tirsdag 12. februar 2013

DIY nattbord- Endelig resultat


Hei alle sammen:)

Først vil eg si tusen takk for alle dei flotte kommentarene på nattborda eg laget i går:) 

I dag har eg vert ute og jobbet hele dagen, for ey herlig vær å stå ute i da, deilig skinnende sol! Musikken på,og eg kan leke meg å være kreativ, da er eg virkelig i mitt ess:)  

I dag måtte eg beise nattborda pusse ned det andre fordi eg beiset først med hvit og da ville ikke drivved beisen trekke inn. så da var det pussing og pussing som måtte til. 

Eg har heller ikke bare holdt på med dette, Eg har nemlig lekt litt mer møbelsnikker eg. hehe 
Har laget meg en liten "sjenk/benk" som er 1 meter lang og 50 cm høy, den har 2 dører og blei super fin.! Litt usikker på hvor eg skal ha den, men planen var å ha den i gangen:) Har beiset den med drivved men er litt luren på om den kansje skal bli hvit, slik at det ikke blir for mye av drivved farger, men bruker det som detaljer. :)  får se hva det blir til:) 

Men nattborda sklei rett inn på gjesterommet, og det blei super fint:) 
Er et utrulig vanskelig rom å ta bilde av så dere får en hel drøss:P 

Slik såg nattborda ut ferdig bygget:) 


 Her kan dere se hva eg brukte som "nattbord" før, to små lack bord fra ikea.


Så med mine fine DIY nattbord:)


Blei det ikke fint da?:)


Tenk hvor fint det blir når eg maler gulvet hvitt da:) da slipper det å ta så mye av dei flotte møblene.


Passet perfekt sammen med sengegavelen, som er en gammel dør. Ser ut som en serie syns eg:)Hvit pels kommer fra IKEA og reinsdyrskinn fra COOP kr 500:)Eg må si eg er ganske stolt av å ha laget dei her helt selv:)


Det begynner virkelig å ta form her oppe nå.! Har fått en lun og herlig stemmning, har bare lyst å krype oppi den senga og bli der:) 
Mangler fortsatt lister og litt på veggene, men kommer seg litt etter litt:)


Syns det er så fint og bruke to ulike gardiner sammen slik som dette:) Skaper et spennende og ekslusivt utrykk:) Gardinene her kommer fra KID


Fargen på veggen er herlige KALKGRÅBlei det ikke fint da dere?:):)  

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

klemmer fra 

40 kommentarer:

 1. Det ble KJEMPEFINT, gud hvor du er flink! Skulle gjerne hatt det "snekker-genet" , har mange tanker i hodet men har liksom ikke klart å sette det ut i livet. Er imponert, rommet har blitt så lunt og innbydende :) :)
  Klem fra Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, så fint sagt av deg:D hehe eg har ikke noe snekker gen i meg, eg bare prøver og feiler:) Dette kan alle klare:) bare til å prøve seg frem, er jo super gøy:):)

   Slett
 2. Kjempekoselig, og utrolig lunt og vakkert :)

  SvarSlett
 3. WOW :O du er knall flink.ble super fint

  SvarSlett
 4. SUUUUPER fine , flinke deg !!
  klem ingrid

  SvarSlett
 5. Kjempefine nattbord som passet perfekt inn på gjesterommet. Flink du er ;-)

  SvarSlett
 6. Så koselig og lunt det ble! De nye nattbordene gjorde rommet bare enda mer innbydene. Ser fristende ut å krype ned i den senga, hihi. Du er kjempe flink ;-)

  SvarSlett
 7. Eldbjørg Bøe Søyseth12. februar 2013 kl. 13:23

  Sååå lækkert!!!Du er så flink,d er en trivelig å sjå på alt du gjør!

  SvarSlett
 8. kjempefint! hva heter beisen du bruker?

  SvarSlett
 9. Kjempefint ...så flink du er :)

  Klem sissel

  SvarSlett
 10. Så lekkert! Du fikk det til å passe til sengegavlen du:) flinka:)

  SvarSlett
 11. kjempeflott! Like imponert enda!:D Så ut som en hel serie, KJØPT på butikken..så plettfrie var dem:D Gjesterommet var jo kjempekoselig da! Har lett etter et sånnt hvitt fluffy sengeteppe..takk for tips:)

  Er og glad i å bruke to gardiner sammen:)) Blir så fint utrykk synes jeg:)

  SvarSlett
 12. Guri så flink du er :D Legg gjerne igjen en kommentar på www.amalieshus.blogg.no :)
  klem

  SvarSlett
 13. Fy fader så flink du er :D den senga fikk jeg bare lyst til å hoppe i og sove ! :) Så ut som en koselig liten hytte der der på en måte :D Bare ett dumt spm :P hvordan har du brettet dynen ?? Jeg sliter sånn med dette i vår seng, vi har to enkle dyner og jeg syns de blir for "Lite" dyne når jeg bretter de sånn ved siden av hveandre ( om du skjønner hva jeg mener) :P

  Mvh Maritha Adele

  SvarSlett
 14. De likte jeg veldig godt! Inspo..

  SvarSlett
 15. Kjempeflott, du har ein utrolig flott blogg ;)

  SvarSlett
 16. Fiint! hva heter gardinene? :)

  SvarSlett
 17. Hei Silje

  Å så fint du har det. Så flink og kreativ :O)
  Fineste interiørbloggen jeg har vært borti. Skal følge deg fremover..
  Nå har du inspirert meg til å begynne og pusse opp, så nå har jeg hentet meg fargekart o.l.
  Skal begynne med gangen og tror jeg hermer etter fargen din :O)
  Lurte på en ting og det er hva slags hvit farge du bruker på dører og lister o.l. sammen med de fine jordfargene dine??

  Tina
  SvarSlett
 18. Elsker bloggen din!!Har nettopp begynt å lese den og venter spent på neste innlegg!Håper det kommer snart!:)Lurer og på hva gardinene heter??holder på å innrede gjesterom og finner ikke noe jeg liker men dine var lekre!

  SvarSlett
 19. NYDELIG!!
  Du er så flink altså :D

  Snart igang med masse prosjekter her i huset nå også, gleeeeder meg!

  Ha en herlig ny uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 20. Hva heter de mørkeste gardinene? Så fint alt var:)

  SvarSlett
 21. Du er så utrolig flink. Jeg ønsker meg alt det du har jeg :) elsker alt du har i huset :) som jeg har sagt før kunne jeg flyttet rett inn. Du burde starte egen interiør butikk da hadde jeg reist hele veien fra Fredrikstad :) ha en fin torsdag :) klem

  SvarSlett
 22. Så flink du er, Silje! Lenge siden jeg har tittet innom hos deg nå,det er en fryd å se hvor fint det er hos deg. Har flyttet bloggen min til blogger jeg også nå, har lagt deg til som en av mine favoritter. Ha en flott søndag, klem :-)

  SvarSlett
 23. WOW! Lekkert soverom! Så flink du er :-)

  SvarSlett
 24. Kjempefine! Så flink du er. Har du kvittet deg med sengehimmelen?

  Klem
  -Stine

  SvarSlett
 25. Nå begynner husbygging å nærme seg for oss, og jeg må bare si at huset ditt er min største inspirasjon. Om jeg klarer å få den samme varme, myke stemningen i mitt hus også - da er jeg fornøyd. Sluker alt av fargetips og alt jeg nå! Du er så flink og kreativ! Men hvordan i all verden kan man male tre for å få det til å se ut som ubehandlet tre?

  SvarSlett