fredag 28. juni 2013

Endelig hjemme

Heisann alle sammen:) 

Hatt det fint siden sist?:) 
Ja eg har ENDELIG kommet meg hjem og det var uendelig godt. Men samtidig har det bare vert stress og kav. Nedpakking av hus er begynt så det ser rett og slett ikke ut her. UFF trodde og me skulle få nøkkelen til huset før me reiste slik at me fikk tatt og begynt flyttingen, men det fikk me ikke, så skuffelsen var stor. 

Nå nermer det seg syden på meg, skal en uke til kreta og flyet går i måren kl 07.00. Så me får se da om eg klarer å slappe av der nede, hehe Når me kommer hjem igjenn er det jo rett i flytting, kan ikke akkuratt si at eg gleder meg son til det. men men:) Gleder meg utrulig mye til å komme i hus, og vise dere alle. Eg veit at bloggen har vert ganske kjedelig i det siste og lite nytt, men dere alle sjønner vel at det blir litt slikt i en slik fase som dette.:) Eg lover dere alle at eg kommer sterkt tilbake i neste uke:)  

Ny sofa er bestilt:) me hadde ikke planer om å kjøpe en ny sofa men det blei bare slik. Eg tok meg en tur og surfet litt på nette og fant en sofa eg likte så godt. Ringte å hørte litt om den og kunne få den 6000 kr billigere og allerede 4 dager etter, da var ikke valget vanskelig så me slo til.:)  
Hadde egentlig tenkt å bestille en 3+2  men denne var da så mye mer spennende . Den gamle sofaen den vil bli plassert nede i kjellerstuen:)


Mono mondulsofa fra living:) 
Som består av 3+2+sjeselong+pall

Den kan du bygge og styre på hjemme med nett som en vil, hva passer da ikke en interiørfrelst jente som liker å dille og dalle.  


Fine sofaen:)

Legger ved en del bilder under så viser flere ulike oppsetter av sofaen:) 

 Her er en måte å sette den sammen på:)


Er ikke det bare perfekt da dere? 

En sofa men kan bli så mye forskjellig? 
Tror eg kommer til å STOOR kose meg med denne:)  

Håper den er fin i virkligheten, eg har ikke sett den og heller ikke prøve sittet i den,:P en liten risk og ta men slik blei det denne gangen:)  

Vil ønske dere alle som titter innom en utrulig fin uke, så snakkes me når eg er hjemme fra kreta:) 
Nå skal ferien nytes etter 5 uker på jobb og 3 dager med flyttekaos:) 

<3 <3 <3

29 kommentarer:

 1. Så kul sofa! Og så herlig at man kan endre på den! ME LIKE! :D er også om-møblerings gal! ;) Kos deg på ferie!! Nyt <3 Vi er i provence på ferie i øyeblikket, koser meg med blogger. Herlig å se et fra deg igjen.
  Klem

  SvarSlett
 2. God tur,blir spennende å se med nytt hus:))
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 3. Ha en flott ferie. Å nyt sol varme å go mat. Mvh irene. Ps kreta e min favoritt

  SvarSlett
 4. Hei. Liker veldig godt bloggen din og har fulgt den i over 1 år og kommer til å fortsette med det. Grunnen til at den fanger min interesse er stilen din, jeg liker den stilen selv, artig å innom for å se om man kan "sjele" noe tips. Jeg lager også en del ting selv, noe som er veldig gøy og det ser jeg du gjør også. Du er veldig flink. :)
  Gratulerer med nytt hus, gleder meg til å følge med fremover, håper du legger ut masse bilder etter hvert. og sofaen er kjempefin. :)
  God tur og nyt ferien. :)

  SvarSlett
 5. Eg har den sofaen, fikk den i hus for 2 uker siden! Digger den. God å sitte i kjempe fin farge :)
  Lykke til med flytting!

  Mvh Tone

  SvarSlett
 6. åå, rålekker sofa. Kunne tenke meg den selv. Ble nysgjerrig når du sa at du fikk den 6000 kroner billigere. Hvordan ordnet du det ? Prutet du med butikken ? Isåfall hvordan gikk du fram ? Eller har du kjøpt brukt kanskje ?

  - Arianne

  SvarSlett
 7. Har også den sofaen fra Living. Den er kjempegod å sitte i, hadde nok ikke valgt den igjen. Den er veldig lav i ryggen, må nesten ligge i sofaen eller ha flere puter inntil veggen for å kunne slappe av i den :/

  SvarSlett
 8. Herlig sofa!! Gratulerer så mye =)

  SvarSlett
 9. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this. Free Betting Prediction Online Poker Strategy Italy Travel Tips

  SvarSlett