fredag 1. februar 2013

silje gjør ting hun ikke kan!God fredags kveld alle sammen:) 

i dag har virkelig kreativiteten slått til! DEILIG 
Eg hoppet i bilen og kjørte til halsnøy for å se på matrial lageret mitt:) 
Har en del vilmarkspanel stående hos bestemor. 
Der fant eg frem alt til speilet eg skal lage til gangen. Kuttet opp passende lengder og snittet spor til speilet:)  Fekk og hentet litt av en bjelke til en lampe eg har hatt lyst til å lage lenge:) 

Som dere alle har sett så har eg en lampe i stuen som ligner på en trestubbe og eg ELSKER den! Denne har da vert min innspirasjon for lampen. 

Bor og alt det elktriske blei handlet inn og eg var klar for å gjøre ting eg IKKE kan! hehe 

Eg sagde stubben i passende høyde for boren, og satt meg ned med kjøkken bordet for å leke litt eletriker.:P hehe 

Herre ikke viste eg hva eg skulle gjøre, eg måtte koble på støpsel til ledningen og lysholder. Eg skrudde nå det åpent eg og tok ledningene der eg trodde det skulle være og VIPS der lyste lampen så fint:) hihi
Alt eg får til med bare litt pågangsmot og viljestyrke! 

Deretter fikk den seg 3 størk med 3 ulike farger beis! Drivved, hvit og patinagrå!  

Bare SE hvor fin den blei da!  En liten snik titt i gangen:) Vil ikke vise dere hele før ting eg på plass! 
Skal se om eg ikke får laget til speilet i måren, men er ikke bare bare å sette seg ned med gjære saga. Matrialet eg bruker er ikke rett og beint, da blir det vanskelig å få vinklene til å treffes, men Dette SKAL eg klare:):) 


Blei den ikke fin da?:) 
Lampe skjermen syns eg er litt langt ned, så må kjøpe noe utstyr for å få den lengre opp i måren!Nydelig fin farge syns eg da.! har trikset og mikset litt for å få frem denne. Men eg syns resultatet blei bra!


Er super fornøyd med gangen etter me la nye fliser:) Skal vise dere helhetsbilder når ting er kommet litt mer på plass.:) 


Hva syns du om lampen min da?:) 

Vil ønske dere alle fantastiske lesere en flott fredag videre:) 

klemmer fra 


27 kommentarer:

 1. Flikke du Siljemor
  gleder meg til å se speilet
  klem Eli:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for da eli (besto) :):)
   Ja eg håpe bare eg får da til:):)

   klem tilbake:)

   Slett
 2. Kjempetøff! Synes du er SUPER flink som har gjort det helt selv! Veldig fin farge også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D:D hehe du det syns faktisk eg og:P ja fargen blei kjempe fin:)

   Slett
 3. Kan ikke si annet enn, Wow!! du har et talent, kjempe flott det ble!!

  SvarSlett
 4. Ble en kjempefin lampe. Er enig i at skjermen var litt lav, men ikke farlig. Gleder meg til å se speil!

  SvarSlett
 5. Stillig lampe :-)
  Du e jammen kreativ og flink.
  Gler me te å sjå fleire bilder av gangen og speilet :-)

  SvarSlett
 6. Utrolig kul lampe!
  Og ellers så har gangen din blitt utrolig fin :)

  Ha en knall lørdagskveld.
  Smil fra Heidi :)

  SvarSlett
 7. besøk meg gjerne på www.amalieshus.blogg.no :)

  SvarSlett
 8. Hey. Du e så flinke. Et tips du kan blogga om: he veldi lyst å se et lide bilderas frå heila huse ditt.e så kjekt me mangen inspirasjonsbilda samla. Eg sga au få ny gang.drive å bygge den større. tingan du lage å pynte me e t stor inspirasjon koss eg sga pynta min gang. Må bare sei d igjen.du e så flinke!stå på me den fine bloggen din.eg e innom kver dag å håpe dar e nytt innlegg. Klem veronika

  SvarSlett
 9. Hey. Du e så flinke. Et tips du kan blogga om: he veldi lyst å se et lide bilderas frå heila huse ditt.e så kjekt me mangen inspirasjonsbilda samla. Eg sga au få ny gang.drive å bygge den større. tingan du lage å pynte me e t stor inspirasjon koss eg sga pynta min gang. Må bare sei d igjen.du e så flinke!stå på me den fine bloggen din.eg e innom kver dag å håpe dar e nytt innlegg. Klem veronika

  SvarSlett
 10. Så utrolig lekker den ble!! Kreativ og handy er du!:D Kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan du laget den, sånn som du gjordet med himmelsengen? Utrolig inspirerende ihvertfall!:D

  SvarSlett
 11. Kjempefint! Hvor er vasen kjøpt?

  SvarSlett
 12. Hei, utrolig fin sofa. Hvor har du kjøpt den - merke?
  Klem

  SvarSlett
 13. Likte lampen veldig godt, men enig i at skjermen burde vært høyere opp.
  Vil bare komme med ett lite varsko, ikke tukle med elektriske for mye. Kobler man feil, kan det få fatale følger. Brann for eksempel.
  Nå gleder jeg meg til å se resten av bloggen din. :-)

  SvarSlett
 14. That advantage requires that your client respect their commitment to pay for item or potentially benefit. Along these lines the figuring organization recovers its cash when your client respects that commitment. chicago auto title loans online

  SvarSlett
 15. Advance Amount to Gross Income Ratio: Lenders like the proportion to be under 3 to 1. Along these lines, if the congregation needs to get $2,000,000 it ought to have net income of about $670,000 every year. car title loans online chicago

  SvarSlett