onsdag 29. mai 2013

Så enkelt og så fint:)


Heisann alle sammen:) 

Hatt en fin dag?:) 

Da er me på vei til svolvær , etter noen solfylte dager i Brønnøysund:) Me skal opp der og vente på makrellen, håper den kan komme snart slik at me kan få ta sommerferie, har en syden tur me skal nå, hehe 

Men for en stund tilbake så heiv eg meg på den nye trenden i følge google. Helt glemt og vise dere!

Fra første stund da eg såg Tine K lampene tenkte eg: Dette kan da ikke være vanskelig å lage selv,Det er jo bare lamper med hvitt stoff.:) Eg søkte meg rundt på nette og fant da mangen oppskrifter på dette, Er ikke den første som har hatt den tanken tydligvis:)                                           FØR:                                                                 ETTER:


Blei den ikke fin da? 
Eg gjorde det litt på min egen måte, bare sydde en lang "strimle" med brett oppe og nede (til å sette inn strikk)  Så sydde eg den sammen i enden, satte inn strikken oppe og nede, stramte til og knyttet strikken:) Så tok eg den fint over den gamle skjermen, ville ikke ødlegge den. Så nå kan eg rett og slett bare Ta den av om eg vil ha sort skjerm:)   

Men kommer nok til å kjøpe en billig skjerm for å ribbe den. Men dette får holde enn så lenge:)
Har og sydd en kjempe stor skjerm som eg har nede i garderoben, Den hang eg opp selv for en stund siden, skulle ta bilder av den før eg reiste men da var jo selfølgelig kamera tom for batteri. Super enkelt og super billig:) Sett deg ned med symaskinen og lag deg flotte lampe skjermer som er Tine K innspirert:) Du sparer mye penger, og hva er da gøyere enn det?:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

Snart er det tid for Give Away:) 

<3<3<3

41 kommentarer:

 1. Stilig :) men jeg syns det var finere med den svarte skjermen, men det er min smak :)

  SvarSlett
 2. Jeg liker skiftet i lampeskjermen, og smart å bare sette den over den sorte!

  Har bladd meg nedover i bloggen din, og det skapet du har som ser ut som er laget av ei gammel kasse - er bare helt toppers.

  Håper makrellen har kommet.

  :) Inger

  SvarSlett
 3. Så flink du e!!! Knall lurt... Omg! :)

  SvarSlett
 4. Så flotte skjermen blei, du e jammen meg god på sånne prosjekter:)
  Kjekt å ha deg tilbake i bloggingen,har savnet innleggene dine:)
  Finaste onsdagskveld ønskes til deg!
  Hilsen fra Siv Mette

  SvarSlett
 5. Den ble jo kjempe fin:) også så enkelt da:)

  SvarSlett
 6. Så fint! Jeg gjorde også det med lampene over kjøkkenbordet før jeg fikk kjøpt den originale :)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Wow kjempekult.du e så flinke!

  SvarSlett
 8. Ble kjempelekkert jo :D

  Håper makrellen kommer snart så du får ferie!;)

  Ønsker deg en herlig helg,
  Klemmer fra Jatte♥

  PS: Husk gavedrysset hos meg, avsluttes 6.Juni :D

  SvarSlett
 9. Kest du har kjøpt den fine klokka di....?? :-)

  SvarSlett
 10. Syns du er skikkelig flink på DIY prosjekter :)
  Lampen blei som ny. Og speilet du har laga til gangen din er imponerende flott.

  SvarSlett
 11. Being a member Sites On line Getting Low priced Movie Retrievals

  Feel free to surf to my web site ... nylons

  SvarSlett
 12. Hei :) Fantastisk blogg du har.
  jeg og kjæresten flytter sammen nå så har funnet masse inspirasjon her.
  Jeg lurte på hvor du fikk ordnet de gardinene over sengen din?
  Så fint!
  Ha en strålende mandag

  SvarSlett
 13. Heisann! :-) Hvor har du kjøpt lampefoten? Den er bare helt nyyydelig og skjermen gjorde seg virkelig!

  Thumbs up!!

  SvarSlett
 14. Anonym: heisann:) lampefoten kommer fra møbelringen og tror den kostet rundt 600:) tusen takk for fine ord:):)

  SvarSlett
 15. Så flink du er!!:)
  Men hvor har du kjøpt den klokka? Og husker du pris?

  SvarSlett
 16. Hei! Digger bloggen din, vi har lik smak! Jeg har fargen delikat på stua og nå skal jeg kjøpe meg ektorp sofa, synes du det passer best med risane natur eller vellinge beige? Takk for svar. :)

  SvarSlett
 17. Den klokka finner du hos Lille My Interiør; www.limy.no

  SvarSlett
 18. The vast majority are graving for a zero down home credits. At some case, coming up for a home advance store is extremely intense particularly on the off chance that you have not certain nor been educated on the most proficient method to spare cash. cash advance san-diego

  SvarSlett
 19. They spent numerous cheerful days going from the North of Italy to Rome, where they stopped up their RV at an occasion camp very close to the downtown area before burning through four days walking around the wellsprings, astonishing squares and thin boulevards of the Enteral City. cash advance corona

  SvarSlett