lørdag 13. juli 2013

Fra Lindevegen til Furehaugen

 Heisann alle sammen:) 

Hatt det fint enn så lenge da? 

Ja da blei det litt lengre pause enn det eg hadde reknet med Beklager på det sterkeste, men har vert uten internett noe som eg fortsatt er!Har fått koblet meg på naboen sitt da me enda veneter på at internetten skal bli koblet opp her, ting tar litt lengre tid i fellesferien enn normalt.! 

Så til dere som klager på at eg har blogget lite, så er dette grunnen, ikke så lett å blogge uten nett:)

 Eg kjenner kroppen min er totalt sliten! Me kom hjem fra syden for en uke siden og var hjemme kl 20.00 på kvelden, da var det ikke tid for pause og sofa sitting, nei da heiv me oss rett i pakking og flytting! Me holdt på til kl 03.00 før me gidde oss. Dei to neste dagene fortsatte i akkuratt samme slit, flytting fra måron til seine natta! Det var litt hast med å komme seg ut av gamle huset Enda mer slit når eg og min kjære så og si har flyttet nesten alt selv, litt hjelp har me fått:) men ikke så mye som me hadde håpet på, folk har jo vert opptatt med ferie og slikt, men me fikk det til:)Fikk 

Eg må si det var ganske trist å levere fra seg nøkkelen til lindevegen, det er jo vårt første hus og har mangen gode minner der nede.:) Heldigvis har me ikke flyttet så langt! Bare noen meter faktisk, hehe 
Har fortsatt det samme gode nabolaget med dei samme uerstattlige naboene:) vil aldri flytte fra denne plassen:)   

Men å få seg en enebolig med stor plass og mye hage er fantastisk, muligeheten er så mye større og eg elsker det! 

Bare se hvor fint huset er da dere.:)


Dei 3 siste dagene har me holdt på med brosteinen! bare se hvor fin den er:) Herremin dei tidligere eigerene har nemlig ikkje bevart steinen så det var komt alger og mose rundt hver eneste stein. Her har me klort hele tunet og deretter spylt med hageslangen mello hver eneste fuge, forteller mer om det siden da eg skal lage et eget innlegg om hagen og uteområdet:)  

Ting begyner å komme litt på plass inne og, men den siste tiden har me hatt full fokus på uteområdet siden været ikke har vert så aller verst:) 

Ute stuen den er klar for det sommeren har å by på:) fantastisk å endelig ha en utestue, er noe eg har ønsket med lenge:) Fra stuen kommer eg rett ut til dette:)


Slik såg det ut før me overtokOg slik er det nå:)
Kan ta nye bilder med dagslys til dere en annen dag:)


Så koselig blitt jo:)


Her er ingenting nytt kjøpt,litt son man tager det man haver:)
Men så lagt så bra:) 


Her skal det nok bli mangen koselige sommerkvelder:)


Me kommer til å kjøpe persienner å henge i vinduene slik at me kan hindre litt innsyn, ikke at det er noe problem:)


Noen meter høyere opp og utsikten er så mye bedre:)


 Det hvite skapet som står her er DIY som eg laget for en stund siden.Har aldri vist hvor eg skulle ha det men det passer jo veldig bra her ute da:) Mangler en list mellom dørene


Så slik ser det ut i min ute stue:) Må gå til innkjøp på litt nye blomster. 
Hva syns du?:) 
Eg skal trekke vinneren av give away`n i kveld så eg annonserer det i måren

Eg gler meg til å vise dere det nye huset:) 

Me blogges da dere 

<3 <3 <3

27 kommentarer:

 1. gratulere, ditta så jo megakoselig ut da ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) ja her er det koselig vettu:)

   Slett
 2. Virkelig flot.
  Sådan en udestue kunne jeg have tænkt mig.
  Det må være en drøm at bo der.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D ja den er virkelig flott, ja eg tror eg skal klare å trives i dette huset:)

   Slett
 3. Kjempefint !!!
  Der kommer du til å kose deg masse :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Ja her tror eg at eg skal klare å kose meg:)

   Slett
 4. Wow ! Fineste utestua eg har sett ! Å så praktisk.. Nydelig fint !!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord fra deg<3

   Slett
 5. kjempe flott med stein på gårdsplassen :D
  Og utestuen var også helt fantastisk, man trenger ikke måtte kjøpe nye ting for å få det fint. :) Kjøpt veldig lite nytt til nyhuset vi også
  Håper dere får roet litt ned og kost dere oppi all flyttingen også :)Tar jo litt tid å komme på plass. Men roen kommer sigende

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er veldig lekkert:) Den var ikke så fin når me overtok huset, men nå ser det ut som ny, så vert slite for å få det pent igjenn:) hele 3 dager tok det:P Tusen takk for det:) nei det er helt sant, men er alltid kjekt å kjøpe noe nytt til nytt hus:) Hehe ja min kjære er reist på jobb å eg pakker ut og pusser opp, så blir ikke mye tid for kos og avslapning, men det kommer en tid til det og:):)

   Gratulere med hus til dere og! Såg super koselig ut:)

   Slett
 6. hjelpes så dere har stått på! nyyydelig var det nye huset deres ;) gratulerer! virkelig koselig, gleder meg til å se mer :D ha en fin kveld! Klemmer fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja her har det ikke vert noe tid for pause,:) eg sikkelig slit men virkelig vert det når en ser resultatet:):) Tusen takk for det, gleder meg til å vise dere:)

   Slett
 7. Gratulerer med nytt hus!
  Nydelig ute-stue dere har! :)

  Gleder meg til å se resten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:) ja eg gleder meg masse til å komme sikkelig på plass:)

   Slett
 8. Grattis med nytt hus!
  Så langt ser det kjempefint ut,gleder meg til å se fortsettelsen:))
  Ha en fin dag!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 9. For en fantastisk fin utestue! Du er utrolig flink, og dere har virkelig fått gjort mye på kort tid! Gleder meg til å følge med videre, får masse ideer og inspirasjon av å følge bloggen din! :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med nytt hjem! Dere har det helt utrolig flott altså, virkelig en sann inspirasjon! :)

  ♥ Lizbethosnes.com

  SvarSlett
 11. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great! Soccer Players Building Soccer Players

  SvarSlett