fredag 14. juni 2013

Hva som kommer i det nye huset:)

Heisann alle sammen:) 

Ja da kan eg komme med gledens nyhet (for meg selv hvertfall) Makrellen har endelig begynt å vise seg  og kastinga har da begynt:) ENDELIG, det minker og minker på kvoten me kan fiske som er på 110 tonn, me har til nå fisket 45 (kansje mer) og er nå i denne stund på vei til å ta opp fisken. Det er stor opptaksbåt som kommer og henter fisken. Først da får me sjå hva me har, om me har mer eller mindre.:) 

For å bare forklare dere litt. Når me har kastet på fisken så oppbevarer me fisken i en "pose" i sjøen. Så ringer me inn til norges sildesalgslag og melder inn fangsten. Da har me Rust oss til hvor mye me fikk. Dere kan følge med på oss hvordan det går inne på www.sildelaget.no så gå deretter på innmeldingssjornal og se under makrell. Leit da etter båtnavn HARTHO.:) Om det skulle være spennende for noen av dere, hehe ikke at eg tror det men,kansje:)  

Da står fisken på lista og venter på en kjøper.Da blir det auksjon på fisken og den som byr høyest kjøper den av oss. Sender så en båt og henter den:) Utrulig kjipt i år når prisene er så UENDELIG dårlige i forhold til andre år.! nå får me bare 6,80 pr kilo for 2 år tilbake fikk dei 10 kroner. utrulig kjipt for dette går drastisk ut over lønn og årsinntekt,men slik er det bare i dette yrket.. Men men nok om det 

Nå er dere hvertfall litt klokere på hvordan det fungerer:) 

Hjemlengselen min er større enn noen gang. Herregud eg kan ikke beskrive hvor mye eg gleder meg til å komme hjem og flytte inn i nytt hus <3  

Eg tenker bare på hvordan eg skal gjøre det i huset. Hvilke farger eg skal male med og hvordan eg skal møblere:) Har funnet enn drøss med innspirasjon og farger som eg har tenkt og prøve meg på:) 

Eg kommer fortsatt til å kjøre den litt røffe stilen i mot det pene og litt klassisk. Syns den interiørkomboen er så spennende:) Når eg og kjører den stilen der så kan eg og slå meg litt løs med DIY prosjekter, noe som kler den stilen eg har nå,Noe som er veldig viktig for meg, for å snikkre å sy å lage fine DIY prosjekter er noe som står mitt hjerte nært. Da er eg virkelig i mitt rette element og stortrives.  

Tenkte å vise dere litt hva eg tenker å ta inn i det nye huset. Kommer nok noen av disse innleggene her nå fremover, men da får eg nå hvertfall blogget litt for dere selv om eg er på jobb:) 


Som sagt kommer det MASSE DIY fremover. Kreativiteten min BOBBLER OVER når eg er på jobb og ideene kommer som perler på snor. Fantastisk kjekt. Elsker det! 

Men nå er det nok babbling fra meg, på tide me litt bilder.:) 




Et slikt bord Er det som står høgest på DIY listen akkuratt nå! Et slikt bord har eg ønsket meg i evigheter, og gintalus som eg er så orker ikke eg betale på tusenvis for noe som er så ENKELT og lage selv.:) I svolvær i lofoten har dei en restaurant som heter "Du verden" Der inne hadde dei lagest slike bord selv (tror eg) Tok med meg pappa opp for å speide på dette for å se hvordan dei hadde gjort dette, så det sitter godt plantet i minnene til oss begge.:) 

Me skal faktisk lage det på " gamle måten" Eg vil ikke gå på butikken å kjøpe matrialer til dette, for du får ikke det samme preget på det da. Me skal ut i skogen som tilhører familien. Felle ned trær og ta bordt til naboen og skjære ut matriale:) fine matriale finner du ikke, På sjøhuset er det masse flotte bjelker som skal bli til bein. Det kommer til å bli fantastisk:) 



Eg kunne godt tenke meg en slik sjenk som dette:)

Og det skal eg jammen meg prøve å lage selv. Enten om eg bygger den helt fra bunnen av eller om eg tar en gammel kommode/kjøpsmansdisk og tar vekk dører og maler å styrer. Me får sjå. en slik skal eg ha uansett hva som skjer:) 

I nye huset har me og en dobbel garage.Noe som betyr at eg kan stå å snikkre uansett hva klokken er,hva veret er og årstid. FANTASTISK:) 

Før sto eg ute, husker da eg skulle lage alle stjernene min, da stod eg ute i nesten minusgrader og hadde så neglebit da eg kom inn, hehe alt for å gjøre litt DIY:) 

Tv benk skal eg og lage meg, men eg får se hvordan eg møblerer i stuen først.:) 




Dette bilde satt virkelig tankene mine i sving:)  

Eg har bestemt meg for å virkelig prøve noe nytt på soverommet vårt. En slik sengegavel har stått på ønskelisten lenge, Men siden me har ikea sin birkeland så kunne eg ikke få meg en slik. Eg ville heller ikke hive ut den fine døra som var på gjesterommet. 

Men dere, eg har solgt senga mi til hun som overtar huset og dermed kjøper me ny. Endelig kan eg og då en slik gavel. Det er jo en gavel som koster en del, det nekter eg å betale for, eg skal nemlig hive meg på den store trenden og lage meg en slik selv:) Er jo en heø drøss av metoder og oppskrifter på google på dette. 

Eg kommer til å kjøre noe denne stilen som på bilde, den er jo akkuratt slik eg liker. Men eg vil ha litt mer farge på veggene.Har sett litt på fargen KRYDDER OG SAND (noen som har malt me dei)  Elsker dei lune gode fargene, hvite vegger er ikke noe for meg:)  DIY nattbord og speil vil komme og en benk som skal være på enden av senga:) 



Dette er fargen krydder, syns den såg veldig fin ut eg:)

Noen som har malt med den?



Dette er fargen SAND, malt med den kansje? 

Om det er noen som har malt med en fin beige farge, send meg gjerne bilde og fargekode.:) 

Nei det får stoppe her. Det kommer en del 2 og  "hva som kommer i nye huset" 

Eg har nemlig en spennende bloggsammarbeid med en kjekk ung dame. 

viser dere siden:) 

Opp og hopp og klar for opptak! 

Blogges da dere 

<3 <3 <3

















21 kommentarer:

 1. Så moro med diy:) elsker å styre på selv:) vi har malt med sand mange ganger (hatt det på to soverom,stue og nå på do;) er kjempe fornøyd med fargen:) lykke til å kos deg med oppussing!

  SvarSlett
 2. Vi har malt marrakesh, denne har vi både i stua og på kjøkkenet, den ser nesten kjølig ut på dagen i sola og blir varm, myk og innbydende på kvelden:

  http://avdelingholt.no/anja/?p=18239

  SvarSlett
 3. så mye flott :) du er jo så kreativ og flink også da :)

  Jeg syntes fargen sand var finest, den gav veldig varm og fin glød.

  god fisket endelig er i gang da :)

  ønsker deg en fin helg

  SvarSlett
 4. Vi har malt stuen med fargen Sand,den ble egentlig mye lysere enn man tror. Så om du ser for deg at den skal bli slik på bildet så blir du nok skuffa. Gjort er gjort får vår del,orker ikke male så mange kvm om igjen :p

  SvarSlett
 5. Vi har hatt et rom med en nydelig kombinasjon av de to fargene Trespass S2005-Y50R og Varm Lin S4005-Y50R. Som du kan se på fargekodene, er disse tatt ut fra samme skala, jeg syns de er nydelige sammen! Vi hadde Trespass som hovedfarge (den er veldig lik den du har på stuen nå, og så hadde vi Varm lin på fondvegg, med masse hvite kontraster til, i møblemang og gardiner.

  Vi kommer til å kjøre dette på nytt i nyehuset vårt, som står ferdig til nyttår. Der skal vi ha benkeplaten Drivved fra Sigdal, og fargene i den matcher Varm lin og Trespass optimalt.

  Du finner den her: http://www.sigdal.com/innredning-tilbehor/benkeplater/


  Gratulerer med ny bolig! Blir gøy å følge deg videre fremover!

  En annen ting: må man ha egen blogg for å få lagt seg til som fast følger her?
  Har til nå bare fått til å kommentere som Anonym... Litt upersonlig.

  God helg!

  SvarSlett
 6. Hvor er denne skjenken fra??

  SvarSlett
 7. Hvor fant du skjenken, og vet du prisen? Veldig fint alt sammen! :)

  SvarSlett
 8. Sjenken den fant eg på goggle, men eg er ganske sikker på at den kommer fra riviera maison. og kan så vidt huske den kostet 14 000,-

  men da er det bedre å kjøpe vincen sjenk fra living og heller male den hvit, den koster 5-6000,-:)

  SvarSlett
 9. Eg skulle ha fargen sand på veggen og den blei mer grå.Fant ut i ettertid at den som er beige heter beige sand.Synes den er finest! Ellers er fargen sanddyne fra nordsjø helt nydelig! Sjekk ut tomineshjem.blogspot.com for å se den!
  gleder meg til å følge deg i nye huset!:)

  SvarSlett
 10. Hei jeg har brukt Hvit Te fra Jotun på kjøkkenet og den er utrolig behagelig og delikat. Litt lysere enn de du har prøvd kanskje. Har også Sand på skapdørene på vaskerommet og den er også veldig pen:-)

  SvarSlett
 11. Gråtrut, -den vakreste farge av dem alle! Litt mindre rødt i den enn Trespass og Delikat (som ofte kan ha et rosaskjær, lakserødt skjær i enkelte belysninger) Og Gråtrut er flott å kombinere med Sanddyner, som forøvrig er akkurat samme farge som Varm Lin 4005 Y50R.

  http://jolinsinredning.blogspot.no/2009/11/tv-rummet.html

  SvarSlett
 12. Beklager for det jeg kommer til å skrive nå, men du har vært min favorittblogger så lenge og jeg elsket dine innlegg. Men i det siste har du blitt så kjedelig, skjønner at du jobber og ikke har tid, men mener ikke bare nå, men de siste par mnd. Dine innlegg er blitt så kjedelige og jeg synes at det er trist, jeg er din evige leser for det om. Kommer fortsatt til å følge med på din blogg men ikke så ofte som før.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt opp til deg å synes det! Det kan ikke eg stoppe deg i.. Nei det er ikke lett å blogge når eg er på jobb, eg har ikke akkuratt 7-4 jobb og mye tid etterpå, har ikke tilgang til interiør,butikker eller noe, eg kan jobbe i 15 timer i strekk jobbe midt på natta og sove midt på dagen, eg kab være i fjorder uten internett tilgang, så lista er lang.! Eg er fult klar over at bloggen har blitt kjedelig, men har vert inne i en dårlig periode med interiør, eg har ikke orket å gjøre i satnd og kjøpe nytt, da me har vert inni huskjøping en stund.:) Eg lurer veldig på hva du mener med kjedelig og hva du ønsker å se mer av?

   Er og vanskelig å blogge om interiør hver eneste dag da en ikke kan kjøpe alt en ser heller,bare for å ha noe å blogge om. Eg har prøvd litt mer om meg selv, men responsen er så dårlig :P hehe

   Nå kommer eg snart inn i nytt hus og da tror eg og bloggen vil vokse på det, har fått meg garage så er mye lettere for meg å dele DIY innlegg med dere og:)

   Håper du fortsatt vil trives her inne hos meg fordi om du syns bloggen er kjedelig:P

   Slett
 13. glede meg te å følge bloggen din, er ikke så krativ selv og flink med farger så får tips fra Lindvegen bloggen :)

  SvarSlett
 14. شركة تنظيف بجدة
  شركة تنظيف بمكة
  شركة تنظيف بالدمام
  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف بالاحساء

  بالاضافة الى خدمة نقل اثاث بالرياض فنحن نمتلك اكبر اسطول نقل بالرياض يوفر لك افضل خدمة نقل اثاث بالرياض
  بالاضافة الى ان اسعارها في متناول الجميع فهى فالاول شركة نقل اثاث بالرياض رخصية بالمقارنة مع باقي الشركات بالرغم من جودة عملها ودقة المواعيد فهى تقوم بتغليف العفش للحفاظ عليه اثناء النقل وتقوم باستخدام سيارات مغطاه مخصصة لنقل العفش للحفاظ عليه من اضرار الشمس والامطار والاتربة فالاول افضل شركة نقل اثاث بالرياض وتغطى كافة مدن المملكة
  نقل اثاث بالرياض

  وان كنت بحاجة الى شركة شراء اثاثك القديم المستعمل فباتصالك بنا تحصل على افضل شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض والخرج
  حقين شراء اثاث مستعمل بالرياض

  SvarSlett