nettsidene deres desverre. men men...
   Fortsett å blogge!! Jeg er nemlig "avhengig" av bloggen din. Sjekke den flere ganger daglig på mac og telefon =) Finner MYE god inspirasjon her :0)
   Hadde selv interiørblogg før, men la den ned..har den "skjult" fra offentligheten. Angrer litt på at jeg sluttet med det..men nå bruker jeg mesteparten av tiden på å lese andres blogger =)

   Slett
  3. Ja gjør det:):) håper du finner deg en lykt:) for dei er jo bare så lekre og must have:):)

   Hehe eg skal prøve så godt eg kan, ikke alltid like enkelt og bare blogge om interiør, men eg prøver:):) Tusen takk for at du vil lese min blogg:) syns det er så kjet når eg kan få ha så mangen snille og gode blogg lesere:):)

   Da syns eg du skal begynne og blogge igjenn eg da:):)

   Slett
 2. Du har ein veldig flott blog kjekt og lesa og fantasera etter på . Eg har lagt meg på minne mottoet til faren din , den likte eg.
  Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Hehe ja ikke sant; men det stemmer og:) han har mangen slike på lur:):)

   Slett
 3. Hehe, det mottoet har eg og høyrt fleire gongar! :)) Er kanskje ikkje så rart når eg er sunnmøring ;) hehe
  Synast kjøkkenet blei finere med nye håndtak :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja han har mangen slike på lur:):) men flere sku hatt hørt det for det ligger mye i det om en tenker seg litt om:) tusen takk for det:):)

   Slett
 4. Hei Silje!

  Kjempestilig med nye håndtak på kjøkkenet, har nesten like som deg på mitt kjøkken :) Selv om jeg synes at kjøkkenet var stilig før, så er det jo bare stiligere nå :) :)
  Må ærlig innrømme at jeg liker gulvet ditt, selv om du er uenig, men man synes at det andre har er finere enn det man har selv, sant? ;)

  Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt lysestakene til de tynne lysene dine?
  Og den kurven ved balkongdøren? :)

  Jeg har lenge villet bytte sofaen min, for den var 3-seter og 2-seter, så når jeg har gjester ender jeg alltid opp med å sitte på gulvet.
  Tok meg en tur til Møbelringen, og til slutt så ble den sofaen du har for lang for min leilighet, så da kjøpte jeg en litt kortere versjon, som er i samme serie, tør ikke si hvor mye den endte på :)...men pytt pytt, viktig med god sofa og at jeg slipper å slite gulvet, hehe..Den kommen i huset om et par uker, og jeg kan nesten ikke vente lenger. Uff! :)

  Det er så herlig å ha deg tilbake på bloggen, du virker som ei god og kul jente, hehe..

  Ønsker deg en god helg med ønske om at du aldri slutter å blogge. :)

  Klem Amila

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg:):) ja det blei mye finere nå, ikke alltid så mye som skal til:):) ja men du det er helt sant:) dei fleste sier eg har det så fint, men eg selv syns ikke det, men er noe annet når en går oppi det hver eneste dag, en flok som ser det en gang i blandt:):)

   Dei lysestakene kommer fra Europris og det samme med kurven:) kurven trur eg kostet under 300 kr:) hehe handler litt på slike plasser eg, går å leiter etter ting som ser ut som dei kommer fra helt andre plasser:):)

   hehe, en kan jo ikke sitte på gulvet,:P hehe så kjekt da:) nei det er ikke så billig sofa, men det er en sofa som tåler mye og kan vare mye lengre enn andre typer:):) nei det er kjedelig å vente, eg var så heldig å få den inn i huset allerede 1 dag etter kjøpet, måtte kjøpe fra en annen plass en der eg bor da, ikke så langt unna:) viss ikke måtte eg hatt ventet i 6 uker.:P hehe glad eg sapp det:)

   Tusen takk, så snill du er:):) <3

   Slett
 5. Du er så flink til å få d både koselig å fint,d er bare en drøm å se,jeg nyter d.gleder meg til se på din blogg hver dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du:):) ja hver dag blir vanskelig, men inni mellom er det nye innlegg:):) hehe prøver så godt eg kan:)

   Slett
 6. Du har det så fint! Jeg lurer på noe jeg har spurt om før og! Vi skal kjøpe lenestoler til stuen, vi har grå sofa, vegger som er likedan som dine. Vi tenker på å kjøpe ny spisestue etterhvert og har da lyst å kjøpe i grå farge der og. Lurer på hvilken farge du anbefaler å kjøpe stolene i for at det skal bli en fin harmoni? Du er så flink til å se slikt! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) tusen takk for fine ord, så kjekt:):) hmm den var litt vanskelig for eg har ikke sett gråfargen! Men eg syns da hvitt grått og beige er en veldig fin fargekombo sammen:) om du ser på putene eg har i sjeselongen så kan du se hvor fint dei går sammen:) Det kommer jo ann på hvilke stoler du skal ha, skal du ha IKEA hadde eg gått for hvite! Skal du ha fra andre plasser som living,skeidar osv tror eg at eg hadde gått for beige farge:):) men litt vanskelig å si når eg ikke kan se fargene:)

   Slett
 7. Veldig fint med nye håndtak:) Jeg kunne flyttet rett inn i huset ditt og følt meg som hjemme:) Du har det bare helt nydelig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) så hyggelig sagt av deg<3

   Slett
 8. Jeg har det ikke like nydelig hjemme altså, jeg mente bare at jeg hadde trivdes utrolig godt haha:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, så snill du er da, tusen takk:)

   Slett
 9. Ja se der, er ikke mye som skal til for å få litt forandring. Ble veldig pent med de nye håndtakene. Syntes de passet mye bedre til kjøkkeninnredningen også enn de knottene.

  Sofaen din er helt nydelig. Gleder meg til vi får flyttet, da skal vi få oss en ordentlig go-sofa vi også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er ikke alltid så mye som skal til:) og det er jo det som er så gøy:):) ja den er virkelig nydelig, og ikke minst super god og plass til mangen:) ja da må du virkelig kjøpe deg en godsofa:):)

   Slett
 10. Hei, det ble kjempe fint med nye håndtak :-)

  SvarSlett
 11. du?? d koste ikkje 1800 kr pr dør... ikea og marbodal har akkurat samme mål.. og vitrinedører med glass på ikea, koster rundt kr 1000/1500.... MED skapet... eg sjekka nemlig på onsdag... :) :) :) så gnitaskapen må du legga i frå deg og investera i eit par nye dører, koster maks 500 pr stk...

  eg skal kjøpe meg 6 nye veggskap t mitt kjøkken... d kom på 6800, ned vitrineskap/glass i alle dørane.. :)

  Hehe... kjør på siljemor!!

  Blei fint m dei nye handtaka, sjøl om eg likte godt dei gamle... *sånne så eg har* LOL... :)

  Har du tru på nya soverommet og gjesterommet mitt?? :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 12. Dei sa da når eg var på byggeren, dei sjekka i hefte til meg ka da kosta med nye døre. men eg trur eg må ha fått feil info:P da va ein kar der som ikkje var så godt på kjøkken, men da va da han sa:) men IKA har ikkje så dyre dører, det har eg sjøl sett:) ligge fra 350 kr pr dør der og oppover:):) så nye døre skal da bli:):)

  Ja eg har tru på deg:):)

  SvarSlett
 13. Så fint det ble med nye håndtak :)

  SvarSlett
 14. Hei! Du tar så utrolig fine og koseligebilder:) hvilket kamera bruker du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det du:):) Eg bruker canon eos 600 d:) Eg er ikke så flink med det så kunne sikkert fått enda bedre bilder om eg hadde vert litt flinkere:):)

   Slett
 15. Hei! Lampen du har over kjøkken bordet, er det tuch eller må du bruke bryteren for å slå den av og på? :) super inspirerende blogg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. hei:) tusen takk for det:):) den går på bryter:)

   Slett
 16. Hei. jeg har en nogenlunde lik "tv-vegg" som deg, bare at jeg bor i en gammel leilighet med høyt under taket. Synes det er så tomt over tven. Har du noen gode tips til hva som ville gjort seg? Har vurdert en stor klokke, men finner ingen med den størrelsen jeg ønsker meg.. Setter stor pris på at du er så flink til å svare på kommentarer :) Stor fan!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) hmmm høyt under taket ja:) Eg ville sikkert gjort som du sier her, en stor klokke hadde nok passet veldig bra her, om ikke så kan du ha to fine rammer over noen som igjenn er litt størrelse på! Eller så kan du jo se om ikke kan skaffe deg et gammelt kjerrehjul og henge opp på veggen:):)

   Slett
 17. Det vart knallfint med dei nye handtaka!

  SvarSlett
 18. Hei. Hvor får du tak i lyslenka du har hengende på stigen? Vet du hvor man kan få tak i stoltrekk til stoler som er 47 cm i toppen og ikke 43/44 som er standard ? by the way du har kjempe flott stil. I love it!!

  Hilsen Monica Lin

  SvarSlett
 19. Hei :) Utrolig flott blogg og ett nydelig hjem! Jeg bruker å si til andre når de kommenterer hjemmet mitt: "jeg vil at når jeg kommer hjem så skal det føles ut som jeg blir pakket inn i ett deilig og lunt pledd." Nånn følelse får jeg av hjemmet ditt. Det er lunt og veldig personlig :)

  Men så er jo spørsmålet; hvor har du kjøpt de lampene som henger på gardinsanga?

  Ha en fin dag! Hilsen Stine J

  SvarSlett
 20. herregud for ett flott hjem du har :)) holder på å bygge selv og blir megainspirert av alle bildene dine . takk !

  SvarSlett
 21. så flott du har det :) Kjenner et stort snev av beundring for dine skatter. Hva heter fargen du har på veggen i stuen?

  SvarSlett
 22. Er så imponert over det herlige hjemmet ditt og alt det vakre! Du er såå dyktig! Sendte kommentar tidligere ikveld, men vet ikke om det kom fram. Glemte å spørre deg om du har brukt 2 farger i stuen? Du skrev Baronesse fra Fargerike og Delikat fra Jotun. Hvilken farge har du brukt på lister evnt. dører? Vi pusser opp et gammelt hus som blir feriehus og har allerede malt gangen Kalkgrå. Synes fargen på veggene dine er nydelige- som resten av huset ditt! Unge, vakre og dyktige dame- jeg tok meg den frihet å linke deg til Facebook igår (under Liker, jeg sendte også anbefaling på Google. Bli med i kåringen "Norges vakreste hjem", du bør vinne!! Jeg har skrevet under "Anonym", men det er fordi jeg ikke ellers vet hva jeg skal kommentere under. Ønsker deg masse lykke til videre, jeg skal følge deg!Med vennlig hilsen en mormor fra Vestlandet- Vigdis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var da utrulig kjekt og ikke minst rørende og lese:) smilet kommer lurende frem her:):) Tusen takk for dine fantastiske ord:):) nei eg har bare brukt en farge som er DELIKAT fra jotun 2004-Y50R men eg har brukt en maling som heter baronesse:) er ikke helt sikker hvilken farge som er brukt her, siden me har kjøpt dette brukt og det er ferdigmalte lister.:) Men eg tror det er BOMULL som er brukt:) ville ikke brukt eggehvit da den fort kan se litt gul ut..

   Haha, norges vakreste hjem, nei du der hører eg ikke til helt enda, er mye som gjenstår før eg kan komme der til:) hehe men tusen takk for at du syns eg hadde klart meg der:):) Er så utrulig kjekt med slike kjekke lesere som dette:) får ønske deg velkommen til lindevegen eg da og håper du kommer til å trives her hos meg:):)

   klemmer fra silje:)

   Slett
 23. Takk, jeg føler meg allerede velkommen! Det er helt nytt for meg å lese blogger og det er også første gang jeg kommenterer/svarer noe.. Så kjekt at jeg får "titte" innom deg! Er nok ganske nysgjerrig ser jeg nå, men det er på en god måte! Jeg har i lang tid kjøpt "alle" interiørblader og stortrives med dem, men det kan ikke sammenlignes med det å kunne fryde seg over bloggen din! Tusen takk for fargetipset, gleder meg til å kunne begynne å male! Seriøst så kunne du vært med i kåringen, helt klart- men, du er nok en skikkelig perfeksjonist! Du må føle deg klar selv.. Ønsker deg alt godt og lykke til- og ja jeg kommer nok til å fortsatt til å trives med dine sjarmbilder! Klem fra Vigdis

  SvarSlett
 24. Hvor har du funnet desse to små søte hyllene som er mellom kjøkkenvinduet og altandøren? :) Tror jeg holder på å lege meg grønn etter lignende. Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Dei har eg kjøpt lokalt men dei er i merket ON DESIGN:) Tror du kan finne lignede på skeidar,coop obs bygg og perfect home:):)

   Slett