mandag 15. juli 2013

Nye stuen:)

 God kveld alle sammen:) 

Først vil eg annonsere vinneren av den flotte premien helenesinterior har sponset meg med:) 
Tusen takk for at dere alle vil delta skulle gjerne delt ut pute til en og hver men det går ikke:) 

Den heldige vinneren er: 

Malene fossum. Da slo vinnerlykken ann denne gangen, og puten kommer nok til å bli lekker i sofaen din:) 

Send meg addressen din på mail: silje_8989@hotmail.com  

Slik nå var det gjort! Dei siste døgna har eg jammen meg stått på om eg får si det selv:) Eg har malt og pusset to nattbord, malt en kommode,malt gangen, og nå begynner eg på soverommet, skrudd ned garderobeskap klar for pussing og maling. Eg har dillet og dallet i stuen, spylt og luket ugress ute, ja lista er lang! Eg er gressenke nå når min kjære er i nordsjøen, så da har eg ikke så mye annet å ta meg til med, været det er jo ikke noe og snakke om, regn regn og atter regn:P  

Eg begynner å bli mer og mer glad i det nye huset vårt! Og føler rett og slett me har gjort ett kupp:) 
Stuen er jo bare fantastisk med sin utrulige takhøyde, den skaper virkelig en luftig atmosfære:)  

Stuen er en del større enn der me kom fra, men har en del vinduer så den byr på litt utfordringer når det kommer til møblering:) Men det er bare til å prøve seg frem og bu litt i det så kommer løsningen frem:) 

Eg har delt stuen i 2 "soner" en tv krok og en kose krok med Peis:) 
Viser dere kosekroken i dag siden den andre ikke er helt ferdig, eg og sofamondulene blir ikke helt enige:P 

Men nok mas i fra meg, eg la bildene tale for seg selv:)


Se på dei store flotte vinduene da dere? Kan gå fra stuen og rett ut i utestuen, Fantastisk:)


Her kan dere se litt av takhøyden:) 


Ikke helt ferdig med denne kroken enda, men den får være slik en stund nå:) 
Stol,puff og sjeselong kommer fra IKEA


Dere, se på de vakre lyktene eg har i vinduet? er ikke dei bare super fine? 
Når eg var på kreta så var det bare hus hus hus som stod i mine tanker. Eg var fast bestemt på at på kreta skulle eg finne noe fint og ta med hjem:) Da eg gikk forbi den flotte butikken som solget desse så var eg solgt med en gang, Dei er så nydelige i mørket. 

Er kjeramikk lykter som er handlaget av en familiebedrift på kreta:) 
Eg er hvertfall forelsket:)


Den fine DIY kommoden min har og kommet på plass:)
flokken er samlet og eg trur reinsdyra trives godt nå! Kule pinnedyra mine:P hehe 
Det gråe dere ser i hjørne på bilde er den nye peisen, er en kleberstenovn, veldig fin:)   

Det begynner hvertfall å ligne et hjem her nå:) 
Hva syns du?:) 

Nå får eg hive meg i malingen på soverommet, håper å bli ferdig før kvelder melder sin annkomts! 
Ha det fint enn så lenge da dere 

<3 <3 <3 


25 kommentarer:

 1. Nydelig :-) Hvilken farve er det du har på veggen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) hmm du det aner eg ikke, er ferdigmalte panelplater:)

   Slett
 2. så flott!! Helt nydelig :) og så flink du er :) her skinner sola, og har gjort det ei uke, så da blir det lite innetid får man si.. :) men, jeg klager aldeles ikke på sol!

  spent på å se enda mer av huset :)

  SvarSlett
 3. Nydelig, nydelig, nydelig! Du har å god og behagelig stil :-)

  Har sendt deg mail med info, SÅ gøy at jeg vant, endelig :-)

  SvarSlett
 4. Det var så fint! Jeg vil flytte inn! :D

  SvarSlett
 5. Så lekkert! Lyst, luftig og trivelig.
  Gratulerer til heldige Malene! :)

  SvarSlett
 6. Rett og slett nydelig, Silje. :)

  SvarSlett
 7. herlighet jeg ble sliten av å lese alt du hadde gjort.. hehe.. Men sånn er det når man har fått seg noe nytt og man ser ting som skal gjøres. Vi er gudselov ferdig med det groveste her. Bare småplukk og maling av noen møbler osv igjen.
  Jeg synes du har fått en flott krok. og helt enig med deg i at de lyktene var SUPER fine :)
  God male kveld.

  SvarSlett
 8. Hei på deg Silje:-).
  Og gratulera så masse med nytt hus, så gøy:-).
  Gler meg til og følga deg vidare i det nya huset dåkas:-).
  Du er jo så utrulig flink:-).
  Lykke te med huset og oppussing, gler meg til og sjå fleire bilder:-).
  Klems Evelyn:-)

  SvarSlett
 9. Elsker bloggen din. Det er så utrolig spennende å følge med nå som dere har fått ett nytt hus. Gratulerer så mye! Får så mye inspirasjon ifra deg, kjempegøy!! :) Hvor har du forresten kjøpt de lampene du har stående i vinduet der. Er så stilig at "foten" går i kryss slik synes jeg.. :)

  SvarSlett
 10. Herlig å lese blogginnlegg igjen!! Gleder meg til flere fra det nye huset. Virkelig lekkert.. Du er sååå flink!!
  Blir bloggen heten Lindevegen fortsatt eller? :P

  SvarSlett
 11. Gratulerer med nytt hus! :-) Så flink du er, gleder meg til å følge med videre!

  SvarSlett
 12. Det blir kjempefint. Nydelig rett og slett. Herlig med den takhøgden da, det gir jo en helt annen romfølelse. Blir spennende å se smakebiter fra resten av huset.

  SvarSlett
 13. Såååå flott!! Å så nydelig med alt lyset som kommer inn de store vinduene :D herlig!!

  Gleder meg til og se meeeeer..

  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 14. For et utrolig flott hus du har fått! :-D du skrev for en tid tilbake at leserne skulle sende deg bilder og informasjon dersom vi hadde blitt inspirert av deg, og at du skulle lage et innlegg om det. Veit du sånn ca når du tenker å gjøre det? :-)
  Hilsen en superivrig Lindevegen-leser! :-)

  SvarSlett
 15. Så utrolig vittig, jeg sitter på Kreta og surfer! Har akkurat vært i Margeritas og sett de flotte lyktene dine, gleder meg til vi kommer hjem da skal vi flytte... drømmer drømmer og planlegger! Flotte bilder . Hilsen Silje på Kreta

  SvarSlett
 16. Du har en utrolig inspirerende blogg og et nydelig hjem ! Holder på å pusse opp noen møbler selv. Gleder meg veldig til å få de ferdige :)
  Keep up the good work. Gleder meg til neste blogginnlegg fra deg.
  Du har den fineste interiørbloggen jeg har besøkt hittil, og det kan jeg fortelle deg; det er ikke få !
  Mvh Siv

  SvarSlett