torsdag 18. april 2013

Badet


God torsdags kveld alle sammen:) 

Eg vil ta dere en tur med inn på badet her i huset:) Me har 2 stk dette er i hovud etg. Flaks for meg at det ikke finnes stikk kontakt her oppe, da er alltid badet ryddig og pent til gjester.:) 
Det er nede det skjer for min del. Der rorter eg fælt med sminke og hår. hehe  

Me har ikke selv valgt noe i dette huset, siden me kjøpte dette brukt. Så noe drømme bad er ikke dette, men for all del, det er et fint bad, men ville aldri valgt noe av matrialene som er brukt her inne. 

Men da må en bare gjøre det beste ut av det 

Velkommen inn på mitt bad:)


En lun og god stemmning her inne syns eg


Det eg ikke liker med dette badet, er den dekor stripen på veggen. Den blir litt "jalla" for meg, hehe 
Og det dolokket skal og byttes ut. Grøss og gru!Slik oppbevarer eg smykker, øredobber og klokker:) Hvorfor gjemme det inni skapet ditt? Det er jo så vakkert å se på:) Legg det oppi vekre glasskrukker og la det bli en del av interiører. Ikke bare er det fint og se på men det er jo så tilgjengelig og du finner akkuratt det du leter etter:) 

Krukkene kjøpte eg på nille til 129,- pr stk 


Fine handkleder med flotte detaljer 


En drømm å ha bobblebad da! Legge seg oppi her og nyte et glas vin, det er deilig det:)
Dopapira oppbevarer eg oppi en kurv. Syns ikke det er fint med slik vanlig dorull holder. Her er dei tilgjengelig og går en tom for papir er det super lett og begynne på neste rull:) 

Kurven kommer fra KID til 159,-Handklena oppbevarer eg og oppi en rotting kurv.:) Det er fin pynt i seg selv du får plass til andre mindre pene ting i skapene dine. Det som er fint med plasseringen her er at når du er ferdig badet, tar du bare handa rett over kanten og der har du rent handklede:) 

Kurven kommer fra KID til 179,- (tror eg) 

Det runde teppe kommer fra Europris til 129,-


Så slik ser det ut på badet mitt:)  
Håper du fant litt innspirasjon her 

Ønsker dere alle en flott kveld videre 

<3 <3 <3


44 kommentarer:

 1. Masse flott å se på:) Har lenge tenkt å skaffe meg sånn kurv til dopapiret! Takk for tips:) Drømmer om større bad med plass til badekar<3

  SvarSlett
 2. så flott et bad :) vi har samme såpedispenser forresten ;)

  SvarSlett
 3. kjempe fint du har det. over heile huset.
  endelig kom du tilbake, alltid kjekt å spennende å se bilder fra hjemmet ditt, og alt diy.
  imponert over hjemmet ditt,
  hva har du i vinduskarmene dine**

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg<3

   Hmm i vinduskarmene mine? Eg liker ikke å ha for mye nips naps der, det kan fort bli rotete. Eg tenker og alltid på hva som ser fint ut fra utsiden. Så eg pleier å sette mye blomster i vinduene, men da har eg bare to slik at det blir en fin symmetri over det. Ellers så liker eg å ha lamper i vinduene, det syns eg er så koselig:)
   Har du store gode vinduer kan du jo godt å noen store lysestaker som viser igjenn.:) se på bildene på bloggen min så ser du litt hva eg har plassert. Men eg tenker alltid less is more:)
   Vinduskaremer er veldig vanskelig å pynte:)

   Slett
  2. tusen takk får svar*smile* koser mg her inne å bloggen din jeg.du har jo hjelpt meg masse, uten att du vet det! jeg har jo flyttet inn her jeg..hehe.. jeg heter irene forreten, jeg har ingen konto eller noe sånt, derav anonym. ha ei go helg

   Slett
 4. Veldig fint ,koselig bad synes no jeg!!Jeg har to bad et oppe og et nede,d oppe er veldig bra me boblebad og d hele,no pusset jeg opp bade nede,d ligner mye på ditt,men har grått på veggene,hvit innredning og sort gulv,dusjkabinett der siden jeg har boblebad oppe!er veldig godt fornøyd!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takkf or det:):) ja er himmelsk med bobbler, nede på rote badet mitt har eg dysj:) mye mer lettvindt å hoppe i den enn å fylle opp badekaret, det blir bare en sjelden gang for min del:) Ja men ingenting er bedre enn at du er fornøyd, høres veldig fint ut:):)

   Slett
 5. Så flott bad :) Vi skal bygge bad nå straks,så har du noen gode tips til hva jeg bør ha / ikke ha ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Hmm ja viss eg skulle hatt bygget meg et bad i dag. så ville eg holdt det så enkelt som mulig, ville ikke satset så mye på dekor og slikt med fliser men heller tatt det igjenn i pynten:) Eg ville ikke valgt vanlig dysjhjørne, ville heller flist opp en vegg og så brukt en glassdør, da igjenn får du ekstra veggplass vedsiden av Dysjhjørne som du kan ha en fin reol,kommode,benk, osv:) og dysjen flyter godt inn med resten av badet:) Eg ville ikke lagt gulvflisene skrått slik som mangen gjør, det syns ikke eg er fint, mye finere med avlange gulvfliser, slik som eg har i gangen i måla 30*60, med firkanta fliser syns eg det blir så "rotete" og mye:) Bruk få farger/nyanser i flisene dine, noen som flyter godt sammen.

   Men dette er noe som eg ville gjort om eg skulle pusset opp badet mitt:):)

   Håper du fikk noen tips, spør gjerne igjenn om det er noe:)

   Slett
 6. Veldig fint bad syns jeg, og du har piffet det så fint opp med pynt :D

  Ønsker deg en fin helg,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det jatte:):)

   En god helg til deg og:)

   klemmer tilbake<3

   Slett
 7. Fint. Hvor har du kjøpt brettet over badekaret? :) Hilsen Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) Det har eg kjøpt på living:)

   Slett
 8. Bad er vanskelig og dyrt.. selv skal jeg fikse litt på badet i ny huset i helgen.. Har ikke råd til store forandringene, men litt maling, spraymaling, stoff og litt surmelk tror jeg at jeg skal komme langt :P
  Takk for inspirasjon, likte godt speilet på badet ditt.

  SvarSlett
 9. Så lekkert du har innredet badet deres! Masser av dekorative og samtidig praktiske løsninger:) Likte spesielt godt at du har lagt smykkene i glasskrukker, supert tips:)

  klem klem

  SvarSlett
 10. Kurvene var kjempefine :) veldig greit med slik lett tilgjengelige ting. :) håper på å få pussa opp badet her etterhvert også, men lista over ting er jo så uendelig lang... :) ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 11. Syns badet var kjempefint jeg! :) Kjempekoselig! Har også lyst til å dorullene i en kurv, men har en liten rampete hund som stjeler ALT. Så han hadde nok gått inn og nappet med seg doruller hele tiden, haha!

  SvarSlett
 12. Nydelig hjem du har, blir så imponert over diy-prosjektene dine! Så håper du fortsetter med det på bloggen også :) Forresten, hvor har du fått tak i stigen på badet ifra? :)

  SvarSlett
 13. Kjempe flott! Nydelig bad med mange flotte detaljer <3

  SvarSlett
 14. Ei slik stige fås kjøpt hos Åhlens eller Living.

  SvarSlett
 15. What i don’t understood is actually how you are now not actually much more smartly-preferred than you may be right now.
  You are very intelligent. You already know thus significantly
  in the case of this matter, produced me for my part believe it from a lot
  of various angles. Its like men and women are not interested until it
  is one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding.

  Always care for it up! Boneka Wisuda

  SvarSlett
 16. While looking in your nearby are would require significant investment yet there will be less plausibility that you would be defrauded by trick. cash advance chula-vista

  SvarSlett
 17. This is what you ought to ask your loan specialist before you furrow ahead with your homebuilding plans. Their answers will illuminate you about their necessities. payday loans chula-vista

  SvarSlett