tirsdag 30. juli 2013

DIY- nattbord:)God kveld kjære lesere:) 

Ja dagene bare fyker av gårde og eg er sikkelig DIY modus, i dag har eg tilbraggt så og si hele dagen i garagen og har stor kost meg:) 
Konsollbordet kom på plass i gangen i dag og det blei riktig så lekkert må eg si, til å ha laget det selv skal eg si meg fornøyd:) kommer bilde til dere. 

Nå me solgte huset vårt så solgte me med seng og nattbord. Då dette måtte kjøpes nytt. Senga fant me fort men nattbord, det var jammen ikke lett. Her på husnes er det jo bare møbelringen som kan tilby dette, og dei hadde ingen fine engang. Det billigste kostet 2300,-   eg fikk bakoversveis når eg såg det. Gnitalus som eg er så leitet eg heller på finn lokalt:) Der fant eg to stusslige nattbord til bare 100,- pr stk. Hmm dei her kan da bli fine! og det blei dei jammen meg, så fine nattbord har eg ikke sett på butikken en gang:) 

Slik såg dei ut før:


Kjedlige nattbord spør du meg:)


Men med litt preg i lindevegen stil så blei dei sende slik ut:


Er jo ikke til å kjenne igjenn spør du meg:) Super fine blei dei.


Eg har malt nattborda hvite og beiset toppen med fargen drivved:) Er blitt så glad i å kombinere hvitt og drivved på denne måten her eg:)


Det var opprinnlig runde føtter på nattborda, men dei syns ikke eg er noe fine. Vil heller ikke la hybelkaninene ha en opning å komme under på:) Tanken min var å få nattborda til å få et solid og røft utrykk men samtidig klassisk og pent:) Da gikk eg å kjøpte meg profilerte gulv lister, super fornøyd og det satt virkelig prikken over i `n


Så nattborda kostet meg totalt 400 kr altså 200 pr stk:) En kan ikke klage på det:)
Det er jo så gøy å finne bruktfunn og sette sitt preg på det. Da får ingen likt så deg og du har plutselig et unikt møbel:) GØY GØY GØY


Så blei dei ikke bare lekkre da?:) 

Kansje dere skal få ta en liten titt på soverommet i måren?  

Nei eg får komme meg ut i garagen og jobbe videre:) 

Ønsker dere alle en flott kveld videre:) 

<3 <3 <3

40 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Må si eg var skeptisk når eg såg før bilde,men blei veldig imponert av resultatet:))
  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) jo du eg tenkte det samme når eg kjøpte dei, men eg tenkte at eg måtte gi dei en sjangse, så er veldig glad for det:)

   En fin kveld til deg og:)

   Slett
 2. Hvor tar du det fra?? Blir helt imponert over deg, du har det så fint!
  Og du lager så masse spennende og masse fint :)
  Gratulerer med nytt hus forresten!

  Masse klemmer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei du det er jammen ikke lett å si, eg får bare slike tanker poppende inn i hode mitt som eg bare må teste ut:) hehe så finner eg kansje andre løsninger når eg står og holder på med det:)

   Så kjekt at du synes det da:)

   Tusen takk:)

   klemmer tilbake:)

   Slett
 3. Du er så flink!! Du forvandla gråstein til gull, er helt imponert. Du har det utrulig fint :-)

  Fortsatt god kveld!

  Bodil

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine fine ord:) SMILER

   God kveld til deg og:)

   Slett
 4. Så flotte de er blevet.
  Helt utroligt hvad maling og lidt andet kan gøre.
  Det har du gjort godt.
  God og dejlig aften til dig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:)
   En god aften til deg og :D

   Slett
 5. Så utrolig fine de ble! Du er så flink! :-D hvor er håndtakene fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) dei kjøpte eg på byggeren, kan sikkert finne andre plasse og men er ikke så mangen butikker her:)

   Slett
 6. Så fint det ble! Noe slikt kunne jeg ha tenkt meg altså, men DIY-prosjekt er jeg rett og slett fullstendig håpløs til.. :)

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) nei det klarer alle:) ligger jo så mye bilder og oppskrifter på nette at dette tror eg du og klarer:):)

   Slett
 7. Åh de nattbordene du lagde ble utrolig fine. Du er så flink. Er selv veldig glad i kombinasjonen hvit og drivved. Beiset selv med den fargen på et gammelt furu bord (behandlet) som jeg pusset ned men må si det ble ikke så fint. Så får finne på å bruke beisen som er igjen til noe annet. Kanskje jeg kan prøve meg på et slikt nattbord du har laget. Forresten lampen din var veldig fin. Hvor er den fra ? Og en ting til. Var nattbordene i eik eller furu?

  Hilsen Ingvill

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ja det er kjempe fint og bruke den kombinasjonene,:) Er ikke så fint om det blir for mye av drivved:) Nei det er ikke alltid det blir så fint, kommer veldig ann på matriale du bruker, så fargen varierer mye,. Lampen den fikk eg til jul så ikke helt sikker, men tror den er i merket casa nova og kostet 800,- med skjerm, men dei var opprinleg svarte:)

   Slett
 8. Kjempefin :-) ;-)
  Så flink du e.

  SvarSlett
 9. Veldig lekkert :0) lurt å bytte ut beina med lister!! :) ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. OMG Silje, heilt utrulig:). Guri malla så fint det blei.
  Skikkelig flott nattbord:).
  Eg bøyer meg i støvet, du er utrulig flink:).
  Tar dei med meg heim idag eg når eg komme og hente gardina...Hahaha..:-D:-D.

  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe,:) Tusen takk for da du:) ja eg blei fornøyd med dei, kjekkast når dei kosta slikk og ingenting:):) Hurra for DIY:) hehe trur eg gjømme dei når du komme eg, så du ikkje tar dei:P hehe

   Klem tilbake:)

   Slett
 11. Jeg blir stum av beundring.
  Kombinasjonen mellom drivved og hvitt er fantastisk nydelig.
  Hva heter hvit-fargen du bruker?
  Den ser så go' og varm ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, tusen takk:):) ja det syns eg og, er hvertfall poppis hjemme hos meg nå:) hehe
   Det blei litt son man tager det man haver så eg brukte bare liste malingen min. Lady suprim i fargen bomull:) Glans grad 40 tror eg:)

   Ha en flott dag videre:)

   Slett
 12. ooh disse ble fine, har akkurat slike stående i garasjen, Men har egentlig ganske fine nattbord, men hyggelig med noe nytt også.. :) Dette må prøves, når jeg får tid.

  SvarSlett
 13. wow, så lekre!! skulle ikke tro det er de samme!! du er så kreativ og flink :)

  SvarSlett
 14. Så enkelt, men likevel imponerende! Tenk å ha litt av kreativiteten din.. :) Finner så mye inspirasjon på bloggen din!

  SvarSlett
 15. Utrolig kult! Jeg har virkelig fått sansen for hvit sammen med drived jeg også!! Det er herlig.

  Utrolig kult det blei med den listen! Det var orginalt :D

  SvarSlett
 16. Hei. å så flotte nattbord.fekk lyst å skaffa meg sånn eg au. Du inspirere okke veldi må eg sei me alle di fine prosjektå dine. E så spennanes å komma inn å se på kå du he fonne på for ng.

  SvarSlett
 17. Hei!

  Hvordan festet du listene i bunnen på denne? skal prøve å lage samme selv men kommode:)

  SvarSlett
 18. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought you have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention. Soccer Training Program Golf Tips Soccer Betting Tips

  SvarSlett
 19. Big Head Soccer is the compelling game of adrenaline sports including football. In the site head soccer there are games like Big Head Football and Head Soccer and head soccer and head soccer unblocked I wish you enjoyable experience with soccer heads and head soccer 2 and big head basketball or big head soccer

  SvarSlett