tirsdag 12. mars 2013

DIY-speil Endelig på plass:)

God kveld alle sammen:)

Da har eg jammen meg vert vekke fra bloggen lengre enn planlagt. Eg har da vert en tur på jobb igjenn og som dei siste åra så har me vert nede i føresvik/kopervik for jakten på havets sølv (sild). Me fikk ikke fylt kvoten slik som året før og det blei mangen dager liggende til kai. Så turen går nord for svolvær i november/desember for å få tak i silda og fylle kvoten! Men slik er det bare 

Eg har ikke kunnet blogget fordi nette ombord i båten har vert helt nede. Eg fikk ikke til å laste opp bilder engang! Utrulig kjekt å få mangen meldinger både på mail og blogg om at dere har savnet "meg" og mine påfunn:) Tusen takk<3 

Hver gang eg er på jobb bobbler eg over av kreativitet og elsker å komme hjem å få kunne være kreativ og handy igjenn:) Elsker virkelig å kunne stå ute i fin vær og snikkre. 

Denne gangen var det speilet som skulle lages. 
Eg hørte rykte om et naust som skulle rives og alle som ville kunne komme å hente seg matrialer, eg var ikke sein med å hive meg i bilen for å plokke, det var jo en drøm av matrialer, men diverre så hadde eg ikke med meg sag og hammer så eg fikk ikke hentet så mye som eg ønsket.:) Så om det er noen lokale der ute som leser min blogg, gi meg en lyd om det er noen som har slik matriale som dette:) 

Dere skal få en titt i gangen etter at den blei pusset opp:) Den er enda ikke helt ferdig men eg tar litt etter litt slik at eg ikke angrer:) 

Slik såg den ut før: 

  
Ikke særlig pent.! Se på det gulvet da dere, FYSJ 

ETTER:


Nye fine fliser:)Se på det fine speilet da dere? 
Er det ikke bare lekkert:) Tenk at dette har eg laget helt selv, eg må si eg er stolt av meg selv:)


 DIY- lampe har eg fått plass her i gangen:)


Ååå, eg elsker det rett og slett:) Passer perfekt her hjemme hos meg:)
I mine øyner ser dette ut som det kommer rett i fra butikken:) 


Veggfargen er og super fin, det heter KALKGRÅ
Skokomoden kommer fra IKEA sammen med lysestakene  


:)


Litt skavanker eiger dette speilet og, men hva kan man forvente? Eg er glad det henger sammen eg:)


 Har ikke fått opp knagg til jakker enda, vil ikke ha den der eg hadde den sist siden den tok så mye plass for døra, Er inne på tanken på en stumtener, så eg får se om eg finner en som eg syns er fin:)
Eg har veldig lyst å dra med hjem en bjørkestamme med litt greiner på til bruk til stumtener, men der fikk eg klar beskjed av min kjære (interiørfiende) NEI! hehe får ta det når han reiser på jobb, da kan han ikke si noe:P 


Ganger begynner å ta form nå, litt mer dill skal få komme opp på veggene:) Har laget noe som skal få komme opp, viser dere siden:)
Hva syns du?:) 

Ønsker dere alle som titter innom en fantastisk flott kveld:)
og tusen takk for dere alle som har tittet innom hver dag i håp om nytt innlegg 

Blogges da dere 

klemmer fra 

70 kommentarer:

 1. Herlighet!! Du er så DYKTIG!! :)
  EG vert so inspirert av deg :)
  Uruleg fint!!!

  Karen Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:D så utrulig snilt sagt av deg:D #smiler#
   Så kjekt og høre at eg kan innspirer deg:)

   Slett
 2. Wow! Du er bare så fantastisk flink Silje! Klapp på skulderen til deg:)

  SvarSlett
 3. Du er så flink!!
  Ble gørrfint :D

  Holder på og male kjøkkenet i kalkgrå nå, spennende å se hvordan det blir helt ferdig :D

  Ha en fin kveld,
  Klemmer♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D:D er veldig fornøyd selv:)
   Så spennende da, er en knall fin farge så det blir nok veldig fint:):) venter i spenning på bilder:):)
   En fin kveld til deg og:)

   Klemmer tilbake:)

   Slett
 4. Kjempefint speil.
  Du er flink og kreativ :-)

  SvarSlett
 5. Virkelig flott Silje, du er råflink, men det vet du vel nå, hehe....
  Jeg trebger tips fra deg og håper virkelig at du vil svare meg. For jeg er helt rådvill. Jeg skal male mitt soverom. Alle fire vegger skal males. Men jeg sitter fast på, hvilken farge skal jeg velge? Senga mi er lysgrå, hodegavlen er i lysgrå, men ellers er nattbordene hvite, hvitt kleskap, 2 store vinduer og listene er hvite. Hvilken farge ville du annbefalt? Jeg aner ikke hvilken jeg kan gå for, fordi har litt lysgrått i rommet. Synes at fargen muskatnøtt er kjempefin, det er den du har på soverommet ditt, ikke sant? Hvordan ville den vært seendes ut med lysgrå seng og lysgrå hodegavl?

  Vær så snill svar meg, du er min evige inspirasjon og dine tips vil komme godt til nytte. Jeg vil ha lik farge på alle 4 vegger.

  Venter spent på svar.:)

  Ps. du har vært savnet her på bloggen og er så godt å ha deg tilbake:)

  Klem fra lille meg;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:):)

   Hmm der satt du meg virkelig i tenkeboksen:) når eg tenker gått, så syns eg at grått, beige og hvitt er en veldig rolig og fin farge kombo:) Eg tror eg ville kjørt veggene i en lys beige tone, slik at senga di og nattbordene vil komme frem:) Du kan varme/røffe det opp med litt rotting, som i kurver, kranser kister osv. Gå til innkjøp av fin sengteppe/sengkle sammen med store deilige hotellputer. Bruk noen små puter i beige toner for å varme litt opp, kan og blande det sammen med noen grå:) hvit stor pels fra IKEA slik so eg har på mitt rom.

   Det finnes en farge som heter KALK som er veldig fin. Aner ikke hvordan den er på veggen, men har hørt at folk er fornøyd med den,

   En farge som heter KALAHARI (tror eg) er og flott, finnes i fargerikses 40 mest populære farger (hefte heter det)

   Ellers så tror eg faktisk det hadde vert fint med den fargen eg har i stuen og, DELIKAT. for om du ser på bilder av sjeselongen min, den kroken, så kan du se farge komboen du kan kjøre på rommet ditt:)

   Det eg pleier å gjøre når eg skal sette opp en farge kombo er å legge fargene oppo hverandre. Se at dei flyter sammen og ikke noen som stikker seg for mye ut. Da får du en fin flyt i interiøret ditt. Ikke bruk for mangen farger sammen, hold deg til ton i ton:)

   Men som eg sa, se på kroken min med sjeselongen, der kan du se hva eg tenker:)

   Dette er tankene eg fikk opp nå, spør gjerne igjenn om det skulle vøre noe mer:)
   Ha en nydelig kveld:)

   Slett
 6. Jeg synes det var kjempefint både før og etter :) Flink du :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fint det ble med nye fliser :) Du er knallflink!

  HA en fin fin kveld.
  -Stine

  SvarSlett
 8. Så fint det ble, du er virkelig flink! Jeg likte alt, speilet, flisene, fargen, ALT! Ha en fin kveld, klem :-)

  SvarSlett
 9. Å SILJE DU ER BARE SÅÅÅ FLINK
  MÅ TA MEG EN KVELD OPP Å SJÅ
  KLEMMER I FLENG FRA ELI:)

  SvarSlett
 10. Så flink du er! Veldig inspirert og klar for å innrede og lage til vår nye leilighet. Tusen takk for gode tips :)

  SvarSlett
 11. Du har fått ein kjempeflott gang, og speilet er jo super tøft ;)

  SvarSlett
 12. Åååå så herlig Silje, du er en engel. Nå ble jeg glad for at du svarte meg :) :)
  Jeg likte alle fargene jeg, hehe...men mest KALK og Kalahari. :)

  Den eneste fargen jeg hadde i mitt hode var Muskatnøtt, men den hadde ikke gått. ? Du skjønner jeg har en vegg på soverommet som er lilla tapetsert, derfor jeg vil male vaggene, vil få den vekk. Så derfor jeg måtte ha tips fra deg:)

  Skal til fargebutikken, med alle 3 fargene du anbefallte meg, så ser jeg hvem jeg ender opp med, hehe...

  Tusen tusen takk for dine tips, du har hjulpet meg utrolig mye og jeg er deg evig takknemlig:)

  Ha en fin kveld, herlige deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, bare hyggelig du:):) det sjønner eg for det er en vakker farge:) om du har veldig lyst på den så kan du alltid prøve å legge grått og hvitt opp i mot den og se om det går,:) men eg ser for meg at dey blir litt kresj i mitt hode, Tror det kan bli litt "dødt" om du sjønner hva eg mener:) men nå har ikke eg sett hvordan gråfargen på senga di er da:):)

   Så utrolig hyggelig og høre da, godt eg kan være det til hjelp, det er jo bare så gøy:):)

   En fin kveld til deg snille du:D

   Slett
 13. PLEASE....lag en speil til meg også

  SvarSlett
 14. Råflott speil, Silje! Og fantastisk fin og inspirerende blogg jeg har oppdaget hos deg. Hjemmet ditt er nydelig og du er imponerende flink med dine kreative evner. Du har fått deg en ny, fast følger! Tommel opp! :)

  SvarSlett
 15. Endelig er du tilbake!!:)

  SvarSlett
 16. Wow! For en forandring da :-) Det der ble skikkelig lekkert.

  SvarSlett
 17. Så utrolig fint! Blir veldig inspirert av bloggen din, den er uten tvil min favorittblogg! :) Hvor har du kjøpt flisene på gulvet i gangen? Vises støv o.l. fort på de?

  SvarSlett
 18. Utrulig fint! Veldig mange fine smådetaljar.

  SvarSlett
 19. Råflott! Du er flink!! Blir veldig inspirert selv om jeg ikke har helt den stilen.
  Ta gjerne en titt innom meg, står veldig fast på hva jeg kan gjøre i inngangspartiet mitt... for å få det innbydende og koselig!
  håper veldig på svar :):)

  SvarSlett
 20. Så flott det ble! Likte speilet! Kanskje det er et prosjekt jeg også kan få til.. :)

  SvarSlett
 21. Hei!

  Så sinnsykt kult speil! Drivved er bare så fint.
  Du er bra kreativ og flink.
  Klem Heidi

  SvarSlett
 22. Så utrolig fint speil. Jeg har selv lyst til å lage et slikt speil som jeg kan ha p hytten. Har hørt om pappa kunne hjelpe meg, men han visste ikk e hvordan man skulle lage et. Så da får jeg bare finne en oppskrift på nettet da. ditt speil var ihvertfall kjempe fint :D

  SvarSlett
 23. Så flott speilet var! Hvordan gjorde du det? :)

  Gangen var kjempefin, skikkelig innbydende :)

  SvarSlett
 24. FANTASTISK!! Håper det kommer et innlegg om hvordan du gjorde det! Du er bare SÅ kreativ!! :)

  SvarSlett
 25. suuuperfint :-D har du koden på den kalkgrå fargen ? :-) Mvh Monica

  SvarSlett
 26. Jeg støtter opp under victoriashjem.com :)

  SvarSlett
 27. Endelig var du tilbake...har ventet og ventet!
  Speilet er kjempefint! Saa koselig aa komme inn i den fine gangen. Bloggen din er jeg innom veldig ofte. Faar saa mange gode ideer av deg...saa tusen takk for at du vil dele med oss andre.

  SvarSlett
 28. jippi :) Har vært inne å skjekket bloggen for noe nytt hver dag, og endelig var du tilbake :)

  Utrolig stilig speil, det er nett noe lignende jeg hadde tenkt å kjøpe inn til gangen min snart :) hehe.. Jeg klarer ikke være så kreativ å lage selv :P

  Jeg lurer på en ting da! Jeg har hvite vegger, og litt sånn ala samme stil som deg på interiør (bare jeg har mørkegrå sofa). Jeg lurer på hvilken farge jeg burde ha på bilderammer? Jeg føler hvitt blir veldig hvitt, og er usikker på om svart passer. Hva ville du valgt? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, så kjekt at du har vert innom her hver dag da:):) Tusen takk for dine fine ord:):) Eg syns personlig at sorte rammer er utrulig fint, men ikke for mangen av dei da. Bildene kommer så godt frem med svart innraming og setter prikk over i`n i interiøret:)kontraster er jo gøy da og med sort så legger en virkelig merke til det:) Du lan jo og lage deg noen rammer av drivved da, det har tenkt å gjøre, kombinere dei sammen med hvitt,sort,drivved og grått:):) du kan jo og male rammer i jordfarger så dei flyter sammen med resten men det stikker seg litt ut i fra dei hvite veggene dine.:) Men siden du har mørk grå sofa så er det nok fint å ta igjenn den mørke fragen og få en fin flyt i interiøret ditt:):)

   Slett
 29. Heia :) Utrolig flott gang,og flotte fliser :) Lure på hvor du har kjøpt de,og om du har noe navn el nr? ;)

  SvarSlett
 30. Når jeg blir stor skal huset mitt se ut akkurat som dette! Fy flaaate så fint!! Det er akkurat som verdens nydleligste interiørblad, jeg er skikkelig, skikkelig imponert! :-) Men jeg lurer på en ting... Neste gang du laget ett DIY prosjekt, kan du ta oss med behind the scenes? Du har lagt sååå mye fint som jeg også ønsker å lage, men det står ikke akkurat handy i pannen på meg, såå...

  SvarSlett
  Svar
  1. Og en ting til, du er virkelig inspirerende! Jeg prøver å lese andre interiørblogger for å få inspirasjon, men INGEN slår deg! Du er virkelig fantastisk :-)

   Slett
  2. Tusen takk for fantastiske ord:):)<3 er så hyggelig å lese:):) hehe ja eg skal ta dere med på mine DIY, takk for tips, det har eg ikkje kommet på å gjøre:):)

   Slett
 31. Så lekkert :) hvordan har du laget det speilet? Kikker innom hver dag for nytt innlegg, håper det kommer mer fremover :)

  SvarSlett
 32. Så flott speil!!

  Mine DYI-prosjekt er meir påske- ogg eggrelatert for tida, for eg er så klar for påske og vår!


  Eo god helg til deg, Silje! :)

  SvarSlett
 33. Hvor har du fått tak i den hvite stjerna på gulvet ? :)

  SvarSlett
 34. Det hadde vore så kjekt om du viste korleis du laga dette speilet! Ang bjørkestamme, så gå for det! Vi har det heime, og er kjempefornøyd! Sjekk ut instagram ms_lillemy for bilder av det! :)

  SvarSlett
 35. Hei:) hvor er benken fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Benken kommer fra living, er opprinlig hvit "shabby" men eg pusset den og beiset den:)

   Slett
 36. speilet ble helt fantastisk. Jeg lurer på hvor du har kjøpt de "plankene" rundt speilet? Utrolig fint :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:):) Nei disse plankene har eg funnet fra et gammelt naust, skjært det til slik at alle blei like:)

   Slett
 37. Hei Silje :-) gangen din ble utrolig fin! og jeg elsker speilet ditt. Du vil ikke gi meg også ett? hehe :-) Men e lurte på hvor benken er ifra, og pris. også lurte e på hvor sølvbollen med blomster i er ifra? :-)

  Du er utrolig dyktig. Og jeg har virkelig fått øye opp for rotting, og tredetaljer! jeg kunne ikke i min villeste fantasi tro att rotting, og tre kunne bli så fint i interiøret. Før måtte jeg ha alt hvitthvitthvitt. Men nå har jeg masse rotting, og lignende trebord som deg. LOVEIT! Du gir meg veldig mye inspirasjon!! Jeg er selv utdannet interiørkonsulent, men jeg merker att det er viktig og kunne se andres muligheter og interiør også, og få inspirasjon derifra! Jeg kan si; DU er min største inspirasjonskilde! Du har fått meg vekk ifra bare hvitthvitthvitt, hehe. Og jeg elsker den fargen du har på soverommet. Har så lyst og male med den på stua eller soverommet, men føler den vil bli for mørk i stua? Eller hva tror du? Kan ikke du gå inn på bloggen min og se på bildene av stua mi? så kan du se hva du ville gjort, og hvilken farge du syns jeg kunne hatt i stua evnt? kanskje soverommet også, men der har jeg nå to veldig beige bilder, og trekasser som nattbord, så der føler jeg den ville gått i ett med interiøret. (har ikke bilder av soverommet på bloggen ennå)

  Også skal jeg male kjøkkenskapene, de er RØDE! Å fytti.. hater det! Har funnet flere farger. Kalk, en lysgrå, muskattnøtt, og ett par til lyse farger. Har du noen ideer til farger? skal ha sølvknotter på skapdørene. Også er veggene hvite( og det tror jeg de må være også , intil videre, men vet ikke om jeg får malt stua, siden vi leier.. vet ikke om jeg vil invistere så mye, når vi leier. Men skapdørene SKAL males!! :p ) Men vis veggene er hvite, hvilken farge kunne vært finest på skapdørene tror du? Jeg har sett for meg lysegrått.. eller muskattnøtt, men jeg vet ikke..

  ohooi, dette ble mye :-p Men digger interiør, og blir så engasjert, også ville jeg bare høre med deg, hva du tror hadde passet :-)

  igjen; elsker bloggen din! du gir meg såå mye :-) Tusen takk!

  SvarSlett
 38. Hei!

  Likte godt flisene i gangen din. Kva er namnet på dei og kor er dei kjøpt?

  SvarSlett
 39. kjempeflott blogg som jeg nettopp har kommet over. Kunne ikke tenkt deg å hatt et innlegg eller fem om hvordan du har laget de forskjellige tingene? Kjempeflotte ting du har laget, men hadde vært så kjekt med en "bruksanvisning" på vi som ikke er like kreative på egenhånd...

  SvarSlett
 40. Hva er navnet på flisene i gangen din?:) og hva er fargekoden på veggene ?? KJEMPEfin gang:D

  SvarSlett
 41. Veldig fint speil!:) Hvordan lagde du det? Og går det an å få selve speilet på mål?

  SvarSlett
 42. You have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?
  Visual-paradigm.com
  Inmethod.com
  Qubeshub.org

  SvarSlett
 43. Heisann :)

  hvor har du fått fatt i selve speilet. Har lyst på likens, bare male selve speile i krittmaling. Hvor stort er speilet?

  SvarSlett