torsdag 17. januar 2013

The Master bedroom


Heisann alle sammen:):) 

Uff det blei en tid mellom innleggene her gitt! putt putt  

Dei fleste har jo sett soverommet mitt. Men i det siste har det kommet noen nytt der inne:) 
En hylle på veggen, speil nattbordslamper, gardiner, ja:) 

Er det et rom eg virkelig elsker her i huset må det være soverommet mitt! Det er så lun å behagelig og har en vakker stemmning:) 
Angrer ikke et sekund på at eg malte rommet med muskatnøtt! Rommet blei virkelig ikke til å kjenne igjenn etter 2 strøk med maling!  

Bare se selv da!


Ikke se på rote i senga! da alt blei lagt oppi når det var tid for maling,Har ikke bedre før bilde! 
Men ingen tvil at maling gjør underverk:)Hyllen er kommet opp på veggen! Den låg jo bare i boden å støvet ned, men eg må si den blei da virkelig fin her inn da!


Speil er kommet opp på veggen! dette hadde eg i gangen før, men der skal et nytt DIY komme opp! Men speilet passer jo perfekt her inne.!


Gardinene kommer fra IKEA, super fine og tykke! Har heng opp blonde gardiner innerst, syns det er så fint med dobbelt opp med gardiner:)


Dette "bordet" som er komt over senga er noe min kjære absolutt skulla ha! hehe han må da få bestemme noe, selv om eg var veldig i tvil! Men det funket fint det og blei da ikke så verst:) Dette er på hjul så kan føre det att og frem, super fint og bruke når du ligger på dataen på senga da:)  

Eg venter enda på at min kjære skal komme med frukost på senga! hehe "lysekrona" har eg veldig lyst å bytte ut med noe litt mer "ekslusivt" men det er ikke noe eg stresser med:)


Her er et bedre bilde av det NYDLIGE speilet mitt! dette kjøpte eg på buketten for noen år tilbake, og dere det kostet faktisk rett under 1000 lappen:):) Ja eg har roser på soverommet! hehe Elsker å kunne komme inn på soverommet slik som dette (nesten) hver eneste dag! er litt nøyen på å re opp senga, for det er jo fantastisk å komme inn her og legge seg!  

Det er og så deilig å ikke ha klær og garderobeskap her inne! slipper det rote. Annbefaler alle som har mulighet for å kunne ha dette i et annet rom om å gjøre det. 


Seng og nattbord er fra IKEA i merket BIRKELAND! Bildene over er kjøpt lokalt, så aner ikke hvor dere kan finne slike, diverre! for dei er super fine:)


Helt siden eg var liten har eg drømt om HIMMELSENG! Og det skulle eg nemlig realisere, Eg grubblet langt og lenge og fant ikke noe som eg likte.Dei fleste gar bare "himmelseng" som en fester over sengegavel men eg ville ha rundt det hele.! Da er det ikke noe annet enn å ta saken i egne hender. Gardinstenger ,litt garderobefester,silkeband og 4 gardinelengder fikk eg min helt enegen DIY himmelseng, og resultatet kunne ikke blitt bedre:):) Her sover eg godt,nesten all for godt:)Ikke ver redd for å sette litt farge på veggene! Og er du en av di som nedprioviterer soverommet? Sett i gang og puss opp, det er så godt å legge seg i et Fint rom! Me bruker tross alt mye tid på dette rommet:)


Håper dette er innspirasjon for deg:)

Tusen takk for alle dei flotte kommentarene dere legger igjenn her hos meg:) Det er jo så rørende å lese:)  Eg er helt sjokkert over hvor mangen som er innom min lille blogg! Sidevisningene er snart på 
300 000 på under 1 år? Wow sier eg, så nok en gang, Tusen takk<3 

Snart tid for en Give Away tenker eg:)  

Ønsker dere alle en flott Kveld/natt/dag :) 

klemmer fra  


114 kommentarer:

 1. Delikat rom....digger stilen din :)))

  SvarSlett
 2. Fantastisk lekkert! Tusen takk for at du deler!:-)

  Kan jeg spørre om målene på rommet? Tror nemlig vårt er i minste laget for den himmelsengdelen.

  God helg!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):)

   Hmm rommet tror eg er rundt 10-12 kvm:) ikke så veldig stort, men sjelve himmelsenga er 160*200 slik som senga mi, litt utenfor men ikke mye:) så himmelsenga blir like stor som din seng, noen cm utenfor slik at gardinene henger fint:)

   Har du plass til seng har du plass til himmelseng:):)

   Slett
 3. Fantastisk fint soverom! :)

  Du er ein stor inspirasjon!!

  Fant forresten ut i går at du gjekk på Norges Kreative Fagskole med kusina mi, Sandra :) Det syntest eg var veldig artig!!

  Me planlegg nytt hus, så eg jobbar med å finna ut kva fargar, veggar, golv, fliser m.m. eg vil ha, og det er ikkje lett når huset framleis berre er på papiret og eg synest det er vanskeleg å sjå for meg kva som ville passa og vera fint, så det er fantatisk å kunne finne inspirasjon på bloggane, (og så kjem eg nok til å spørje Sandra, hehe!) ;)

  Gler meg til å sjå meir!!

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk for det:):)

   Hehe ja det stemmer, me blei gode veninner og arbeidet godt sammen:):)
   Ja det sjønner eg for det er jammen ikke lett.! en må bare prøve seg frem og titte rundt etter innspirasjon rett og slett:) Er viktig og ver sikker i sin sak når eg skal pusse opp, kansje tenke litt "tidløst" slik at en ikke går lei:) gjør det enkelt med matrialer og bruk detaljer til å få det mer "spesielt"

   Sandra må du spørre veit du, hun er jo kjempe flink med interiør:):) hels henne neste gang fra meg da:)

   Slett
 4. Nydelig!

  God helg til deg :-)

  Klem Katrine

  SvarSlett
 5. Hei :) jeg har akkurat begynt å følle deg på bloggen å du hat ett fantastisk hjem! Akkurat den stilen jeg liker , å det soverommet!! Fy søren sååå fantastisk! :) har selv en vegg i muskattnøtt, spørsvom ikke jeg også maler hele rommet !! :)! Gleder meg til fler innlegg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) så hyggelig da, velkommen til lindevegen får eg si da:D Tuusen takk for dine flotte ord, så gøy å lese:):) ja mal i vei, du kommer ikke til å angre, så lekkert mot det hvite, fantastisk kontrast:)

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 6. Nei fy.. du har det så fint at det er nesten til å bli sint av. Nesten.... :) aaaldri i mitt liv sett et så vakkert soverom! Bare å sette igang med oppussinga! har du en "veiledning" så himmelsenga? Step by step

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, Tusen takk for fine fine ord fra deg:D:D koser meg virkelig her inne:):) ja du får hive deg rundt:) Eg kan lage ny step by step, men har på den gamle bloggen min, men eg kan lage ny for dere her eg, bare til å følge med:):)

   Slett
  2. Jag skulle också bli jätteglad om du ville skriva en step by step inlegg på himmelsengen din. Helt fantastiskt!

   Slett
 7. Hei! :-D Åhhh, for et lekkert soverom!! Du er kjempe dyktig :-) Er det mulig å spørre hvor du har kjøpt bordet med hjul? Perfekt til å ha mace'en på :-D

  Ha en suuuper dag! :-D

  Kari Ann :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) hehe ja det er perfekt for mace`n:) Det er fra IKEA og tror det er i MALM serien, husker ikke helt men tror det, kostet vel ca 600 kr:)

   Slett
  2. Tusen takk for svar! :-) Skal garantert kjøpe et slikt bord :-D

   Slett
 8. Nyyyydelig:) For eit fantastisk soverom:). Eg diggar stilen din:)
  Eg og har alltid drømt om himmelseng, heilt sidan eg var liten...men har aldri hatt det..Det nærmaste eg har komt er Mats som har laga himmelseng i stova med masse pledd,skinn og puter...så der sov vi ei natt...
  Off, soverommet mitt er ikkje bloggmateriale i det heile...hahaha...Ser ikkje ut..., men kansje ein gong...
  Du, eg holder på og pussa opp gangen vår, med fargen Marrakesh..Eg har sett den hos deg eingang, men huskar ikkje heilt kva rom du hadde den i. I love den fargen, eg var inne på tanken om muskatnøtt, men trur den hadde blitt for mørk, eg har ganske "mykje" gang.
  Gratulera så mykje med så mange sidevisningar, så gøy:). Eg forstår det godt, bloggen din er nydelig:). Alltid lika kjekt og lesa innlegga dine, og ikkje minst sjå på dei flotte bildene.

  God helg til deg:)

  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det evelyn:D:D ja her inne trives eg veldig godt:) såver så godt som bare det, nesten litt for godt:) hehe

   hehe men det var vel da koselig?:):)
   Du får hive deg rundt og pusse opp! har det jo såååå fint i resten av huset:):) du ser jo at maling gjorde underverk hos meg:):)

   Eg har den fargen i garderoben, den er veldig fin og litt lysere enn den eg har på soverommet:):) ja det sjønner eg godt for fargen er fantastisk fin:):) så eg er enig med deg ville ikke tatt muskatnøtt der da:)
   Det kommer nok til å bli super fint hos deg da, du er jo veldig glad i det hvite og så da får du jo den super fine kontrasten:):) det eg elsker med dei fargene der:)

   Tusen takk for det evelyn, så hyggelig sagt av deg:):)

   God helg til deg og :)

   Slett
 9. Det soverommet kunne eg så absolutt tenkt meg !! Nydelig !
  Gratulerer med så mangen nye lesere :) Eg kan godt skjønne koffor !:)

  Masse god helg !
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja det er gøy når folk vil titte innom her hps meg:):)

   Slett
 10. Utrolig lekkret og delikat soverom! Nesten så jeg angrer på at jeg malte vårt hvitt.. ;) Men DEN jobben tar jeg ikke igjen nå.. Syns det er litt skummelt å gå på med så mye farge på et så stort rom også.. :)

  Du innreder det så flott!
  Skulel ønske jeg klarte å holde det like ryddig hos oss, men er så mye oppussing på gang, at det blir mellomlagringsstasjoner over alt.. :P

  Nei, lekkert, lekkert, lekkert, må jeg bare si! :D

  Ønsker deg en fott helg :)

  SvarSlett
 11. Hei. Hvor er stuebordet ditt fra? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kommer fra living og er i måla 120*120 :):)

   Slett
 12. Fint! Gratulere med så mangen visninger. Men ikke rart. Du er flink. Og jeg som feirer hundretusen. Knis. Men men... Kom å ver m på give awayen min.
  God helg. Ha ein avslappande helg i sengo. Den ser hææærlig ut. :)
  Klems diana.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for da diana:):) ja men hundretusen er mangen det og:D ja eg må hive meg på der:):) give away er jo super gøy:):) sengo er all for god, ikkje lett å komma utav den på morgonkvisten:P hehe

   Slett
 13. Utrolig lekkert! Kjenner jeg får lyst til å male soverommet. Du er så flink!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) hehe ja men da er det bare til å male i vei da:)

   Slett
 14. Hei Silje!

  Så utrolig flott soverom dere har.
  Hiver med et spm. til deg jeg ;) ;) Har lyst å male mitt soverom i lik farge som din, for den er jo så fin, liker slike farger, jordfarger er det fineste som finnes. Jeg har slik skråtak på soverommet mitt, og når jeg flyttet inn, så tapetserte jeg den høyeste veggen med en lilla tapet, som har svære blomster som er grå. Idag liker jeg det ikke, og fatter ikke hvorfor jeg tok den, blæ!!! Vil den fargen passe sammen med den tapeten? Hva foreslår du?

  Blir veldig takknemlig for svar :)

  Grattis med så mange besøk på din blogg, det er jo ikke rart, for du er så råflink, fortsett med det :)

  ha ei fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):)

   ja men du det er bare å male i vei:) for du kommer ikke til å angre på fargevalget:):) hmm litt vanskelig å se for seg, men eg ser ikke for meg at det ville blitt pent sammen.! Eg ville enten malt over tapeten eller skiftet den ut med en som går i hvit, beige eller gullaktig:) la det få en fin flyt, og at fargene går over hverandre på en harmonisk og rolig måte:):) er jo veldig fint med tapeter som er barokk innspirert da:)

   bare spør meg igjenn om det skulle være noe, gjerne på min facebook side:):)

   Tusen takk for det snille deg:):)

   Slett
 15. Åååh Silje , du er så flink! Alltid like kjekt når det er ett nytt innlegg her! Kan ikkje du blogge litt oftere? Da hadde vi leserene dine blitt så glaaad :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) hehe ja men er så vanskelig å blogge om interiør hver dag:P hehe men skal pørve så godt eg kan:)

   Slett
 16. Hvor har du kjøpt den pelsen som ligger på senga? Har lett lenge etter noe slik, men finner ikke noe som er stort nok :) Følger bloggen din jevnt, og har stukket av med mange av interiørtipsene dine :)

  SvarSlett
 17. Hvor har du kjøpt den pelsen som ligger på senga? Har lett lenge etter noe slik, men finner ikke noe som er stort nok :) Følger bloggen din jevnt, og har stukket av med mange av interiørtipsene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Pelsen som ligger på senga kommer fra IKEA såg den sist eg var der og kostet rett under 400 kr:):) en slik må du bare skaffe deg:D:D så utrulig hyggelig da, tusen takk for du velger å følge min blogg:):)

   Slett
 18. Kjempelekkert!! Dette er det ingen tvil om at du kan. Tar du på deg oppdrag med innredning ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D:D ja det kan eg alltids gjøre, er du fra mine kanter eller?::)

   Slett
 19. Hei :-) Lekkert soverom :-))) hva heter veggfargen ? Mvh Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) tusen takk for det:) veggfargen heter muskatnøtt:):)

   Slett
 20. Det var et veldig fint soverom!! :D Så flink du er med interiør :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk, så hyggelig sagt av deg:D

   Slett
 21. Fantastisk! Elsker stilen din :)

  SvarSlett
 22. Åh, noe så innmari lekkert! Du er enormt flink, tusen takk for at du deler dette på bloggen din. Du inspirerer så mye mer enn du kan ane,i hvertfall for meg. Ha ei flott helg videre.
  Klemmer fra Mari.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det:D så hyggelig å høre:) å s kjekt å vite at eg kan innspirer andre med det eg liker å gjøre:):)#smiler#

   Slett
 23. For et fantastisk soverom! Så koselig, rett og slett bare helt nydelig!
  Karen

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fin kommetar fra deg:D

   Slett
 24. Fantastisk:) Det er det fineste jeg har sett. Jeg har ikke ord. Hadde nok aldri kommet meg på jobb hvis jeg hadde hatt d soverommet:) NYDELIG

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en så flott kommentar fra deg<3 :) hehe nei du eg skal si deg det at det er jammen ikke lett og komme seg ut av denne senga:P hehe

   Slett
 25. Utrolig fint! Skulle gjerne visst fargenavn/kode og hvor du har kjøpt det lysfatet som står på den hyllegreia du har over senga (den som rosene står på)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:):) fargen heter muskatnøtt, aner ikke koden, men er så populær farge at dei fleste leverer den:)
   lysfatet kjøpte eg på tilbords for en stund siden, men har og sett noe lignende på europris faktisk:)

   Slett
  2. Ååå ja da skal jeg dra på Europris og se. De har et veldig likt på Nille, men de lysfatene jeg har kjøpt har blitt akkurat litt for små!

   Men er det bare jeg som syns Muskatnøtt ser grå ut? Jeg googlet den, og fant den under beige, men jeg syns da virkelig det ser grått ut? Heller nemlig mer mot grå enn beige i interiøstilen min selv. Var iallfall bare fantastisk pent. Har samme seng, nattbord og gardiner selv, så dette skal jeg få til!

   Slett
 26. Så vanvittig flink du er :) Skulle ønske jeg kunne få personlige tips av deg når vi omsider skal pusse opp i huset vårt, men jeg skal hvertfall hente MASSE inspirasjon her på bloggen din! Takk for at du deler dette med oss :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine fine ord:) det er nå bare til å spørre meg det om det er noe du skulle lure på:) har og en facebook side der du kan sende meg bilder og spørsmål:):) så hyggelig at du finner innspirasjon her hos meg:):) er jo kjempe gøy å dele slikt når responsen er så fin som dette:):)

   Slett
 27. Det var utrolig lekkert! Varme farger, og jeg var faktisk på Ikea igår, og så sengen og likte den med en gang :) DIY-himmelseng gjorde seg virkelig. Sov godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det:D:D ja sengen er kjempe fin syns eg, til en fin pris og:):) det er jo det beste:)
   Ja himmelsengen er eg veldig fornøyd med:):)

   Slett
 28. Satt å leita på nett etter ideer til vårt eget soverom da dette flotte bildet fra ditt dukka opp. Du er kjempeflink!!!!!
  Jeg delte det før og etter bildet jeg fant på nett på bloggen min , og henviste til din blogg slik at flere kunne gå inn å kikke på hvor kreativ og flink du er.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk for det:):) så utrulig hyggelig av deg da:D:D

   Slett
 29. Utrolig flott <3 Takk for at du deler :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) er jo så hyggelig å dele med så god respons:):)

   Slett
 30. Elsker soverommet deres! Jeg hentet faktisk masse inspo fra dine bilder, da vi selv skulle pusse opp soveromet vårt :) Veggene våres har også blitt brune ! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) så hyggelig da at du finner innspirasjon i bildene mine:) #smiler#
   Er det ikke deilig med mørke vegger på soverommet da?:)

   Slett
 31. Du er utrolig flink du er! misunnelig :)

  Hva heter fargene på soveromsveggen og i stuen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):)

   Veggfargen i stuen heter DELIKAT (2004-Y50R) og soverommet har eg malt med muskatnøtt:)

   Slett
 32. Skulle ønske jeg hadde et hjem sånn som du har det. Så utrolig fint!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:):)

   Slett
 33. for en vakkert rom.me like <3

  SvarSlett
 34. Beautiful change on your bedroom ... The color of the wall is awesome with the white color of furniture . Beautiful pictures

  SvarSlett
 35. Så fint det ble. Du inspirerer! Imorgen må jeg hente meg fargekart og planlegge, fikk lyst til å pusse opp soverommet jeg også. Ikke årstida for maling, sier min mann. Men det må da vel gå ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) så hyggelig da:):) hehe det går nok fint:) eg har malt to rom her i huset og det gikk så fint så:):)

   Slett
 36. Så utrolig fint! Hvilken fargekode har du brukt på veggene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, fargen på veggen heter muskatnøtt:):)

   Slett
 37. ka heter sengen din på ikea?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det står jo i innlegget, men den heter Birkeland:):)

   Slett
 38. Kom nettopp over bloggen din her jeg ligger syk på sofaen hjemme. Lykke å finne en side som din! Her var det veldig mye fint, og masse av inspirasjon. Skulle gjerne fikset litt på soverommet vårt, men vi har så store rom i huset at jeg synes det er vanskelig å gjøre det lunt, fint og koselig (kjøpte hus av en med stormannsgalskap tror jeg). Soverommet er på 30 kvm og inneholder i dag, seng, sofa, bord, stol og en kommode. Det virker fortsatt tomt... Har du tips til hvordan jeg kan "intiminisere" rommet? Vi har 3 sett med store slotte dobbeltvinduer på rommet, noe som gir masse deilig lys of fantastisk utsikt fra senga :) Men to lange tomme vegger fortsatt. Ble mye det her :) Uansett, tuse takk for en så fin blogg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. ååå Tusen takk for en så fantastisk fin kommentar:):) det betyr så mye for meg:):)


   ÅÅ hjelpes, det er jo nesten like stort som min stue:P hehe som er 35 kvm! hmm ja det er jammen en utfordring å gjøre det rommet lunt då ja:) Men du kan jo starte med å male med en mørk farge som vil gjøre rommet mye mindre.! en lun og god farge! hadde skaffen meg en stor seng, du kan jo og lage deg himmelseng som vil ta "mye" av rommet men sammtidig fylle det:) ser for meg det hadde vert fint med en benk å enden av senga:) brukt og gjerne tepper på gulvene for å gjør det lunere.! kjøp deg STORE rammer og heng på en tomm vegg, kansje av barna (om dere har det) speil kan du jo og ha på veggen din.!

   Isetden for nattbordslamper kan du jo og ha dei hengende ned fra taket over nattborda?:)

   Gardiner er jo og med på å gjøre det mer intimt og koseligt:) bruk sofaen og stolen din til å lage en fin liten kose krok., eller så kan du jo anskaffe deg en slik "peis" som du henger på veggen elektisk som du kan lage en liten kosleig krork med, der du kan bare slappe av å lese en bok eller surfe på nette:) litt vanskelig å se for seg, men litt av di tankene eg fikk i hode mitt:) du kan og sende meg bilder på min facebook side om du ønsker det:):):)

   Slett
  2. Hei igjen Silje.
   Jeg sender gjerne noen bilder til facebook siden din. Hva er den?
   Rommet ditt har gitt meg inspirasjon til å fikse opp gjesterommet. Prosjektet begynner allerede i dag. Maling ble innkjøpt i går, og gardiner og sengegavl får jeg ta senere i uken. Gleder meg til å begynne. Du må få ros for å klare å inspirere så mange til å sette igang med egne prosjekter :)

   Hilsen Cathrine :)

   Slett
  3. Heisann:):) søk opp lindevegen på facebook du:) men pass på at det er lindevegen.no og ikke blogg.no :):) så gøy da:):) eg er nett "ferdig" med gangen nå, og må finne meg et prosjekt igjenn nå, kansje eg hiver meg på å male trappa hvit.. HJELPES. for en jobb:P hehe Så utrulig koselig sagt av deg da:) takk for det:D

   Slett
  4. Det skal jeg gjøre :) Så forresten at du har hatt et prosjekt med å pusse opp et barnerom (via den gamle bloggen din), men jeg har ikke funnet bildene derfra. Vi venter en liten en til sommeren, og det hadde vært morsomt å se om jeg kunne få inspirasjon fra deg til dette også.
   Fikk forresten ikke begynt på gjesterommet i går, men malte nesten ferdig stua. I overkant av 50 kvm, så det tar tid :-) Men det blir så fint. Vi skal faktisk tapetsere hele stuen, så malingen er bare for å ha under tapeten (i ca samme farge i tilfelle sprekker). Tror det blir kjempefint til slutt :) Men for et prosjekt! :)

   Slett
 39. WOW så nydelig. Virkelig et drømme soverom. Du er utrolig flink :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine flotte ord:):)

   Slett
 40. Hei! For et lekkert soverom, ikke minst leiligheten! Masse inspirasjon :)
  Får jeg spørre hvor hylla di med knaggene på veggen er kjøpt hen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Tusen takk for det:):) så hyggelig at du finner innspirasjon her hos meg da:)

   Den aner eg ikke hvor kommer fra, eg fikk den i en gave da me flyttet inn her, men er luren på om den er i merket ON DESIGN:)

   Slett
 41. Må berre si at du er veldig flink! Og du har kjempegod smak.Virkelig lekkert:-)!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) så hyggelig av deg:):)

   Slett
 42. For et fantastisk flott soverom. Her er det nok vanskelig å stå opp om morgenen ;)

  SvarSlett
 43. Hei.

  Er helt sykt, kom over bilde av soverommet ditt, og jeg måtte vise kjæresten min det, for dette er rett og slett AKKURAT sånn jeg har beskrevet hvordan vi skal pusse opp vårt rom!!! HVA er sjangsen for det?? Åsså ikke akkurat likt interiør, men fargen, himmelseng, hvit speil, hvit stige, hvite gardiner, har en nesten lik hylle :O Han bare " shiit, så sykt, er jo akkurat slik du har beskrevet rommet" !! Men må bare spørre, får den muskanøttfargen jeg har sett på er fra jotun, 1929 muskatnøtt, 4806-Y38R - men synes denne fargen på dine bilder er MYE finere enn den jeg har funnet på fargekartet, er det samme som du har brukt, eller har du en annen type??

  Fantatisk fin blogg :)

  SvarSlett
 44. Kan du forklare hvordan du laget himmelsenga? den var så nydeliig. å vil ha det selv :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg lover at det kommer snart:):) skal prøve og poste det ut i måren:):)

   Slett
 45. Hei...utrolig fin blogg! Jeg har alltid ville bli interiørkonsulent...men ble frisør istedet. Men å være kreativ med hjemmet og interiør har alltid vært en hobby! Og ser her at vi har akkurat samme smak fra møbler til farge på vegger... Elsker rommet her! Nydelig!!
  Det jeg lurte på var, hvordan har du festet gardinstengene? Har alltid drømt om en sånn himmelseng siden j var liten:)
  Mvh Linh

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) tusen takk for det da:):) ja men det er jo gøy å ha interiør som hobby da:):)

   Om du leser det innlegget eg la ut i kveld så forklarer eg hvordan:) Det er skrudd i taket med noen "garderobefater" bilder og forklaring finner du under innlegget hvordan eg laget himmelseng:):) om ikke du sjønner det ut i fra det spør meg gjerne igjenn:):)

   Slett
 46. Hei. Hvor har du kjøpt de blondegardinene? De var superfine :)

  SvarSlett
 47. really cool and a lot of people from paylaşımlarınız you have shared an excellent article and I believe you will benefit educational institutions. zeytinburnu demirdöküm servisi
  I'll follow you as you continue your success and are making really great stuff if you ask me why a lot of people who think like me, we would follow you . beylikdüzü demirdöküm servisi
  Meanwhile, your beauty is the theme of your site and your writing to say I did not want to go through that in a great konuyu . thank you very much eyüp klima servisi

  SvarSlett
 48. Benim kuzenim bu blogu tavsiye etmişti. Böyle ayrıntılı bilgiler sunduğunuz için teşekkür ederim. Güzel ve tamamlayıcı bir makale olmuş.
  Bence şu anda burada çok güzel bir yazı paylaştınız. Bu web sitesinin sahibine gerçekten müteşekkirim.Paylaşım için teşekkür ederim

  SvarSlett