tirsdag 22. januar 2013

Me pusser opp!


GANGEN 

Endelig skal eg bli kvitt det grufulle gulvet som dei tidligere eigerene har lagt her. Det var et gulv som skulle ligne på "fliser" Dei var grå med skjolder i. Det såg rett og slett ut som eg hadde innvitert alle ungene i nabolaget. Bedd dei om å trampe i semet og deretter trampe på gulvet. Hjelpes! Det har faktisk irritert meg så lenge at det skal bli så godt å få lagt dei nye flotte flisene:) 

Her er noen før bilder av den "stygge" gangen min:)Her kan dere se hva eg mener med gulvet! Fysj


Listene blei revet ned, gulvet opp og malingspannet blei hentet frem:) 

Den nye fargen blei Kalkgrå.
                  FØR                             ETTER
                                  -HVITLIN                                                            -KALKGRÅ
               

Blei jo så mye finere med den nye fargen:) Den flotte kontrasten mellom vegg og lister, noe eg elsker:)


Eg blei aldri helt fornøyd med fargen hvit lin her i gangen min!

Er 2 DIY prosjekter som skal inn i den nye gangen! følg med videre for å se hva eg har funnet på nå:P hehe 


Her er dei nye fine flisene mine:) Dei har en naturlig fin overflate og IKKE noe annen farge eller skjolder.! Takk gud for det! 

Dei er grå, men dei går over i en mer varm farge. Ofte syns eg grå fliser har for mye blått i seg og da gir så fort et kaldt utrykk! Eg er en person som elsker lune gode frager og vil at hjemme mitt skal være innbydende og det viktigste av alt KOSLEIG:)


Se så fine dei er opp i mot veggfargen da?:) Nei du og du eg gleder meg virkelig til me skal legge flisene, noe eg håper blir i måren, for huset ser jammen ikke ut nå. Alt som stod her ute ligger nå i stuen og det klikker snart for meg:P hehe  

I dag fant eg og et gulv eg likte så godt og vil legge i stuen! kom hjem til min kjære og fortelte det. Han er ikke noe sammarbeidsvillig når det kommer til gulvskifting:P Eg har sagt eg skal betale alt selv og:) Så eg spør dere interiørdamer. Hvordan i all verden klarer dere og overtale kjæresten deres til oppussing  og prosjekter. ??Han min er alltid den som "stopper" meg, hehe litt skeptisk til meg tror eg, for eg har mangen rare ideer som diverre aldri får komme til "verden" en dag skal eg og få det til:)  

Gleder meg til å vise dere resultatet av gangen når den tid er inne:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 
 klemmer fra 

52 kommentarer:

 1. Flott fargevalg , og de nye flisene var myyyyye finere :)
  Du er flink :)
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja ikke sant? tror dette blir veldig bra:):)

   Slett
 2. Ti hi skjønne Silje:)
  endelig får du nytt gulv:)
  herlig farge på veggene
  Tom Andre blir nåkk omvent av deg til slutt;)
  nyt kvelden
  klem Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jippi:):) hehe mangler bare nytt i stuen så skal eg si meg fornøyd (nesten) hehe
   Hvordan får du denne superhelten din med på alle prosjektene?:) er det noe som kommer med årene?:) hehe

   Slett
 3. Først nu fikk jeg tid å se i gjennom bloggen din.holdt på å miste pusten.du er så utrolig flink.huset ditt ser jo ut som en dukkehus.når jeg vinner i lotto en dag,da skal jeg leie deg inn som min interiør konsulent.da skal jeg få det like fint i huset som du har det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg mister pusten av å lese så flotte kommentarer som dette:D hehe Tuusen hjertlig takk, det betyr mer en du tror:):) veit ikke hva eg skal si utenom tusen takk eg:):) Du trenger ikke vinne i lotto for å leige meg inn:) eg syns bare det er kjekt å hjelpe folk eg:):)

   Ha en nydelig kveld sjønne du:):)

   klemmer fra silje:)

   Slett
 4. Har eit tips, som funkar kvar gong ;) Kjøp inn alt du treng til å legga nytt golv, so kan du riva eksisterande golv :P Da MÅ han berre hjelpa til *thihi* Kan ikkje bruka denna metoden ofte, som du sikkert skjønnar :P

  SvarSlett
 5. Kjempefint det blir! hehe må le litt til flisene, her er samme type (av dine gamle) bare i ...RØD!! nydelig kontrast til caffelatte fargen ;)

  Gleder meg til å se videre hvordan dere får det,er helt frelst på bloggen og stilen din nå. Mye inspirasjon :)

  SvarSlett
 6. Å så fint! Jeg vurderer kalkgrå på kjøkkenet nå, passer den mot delikat syns du? Det er jo rom her hos oss som går i mot hverandre så må passe sammen liksom :)

  God Onsdag-
  Klemmer♥

  SvarSlett
 7. stiligt... blir kjempe fint.. :) elske den kalkfargen...

  SvarSlett
 8. Hvor har du kjøpt det praktiske skoskapet? Skulle hatt et slik selv :D

  SvarSlett
 9. kjempe fint ! vi har maken i vår yttergang og har tenkt og fortsette å ha de når det blir oppussing:)

  SvarSlett
 10. Skjønner frustrasjonen din over laminat som skal se ut som ekte fliser. :) Vi hadde det i vår gang då vi kjøpte huset brukt. Har lagt ekte fliser der no og det blei mye bedre. Samme fliser som dine :)

  SvarSlett
 11. Gangen ble drit lekker, som resten av huset :)
  Husker du hvor du har kjøpt gardinstengene dine? De du har på soverommet og i stuen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) gardinstengene har eg kjøpt på KID eg:):)

   Slett
 12. Så fint det blir, nydelig farge på veggen.

  SvarSlett
 13. Driver selv akkurat med prosjekt oppussing gang. :) valgte Marrakesh farge mot hvite lister. Lurer veldig på hvor du har fått tak i lyslenka di. (?) ønsker meg slik :) Er innom siden din ofte. I Love IT.

  Hilsen Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, så gøy da:):) ja det er og en nydelig farge:):) den kjøpte eg på åhlens:) men du kan finne mangen andre fine andre plasser, er bare til å google happylights/lyslenker så er det flere nettsider som har slike:):)

   Slett
 14. Har precis funnit bloggen din och jag är så glad! Vi har precis köpt rekkehus i Sverige som skall totalrenoveres och din blogg kommer definitivt vara största insirationskilden! Du har den finastelägenhet/hus jag någonsin sett! Sovrummet är helt fantastiskt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Velkommen til lindevegen får eg si da:) håper du vil trives her på min lille blogg:):)

   Så spennende da:) gleder meg til eg kan få velge og vrake i matrialer og farger:) hehe Tuusen hjertlig takk for dine fine ord:) Tusen takk!

   Slett
 15. Hei ;-)

  For en inspirerende blogg du har.
  Jeg kommer til å bli en ny følger her, uten tvil.
  Skal ta meg tid til å lese flere av innleggene dine når jeg kan lese de fra en PC og ikke mobilen.

  Ønsker deg en fin onsdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:):) og velkommen til lindevegen får eg si da:):) håper du vil trives her hos meg:)

   Slett
 16. Selv om jeg ikke synes utgangspunktet var ille, må jeg innrømme at det blir nok MYE finere nå :) blir spennende å se det helt ferdige resultatet.
  Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. nei så ille var det ikke:) men det blir uansett gøy når det blir litt mer slik eg liker det:):) det som har vert den største plagen med gulvet er at eg føler etter husvaksen at eg ikke har tatt og vasket gulvet:P hehe

   Slett
 17. Ser ut som det blir kjempebra i gangen din :) Mitt triks for å få mannen med på oppussing har vært "byttehandelen" vi gjorde da jeg flyttet til hans hjembygd... jeg må jo ha noe igjen for det, tihi ;) Så her har det gått veldig greit, trenger bare minne han på det så hopper han opp av stolen :) Ellers ville jeg nok prøvd å kjøpe alt man trenger til nye gulv og begynne å rive de gamle gulvene for da er han nødt :) Lykke til! Klem Ane

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant:):) hahaha så bra:) eg har jo flyttet til hans hjemmbygd eg og da, selv om det bare tar meg 4-5 min så er eg hjemme på min plass. Men det koster meg 200 kr tur/retur og komme meg der til da:P hehe eg skal prøve meg på denne da:):) hehe så takk for tips:):)

   Slett
 18. Synes gangen din var fin både før og etter jeg. Har forresten samme gulvet som du har på førbildene, og er faktisk veldig fornøyd med det. Ikke er det så lenge siden det ble lagt heller;) Hos oss er det en veldig kald gang, så ekte (kalde) fliser ville ikke ha funket der uten at vi la varmekabler også..
  Sååå, så veldig ille synes jeg ikke at det var da;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det får eg si da:):) ja det er mangen som har dette gulvet, og noen liker det jo:) men slik er det bare hver sin smak og behag:) Eg hadde likt det hadde det ikke vert for dei skjoldene i det og gulaktige "fuger" hehe :)

   Slett
 19. Så utrolig fint det blei :D Det skal ikke så mye til før det ser smashing ut! Litt maling og nytt gulv <3

  SvarSlett
 20. Kjempefint! Var og kjøpte kaltgrå til soveromsprosjektet mitt igår jeg :)

  SvarSlett
 21. Kjempefin blogg du har Silje:-) Det som funker her i huset for å få mannen min med på å bygge er to ting; det som er mest effektivt er å begynne selv for da blir han garantert med og tar gjerne over hele prosjektet. Det andre er å ikke mase, bare si at vi tar det gulvet når du har lyst. Når det har gått en stund blir det:-) Men enkelte ting får ikke mannen min lov til, og det er alt som har med maling å gjøre. Du som er så dyktig å lage ting greier fint å legge et stuegulv:-) Anbefaler deg pergo klikkgulv, de er kjempe enkle å legge. Stå på Silje:-) Digger lampen du har hengende i stuen:-) Klem Siv Grete

  SvarSlett
 22. Så fint det ble med kalkgrått i gangen :) viste bloggen din til mannen min og han blei inspirert faktisk!!! :) det jeg lurer på er den kalkgrå fargen, er det fra jotun, butinox ? tenkte på å ha den i sovromsgangen vår når vi skal pusse opp den igjen for 2 gang hehe. må gjøre det på nytt fordi vi måtte flytte dører pga utvidelese av det flotte badet vårt som er straks ferdig:))
  Takk for en inspirerende og flott blogg :D
  Klem fra Skien

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) åå så hyggelig da, hehe

   Eg er ganske sikker på at den er fra jotun ja:) Eg brukte nå i gangen denne lady wonderwall:) blei et veldig fint resultat av det:):) så spennende da:) alltid gøy å pusse opp da:) lykke til med oppussingen:):)

   Tusen takk for dine fine ord:):)

   Slett
 23. Knallbra blogg,Silje:-) Skal følge deg.Artig med interiør.Sjekka IKEA om jeg kunne finne skoskapet du har,men fant det ikke.Kan jeg spørre hvor du har kjøpt ditt..? Lykke til med både oppussing og blogg :-)Hilsen Gro

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det gro:):):) mitt er fra IKEA:) men eg tror dei har fått nytt design på det, litt høyere og med små "skuffer"øverst.! er hvertfall dei som er inne i butikken nå..

   http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40216908/#/20169559

   Dei virker jo litt greiere da, siden da har du dei kjekke skuffene til å hjemme vekk nøkler og slikt:):)

   Tusen takk for det du:)

   Slett
 24. Fineste interiør-bloggen jeg har sett noensinne!!Du er jammen meg flink!!Denne bloggen ligger nå på skrivebordet mitt og skal sjekkes ut hver dag!:-)
  Kan jeg spørre hvor du har køjpt den dekorative lykten som står på gulvet i gangen din? God helg!:-)

  SvarSlett
 25. Lekkert!! Går gangen deres i ett med stua? Jeg har lurt på å male stua samme som dere har, men så har vi en gang som går i ett på en måte til stua. Er det penest å gå for samme farge da? For å få en helhet. Evt litt lysere farge.. gangen er litt smal og lang. Hva synes du? :)

  SvarSlett
 26. You should comment on the competition comparison of the blog. You can highlight it's mind boggling. Your blog exploration/tour will broaden your conversions. Hotelbaia.net

  SvarSlett