søndag 26. mai 2013

Da var det tid for jobb!


Heisann alle sammen! 

Ja det er fortsatt liv i meg, hehe 

Bloggen har rett og slett blitt "glemt" litt ut grunnet lite tid og mye og gjøre! 

Mai måned er snart slutt og juni måned melder sin annkomst, noe som resulterer i jobb tid for meg.
Mandags kveld gikk me fra kaien hjemme og satte kursen mot lofoten-svolvær. Har kvidd meg til dette lenge siden båturen er så uendelig LANG. Nå snart en uke etter ligger me med kai i brønnøysund og venter på at makrellen skal melde sin ankomst. Håper den kommer snart slik at me kan bli ferdig og sette kursen hjemmover.:) Å gå turen opp til lofoten er en lang og kjedelig tur, om du durer av gårde 24/7 så tar det 5 døgn, men siden en må passere mye havstykker så har vinden mye og si på hvor lang tid det tar. Me er enda 30 timer unna svolvær..  
Men det er jammen mye fin natur å se, veldig rart og komme nordover der det ikke blir mørkt.:)  

Et blinksudd på turen:) 

Detter er fra trondheimsleia


Vakkert ikke sant?:)

Alt som står i hode på meg nå er at 29 juni, da reiser eg til syden. Da blir det en uke i kreta. Virkelig deilig å ha noe å se frem til:) 

Eg laget en film i fjor om turen nordover og hva jobben går ut på, Om dere vil se hva eg holder på med så trykk deg inn på linken under og ble deg neover til du finner filmen:) 


Eg får se hvor mye interiør innlegg eg klarer å komme med, litt vanskelig ombord i båten, men eg har et diy innlegg liggende som eg har helt glemt ut, deler med dere i måren eg:) 

Laget og steg for steg innlegg om hvordan lage speil, klarte ikke å gjøre det hel ferdig da eg klarte å bomm skjære den siste planken,:P men tror eg skal klare og forklare dere godt nok:) 

Så i løpet av de neste dagene så kommer det og en give away til dere, da eg har fått en flott premeie av www.helensesinterior.no  

Så litt kommer det dei neste dagene, så det er bare å følge med:)  

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

<3 <3 <3 
24 kommentarer:

  1. You should discuss the competition comparison of the web log. you'll highlight it's remarkable. Your web log exploration/tour can broaden your conversions. tipstaruhanonline.org

    SvarSlett
  2. Nice blog & thanks for sharing it.

    SvarSlett