tirsdag 9. april 2013

Det trenger ikke være det det skal være:)

 Hei igjenn alle sammen! 
Ja det blei jammen en lang lang bloggpause dette her! Det var ikke planlagt i det hele tatt, men eg skal innrømme det har vert innmari godt å bare legge pc,kamera og blogging vekk en liten stund:) Har hått så lite energi i det siste så det har vert en av grunnene til lite blogging. Men den begynner å komme seg så det føles helt herlig:)  

Har fått en del meldinger om at eg er savnet her inne så det har jo vert utrulig koselig:) 
Dere er virkelig noen gode trofaste lesere:) Tusen takk 

På den tiden eg har vert borte har bloggen min fylt 1 år her på blogger. På 1 år har eg hatt 470 000 sidevisninger noe som eg syns er utrulig mye for min lille blogg:) Så tusen takk til dere alle som har lest bloggen min, til dere som er innom hver eneste dag på jakt etter nye innlegg og til dere som legger igjenn så utrulig mangen flotte ord her til meg. Er utrulig rørende å lese<3 
Det vil komme give away snart som en liten fest. Har fått skaffet 3-4 gaver som skal loddes vekk så dette blir bra:) 

Men over til overskriften:) 

Når kid hadde 50 % på hele butikken fikk eg nappet med meg noe hjem. Litt nye handkleder til badet og rotting kurver.:) Men så hadde dei noen fine hvite "strikk" kurver som bare kostet 40 kr stk på tilbud da. Eg fikk en tanke med en gang på hva eg skulle bruke dei til, og resultatet blei da super fint:) Husk, det er kun kreativiteten som setter grenser:)

Se så fine da!


Det er egentlig kurver men eg har satt to glass kupler oppi sammen med kubbelys. Lager så stemmningsfult utrykk:) Vanskelig å fange slikt opp på kamera,men dere ser jo litt da:)


Så da fikk eg to flotte lykter til kr 90:) Elsker når eg finner ting på tilbud og rimlig peng, da føler eg at eg har gjort et kupp:) En trenger ikke tømme lommeboka for å få det fint:)


 Den fine "lysestaken" med 8 lys i kjøpte eg på europris for bare 299,- Har virkelig fått sansen for den. Første gang eg såg den i butikken var den ikke så fin, men etter en stund så hadde dei fått inn noen som var helt "sølv" og da blei den med meg hjem, angrer ikke et sekund på det:)


Fortsatt like glad i den fine DIY- kommoden min:)


 Denne kroken her er så koselig syns eg:) Er veldig førnyd med den:) 


Reinsdyret mitt har kommet for å bli! Har prøvd å flytte det men da blir det liksom så tomt, det er noe som mangler uten det:) 

pssst. Til dere lokale, Buketten har 2 slike fine reinsdyr stående i butikken:)
Haha, mye en legger merke til når en ligger på gulvet for å ta bilder, Det er faktisk ikke malt under karmen der:P eg får finne fremm malerpenselen med en gang:) 


Dei er og super fine til å bruke til potteskjulere, det har eg og prøvd ut:)
Er så mye finere i virkligheten en det som kommer frem på bildene her, stikk innom KID selv og skaff deg noen slike:)


Litt gøy og å noe annet enn bare blomster i vinduet:) 

Hva syns du?:) 

Vil ønske dere alle en flott kveld videre:) 
I måren kommer bilde av inngangsparti, stikkord er Stjernedryss, noen som vil gjette hva eg har funnet på nå?:) hehe 

Me blogges da dere:) 

Klemmer fra 


40 kommentarer:

 1. det ble veldig fint :) jeg er også storfornøyd når jeg gjør et lite kupp :) Ble kjempefornøyd med min siste DIY lyslykt :) Til 40kr! Er moro når man får til sånn.

  Gratulerer med 1 år, og så mange visninger! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk:) ja kupp er jo bare så gøy:):) Å spennende, da må eg inn å titte litt:):)

   Slett
 2. Hei Silje. Så deilig det er å se nytt innlegg fra deg, da ble jeg glad, tihi :)))))) Gøy med dine tips, så tusen takk. Har også ei slikt reinsdyr, synes det er så kult jeg, elsker det:) Husker du kanskje at jeg spurte deg om tips til farge til mitt soverom. Du hadde ganske gode tips, men jeg forelsket meg i fargen som heter Kanin fra baronesse, vet du hvilken jeg mener da? Hvor kjøper du dine pels? Jeg synes at det er dyrt overalt:( Ønsker deg ei fin fin kveld og nok en gang, så glad for at du er tilbake:) PS. Gratulerer med et år og mange fler som kommer :) Stor klem fra Alisa.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei ja:):) ja eg får håpe eg klarer å finne fremm blogglysten min igjenn:) ja reindyret er døds tøft det:):) den fargen er eg ikke inne på hvordan den ser ut, er lenge siden eg har vert borte å kikket på farger:) men det viktigste er jo at du liker fargen, så om du liker den så maler du med den:):) Eg kjøper min pels på ikea eg faktisk, gidder ikke betale 300-600 kr for en pels:) Dei blir jo mye fortere stygge enn det dei fra ikea blir:)

   Klemmer tilbake:)

   Slett
 3. Ååå, du har det så pent hjemme, jeg er grønn av sjalusi! Jeg må bare spørre, hvor bor du? haha.. Når jeg søkte på google maps kom det opp bryne, hvor er da buketten i forhold til dette? :-D Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, tusen takk for det du:) så hyggelig å høre:) eg bor på en plass som heter husnes, i kvinnherad kommune:) buketten ligger på halsnøy som er rett gjennom en tunell på 4 km:) Det er egeentlig der eg kommer fra men flyttet til husnes med min kjære da me kjøpte hus:) Men tar meg bare 5-6 min så eg eg hjemme i mitt bardomshjem:)

   Slett
 4. Så mykje fint!!! Kjempegod ide å bruka korgene som lykter! Og så passa dei jo så perfekt til alt det andre fine. Morsomt at du har gjort "comeback" akkurat no, for eg kom tilfeldigvis over bloggen i dag. Og du skal ikkje sjå vekk frå at eg kjem tilbake :) Bare eit spørsmål til slutt: Har du gode idear til kreativ bruk av eit par gamle eplekassar i eit inngangsparti?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D så hyggelig at du fant veien hit da, velkommen skal du være:):) Hmm du kan jo bruke dei som fine hyller på veggen, du kan lage en liten kommode/bord og bruke sammen med stoler, du kan plante blomster oppi, du kan bruke dei som serveringsbrett å ha lykter oppi:) det var noen tanker eg fikk nå i hode:) bare prøv deg frem ingenting er for dumt:):)

   Slett
 5. Gratulerer med 1 år :D Så fine de "lyktene" var i vinduet ditt! og kreativ løsning da! Ble såå glad da jeg så du var tilbake :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) ja ikke sant dei blei fine:):)

   Slett
 6. hvor er den paljett puten ifra? :-) vet du hvor man kanskje kan få tak i den nå?

  SvarSlett
  Svar
  1. paljettputen er fra kremmerhuset:) men eg tror du kan finne slike på HM-HOME:):)

   Slett
 7. Hei Silje :) så nydelig hus du har :)
  Elsker stilen din å du er til stor inspirasjon nå når jeg innreder mitt nyoppusede hus :)
  Kunne du gitt meg noen tips til bra nettbutikker du eventuelt liker å handle interiør.
  Klem Cathrine :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig fint du har det!!! Hva heter den sofaen du har og hva heter fargen på veggen du har nå? :D
  Vi har malt stuen i kaffe latte og jeg er usikker på hvilke farge jeg kan ha på sofaen..

  SvarSlett
 9. Lekkert!!:)

  Ønsker deg en superduper helg,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 10. Kjempestilig, du har det alltid så fint! :) Takk for tips! :D

  SvarSlett
 11. Hei! Lurer på om du har malt denne diy kommoden din? Og eventuelt hvordan farge? Har du laget den selv? :) har så lyst på noe lignende selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kassen er en gammel fiske kasse, som var beiset men eg pusset den ned og tok et lett strøk med drivved interiørbeis over. Skapdørene har eg laget selv, dei har eg laget av drivved planker eg har funnet i fjæra:):)

   Slett
 12. Hei!!

  Eg elskar bloggen din, og finn mykje inpsirasjon her :) Lagrar mange tankar og idear til eg sjølv ein gong får meg ein plass å leike meg ;)
  Eg har lenge sikla på den store veggklokka di og har endeleg funne ein butikk som selger den her i bergen :) den blir med meg heim i måro(sjølv om eg ikkje har plass på veggen :P)
  men det eg lurte på var kor du har kjøpt den lampen i kroken over divanen? Den er berre rålekker!!
  Ha ein flott kveld og helg vidare :)

  SvarSlett
 13. hvor er veggklokken fra? fiiin :)

  SvarSlett
 14. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it,…

  SvarSlett
 15. My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

  SvarSlett
 16. excellent submit, very informative. I ponder why the other experts of this sector do not realize this. You must proceed your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!

  SvarSlett