søndag 17. mars 2013

God søndag!

 Heisann alle sammen:) 

Dei siste dagene har bare flakset av gårdet og eg har ikke fått tid til å blogge.:) Besøk til mine søte små tantebarn og hjelpt min søster med flytting:) 

Eg vil først bare takke dere alle for alle dei flotte kommentarene dere la i igjenn på DIY- speilet mitt:) 
Tusen takk, eg blir så rørt<3 

Eg sitter her i stuen og planlegger prosjekter videre fremmover! Hva som skal gjøres nå og hva som ikke skal gjøres.! Det er jo mye en ønsker å gjøre for å få det akkuratt slik som en vil, men noe går rett og slett over i galskap og bortkastet penger. Me har jo store planer om å bygge hus om noen år og vil ikke da sløse med pengene førr den tid. Skal bort å se på tomter nå i uken å se om eg ikke får kjøpt meg en, føler det er mye bedre å bruke pengene på å betale det ned enn å bruke dei på mye interiør eg ikke trenger:) Det skal virkelig bli en drøm å få bygget, velge alt av matrialer og interiør selv, det er noe eg alletid har drømt om:) 

Nesete prosjekt tror eg rett og slett blir å male trappa hvit. Den er så forferdelig stygg slik som den er nå. Godt den er litt hjemt bak i hjørnet slik at eg ikke ser den til en hver tid! Men tanken på å begynne å male denm uff den sitter lang lang inne skal eg si dere.! For en jobb det blir. men det er vel bare til å hvie seg i det for eg tenker det når eg blir ferdig så tenker eg nok. "hvorfor i all verden blei ikke dette gjort før?" Satser på det, hehe  

Det er en ting som eg har grubblet på en stund og det er sofaen min! Eg elsker den VIRKELIG, den er super fin og god, en sikkelig kose sofa:) MEN den tar virkelig hele stuen min! Eg kan ikke flytte på noe for den må stå akkuratt slik den gjør! Hadde eg hatt en vegg til her slik at sofaen kunne stått der Tv`n står i dag, skulle eg ikke vurdert å solgt den, men eg ville heller ikke lukket igjenn veggen til kjøkkenet slik som dei fleste av slike tomannsboliger er! Fine sofaen min<3

Så eg har blitt veldig luren på om eg ikke skal selge den og så kjøpe 3+2 seter:) 
Da kan eg flytte litt rundt på hvor det skal stå, og det viktigste for meg er at til hausten kan me endelig innvistere i en vedovn<3 det kan me ikke nå med denne sofaen. 

Eg leiter etter en fin 3+2 sofa som om noen har gode tips til meg så setter eg pris på det:) 
Har to stykke som eg har sett på men er noe for og i mot med begge modellene:P 

Den første er jo den som dei fleste har i hjemme sitt. den populære EKTORP sofaen fra IKEA,
Den syns eg er nydelig i sine former og utrykk, den er god og sitte i, og når en er lei kan en bare skifte stoff og en har da en "ny" sofa:) 

Liker best den grå og den hvite fargen, men er mest glad i beige sofa eg da:) tror ikke eg klarer å holde en hvit sofa hvit:P hehe  Den andre er en sofa fra living. Den heter carmel 
Eg likten den med en gang eg såg den i sin farge og form:)  

3 speter sofa til kr 3995 og 2 seter til 3495


Det som eg ikke er så glad i er dei store løs putene, men er ikke så mangen som i en vinkel sofa, så skal nok klare å dandere dei fint:)  

Er det noen som har denne sofaen her? Er du fornøyd med den og om noen vil sende/vise meg bilde av den i stuen sin så hadde eg blitt så glad:):) 

Det er ikke lenge til det braker laust med stor give away fest her på bloggen:) Eg har skaffet 2 "sponsorer" og har en premie selv, skal se om eg får skaffe noen til slik at det blir mye og vinne:) Høres ikke det bra ut?:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 
Skal få laget et innlegg om hvordan dere lett kan lage et fint speil slik som eg har gjort:) 

Blogges da dere:) 


39 kommentarer:

 1. hei, ektorp har ett nytt trekk som er ganske lin farget, det er kjempe fint:)

  SvarSlett
 2. Kva med Howard....på trademax?! Den er slettes ikkje dum ;)

  SvarSlett
 3. Hei deg kor mykje vil du selga sofaen din for...?

  SvarSlett
 4. Hei.
  Jeg ville aldri ha byttet ut den flotte sofaen du har med en Ektorp. Har selv hatt to ektorp sofaer og selv om jeg var helt syk på å kjøpe de så kan de ikke sammenlignes med en kvalitets/kosesofa. Trekkene kan vaskes på 60 grader, MEN de kan ikke i tørketrommelen...
  Dermed må du ha de hengende til tørk, noe som tar mye plass og tid. Et stort tiltak er det også, fordi det er litt styr med å få trekkene av og på.
  I dag har jeg de i kjellerstua, og har ny, nesten lik din i stua. Min er i en litt mørkere brunfarge, og jeg må innrømme at jeg er en smule misunnelig på den fargen du har ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg hadde 3 seter og 2 seter, som jeg solgte, det var rett og slett lite plass, når jeg fikk besøk så endte jeg opp på en stol, det var kort sagt bortkastet penger. Så kjøpte jeg nesten lik sofa som du, bare at den lengste delen er 3 meter lang og den er perfekt, den skal jeg ikke bytte før om 20 år, Hehe. Det du vil ha kan ikke sammenlignes med den du har nå, tro meg, du kommer til å angre. Og å selge ei då fin og kvalitet sofa for å kjøpe ei fra IKEA, det blir bomkjøp i mine øyne. Men det er jo selvfølgelig ditt valg :) Og når jeg hadde 3 seter og 2 seter sofa, så var ryggputene løse og det var kjipt, mye jobb med de og klarte aldri å dandere dem fint. Håper du finner ut av det og blir fornøyd med ditt valg:)

  SvarSlett
 6. Hei :) Har du forresten noe inspirasjon til jentebabyrom? venter nemlig ei prinsesse igjen i Juli og kunne trengt litt inspirasjon :))

  SvarSlett
 7. Vi har bytta ut en stor skinnhjørnesofa med en 2 pg 3 seter ektorp, i gråfargen. jeg er kjempefornøyd :) Vi har ikke fårr noe mindre sitteplasser heller, for har både puffen og tok inn ei trekasse med skinn på, som brukes som sitteplass. De tar mye mindre plass i rommet, bare visuellt, og i virkelighetern. Så jeg er i alle fall veldig fornøyd :) Og med den grå fargen må vi ikke vaske sofaen i ett sett heler, den "skjuler" litt flekker også :)

  blir spennende med boligbygging :) Svogeren min skal bygge, så jeg kal hjelpe han med interiør og løsninger :)

  SvarSlett
 8. Divamamma.no linka no nyst til ei side der dei hadde forskjellige trekk, også til ektorp

  SvarSlett
 9. jeg har selv ektorp å jeg elsker den! Meen du merker fort hvor favorittplassen er i den ;)

  SvarSlett
 10. Stemmer for den siste jeg, likte fargen bedre (som du sier er det ikke lett å holde en hvit sofa hvit..) og ALLE har jo tydeligvis ektorp-sofaen :) hehe! Likte uttrykket bedre også :D Liker bloggen din :-)

  Stine

  SvarSlett
 11. Du burden sjekke ut Tidefors sofaen på Ikea. Den får du i en grå/brun farge! Kjempe fin;) Veldig glad i min;)

  Vibeke :)

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Hvordan tenkte du å plassere sofaen? :-)

  SvarSlett
 14. Elsker hjemmet ditt, det er helt nydelig! :) Så varmt og innbydende! Syns sofa'n du har nå er kjempefin, men liker også godt Ektorp sofaene. :)

  SvarSlett
 15. Kor mykje vil du ha for sofaen din??

  SvarSlett
 16. Hei, jeg fant et gammelt nattbord/eller sånn som de hadde vaskefat på før( vet ikke helt hva det kallers) hjemme som hadde stått ute i en bod i hvertfall 20 år. så det er jo ikke så pent nå. Men jeg lurer på om du har noen tips til hvordan jeg kan pusse det opp? Tenkte jeg ville beise/lakke det, men vet ikke hva jeg ska kjøpe. Å tror du jeg burde pusse det? :)

  SvarSlett
 17. Nå må du komme tilbake snart :D :P

  SvarSlett
 18. Hei :-)
  Så utrulig flink du er! fantastisk stil..
  Er ikkje mange blogger jeg legger att ein kommentar, men denne fortjente det virkelig! WOW!Elsker hvordan du mikser gammelt, nytt og diy Prosjekt. Den hjemmelaga himmelsenga var jo bare... himmelsk ;-)

  Jeg studerer selv interiør og bare måtte vise interiørlæreren min bloggen din, og hun ble kjempeimponert og måtte skrive ned bloggadressen din. hehe.

  Helsing Synne

  SvarSlett
 19. :-)Mye fine ideer her. Lurer på hvilken maling du har brukt på de flotte stjernene dine? Mvh. Jeanette

  SvarSlett
 20. Hei Silje! Jeg vet ikke om du vet om det, men jeg er en sucker for brylluå pg foto generelt, ble lettere "sjokkert" da bilde av soverommet deres plutselig dukket opp på en side på facebook som heter stricktly weddings! En side som poster mange nydelige bilder, så du burde egentlig være stolt. Hihi! Jeg skrev i kommentar under bildet at jeg kjenner til deg (fulgt bloggen din lenge) og linket til siden din! Siden det var så mange som skrev "wow" "beautiful" osv. Bildet har over 170 likes!

  Ville bare gjøre deg oppmerksom, hihi!

  Klem

  SvarSlett
 21. Nå må du snart komme tilbake til dine faste blogglesere, vi savner deg :((

  SvarSlett
 22. Hei!
  Om du skal selge sofaen, gjerne si ifra på signeisabel@live.no

  Og om noen som leser denne kommentaren, eller du personlig kjenner
  noen som er interessert i en cappucino boston sofa (6 mnd) med sort skinn på sidene, så si ifra. Pris 10.000 :-)

  SvarSlett
 23. Hei! Lurte på hvor lang sofaendin er?:))

  SvarSlett
 24. Hei!
  Lekkert!!

  Jeg bare lurte på om du er fornøyd med fargen på veien inntil sofa fargen og alt? Jeg har beige sofa, men hvite møbler og hvite vegger og har lurt på fargen du har. Det ser veldig fint ut hos deg! Så virker det som om vi har ganske lik str på stue/kjøkken som dere. Vi har og lurt på samme fargen i gangen, sånn at det blir en helhet.
  Hva synes du?

  Ta gjerne en titt innom meg! Tar gjerne tips :)
  Hva synes du?

  SvarSlett
 25. Subsidiary banks and loaning establishments encourage the handling and the arrival of the advance for qualified candidates. You don't need to stress over the preparing of the certification of the credit since the bank or the loaning institutional will for the most part deal with those things. https://www.usacheckcashingstore.com/san-diego

  SvarSlett
 26. There are numerous myths encompassing SBA credits. Some of these myths are considerable and sufficiently solid to demoralize an entrepreneur from growing, getting out from under difficult obligation, or notwithstanding remaining in business. https://www.usacheckcashingstore.com/san-diego

  SvarSlett
 27. Keep your alternatives open while purchasing such solutions as there are numerous company that assures whole lot but neglects to supply the desirable results. buying usa facebook likes

  SvarSlett