søndag 28. juli 2013

Husets utside

 Heisann dere:) 

Tror eg skal døpe om bloggen min til sløvblogger.no hehe 
Men solen har stått på det høyeste nå en god stund så eg har rett og slett tatt meg en mini ferie. Da har eg kost meg med venner og familie, noe som trengtes sårt etter flere uker på sjøen og flyttekaos! Det har virkelig stått stille her hjemme, frister ikke å male,rydde og sette på plass ting når det viser 25 grader:)

Soverommet begynner å ta form nå, ikke helt ferdig men dere skal snart få se:) Driver å pusser opp 2 nattbord eg kjøpte på finn og dei har blitt super fine, til og med min kjære kom inn etter han var i garagen og sa kor fine dei har blitt:) så bare gled dere! Klarte selfølgelig å skjære litt feil så må vente til i måren for å handle nytt matriale!!

Men tenkte å vise dere litt av husets utside i dag! Det er virkelig idyllisk her oppe på furehaugen:) 

Velkommen til vårt nye hjem!

Baksetball korga er nå skrudd ned og skal erstattes med et gammelt kjerrehjul:)


15 meter lang bed! her har eg luket og barket på nytt! Blei bare såå fint:) Se på den flotte natursteinen her da:)


Er ikke så veldig glad i fargen som er på terassen og inganspartiet, men det får me gjøre noe med til neste år:) Vil ha hvitt eller grått:)


Litt av utestuen:)


Utestuen i dagslys:)


 Utsikten fra terassen:)


Vårt gamle hjem <3 savner det litt kjenner eg, men heldigvis er me ikke langt vekke:)


Enda mer blomsterbedd:)Når me tok over huset så ikke brosteinen ut her.! Det var mose,alger og ugras rundt hver eneste stein. Den hadde ikke blitt tatt vare på siden den blei lagt.

Så da begynte me jobben med en gang siden været tilatte det! Da var det igang med kloring som skal drepe ned alger og mose, Så var det å spyle med hageslange mellom hver enste fuge mellom alle steinene. HJELPE meg for en jobb, me brukte hele 3 dager på dette! Etter 2 dager med fint vær var det å fylle i ny fugesand. Og steinen såg ut som ny:) Det var vert alt streve for å få det slik:)


Eg glemte helt og ta før bilde av tunet slik det var, men eg fikk tatt av brosteinen på nedsiden av huset, det var jo like ille der og! Se på dette her da dere, ikke noe fint!

ETTER: 


Se den forskjellen da, ser jo helt nytt ut:)


Elsker den fine trappa i naturstein, her har dei virkelig lagt igjenn penger i flotte matrialer, flott for da slipper me:) Så slik ser ut det hos oss:) Var det ikke bare fint da dere?:) 
Me stortrives og er storfornøyd med dette kjøpet, føler me har gjort et kupp:) 

Gleder meg til å vese dere mer av huset, må bare få kommet litt på plass 

Så vil eg takke dere alle for flotte kommentarer<3 så uturlig kjekt å lese, skal bli flinkere til å svare dere, har vert inne i en dårlig periode nå, uff håper å komme ut av den:) 

Vil ønske dere alle en flott kveld videre 

<3 <3 <3
44 kommentarer:

 1. For en perle.
  Skal bli spennende å se innomhus etter hvert.

  Lykke til.

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:D ja eg gler meg til å vise dere:)

   Slett
 2. Utruleg flott hus de har kjøpt =) Store gode rom, masse vindauge, og flott hagestove og hage *lykke*

  Du skriv at de har klora steinane ute for mose og algar....Klor som i vanleg klorin? Utblanda? Kan du forklara korleis de har gjort det? =)

  Lykke til vidare....eg fyljer spent med, du er knallfint, og skulle kome hit da eg treng hjelp til bl.a eit håplaust (i mine auge) karnappglas, med altfor smale glaskarmar =(

  Mvh. Elin

  SvarSlett
 3. Har fulgt deg lenge og det er like spennende å lese bloggen din!!! :0) vil så gjerne se mer av hjemmet ditt for du gir så mye inspirasjon :0) nyt finværet og kos deg i sommerukenet! Er i samme modus selv... ;0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det:):) Ja eg gleder meg til å vise dere huset, nå er ikke alt på stell så blogg lysten kommer vel snikende sammen med huset:):) Nå er det ikke noe fint vær lengre, vind og regn minner veldig om høsten:) men da får eg vel gjort noe inne og da:)

   Slett
 4. Forresten... Hvordan har du brukt klor på beleggingsteinen? Helte du på og spylte over etterpå? Kan du beskrive en fremgangsmåte for meg? Har nemlig samme problemet på gårdsplassen vår ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Me kjøpte mangen liter klor på europris, der koster det 25 kr for 4 liter:) Så kjøpte me slike flasker slik at du kan sprute det på steinen og mellom fugene.:) La det stå i 1 time før du begynner med spylingen, bruk vanlig hageslange for høytrykkspyling kan ødlegge steinen! ta og spyl mellom fugene da kommer det meste opp, det tar tid med vert det:) Ta og del inn i felt slik at du veit du når over det som du har klort. så begynner du på neste felt om du har tid til det den dagen:) Gjør det gjerne når det er litt overskyet:) har du mye ugrass så kan du og ta på litt rondup, men eg satt med en kniv og plokket det opp:) Når du har gjort dette er det viktig at du etterfyller med fugesand, det er nå komt en ny type sand som skal være bedre, me brukte aasak fugesand, men dette kan du spørre om på en forhandler.:) La det tørke godt i fugene før du tar sanden på, gjerne 2 dager med sol:) Da tømmer du bare sanden rett på steinen og koster det forann deg med en kost som har myk buste:) for å bevare steinen din så er det viktig at du hvert år ser over at det ikke mangler fugesand, det er då mose og alger kommer:) Slik gjorde me det etter informasjon fra et steinsenter:) Er utrulig fornøyd og ser ut som det er ny stein:) masse lykke til:)

   Slett
  2. Tusen takk for utfyllende svar!!! Dette skal jeg prøve ut :0) tusen takk for at du tok deg tid. :0)
   Virkelig nydelig hus og heim dere har kjøpt!!

   God kveld!

   Slett
 5. Knall fint hus og hage. :))) me har dessverre mykje å gjer i hagen

  SvarSlett
 6. Helt nydelig som alltid :) Må tipse deg om shimmergrå beis, den er sååå fin, passer perfekt hos deg med hvit hus og flott stein ute. Vi har den både hjemme og på hytta :)

  SvarSlett
 7. Hello, i'm glad to scan the entire content of this web log and am terribly excited and happy to mention that the webmaster has done a really sensible job here to place all the data content and knowledge at one place. judionlinebola.biz

  SvarSlett
 8. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info. Football Transfer Soccer Coaching Tips Best Education

  SvarSlett
 9. The Tennessee Titan Flag is viewable from both sides with the opposite side being a reverse image.Fly your Tennessee Titan Flag with our tailgate pole or 6' aluminum flagpole and adjustable flag bracket.
  nfl house divided flags
  dallas cowboys american flagPackers stars and stripes flags
  Houston Oilers stars and stripes flagscollege football flags,
  house divided college flags
  Sports flags and banners,
  nfl house flags

  SvarSlett