fredag 26. april 2013

Har du blitt innspirert av lindevegen?

God fredag alle sammen:)  

Eg låg å tenkte litt en dag, på noe som hadde vert litt artig å gjøre.! 
Eg får hele tiden super fine kommentarer på mail og blogg om at eg er en stor innspirasjon. 
Det er noe som er super hyggelig at lille meg kan innspirere så mangen mennesker og takker for alle dei flotte orda dere legger igjenn til meg.<3 Det er en innspirasjon for meg, så tusen takk:)  Utrulig gøy! 

Men så tenkte eg, det hadde jo vore så gøy å fått sitt litt av dette, hva har dere gjort hjemme som eg har kunnet innspirert til.?? 

Har dere malt samme farger som meg, kjøpt mye av dei samme tinga, dekorert som meg? Ja hva har dere gjort? 

Så tanken min da var å få dere fantastiske lesere til å sende meg bilder av noe dere har funnet innspirasjon fra min blogg
Så lager eg et innlegg her med mangen flotte bilder som andre igjenn kan hente innspirasjon fra og som eg selv kan bli innspirert fra, det blir  Som en innspirasjons bølge:) Hadde ikke det vert artig da? Det syns hvertfall eg:) Er dere med på dette? 

HAR du blitt innspirert av lindevegen?Send meg bilder og fortell litt om hva du har gjort og hva lindevegen har bidratt med på min mail: 
silje_8989@hotmail.com 

Eller om du har blogg, kan du godt blogge om det så kan dere sende meg linken i kommentarfeltet under:) 

Kom igjenn da dere, dette blir gøy:) 

Ønsker dere alle en flott dag videre, måtte den bli fin:) 

Nå stikker eg på en liten "fjelltur" 

Ha det godt enn så lenge da:) 

<3 <3 <3

62 kommentarer:

 1. For en bra ide:) Jeg skal få lagt ut bilder av rommet vi maler på barnerommet, legger ut linken i løpet av helga :-) Bloggen min er ikke så spennende ennå da, men jeg har akkurat begynt å begynne å blogge litt igjen :-) Syns det er gøy å holde på med det, får skrivd ned alle ideer og ønsker for hjemmet:)

  Ha en fin helg Silje !

  SvarSlett
 2. Åh, dette skulle jeg vært med på om et års tid ca! Vi skal igang snart med restaurering av det gamle huset vårt, og jeg er så sjeleglad jeg fant bloggen din i GOD tid før vi starter (skrev en kommentar tidligere om at jeg skulle ønske jeg kunne leie deg inn, hehe). Det speilet ditt i gangen ser virkelig ut som det er henta rett fra LIVING. Du er kjempeflink!! Har vist min samboer diverse bilder fra bloggen din, det er så kjekt å kunne vise hva jeg ønsker istede for å forklare og finne bilder av noe som bare ligner. Gleder meg til dere skal flytte inn i hus i fremtiden, det blir nok en inspirasjonsboost uten sidestykke :P God helg!

  SvarSlett
 3. Så artig, så nå at jeg har kjøpt lignende lampe som du har :) Fra det lokale gartneriet, så har ikke noe spesielt merke tror jeg, men morsomt da, kanskje underbevisstheten min ble inspirert av dine bilder? hihi . Får ikke sendt bilde akkurat nå, men la ut bilde av det på min blogg i stad.
  Fin fredag og GOD HELG :)

  SvarSlett
 4. Hei! Kossen får du bildene dine så store? Viss du ser på bloggen min: www.amalieshus.blogg.no, er bildene mindre. Vil ha de større! Håper du kan svare.
  klem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg har selvfølgelig fått inspirasjon fra bloggen din.
  Soverommet ditt er et av de fineste soverommene jeg har sett, og dette har jeg blogget om her:

  http://hjertetiskyene.blogspot.no/2013/02/oppussing-soverom-del-1.html

  Og her:

  http://hjertetiskyene.blogspot.no/2013/03/oppussing-av-soverom-del-2.html

  Det mangler fortsatt masse hos oss, da økonomien og tiden også må strekke til, men jeg forelsket meg i den nydelige Muskatnøtt-fargen!

  SvarSlett
 6. Hei på deg Silje:)
  Du er så utrulig flink og så inspirerande, så eg har laga eit innlegg til deg på bloggen min idag:)
  http://baronivegen.blogspot.no/2013/04/min-store-inspirasjon.html

  Fin fredag til deg og god helg:)

  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 7. Har blitt masse inspirert av deg!!:)

  Malte jo stuen i samme farge i høst, men syns den er finere hos deg enn hos meg, så mulig jeg må male på nytt snart :p

  Malte kjøkkenet i kalkgrå også, på ca samme tid som deg :)

  Liker måten du røffer opp det litt søte på med all rottingen :D

  SvarSlett
 8. Jeg har først fundet frem til din blog nu.
  Kan godt forstå at du inspirerer mange.
  Har lagt mig til som fast læser og lagt dig på min blogliste.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 9. Dette var en kjempegøy ide, Silje! Det er gøy for alle oss Lindevegtilhengere også, å se hva de andre har gjort ut av ideer fra deg. Da jeg leste dette forslaget ditt, tenkte jeg straks det samme som Anonym over: Dette skulle jeg gjerne vært med på om et år…! Vi holder på med husbygging, og jeg er SÅÅÅ glad for at jeg oppdaget bloggen din i god tid, jeg også! Du har det så flott hjemme hos deg at jeg langt på veg har fått klarlagt nydelig innredning hos meg selv gratis… ;) Kommer til å herme litt, ja. Kjedelig at det er så langt frem foreløpig at jeg ikke kan delta med noen bilder i forhold til dette innlegget ditt, men jeg kan jo i hvert fall fortelle at jeg forelsket meg hodestups i sofaen din, spesielt etter å ha prøvesittet den i butikken, så den holder jeg på å spare til. Det er førstepri. Den store flotte klokka di fant jeg tilfeldigvis hos Casa Design, så den måtte jeg sikre meg mens den er å få tak i. Ville ikke risikere at den ikke lenger er i salg når vi har flyttet inn i huset.

  Jeg har i mange år vært fascinert av å trekke rekved, gråstein og div annet fra naturen inn i huset og kombinere det råtøffe fra naturen med det skjønne i annet interiør, så da jeg oppdaget bloggen din i januar, var jeg veldig fornøyd!

  Det store trehjertet har jeg også skaffet meg. Har veldig lyst til å lage de flotte stjernene på fot, som du har laget. Har du noen undervegsbilder fra da du laget dem? Hadde vært veldig flott om du ville lage et innlegg om fremgangsmåten din!

  Ønsker deg en strålende helg!

  Tone

  SvarSlett
 10. kjekkeste interiør bloggen detta :) går alltid innom her å ser ka du skrive og får ideear :)
  betina

  SvarSlett
 11. Du er så utruli flink !! Elske bloggen din :)

  SvarSlett
 12. Hei du :o) Måtte innom deg å titte siden Baronivegen skriver så flott om deg i dag :o) Her var det sannelig mye spennende se på! Jeg legger meg til som følger hos deg og gleder meg til å bli bedre kjent med bloggen din :o) Ha en herlig lørdag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 13. Hei Silje! Jeg ble inspirert av soveromsfargen din. Har valgt en lignende til vårt soverom:http://millivilla.femelle.no/kategori/soverom/

  God helg :-)

  SvarSlett
 14. Hei du! :) så utrolig fint du har det! virkelig helt herlig!
  må kose meg med gamle innlegg her ser jeg!
  Sjekk ut min giveaway
  http://aflekthome.blogspot.no/search/label/Giveaway

  tror du kan finne mye som vil passe helt perfekt hos deg! :)
  Legger meg til som følger!
  Klem fra Anneli :)

  SvarSlett
 15. Hei :) Nå har jeg sendt mine bilder til deg ;) GØY!!

  SvarSlett
 16. Så flott initiativ :) Jeg har blitt veldig inspirert av deg, men ikke kopiert så vanskelig å vise til bilder :) Men får mange ideer av å lese bloggen din og har ganske så lik stil hjemme så det er gøy å se:)

  Ha en fin søndag! Gleder meg til å se innlegget

  SvarSlett
 17. Hei. Veldig fin blogg du har, ble inspirert til å male stuen etter at jeg leste bloggen din. Ble ikke helt samme farge, men veldig lik. Lurer også på hvor du har kjøpt skoskapet du har i gangen? :) - Malin

  SvarSlett
 18. Hei :)
  Fantastisk flott hjem du har :)
  Liker så godt fargen du har i stuen din.
  Lurte på å male min stue i samme farge.
  Har sølv/grå eike gulv så er usikker på om det vil bli fint. ka tror du? :)
  Hilsen Silje

  SvarSlett
 19. Du har et så utrolig flott hjem!! Kom over bloggen ved en tilfeldighet, og ble bare sittende å stirre :-)

  SvarSlett
 20. Kan kje du laga et innlegg om koss du lagte stjernene dine ?:) du har et nydelig hjem . Innom kvar dag for å sjå nye innlegg :)

  SvarSlett
 21. Så fint du har det altså, ser i tidligere innlegg at du vil bytte gulv? Hva slags farge og type gulv er drømmen??

  SvarSlett
 22. Ja her blev jeg inspireret.
  Lægger mig til som fast læser samt sætter din blog på min blogliste.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 23. du må blogge meeeeer :D

  SvarSlett
 24. Den klokka finner dere på stabbursbua.no også :)

  SvarSlett
 25. Så flott det er hos deg!
  Den lampen over spisestuen var nydelig, tør jeg spørre hvor den er kjøpt? ;)
  Vi tar over vårt egne lille hus i sommerferien, og jeg er i full gang med å finne inspirasjon :)
  Linn Merethe.

  SvarSlett
 26. Hei;)

  Veldig flott blogg du har!;) Jeg lurer på hvor du har kjøpt den lampen som er på kjøkkenet over bordet?;)
  Malin

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann:) Tusen takk for det:) lampen den kommer fra living i merke in house serien, den finnes i ulike lengder. dette er det legste og kostet 1500,- prisen varierer etter hvor lang den er:):)

   Slett
 27. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog. A great read.

  SvarSlett
 28. Nho thanh phan duong chat va duoc chat da dang nhu vay ma cong dung cua nhan sam han quoc tai hcm cung vo cung phong phu giup con nguoi boi bo suc khoe va ngan ngua, dieu tri nhieu the benh khac nhau.

  SvarSlett
 29. Nhờ thành phần dưỡng chất và dược chất đa dạng như vậy mà công dụng của nhân sâm hàn quốc tại tphcm cũng vô cùng phong phú giúp con người bồi bổ sức khỏe và ngăn ngừa, điều trị nhiều thể bệnh khác nhau.

  SvarSlett
 30. Tăng cường sức khỏe nước nhân sâm: Nước Hồng Sâm sẽ giúp bạn tăng cường sức khỏe,bang gia sam nước han quốc đánh tan những căng thẳng, mệt mỏi, stress trong cuộc sống.

  SvarSlett
 31. Nước hồng sâm bio là thức uống được rất nhiều người yêu thích và sử dụng trong cuộc sống hiện đại ngày nay vì không chỉ thơm ngon, bổ dưỡng mà còn rất tiện dụng. Ngoài ra với mẫu mã đẹp và sang trọng nó còn là món quà ý nghĩa mà bạn có thể dành tặng cho ông bà, cha mẹ, sếp, bạn bè vào những dịp đặc biệt.

  SvarSlett
 32. hồng sâm linh chi hàn quốc với thành phần gồm các loại dược liệu quý hiếm như hồng sâm, linh chi và các loại thảo quả…chứa nhiều axit amin và khoáng chất vi lượng, được xem làm một loại nước giải khát lý tưởng cho sức khỏe của bạn mỗi ngày.

  SvarSlett
 33. Chai hồng sâm Hàn Quốc là dược liệu quý thiên nhiên đã ban tặng cho con người để bồi bổ sức khỏe, chai sâm nước loại nhỏ là sản phẩm được chiết xuất trên dây chuyền hiện đại từ Hồng sâm 6 năm tuổi tại Hàn Quốc. Cách sử dụng của sâm nước Hàn Quốc như thế nào là hiệu quả chúng ta sẽ cùng thảo luận các bạn nhé.
  http://samyenthinhphat.com/tags/hong-sam-han-quoc-dang-goi-dang-nuoc-tphcm.html
  http://samyenthinhphat.com/tags/hong-sam-nuoc-dang-tui-dang-goi-han-quoc-korea-red-ginseng-gold-gia-bao-nhieu.html
  http://samyenthinhphat.com/tags/cach-uong-su-dung-chai-nuoc-hong-sam-han-quoc.html

  SvarSlett
 34. Sâm nước là một loại nước uống được chế biến hoàn toàn từ hồng sâm Hàn Quốc. Nhân sâm tươi đủ 6 năm tuổi được chọn lựa kỹ sau đó đem đi hấp sấy đến khi tỷ lệ nước còn dưới 14% để tạo thành hồng sâm (nhân sâm khô). Từ hồng sâm tiếp tục đem đi ép lấy nước tinh chất hồng sâm để cho ra đời sâm nước, giàu giá trị dinh dưỡng. Chính vì vậy sâm nước có tác dụng vô cùng tốt đối với sức khỏe. Ngoài ra trong thành phần sâm nước còn có một số thảo dược quý giá.

  SvarSlett